Natti natti

hejj,
Nu har syslingarna åkt. Det var mysigt att träffa dem och så jag ksk ska ner till dem i gbg senare i år. Men nu vill jag ba sova! God natt sov gott!!!

Mr prinsman kom hem från tyskland i dag<33

Love ya all<3

ONDSAGS

hejj,
Glömde säga at i monsdag svar jag på Bygget hos min mentor. Det var jätte kul! Fast jag hade fel kläder skulle jut räffa tjejorn ao de så jag hade en kjol som var "fin" Sedan strukmpbyxor och balerina:P Bygggubbartna tyckte nog jag var en konstig prick. Det var typ jätte många unga jätte söta på bygget! Och huset ska bli skit fiint vi ska se de typ när de e klart. I januari tror jag att det var. AHHAHA men de kommer bli as bar tror jag. Åsa e fett rolig!!!!! HAHAHA hon har samma humor som mig och alllt. AHAHAH vi ses om två veckor Åsa och ja du mpste möta sara hon och du skulle tycka om varandra oxå.

love y och allaandra underbara människor!<33



väntar på Sys

hejj,
Sitetr hemma nu och gör inget spec. Jo jag väntar på att syslingarna från GBG ska komma! De kommer nog om tio min... Men annars gör jag nada. Maja e ute och går Trick or treet! HAHAAH gfett kul när man kunde göra det! Hongår med kussen och de e fett glada. jg sminkade henne till en Häxa elle någo:P venne riktigt men de blev bra i allfall. Bara att hon kladdede mascara över hel fejan. AHHAHa elle de ksk v amitt fel........ NOT!!!!!

Love ya ha en trevlig kväll...<33

dagen till ära,,

hejj,
Denna bil e väll bäst! fixade till den och så...


Något ut över det vanliga

hejj,
Eftersom det är Halloweenså här kommer några pumpa bilder....Något ut över det vanliga?... Man kunde ju försöka sig på det...
















Låten ger minnen!

hejj,
Denna låten ger minnen från förra vintern när jag hör den ryser jag, asså bra minnen :P


God morgon eller eftermiddag

hejj,
Nu har jag vaknat och ätit mat. HAHAHAHa Asså vaknade 11 men somnade om till 13.00 typ eller a 5över 1 men i allafall.

Nu lysnar jag på musik och läser en bok. Funderar på om jag ska ärta ben och jerrys!!! HAHAHA fett gott ju! Men jag venne ksk jag sa slå till eller vad tycker ni:P

"there are only two men in my life, Ben and  Jerry," Bridget Jones!!! LOVE IT!!!!!!

Men jaja nu skjag fortsätta att slappa och så hahhahaha. Ska gå till farfars grav i dag oxå för de e ju Halloween!!!! men nu ska jag lysna på musik osv. St'da för syslingarna komemr ju i dag och så.... HAHAHAHHA Idallafall lysnar på en låt den ger minnen....

Asså hittar mycket som jag lysna på för länge sedan!!!! Men oj måste öva repliker oxå, till 25 års jubelet!!

Man kan köpa biljetter på Måndag! Alby fejms kontor eller hemsidan ... Länk till alby fejms hemsida.

Love ya

Fredag kväll

hejj,
tack för en underbar dag i dag bästis och Jessica! vi såg film rökte vattenpipa ochs åg mer fiml och åt massa onyttigt!!!

HAHAHA sedan åkte vi till skholmen och schoppade!!! Hitta fett fiina brillor jag ska köpa på söndag!!!!!HAHAHA om de e öppet:P

Ikväll ska jag ba cjilla kolla på tv och fixa hemma . Inet idol dock ... Pallar inet ksk någon film elle någo!

Puss<33

God morgon

hejj,
Nu ska jag till Sara och ha typ som filmdag. det e jätte tidigt men mebn. sen ska vi till skholmen och hon ska hitta en tröja. Men nu ska jag dra

Puss love ya<33

vem ska jag tro

hejj,
just nu skriver jag de jag känner...

Vem ska jag igentligen lita på. Vem e det som talar saning. Jag vill inte nämna namn men er psm känner er träffade så ... Asså vist detta ksk e ett spal för er. Ni ksk tycker ni e bättre med detta är mitt liv och jag vill inte leva i ett spal. Vist vist om det e så ni konner så e de så men hitta en annan spelpiäs isåfall. Fatta att känna att man inte kan lita på vad npgon av er säger. Det ksk allt e utplanerat eller så kommer man på mer och mer saker efter åt. Man ksk inte en mena att ljuga från börgan men en lögn växer ba större och större!! Ni ksk inte ens förstår hur det känns för mig. Först att få höra typ att man inte e någo värd att någon säger att de haft sex med mig och de e inte sanning.  sedan säger någon annan att den inte kan snacka med mig för någon har sagt att den nte får eller att någon sagt till någon annan att jag ser förjävlig ut!!! Vad är sanning vad är lögn. Jag snackade med en av dem som sagt att han hade haft sex med mig och han ba NEJ!!!! Jag ba ne trodde inte de så jag försvarde hanmen sedan sa han ...oki det var jag.  Venne om någon sagt att han skulle säga de eller om det var så. Det kommer jag nog aldrig få veta men fatta känslan....

God natt!
(omg bästisen och jag från 08)

Torsadag

hejj,
Asså ville ju ba säga att jag och sara ska ha filmdag i morgon ska dra till henne 9 på morgonen eoch sedan ska vi ba chhilla äta pizza och se på film!!!! JIPPI!!!!!!!!! Men i alla fall att allt e löst nu och inge hard fralings!!! Kan inet vara sutr länge!

Men ´juste träffade M från eklid. Gar inte träffat han på ca 3år!!! Miss you M<33

Love ya all<33

Sara och jag i stan

hejj,
Idag var sara och jag på ett cafee. 60 hette de, de  ligger på svea gatan elle vägen elle något. Men man kan gå dit från hötorget elle rådmanshgatan. Det e jätte mysigt där jag drack chai latte och hon drack en latte och så. Men vi fick hont i magen de va inet laktosfria och båda vi e laktos.


Love ya<33


TANDLÄÄKAREEEN

hejj,
Var hos tandis i dag med Sara. AHHA hon va fett snääll tandis alltså. Jag hade inga hål och jag behöver inte gå dit på 2 pår. Sen hon ba a äter du mycket godis ? Jag ba...... inget svar hahahahhaha hon ba är inet jätte mycket då ksk du får hål. Jag ba ja ha:) Sedan var de inge mer med de och nu ska vi typ sola snart i alla fall för de finns i tullinge!!!

