Ny konfiirmander,

hejj,
Idag hade vi våran första konfa träff. Vi hade en grupp nya konfirmander. Jag e ju ledare med Ida!!! Det kommer nog bli fett kul men de e einte många i gruppen! Vi hoppas att det kommer mer om inte så hoppas jag att det kommer flera anmälda! Det r nämligen bara 7 styken i gruppn! Idag var det kul i skolan oxå haha på idrotten ägde de ju! Snart är det 9ornas bal!!!!!!! Jag kommer inte blogga regelbundet min data ska lämnas in i morgon! Kram kram!


XoXoSouk

Frida Och Tone Gästar!

hejj,
Jag har fortfarande inte lämnat in min data, men nu sitter jag i skolans data sal o pluggar med Frida! hahahahha hon ska skriva nu
Pözzzz<3

speciellt till JohanO Johannes!!!
XoXoSouk

FRIDA!!!!

hej alla! jag är frida. sitter här med lovisa och maggan+tone. lovisa har fått VG+ i so yaaaaaaay.hej då            

fido !!!  tone!!!!

hej ni... vi sitter i datasalen och har tråkigt och bloggar!!!!

Hej igen!

hejj,
Snabbloggar!! Sitter vid min brors datan min e helt enkelt död. Sorligt tycker jag jag som hade allt på datan mitt liv alla bilder osv!!! Men men, det kommer årdna dig! Hahah min bror vet inte att jag har hans dtata men men det e lungt vad ska hända. Men i allfall tänkte ba snabb blogga lite! Idag har varit trååkdag och i morgon ska jag träffa Pinnen och Danjel i gamlastan. Pinnen kommer hem nu men ba på semester!!!!!!! Sen har jag snacka med en korean och jag bäörgar i skolan i hösat. fast det e på lördagar kl 10-13 så det e ju trist men änsp jag längter. Det är viktigt med språket för mig!!!!



nu kommer han o ska ha datan men jag kommer tebax<3

XoXoSouk

´Min data:O

Hejj,
i lördags slutate min data att fungera! nu bloggra jag från pappas data men jag tror inte jag kommer kunna blogga på litet tag tills vi fixat den. Ville ba säga det!!! Jag blir såååå irriterad på sådant här! Men i allfall och sen så har jag G i matte nu!!!! Tjoho,Jipppppiiiii!!!!!

Men nu ska jag pugga ses snär datan funkar<3




XoXoSouk


Idag,Imorgo, Någon annan dag,

hejj,
Igår var jag jag på UG och Kören det var sjkkiiit kul.

Idag var jag först i skolan och tråkade, sen gick jag hem för jag skulle på begravning. Det var farmors "nära" vänn som hade dött. Detvar som hennes livskamrat efter farfra dog. När vi kom dit kände jag inte någon typ men vi fick sitta på hedersplatts vid familjen.(familjen= den avlidnes barrn) Det var sorrligt. Jag mins inte mycket av  när han var frisk och stark men ändå börgad ejag gråta. Det är något alvarligt över det  jag vet inte. Man blir tagen av stunden. Efteråts bköd de påå god mat och tal. Men jag vet ennuengång tvungen att gå. Jag skulle nämligen träffa oscar. Oscar ni vet min OFS BF!!!!!!!!

Imorgon ska jag Elis,Rasmus,Sebbe,Oscar och ksk någon mer som jag inte vet vem de e gå till grönan! Det kommer bli skoj!!! Jag kommer dok inte våga gå in i spökhuset!!!!!! Men i allfall kommer det bli kul! Vi kommer typ åka allt hoppas jag till och med blåtåget fast de e fett töntigt. Me jag vill in i spökhuset men jag vågar inte jag e  en fegis oki oki:)!!!

Jaja i allfall nu sk jag vara med familjen, fast lillasyster och mamma e borta på tjejkväll hos syrrans kompis! Puss och kram!



XoXoSouk

Hemma,

hejj,
Idag gick jag hem från skola, Tror inte jag e sjuk e ba sjukt trött och mår illa men jag ska gå till kören i kvälli allfall. Annars förlorar jag mitt solo o det vill jag inte. Jag sk sjunga solo på abba låten lay all your love on meee! Fett bra asså jag ville ha den från börgan. Nu sk ajag pluga No och So sen ska jag plugga in en låt text och äta lite. Juste ni måste ha sett Fokis Blogg va? Det är fett fiiin jag lovar . Önskar att min blogg skulle se ut sådär !!!!!!!  Jaja nu ska jg plugga !!!

