God natt,

hejj,
Kollade just på BB. I love that show!!! HAhahah idag var det skräck tema och det var fett kul. Gurkan e så jävla skön han ba jag är inte rädd men han var nog den som skrek mest. Jag ser fram emot imorgon då vi kommer få se fortsättningen!



Grattis pappi

hejj,
Nu har jag varit hemma och städat som en galning. Pappi fyller nämligen år och vi ska ha ett överrasknings kallas för han!!!! Nu ska jag städa vidare och fixa fint sedan måste ja ducha .. hjälp de kommer ju om en timma!!!



God morgon stockholm

Hejj,
Nu sitter jag här o käkar frulle. Mamma väckte mig 05.50 för att vi skulle fira pappi. Efter det gick ja o la mig ingen o nu har jag vaknat och fixar mig. JAg e as trött men men vad gör man inte för pappi?

Jag har tänkt på en sak. Jag blir fett ledsen när en viss kille. Namnlös går för bi. För han på minner mig om enannan snugging som ja typ aldrig träffas o ja vill ju träffa han för han e min chompis.


Igår var jag på teater... Det var.. Bra men lite konstig :) Det var en monolog som handalde om en tjej ohennes liv som inte var aldt för uppmuntrade. Hon hade ett tragiskt liv......

Jag var oxå med Tove i skholmen! Det var kul :)


Den snyggaste killen på Jordeeeeennn!

Hejj,
Jag måste bara säga att jag vill hylla min pojkvän Johan SÖMNES!!!! Eller nej min bästavän e han ju. Kollade in hans blogg idag på gamla inlägg o hittade ett han gjort om mig typ för 2 år sedan.. man blir ju rörd. I love ya lillapluttis! Och jag vet vad vi ska göra någon dag! ...

Jag minns första gången vi sågs typ... hahah de va på fejm o ja kan ju inet säga tat du va den aldra snyggaste killen ja sett men jag blev BETUTTAD i dig. och sedan dess har vi hängt ihop. Nu e  ja inte betuttad längre utan ja älskar ba dig .... HAHA och jag vet att du älskar mig <3 Puss på dig Juhan!

då.... (2007)

Älsk

Nu....(2011)



SUG av MIG!!!

hejj,
Sitte ri skolan med Cajsa-bajsa nu. Orkar inte kom till skolan för att ha sång. Släpade mig upp och gick iväg. Men nej tror nu vi har sång elle? NEJ!!!! nej det har vi inte!!! och allt för att våran teater lärare inte sa något... Denna dag börjar ju bra.

Idallfall så har ja svenska prov  idag och sedan ska jag på hitta mina borttapade kläderjakt. Jag har tappa bort 2 tröjor o ett par örhängen denna vecka.

Men nu ska jag sitta o snacka skit med Cajsa <3


Ingen dans på rosor

hej,
Nu är jag iskolan det är ingn dans på roror precis.. venne tror ja kom en och en halv timma förtidigt.....


BB NU!!!!

hej,
 Detta e ett inlägg till  JAKOB!!!! Nu ska jag se på BB och gissa varför för jag blev beroende pågrundav dig      !!!!!:( SLUTA!!!!!!!!! men nu börjar de ju wohoooooo


NYA tag med bloggen <3

hej,
Sitter framför tv nu, ska se på BB snart hahha i liki like!!! jag hejar på GURKAN och KATERINA ... har tänkt på en sak. Katerina Kazelis e som mig... eller typ. Jag känner mig som henne ibland iallfall... Jutte JAKOB.. sa ju det till dig. Nu ska jag se på BB och dricka te :) weeeeeeeee