Puss lova ya<33

IGÅR,

hejj,
Igår var jätte kul asså jag älskar att vara med dessa människor och jag hoppas de tyckte de va kul oxå jag o bästisen har alltid kul. HAHAAH sedan träffade vi A han rökte som en tjej och han ba a vi röker lika till en tjej... HAHAHAHAHAHA hon ba a men jag e en tjej och han ba.... och ... hahahahha ofta!!!!

Men i allfall sedan antastade sig R på bästisen haha elle nej men han höll åp osv hahha men men. Jag och Bästis stod och sjöng mitt i ingen stans och allt.HAHAHA fett kul men a vad ska man säga.

vi kom hem runt 2 elle något somnade vod 3 elle4 . Men sästis sov hos mig!!!! Men i allfall så vaknad evi 11 i morse hahhahah båda med typ förkylning!! HIHIHIHIHIHIH. Love it.

Love ya<33

Låten

hejj,
Denna låtyen ger jätet många minnen så fort jag hör den så blir jag tårögd!! Asså venne varf men alla minnen  ajg har från denna låt e helt förfälig!!!! Jag önskar inte att det ska bli så igen som det var då men ibland kan jag sakna dom dagarna!...


God morgonoch grattis

hejj,
God morgon idag ska jag träffa min mentor så jag ska åka in till stan snart. HAHAHAH jag ska komma dit hon jobbar och se runt lite!!! Det ska bli kul:) 

-sedan finns det ju en kille som fyller 17 i dag. Gratt is pontus massa med kramar från mig och massa med kramar från tjejerna.!!!!!

I kväll ska jag vara med tjejerna i stan och s¨vi får se om jag sover hos en av dem eller om jag åker hem och sover! Jag venne riktigt nu.

Jag och min mentor ska på bio!!! Fett kul jag venne vad vi ska se hoppas på Prinsessan. Den värkanr as bar. Men nu ska jag gå  och ducsha och så sedan dra till henne!!!

Puss igen på födelsedagen.

Justet jag ksk inte bloggar mer i dag eftersomjag inet kommer va hemma!!!!

AHHAHA PUSS<33*


IMORGON

hejj,
Vet ni viken dag det e i morgon? Det är Pontus Strids födelse dag. (mitt ex) Fyller 17b år i morgon!! Då måste vi gratta han så alla som har hans Facebook och msn elle nummer så ring eller smsa och gratta hånnom!!!!!

Så var snälla o gratta han. Inte för att jag vill reta hen elle något men ba för att han e en bra människa!!!! Puss på dig<333 17 år bara ett år kvar till du får parta med de stora. HAHAAH men ärligt älskar du inet ba uppmärksamhet.!!!???

Puss från apan...eller...


Gina har vampyr tema

hejj,
Gina har vampyr tema på tröjor. Här är tre tröjor som jag provade. Med vampyr tema.

  

Gina

hejj,
köpte denna fiina tröja i dag på gina. Asså vet att jag ksk onte behöver den men jag älskar den!!!!


STAN

hejj,
Idag var jag i stan med Ollan i dag och jag köpte 4 par skor! Älskar dem. Men nu är jag jätte tröött så jag ska inte blogga mer i dag så ... Men ksk i kväll haha ska ksk till Sara då!

Puss här kpommer bilder på mina skor!!!

 

 

god natt?

hejj,
Nu har han som lämnar frukt o de koommit han e as sööt!!! han e fiinare en den som kom förra gången ba att pappa gick ut och tog påsarna av han och lät han kinte kopmma in!!! Han som e så snygg!!! Lovar att jag tycker de:P

Kommer sova gott ocg drömma om han i natt ;)

BÄRSTA KANALEN

hejj,
nu lysna dett är den bästa kanalen!!!!!  kolla in den synd att den inte finns i sverige!!!

Kanal CW

The vampire diaries

The Vampire Diaries är Unga vuxna horror serie av romaner skrivna av NYT Bestselling författare Night World serie L. J. Smith. Filmen handlar runt Elena Gilbert, en gymnasieskola flicka slits mellan två bröder vampyr. Serien var ursprungligen en trilogi som publicerades 1991. Dock ledde påtryckningar från läsarna författaren att skriva en fjärde bandet, Dark Reunion, Släpptes 1992.[1]

Efter att ha tagit en paus från att skriva under flera år, meddelade LJ Smith 1998 en ny spin-off trilogi med titeln The Vampire Diaries: The Return, Fortsätter serien med Damon är den viktigaste huvudpersonen. Första avbetalning, The Return: Nightfall, Släpptes den 10 februari 2009. The Return: Shadow Souls och The Return: Midnight är preliminärt beräknas få svensk premiär i april, 2010 och 2011.

The Vampire Diaries har anpassats till en TV-serier och hade premiär den 10 september 2009 på CW.[2]


källa


hur tråkigt som helst

hejj,
Vet ni jag har hur tråkigt som helst!!!! Jag har inget att göra så jag fixade naglarna och nu när det är gjort vad ska jag göra nu... det känns som ett slöseri med tid. Jag ksk ser film eller något sådant. Snart kommer snygga hema budet med frukt osv. HAAH han e jätte het!!! men nu ska jag hitta på någo kskdra till Emma och Ida? Venne men kan ju inet sitta här och ruttna! Eller? NEj jag vägrar men nu kommer in bild på min manikyr!!! De e rosa:P

Lov ya kan puss<33

 

HÄMTADE

hejj,
Nu är biljetterna hämtade. Och jag e jätte glad!!!!!! JIPPI och ollan köpte skor. Sedan så åt vi mat och såg en as gullig kille. Medans vi åt kom en man och snackade med oss. Han var från pingst det var lite påträngande och så men som sagt fett roligt att vara med ollan!!! Jag ska oxå köpa skor snart!!!

När vi skulle hem så såg vi en skylt i alby. Det stod ej Alby fejm på den det stod Alby fejmare... Så heter det väll inte asså det var en vägskylt.   Nu ska jag chilla galet och inet göra något. Men vi får se om jag drar ut i kväll<33

puss!!