Jag hjälpte Dillan med svenska idag med. De ska alltid skriva dikter, Puss och Kram!

Ps, Fokis blogg e länkad nedanför!



XoXoSouk

God morgon,

hejj,
Tänkte ba läga ett snabt inlägg,
Det är inte försent om ni vill konfirmera er i Tumba kyrka! Det ät i sommmar i 3 veckor. Skit kul!!! Fråga mig jag konfademig där förra sommaren! Men nu ska jag äta frulle. Om nu vill konfa er lämna adress och så på Comentarer. Juste info får ni oxå då!

XoXoSouk

Johan!

hejj,
Idag hade jag sångmed Johan min älsk, Asså jag vet att jag har kille men kärlek e mycket mer. Dett aär kärlek till min bäästa vän. Min bror. Min Johan. Johan och jag kände knapt varandra men sen lärde vikänna och nu är vi jätte nära. Jag vill bara säga Bästa kompis att inget kommer emallan oss (men sorry oscar). Johan du kommer alltid finnas där och jag finns alltid här för dig!

This is my Johan!



XoXoSouk

OMG

hejj,
Jag gick nyss ut på vårat berg och skrek efter min bror! Det var ba de att de va inte min bror jag skrek på. De va nårgra fjortisra från en annan skola, och deeras killar!!! Där stod jag i pyamas shorta uppen och flacha BH:n!!! Snacvka om piinsat!!!




XoXoSouk

Orkar inte,orkar inte, orkar inte!

hejj,
Dum,Ful, Äcklig, hatar,Älskar, nejnejnej, Fel,Rätt Asså, Absolut, Fly,Flytta Gå, Springa, Bort bort bort!!!!!!!! Orkar inte, Flyga, Sova, Gråta,skratta, Hysterisk, Dricka, röka, Grina, Blogga,Dizza,Hissa!!! Sjunga, Skrika, viska, Borta, Titta blunda, Ta tag i, äta svääälta, skola vänner, kompisar, kamrater, Falska, ny, gammal, död , Inte glad, ledsen, arg, förbannad, osäker, orolig, otillräcklig,ensam, tom, Aldrig, Underbar, Drömma, Ba, blatte, svensk, asiat, kines, Ful, fiin, Flumm, mupp, Sten död, Cp irriterad, obehärskad,illlamående, sjuk, spya, ilska,oförstådd, missförstådd, älskad,älskar, tycker om , om tyckt, skit, Nja, Lurad, emo, fjortis, kass, du suger, hjälp mig, förvirrad,bajd och oförstådd!!!!!!! 

Jag känenr  mig ba så förvirar, ja känner mig bara så förvirrad!

XoXoSouk

Min sötnos.

hejj,
Som ni alla vet så är jag int esingel mer! Asså nej jag e inte de!!! Jag e tesm med världens undrabaraste kille! Oscar hater han, Svensk ja. Hahahahha Asså fatta att man kan vara så kär som jag e i dag!!!!! Shit träfafde  han i söndags och hahahahha saknar han redan!!!!!! Asså träffade inte han för första gången utan senast i söndags! Jag saknar han!!!! Hans pappa e ftt snäll och rolig. Hahah man han sköms som alla barn skäms fö sina föreldrar! Men det är normalt jag tycker hans pappa e sten coool!!!!!!!!! Jag lovar. De visade sig att Jonna i min gamla skola känner han! Eller vet vem de  e. Jag fick en chock! Hahahahah ofte de känner varandra.

Jag älskar min mobil fortfarande den e ju roooosa!!!! Tutch asså de e så sköönt med tutch asså jag lovar den e typ rolig men lite svår ibland och bara 4 timmars prat tid men i allfall<3

Det har läst sig mellan mig ochh CL. Så det e bra! Men vi är inte super bästhisar men vi e vänner de e lungt mellan oss så det e skkkkiiiit bra! Killarna i klassen är väll sådär idag kastade de stenar och pinnar på mig! Asså shit vi lever inte i medeltiden! Så jag blev skit förbannad! Jag menar man  gör inte så!!!!! Herre gud detta är sverige man stenar ej folk här oki fattar de inte de!!! Jag blir så förbannad på dessa barn!!!! De betersig sig som om de vorde på dagis! Men i allfalll!!!!!