NU ÄR DET DAGS!

hejj,
Eller a i allfall så e det dags att hämta biljetterna nu!!! JUPPI jag har längtat men i så falls ka jag dra nu ses sen och då bloggar jag mer. Men asså jag ska till Heron med Ollan och sedan ska vi hem för hennes mamma fyllerå t i dag och sedan ska jag ksk till stan och handla kläder. Min garderob e tom:(

TWILIGHT NEW MOON OCH TJEJERNA<33

hejj,
Nu har jag vaknat och skulle kollabio grejerna eftersom att jag och Åsa ska se bio på onsdag. KSK. Men min bror ska oxå se bio idag med hans polare så jag skulle kolla. Det visarisg att de släppt biljetterna till New moon och Twilight kvällen. Jag har nu bokat 5 stycken biljetter. Dyra som..... eller 200 och 1010 för att boka asså 5styckern.
Jag och Ollan ska hämta dem i morgon!!!

Natten mellan torsdagen den 19 och fredagen den 20 november kommer Nordisk Film och SF Bio ge dig chansen att uppleva en helkväll med The Twilight-saga och se ”New Moon” först av alla!
Under ”The Twilight saga” – kvällen visas både första filmen i serien ”Twilight” och den nya bioaktuella ”New Moon” i en följd på utvalda biografer på SF Bios kedja.
Det blir en liten paus mellan filmerna då det kommer att bli ”Twilight”-quiz där man kan vinna ”Twilight”-prylar och även de som kommer utklädda har även chansen att vinna fina priser.

Twilight
Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar tillForks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

New Moon 
Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka ...



Ni kan boka här:


Helt klart slu och mätt!

hejj,
Nu är det fördigt alla gäster har gått hem och jag e trött. Jag ska lägga mig och soav länge  ismorgon! Det ska bli skönt för om några veckor börgar helgrep osv. Jag komemr att jag inte orka något just nu detta med morfar har tagit kraften ur mig!!! Men i allfall så önskar jag alla en trevlig lördag och hoppas alla ska ha det bra!

Jag ska träffa bästis och mentor på Onsdag!



Helt slut

hejj,
Jag vet ej om det är för det med morfar men jag e helt slut. efter Majas kalas så e jag jätte trött och nu ska vi ha fest fötr alla oss syskon som fyllt år osv. Men a vi s ka äta mat osv hahah men jag ska sova en kvart nu och sedan ducsha för gösterna kommer om en timme! KRAM KRAM<33

Majas kalas

hejj,
Nu sitter jag och servar ett gäng 9 åringar. AHAHAHH Jag tror jg skrattar ihjäl de nsckar som mig hahah de ba asså nej...han e min kille osv. Älskar min syster men hon e så sööt.Nu diskuterar de IDOL med mig! Men men asså fett mysigt jag e derass sever i dag och jag fixar musiken. OJ NU SKA JAG DRA PÖSS<33


SYSTER

hejj,
idag fyller min lillasyster 9 år! Grattis Gumman vi älskar idg och hoppas att dina presenter nöjer dig och hoppas denn dqg blir bäst! eller de ska ju jag se till:P




FN DAGEN

hejj, Nu är det FNdagen jag tror inte alla uppmärksammar denna dag mer en attt när man var liten hade man värsta grejerna om denna dag men här e lite fakta!!!

 

Förenta Nationernas flagga

FN-dagen är en temadag som firas den 24 oktober till minne av att FN:s permantenta medlemstater ratificerade FN-stadgan detta datum 1945. Högtidsdagen instiftades för att främja syftena, målsättningarna och resultaten som FN står för internationellt.

FN-dagen har firats sedan 1948, och påbjuds av FN:s Resolution 168 (II) från 31 oktober 1947. 6 december 1971 rekommenderades i resolution 2782 (XXVI) att dagen skulle bli en helgdag i samtliga medlemsländer. FN-dagen uppmärksammas ofta i de svenska skolorna.

FN-dagen i världen

  • I Costa Rica är dagen en nationell helgdag.
  • I Danmark, Finland och Sverige är denna dag en flaggdag där man flaggar antingen med FN-flaggan eller med det egna landets flagga.
  • I Sverige firas dagen sedan 2005 med en särskild FN-bakelse.
  • I USA håller presidenten ett tal.


    källa

Nicklas

hejj,
Nicklas asså jag tycker att du inet var värd att åka ut. Det var Johan palm Hysteri på idol i dag men som sagt du är 17? 92 alltså du kan ju f¨mycket. Tänk alla fans och allt annat som tex skivbolag osv som man elle jag menar som kan upptäcka dig.

Asså jag e inte ledsen asså han e ju bra och Calle e ju kvar och Resa. AHHA de e oxå mina favosar. Nicklas vet  ju att han är den som e bäst!!!!!! Asså jag vet att du e de oxå och nu e de inge mer att säga! peace and love. chilla asså ta det coolt och vi ses. jag kommer träffa Nicklas så klar men me ahahhahahahahah ofta... men nu sk jag se 90210 Bewerly hills .

love ya<33

Röstandet och utåk i idol.

hejj,
Nu hänger Nicklas och Eddie löst och jag hoppas att inte Nicklas åker ut!!!!!!!! Asså jag tycker bättre om Nicklas en Eddie bara så ni vet ni vet men asså jag tror Nicklas kommer åka för att Eddie har så många fans och allt och så men Nicklas love ya:P Elle något sådant men i allfall så har alla gjort bar och som sagt att bara komma så här långt är att steg som man borde prisa. Jag skulle  vara nöjd om jag ba gick vidare till första ronden. Asså att jag fick en guldis:P Men nu e de spänande.

Vill oxå säga att Peter Gide e fett jobbig han säger att detta är SVERIGES STÖRSTA MUSIK TÄVLING. Palla sägad et hela tiden!!!!!

vem åker ut denna vecka?

hejj,
Sitter nu vid idol och undrar vem åker ut denna vecka. AHHAHAA Jag tror Erika eller Tove eller Mariette ksk. Em jag vet faktiskt inte men jag hoppas inte Calle,Nicklas eller Resa åker ut!!!!! Puss<33


Twilight

hejj,
Asså jag älskar detta klipp. Jag tycker att det är så skäna fast jag älskar twilight men asså denna sång!!! Jag garvar ihjäl!


Cirkus Möller

hejj,
hallå såg cirkus möller Fett skön asså älskar det ska bli mitt favo program hahaha  han e fett skön och till och med utaför skärmen Måns möller är en jätte sharmig person! jag lovar har jobbat med han i extra extra! love it! Han e värkligen rolig och snäll vi snackade Gi metoder och grejer hahah fett kul!!!!!

Nu börjar det igen! Puss<33




jag tycker till om idolerna.

hejj,
här kommer mina egna komentarer om idolerna!

ERIK- Söt som socker och röst com en ängel, love ya! TJEJERNA skrikersom galningar och fead backen är bäst från jurryn!!!!

EDDIE-idag var han inte lika bra som han brukar vara men jag äslar lilla Eddie! Han e så gullig men som sagt hans sång var ksk inet bäst. Men jurryn håller inte med mig:P

ERIKA- Erika är bra för att vara så ung men jag tycker själv inte om henne vet ej om hon håller. Men men hon sjöng inte bra i kväll tycker jag!!!!!! Jurryn håller med mig oxå. Ialla fall -bagge,

MARIETTE- Mariett är en cool tjej men jag diggar inte henne sröst.

RESA- Resa var jätteb ra love ya. Hennes röst är bäst och jurryn har fel som säger att det inte är oki att du inte va bar i dag. Du var toppen nästa KEVIN BORG du ska till GLOBEN!

CALLE- Min lover elle hämlig men asså du e fan bra Calle ksk du och Resa i globen? Men waths upp with the out fith. Asså baby du kan ju inte klä dig som en Pundare när du e känd!! Men håller kvar vid att jag hjärtar din röst! Detta var en changer vi  vet att du klarar. Din låt var hämsk men endå. Jurryn håller med mig de gör de alltid! Elle inte:P

IDOL

hejj,
Nu är det idol igen! Det är dags för rock temat och vi får de hur det går för våra kära idoler!!!


STOLT

hejj,
Kollade upp denna snubbe som gjort musik till Twilight! Han e sydkorean!

Yiruma (född 15 februari 1978 Seoul, Korea) är en Sydkoreanska piano musik kompositör. Han är gift med Son Hye-im.

Yiruma är välkänt i hela världen, och hans album har sålt över hela Asien, liksom i USA och Europa. Hans mest kända pjäser är "River Flows in You"," Kiss the Rain "och" Love Me ". Dessa bitar är allmänt fel som förknippas med filmen TwilightMen ansågs de för filmen först. Trots att han tidigare har innehaft dubbelt medborgarskap som en medborgare i Förenade kungariket och Sydkorea, i juli 2006 gav han upp sitt brittiska medborgarskap och in i Sydkorea Navy börja sin värnplikt, vilket är obligatoriskt för alla manliga sydkoreanerna.[1] Han bodde i Osaka, Japan, för 5 år för att främja albumförsäljningen innan de ger upp sin dubbla medborgarskap.

källa


Fredag med måndag

hejj,
Nu är det freadg men jag tycker det könns som om det är måndag. Men skola och jag ska vara där hela dagen. Nu sk jag duscha och så . Det är ju sköjd på morgonen. (JIPPI)


Mass kärlek och så till er i norrland. Och massa kärlek till er i sverige oxå! Loveya<33

SKolan i morgon

hejj,
Jag vill ba säga att jag e hemma nu och jag ska till skolan i morgon. Allt som har hänt går ejatt förklara. Menmorfar e räddad eller vi tror det det 'r bättre i allfall men fortfarande jätte alvarligt. Nu ska jag sova ska till skolan i morgon kom just hem och så. Men hoppas det blir bar för alla och att han blir bra!!! Älskar er alla och tack för allt stöd men det är ej över. Tack alla vakra människor för erat stöd!!!


NÖDSITUATION

hejj,
Alla blogggisar nu drar jag till morfar. Han har blivit sjuk i går mamma åkte i går och jag drar idag!! VIKTIGT att jag är med han! Det känns inte bra annars! men i allfall så drar jag och kommer ksk inte blogga på ett tag! Men planet går om 3 timmar så jag ska till skolan och hämta grejer sdan till arlanda och åka till morfar! (han bor i norrland) JAG komemr nu!!! Puss och kram ärlskar er alla venne varf jag åker men det känns som om jag måste!

Puss <33

Måndag igen,

hejj,
Nu är det måndag igen. Alla säger att det är den värsta dagen på veckan men det tycker jag ej! Jag tycker söndagen e värst när man vet att helgen e slut. Måndagen är ganska skön. Nu ska jag skynd aoch klä på mig ajg harsnosat för länge mitt tåg går om 20 min ungeför. Så på med kläderna och i men en macka i munnen! HAHAHHAHA Men i allfall så i dag ska jag gå till fejm och sedan s¨ska jag hem men men asså de e inge spec. Som vabligt. I morgon ska jag till tandis och på onsdag ska jag vara ledig för en BUUF grej. Men jag vill inte vra ledig från skolan för jag har missat så mycket endå. Men jaja jag vad ska man göra!;P Nu sk jag klä på mig och äta. Puss<33



söndagen lider mot slut,

hejj,
Nu är det slut på söndagen i allfall fr mig. Satt och snackade med Strid i en och en halv timme hhahahh elle något sådant. Mu ska jag sova för han ska tydligen försöka vecka mig i morgon! Som om de kommer fungera men han får försöka om han vill!!! HAHA hoppas jag blir sur ingen vill veta hur jag är när jag vaknat!!! Nu sk jag ba sova i allfall så jag får min skönhetssömn! Men sedan sk jag vakna asså i morgon och äta och ducsha och gå till skolan! Vi börjag 9.10 i morgon så det är lungt!

Nu sk jag läsa i min braiga bok och gå igenom allt till stormötet på Onsdag.

Puss<33


Gossip girl och varm choklad<3

hejj,
Sitter och dricker varm choklad med Masmalhows i!!!!! mysigt och gott!!! Iallfall så ska jag va på låtarna i kväll oxå och sedan ska jag plugga mera. Jag kan typ allt i matte men de e svårt:P A iallfall så nu sk vi snart äta oxå allt händer på en gång!!!

Puss<33


Utomhus dag,

hejj,
Nu har jag gått runt tullinge och lämnat inbjudiningrar till minn syrras kalas. HAHA mamma släpar upp mig ur sängen och tvingar mig att gå ut:P HAHAHAHHA SKoljade. Men sedan kom grannarna och åt korv som vi grillar ute. Sedan så skulle jag starta en bra sa men det gick ej bra glömde att at ut spjället så att det börgade ryka in i huset och ahhahah a det luktade röök:P Asså typickt mig. sedan så Ska jag plugga matte lite för det är prov i morgon. Men det känns skönt att det är lov nästa vecka!!!! MEn men jag e lite trött  och så så jag ska plugga och chilla och sedan gå och lägga mig!!!! HAHA Justet men jag måste oxå fixa mina grejer till datan men de e lungt ahahah. Ska ba ta det lungt i dag och så. hoppas det går något bra på tv!!!