Nu ska jag ringa Oscar sen se på DH och UB!!!! Pussar och kramar till alla<3



Pinasm bild men jag bjuder på den!

XoXoSouk

fiinaste

hejj,
Idag var jag i Slagsta och träffade Oscar! Asså jag venne men jag tycker om han! Vi är typ på G ! Kanske lite till. Asså det känns bra bra med han lixom. Iallafall så var hans väänner där o så träffad vi dem de var speciella!!! Asså lite udda men de e ju bra! Hahah eller? Men i allfall sen ville de inte lämna oss i fred så hahahahah de va lite  jobbigt. Men a Jag trorr de kan bli något mellan mig och O! Hahahhahhah men O menar jag ju såklart Oscar!!!!! Asså han e typ skit rolig och jag älskar hans gulliga efternamn. Sen så¨vet man ju aldrig vad som händer men jag har en jävligt bra känsla över detta!!! Och jag längtar till att träffa han inen!Jag längtar så myyyycket!

Nu ser jag på never ben kist på 3an. Puss



XoXoSouk

20509

hejj,
Nu har jag kommmit hem. Jag borde väll städa men jag e för lat för att göra det. Farmor var här i dag och fikade och Hugo spelade match. Nu sitte rhan och hans lilla kompis och spelar typ någogt data spel tror jag. Min syrra ser på tv och jag , jag borde städa. Mamma och pappa lagarmat för vi ska ty7p ha gäster i kväll. Jag orkar inte kommer nog sitta och se robinson i stället. Det känns skönt att det e lååång helg. Imorgon ska jag till Oskar(a)

Det blev en ny mobil i alla fall. Jag fick den i födelsedagspresent i förskott för jag fyller ju år om 2 månader. De ba a du får de i förskot oki? jag ba oki!!!! Så den har jag hållit på med hela eftermiddagen. Men man fick ingen usb kabel med och de va dåååligt!!!!! Så jag sk köpa de, sen ska jg köpa lite bling bling ttill den så den blir fin. Fick sms nu hah ska dra,


Älskar er och min nya ROSA mobil!!!!



XoXoSouk

hejj,

hejj,
Tidig morg on i dag. Vi ska kolla på nåågra grejer tyå snart när affärerna öppnar sedn ska vi få gäster. SSå det blir ett litet tidigt blogginlägg nu sen ska jag dra. Oj jag måste dra nu.


Många pussar till er Sweetysar!!

XoXoSouk


God natt,

hejj,
Idag har jag bara slappat, men imorgon ska jag och mamma shoppa. Sen skulle jag träffat en sötnos meen vi ska ses på söndag istället så jag vet inte vad jag ska göra rästen av dagen! Men i allafall.-

Min bror sover hos hans vänner i dag och min lillasyster ville oxå de. Men ingen kunde så nu måste jag skova i vardagsrummet med henne:O Lite myckol men vad gör man inte för familjen elle vad. Jag ser fram emot söndag. Jag behöver fan inte någon som ska med hahah jag tycker. Men denna kiille e fett gullig. Hahah och skit kul att snacka med!


Men jag tror oxå jag mååste städa lite i morgon för mitt rum är kaos och mina typ hus grejer e inte gjorda. Det var min tur att damsuga osv denna vecka så.


Men ni kommer en bild från Valborg .

   



XoXoSouk

Ute

hejj,
Vilken härlig dag, Just nu sitter jag ute och solar. tur att vi har internett ute med. då kan jag blogga smatidigt. ag har lixom int e tålamod att sola. Men nu kan ju jag göra dett asmatidigt. Annars har jag inte gjort så mycket. Jo jag har bakat en kaka den blev jätt ebra!!!

igår var det kul att vara med familjen men vi gjorde inte så mycket. Jag tänker inte säga att det skulle varit roligare att vara ute men det skulle de säkert. Men det finns en gemenskap med att vara med sin familj oxå!


Jag har inet så mycket mer att skriva o just nu jag menar nu sitter jag ju bara här och solar. Eller ligger ner gör jag ju men i allfall. Lite senare ska Farmor komma tror jag så ska vi fika och äta lunch. Sen så ska det väll inte hända mer? På fredag begravs hennes livspartner/särbo. Det är sorligt för hennes Man dog oxå¨. MEn det blir nog bra för henne hoppas jag.!




D4et är ju mucket sol ute så det är därf den e så ljus!


XoXoSouk