Pyss<33

Gossip girl<33

hejj,
I kväll börjar en efterlängtad serie. GOSSIP GIRL<33

Många nya ansikten i höstens omgång
Äntligen säsong 3: Och minns du vad som hände i våras?

I Gossip Girl fortsätter det vackra folket förföra och förgöra varandra med New Yorks skyline och trendiga atmosfär som bakgrund.

I vårens avsnitt av Gossip Girl kunde vi följa en kärlekskarusell utan dess like. Serena och Dan var tillsammans och gjorde slut. Dan hade en högst olämplig affär med sin lärare. Blair och Chuck ömmade för varandra till och från, dock inte samtidigt. Blair dejtade Nate, sin gamla pojkvän, men det rann ut i sanden. Nate var ihop med Vanessa – som i sin tur hade  ett one-night-stand med Chuck. Slutligen blev Serena tillsammans med Gabriel, som visade sig vara ett riktigt bottennapp då han lyckades lura Rufus på en förmögenhet som skulle användas till Dans framtida studier. I höst väntar nya utmaningar då high school är ett minne blott och alla ska börja college.

I serien har en rad gäststjärnor medverkat och höstens avsnitt är mer kändistät än någonsin. Vi ser Tyra Banks, Joanna Garcia och Hillary Duff i nya parkonstellationer med seriens mycket populära huvudcast.

Säsongspremiär: Söndag 18 oktober 19.00

källa:kanal5


ny vampyr serie

hejj,
Har börjat se en ny vampyrserie. Den heter The vampyres diery elle något s¨dant. Den är as bra asså såg fyra avsjnitt i går och jag typ dog! Nej inte dog emn ärligt jag e fast i denna serie. Men bara tillls new moon kommer ut!!! Men asså deenna är som Twilight lite men endå inte vissa saker e samma men den ör nyinspelad oxå. De snackar omn Twilight i denna serie. Nu skaj ag se den det går ändå inge bra på tv i kväll.

Pöss<33


lördag kväll

hejj,
Kom just hem från Johan(gudfar) det var jätte kul hos han. Det var jätte kul att träffa hans släkt som vanligt och att se allaigen. Miranda och Sally hans kusinbarn hade växt jätte mycket!!!!!!! Miranda tappade 2 tänder i kväll. DE var lösa:P Sedan så var maten jätte bra. Johan är elle var kock och hans tjej Emma va elle har jobbat hos bagare så hon kan baka. hans syster Matilda var det jätte längesedan jag träffade. hon är min gudmor och bor i östersund men hon var i fjäällen i dalarna i ett halvår tror jag. Så det har varit två elle tre år sedan vi träffades.

Nu ska jag se film och mysa läsa lite i min bok ksk. Men i allfall ba chilla!!!

PUSS!


snart dags

hejj,*
Nu är det snart dags att åka jag har just ducshat och ska klä på mig. mamma och pappa har inte kommit en men dde e p¨våg. När de kommer så ska vi dra. Asså till min gudfar som fyller år. HAAHHMen vad ha jag gjort i dag ???? jag har sett på tv och chillat . Det behöver jag jag strässar 24/7 asså det är ej bra men jag trore de e lungt nu asså ska plugga matte och no i morgon ba sen e de chill.!! Vi har både ma och No på mpndag.

Felicia ringde det om BUFF och det var tydligen inget viktigt. Eller intesom angick mig ia llfall så det e lungt.

Tack för tommys nummer!!! AHAHAH Jag fick det i går tror jag! HAHHAHAH fett glad!

Saknar dig bästis men had et så kul hos din pappa i helgen.<33

'PYSS OCH KRAM<333


Lördags morgon.

hejj,
Nu är det lördag. Fett skönt jag har sovi t tills nu och hoppas att det finsn ågot gott till lunch. Jag e själv hemma. -Pappa och hugo e på stholm open. något tennis grejs. Och mamma och Maja e i stan. Vi ska ju till min gudfar i kväll och fira hans födelsedag så vi var tvungna att handla present.

Felicia ringde och sa att vi hade BUUF möte i dag men de hade vi vällinte!!! Inte vad jag ahr hört iallfalll! Men u skaj ag å och äta e jätte hungrig!

Puss<33


-lördagen närmarsig

hejj,
Nu närmarsig frredagen ditt slut. Det är trist men a vem vet vad som händer sedan. AHAHAHh I morgo blir det sjukt med Chill och massa skoj. Eller jag vet inte mer en att jag ska till min gudfar på kvällen! Han fyller 30år. Vet inte vad jag ska ge till honnom en men det blir nog bra! Ser på tv nu och kissie e på tv! Jag blir stört! Asså vad e detta!!! hon e lixom inte kändis. Asså hon säger att det är en roll att man ska tro att hon är en diva osv. Att hon ska provusera sina läsare osv. Att hon leker bara och att hon är så snäll i värkligheten och så. Hon säger oxå att hon inte e så i värkligheten. Men sluta snap uout of it!! Juste hon ba jag har opererat läpparna till större. Men gumman de e inte stora! Asså chit. Mengod natt nu ses i morgin love ya!!!!


RING NICKLAS

hejj,
Nu fattar jag men jag kom ej fram, borde jag göra det ogen? A jag ska men jag blir nervös fett pinsamt vad ska jag säga!? Men jaja jag gör ett försöj till.

-hur gör man!

hejj,
Jag vill sncka med Nicklas men hallå jag fattr inte hur man gör. Gide säger a kolla på tv och ring men de står ba ring 0771-nicklas09 men de kan man ju inte!! Man kan ju inte ringa bókstäver.
Jalla jag e fett sträss jag vill snacka med han!!!!

Jag vet ej vad jag ska säga!

hejj,
JAG ÄR ÖVER LYCKLIG!!!! Älsklingen är kvar! HAHAHAAH stackars Camilla men men jag älskar att hon åkte de kunde inte vara bättre! Men Camilla lycka till i livet gråt inte du e bar jag menar de e inte så att du inet varit med i tv och visat upp dig osv. men Nicklas kommer rästa nästa gång oxå älskar älskar. Men asså idol kan bli så kort för vissa men jag hoppas att det inte blir det för Nicklas men man vet ju aldrig vad som händer!! Ska se eftersnack nu och så men åååå.Jag e så glad jag känner att det är en lättnad att han inte åkte ut. Bara han inte blir divig av all uppmärksamhet. då tar jag tebax allt jag sagt!! :P

Love ya all<33

 

Lösa idoler...

hejj,
Nu är  et röstning. ÄLSKLINGEN ÄR LÖS!!!! Rösta på han jag vill inte att min älsklning ska ut snälla. han är mer minnesvärl en Camilla kom kanpt ihåg henne loxom. AHAHh MEn jag kommer ihåg älsklingen. Men a RÖSTA på nicklas 099 414 07 RING RING!!!! SNABBA PÅ!!!!

Skriver sen om vem som åkte ut! Love ya<33

NORA<3 EDDI

hejj,
nu såg jag på idol och Eddi låutade sig nmot exat henne och sjöng jag dörrr!!!!! OMG. HAHAHAHA JAG ÄLSKAR!! SEN NICKLAS HAN LUTADE SIG OCH SJÄNG MOT HENNE!!!! JAG VILL OXÅ!!!!!! JAG VILL!!!!!! NORA LYCKOS DIG JAG SVÄR!!!! Lyckos dig dig dig!! Jag vill oxå ha han tänk dig!! jag omg hahahha :P Nej ärligt jag e  inte besatt... HAAH skoja.

Love ya all<33


Hur var idolerna?

hejj,
Här kommer lite resume av de idolerna gör!   Säger bara att det är svårt att ta en låt av the king of pop och gra den bra. MJ var och är en legend.

Calle- Jag tycker calle var bar men a de har rätt detta var nog inte hans changer. Men han var en favo från början ju!!Hans röst är stört skön och med hans gitarr så e han en kung!!!!!

Camilla- Hon är inte min favorit jag hade önskat att någon annan en hon hade gått vidare men vad ska jag säga.   Vist hon sjunger bar men jag stör mig på något hos henne. I slutetav programet kommer jga inet ihåh vem detta var?

Resa- Min favorit. 'hon kan nöstan göra allt!! Denna låt är en av hans bästa oxå. Jag tycker värkligen om hennes röst och grejer. Asså hör bara hon sjunger jätte jätte bra!!!! Hon fick bara bara bra kirtik!! Jippi en av mina favo!!! hon har aldrig fått dålig kritik<33

Mariette- hon har ju en bra unik röst men jag tycker inte om hennes stil. Jag vet ej men hon har bra röst och så men jag känne ratt hon ksk inte passar idol. Hon har npgot jag vet ej hur ja sk abeskriv a. men hennes röst är jätte bra. Fyllig!!! Love the voice notthe style. Skulle villa ha enskiva men ksk inte video.

Eddi- Han sjunger den låten vi ska sjunga på fejm!!! Fett skön låt och jag älskar denna låt. Eddi är för gullig oxå!! Jag älskar han han har skönaste fealingen hahah lilla wannabe Michael Jackson. Puss på dig sötnos<3 *Han har en sådan luftig söt röst som man bara älskar han har fått sin stil bättre. Inte lika flamsig och så men jag tycker att han har liksom blivit stilrenare. Älskar han!!!(men inte lika mycklet som Niclas sötnosen) eller jo lika mycke!!!

Tove- Hon har sådan bra personlighet. Älskar hennes röst och hennes scen språk. Asså 16 bast och jag tror att hon kan gå långt i livet. Men i dag var det inte jätte säkert. Men jag tror på henn!!!

Nicklas- ÄLSKLINGEN!!!! Jag lovar att han e söööötttt. Men nu till hur han sjunger. Asså han har oxå en skön stil. Lite som JP men jag venne han e lixom bättre snyggare osv. Men hans röst e skän att lysna till och hans smile gör mig glad. Asså jag svär han skulle jag villa ha kolla ba på han!!!!!!! ÄLSKLING!! Om sången är det bara bra jafg  ryser!!!! OMG jag säger bara ÄLSKLING DU ÄGER!!!!!!!! Jurryns kriti? NEJ LYSNA EJ !!!! JAG ÄLSKAR DIIIG!!!!! Han var ju bra asså ett riktigt nummer ju!!! Vad snackar de om. Johan plam slääng dig i väggen! VIST MJ tema asså de e svårt med låtar som the king of pop gjort!!!! Du e i mitt <3' Glöm inte att han e min favo oxå<33

Rabih- Söt ja men idol venne. Asså jag tror inte hans röst kommer hålla hela vägen. Men det är ju inte jag som bestämer. Deet är likte backtreet boys över han och det kommer inte hålla hela hela vägen tror jag! Ksk en ny sitil den du har känns tagen. Kritiken är bra hahah men asså han är väll bra men jag tror inte detta kommer hålla hela vägen. Hans rst e som en nalle. HAHHHAH puss<3 Du har en charm, dina ögon och ditt smile!!!

Erica- Jag vet ej vem detta är har inte följt hennes resa lixom som de andra men jag har fför mig att hon var duktig. Men de jag har sätt så värkar hon en helskön tjej. HAHAH komisk och så. Rösten var bra man fick en chock när hon började sjunga:P AHAHHAHAHAH. Inte chock men a inget ullgull denna vecka! Men a de e sannt de som några i jurryn sa. Att det ksk inet var jätte bar men bättre och bättre man måste  ju kunna utväcklas.

Eric- Tror ni att han är en av mina fovo? Då har ni rätt. Första gången jag såg ett klipp med tänkte jag herre jösses kolla in sötnpsen. Redan för 2 år sedan elle närdet var han sökte då var det lixom...(aaaaaaaa) HAHAHAH Men så var det. Hans röst är något man ska ta till vara på den är sjukt bra. Sist men ej minst elle hur.Puss baby! <33



NORA KUSSE

hejj,
Såg min ksuin på tv-111 Hon sitter där vid lilla scenen och hon har en vit isol tröja och en svart mössa hon är blond och sitter breve en tjej med gröm tröja!!!

Älskar dog kusse!!!


IDOL

hejj,
SItter här framför datan och myser Men men ska se idol snart och det ska bli kul!!!!  Kusinen ska sittkul för henne.A ni vet där vid lilla scenen där idolerna går ut? därs itter hon med en idol tröja som e vit. Frpn förra året den som jag och Alice hade på oss när vi tog bilder!! Men det är fett kul för henne!!!!!  Vill oxå gå på idol!! Hon får ju se nicklas älsklingen!!! Puss<33


MJ tema i dag

Idolerna goes Jackson

I kväll är det Michael Jackson-tema i Idol. Hur kommer idolernas tolkningar av popkungens hits att låta?

 

Calle Kristiansson sjunger Bad

För att rösta ring 09941401 eller smsa Calle till 72400

 Läs Calles blogg här.

 

Camilla Håkansson sjunger Human Nature

För att rösta ring 09941402 eller smsa Camilla till 72400

Läs Camillas blogg här.

 

Reza Ningtyaz Lindh sjunger The way you make me feel

För att rösta ring 09941403 eller smsa Reza till 72400

Läs Rezas blogg här.

 

Mariette Hansson sjunger I want you back

För att rösta ring 09941404 eller smsa Mariette till 72400

Läs Mariettes blogg här.

 

Eddie Razaz sjunger They don't care about us

För att rösta ring 09941405 eller smsa Eddie till 72400

Läs Eddies blogg här.

 

Tove Östman Styrke sjunger Will you be there

För att rösta ring 09941406 eller smsa Tove till 72400

Läs Toves blogg här.

 

Nicklas Hocker sjunger Black or White

För att rösta ring 09941407 eller smsa Nicklas till 72400

Läs Nicklas blogg här.

 

Rabih Jaber sjunger You are not alone

För att rösta ring 09941408 eller smsa Rabih till 72400

 Läs Rabihs blogg här.

 

Erika Selin sjunger Beat it

För att rösta ring 09941409 eller smsa Erika till 72400

 Läs Erikas blogg här.

 

Erik Grönwall sjunger Thriller

För att rösta ring 09941410 eller smsa Erik till 72400

Läs Eriks blogg här.



källa: Tv4.se


Idol i kväll<3

hejj,
idag är det dags för idol igen! Min älskling Nicklas är denbästa! Asså rösta på han e ni snälla vill inet att älsklingen ska åka ut! Men men puusar och kramar glöm inte att kolla på han. ÄLSKLINGEN!!!!


Trötthet och sträss

hejj,
Idag gickjag hem från skolan och det var pågrund av att jag har strässat denne vecka. Jag mår inte bra att strässa. Jag har sovit i 3 timmar nu ochjag aser lite påfilm. Men nu ska jag väll slappabara kom på att jag inte varit ´hemma på en fredag på ca en månad. Det här ganska tungt. Men men jag har haft fullbokade helger i 6 veckor eller något det är ju jätte synd. Jag behöver att slappa lite då och då.

Nu ska jag se på tv<33


fredag igen?

hejj,
Nu är det fredag tiden har gått så fort:O Men nu sk jag til skolan och ha slöjd! Fett kul men undra vad som ska hände senare. HAHAh Det är No prov i dag oxå och sedan är det idrott och livskunskap och eng! Fett kul men fett jobbigt jag venne vad jag sk göra e ätte trött i dag men nu skj ag äta frulle ! men jag kommer komma sent:O För jag har försovit mig!!!! Men men jag jallar påmig nu puss. HAHHAH men i allfall så ska jag ksk träffa Sara i dag och Jesssica om jag inte ska till Bling bling. hon sa oxå att jag skulle komma!

Någon som har Tommys nummer? Jag behöver det!

puss<333


stressig torsdag

hejj,
TG=Tumba gymnasium var fett kul. Det var jätte kul att vara där det fanns oxå fett söta kilalr där och så men det var lite tråkigt. Jag vet ju attj ag inte vill gå där! Men i allafall var killarna söta.

Det är strässigt jag ska blogga mer om i dag någon anndag men Torsdagar e strässigast för mig!!! Men i afllal UG och kören var kul oxå. ''

nu ska jag plugga till NO prov i morgon!!! Massa kramar från mig soom ör strässda och fått sträss mage!
HAHAHA nu sk jag sova eller nej plugga men jag kommer nog somna e jätte tröttt! KRAM!


True blodd och Nicklas

hejj,
jag ser nu på true blodd ocg tänker på sööta Idol Nicklas. I börgan tyckte jag han såg ut som en liten mupp men nu. HAHAHAH han e ju stört kul och sööt!!! Tänk dig att komma hem med han till mamma! Se upp tjejer denna heting är min!!!:P

Puss

Jelly beans

hejj,
Jag gick ju av i södra för att träffa min lilla kusin. Lillaoch lilla hon är 13. Men i allfall jag hade låvat henne att köpa jelly beans i en affär med henne. Så vi gick dot och handlade. Det var fett kul allt inporterat från ENG. Men det var jätte kul de e min nya favorit affär Roth beer där!!! Här kommer bilder från det jag köpte!

PUSSAR<333


Skansen i dag

hejj,
Kom just hem har var på skansen. HAHA med klassen det var fett kallt menmen . Jag var med B och V men de gick till sina kompisar så jag gick till amanda och Myggan. HAHAHAHa Men a man skulle i allfall gå till "hantvärkare" och se hur de värkade och jobbade. Vi skulle oxå fråga frågor som de skulle besvara. Det var tråkigt och kul men kallt. De flästa var uta och det var ju 0 gradit och snööade i morse. Jag och Myggan åt på reasturang och sedan vi bullar från bageriet. Det var jätte många snygga killar från andra 9or där. Men jag pallade inte bry mig så jätt emycket.

På tåget dit så gick jag på den första vagnen men den andra om mantar först i tåget. så jag gick på och Myggan ba du e fel så jag sprang från ena till andra när vi var i flempan. Asså jag gick på i Tullinge  och de kom från Tumba. Sedan så Sa de att de va i den som jag varit i så jag sprang tebax. HAHAAHAHAlla kolade fett mycke. Sedan hittade jag de när vi var i stockholm södra.

Sedan på tåget hem satt vi i de fyra grejerna. Ni vet på den ya tågen finns det ju som en upphöjning som det är fyra saker man kan sitta fyra i. Jag,C,Bettan och Sophie satt i en sedan satt Myggan,Nira,Tone och Frida i en annan. Amanda satt själv. Men jag ville snacka med myggan så jag flyttade till sätet närmast henne. HAHAH Asså mitt emot satt man sr varandra. men då satt det redan tvp men där. Myggan ba varf sitter du dör. Jag ba för jag e såååå snygg. Och jag drev ju bara men  då sa de två männen ja hon är jätte snygg osv. De ba rördemitt hår osv. Jag ba OMG . Den ena ba är din pappa rik. Jag ba va? Han ba igen är din pappa rik. Ja ba nej varf? han ba du är ju så vackert klädd och så fin d¨måste han ha mycket pengar. Jag ba va!!!!!!! HAHAHAH Sedan skulle jag av:P Men fett mysko sedan så när jag gick av gick de oxå av och en av de kissade på perongen framför mig:O Fett äckligt!



Här kommer lite bilder på myggan och mig i dag. Den då jag ligger ner hahah jag var så trött så jag ba vi sover. Det var typ -1 då:P









Skansen

hejj,
-vi ska till skansen i dag och nu e jag jätte sen för att jag slöööar men jag hoppar på i tullinge så jag ska dra om en ghalvtimme!!!!! Men pussar och kramar! Jag tror jag handlar mat där i stan asså!! Hoppas jag kommer i en grupp d'r jag känner folk hahhahhaha a hoppas det!!!

Puss och kram efter vi varit på skansen skaj ag till KusinenNora.<333


MINA BÖCKER!

hejj,
Nu har mina böcker kommit!!!!!!!FETT BRA DE ÄR VAMPYR SERIE!!! Vampyrens märke haha. Jag älskar vampyrböcker! Närvi gick vilse i skogen i dag jag ba det känns som en twilight skog jag ba hörde typ n¨gra människor jag ba vi gpr dit sedan hörde ingen dem förutom jag. Då sa Amanda hon ba tänk om Lovisa e en vampyr elle varulv sen blev det värsta diskutionen! AHAHAH nu skaj ag l'sa boken!!!

Puss<33


Mentor,

hejj,
idag var det första mötet med min mentor. Det var jette kul. Min mentor heter Åsa. AHAHAHHAHAH Fett kul hon var jätte rolig och trevlig! Vi gick först och ´fikade på Sture katten och fikade. Jag ät äpplepaj och hon åt räkmacka med te och jag drack oxå te! Fett kul endå. AHHAHa I allfall så sedan sat vi och snackade i en timme sedan gick vi en "långpromenad" Till Södra station. Vi gick genom gamlas tan osv. AHHA Det var jätte mysigt i allafall! vi ska träffas på nästa onsdag oxå asså den 28/10 Det ska bli kul då ska vi på bio tror jag att det blir sedan sk hon komma hem och se var jag bor men det vet jag ej om det kommer bli den onsdagen men a!

Nu ser jag på DH massa pussar!!!<333

Orienternigen.

hejj,
Det gick jätte bra på orienteringsdagen! -hahahah iallfall i början! Asså vi hittade till 5 och 6 var bortaaa. jag läste kartan fett bar och alla följde. Men när vi kom till 6 så hittade vi den inte. Då skulle vitllsjuan men vi tappade bort oss. Det var inte kul eller bra för att vi gick åt skogen. först virrade vi runt i skogen och jag hittae inte. edan kom vi ut där vi börgat och vi börgade om och gick en annan väg som jag hittadepå kartan. Sedan tog den vägen slut men det gjorde den ej på kartan och det var knas. Det var jätte knasigt. Sedan sa jag när vi var mitt ute i ingenstans att vi skulle ringa en lärare. Men myggan ba NEJNEJ jag vill ej ha IG! Ja ba ja ha men vi går ut ur skogen jag menar skogen har ju alltid ett slut. Då gick vi ut ur skogen och det tog ca 1timme. När vi var ute så uptäckte vi att vi var i ett omr¨åde som ingen kände till. Då kom en man så jag ba, hej var är vi. Han bara Utran och det är typ halva tumba ifrån där vi börrjade. HAHAHAH Fett synd vi gick mer en en mil jag tycker det var jätte jobbigt och kul. Men allavar ju sura för att vi inte fick G i orentering! HAHAHA ni låter den med semst lokalsinne leda oss:P Jag tyckte det var fett kul!!!!!! Men i allafall vill jag bara säga Sorry tjejer<33 HAHAHAHAHAHAAH!!Men i allfall så var det kul och jag hade värsta chocken hahhah fett kul och jag tycker det var kul att orientera men jag e som en typ en forbollselare i en balettuppsätning!!! Jag och skogen är typ katastrof!!!!

Puss och kram i love ya all<33




TISDAG

hejj,
Kom just hem från orienteringen. AHHAAH vi gick vilse. Men i allafall ska tillstan nu eller nej jag ska duscha först och äta något sedan dra till stan! Pussa och kramar!!!

Måndag igen

hejj,
Idag va en bra dag asså tycker jag i allafall!!! Jag har Gi matt nu och Monwar tycker jag ska statsa p VG! Sedan var det BUUF möte i dag och det var oxå nice!!!! HAHAHH i allafall så var det kul och sedan så var det Fejm sång. Justet blev intevjuvad av en tjej från p1 i dag oxå om BUUF!!

I morgon är det orienternigsdag och sedan ska jag till stan och träffa min mentor för första gången. Mentor Åsa. Juster ska ha grillad kyckling med till matsäck i morgon. HAHAH fett gott.

nu sitter jag och kollar gymnasium  men ska siva nu tror jag vill ha ett men venne om jag får!?'

Puss

Eng/sv

hejj,
Nu sitter jag på lektionen Eng/sv och jag har tråkigt. Jag har just gjort 2 jobbiga prov och jag pallar inte mer jag tog datan! Nu så sitter vi och snackar skit. Det är fett med Chill. Fejm blev instäld i dag och jag sk a på BUUf möte senare! Sedan sk jag till fejm sång. Asså Teatern blev instäld. Jag e oxå förbannad på Eric som går och snackar skit om mig till KIM!!!!! Mamma är på väg till skolan för jag har utvecklings samtal om 20 min. HAHAH missar matten JAAA! Men men det är bara chill denna lektion! Men nu ska jag skitsnacka lite geranna! Puss och Kramar!!!!

Älskar er!

121009

hejj,
Nu har jag vaknat. Nu sk jag gå och dusha sedan äta och klä på mig och gå til skolan ha det toppen i dag och hoppas allt går bra för er. Själv är jag jätte trött och hungrig:P Men inte så trött eller jga vet ej om jag e trött elle ba seg efetrsomm det är mörkt ute. Jag sov i alla fall 12 timmar förra natten! Det är bra right?

Puss och kram!

Veckans SNYGGING!

hejj,
Detta är VECKANS SNYGGING!   Tippset är från B i klassen. Jag ba vill du bli veckans snygging på min blogg han ba nej Johan borde bli jag ba oki om några veckor. SÅ NU!!!!  GRATTIS MIN ÄLSKLING NU ÄR DET DAGS FÖR DIG!

Veckans snygging:
Namn:JOHAN SÖMNES
Ålder:15år
Bor:Stockholm/Tumba
Status:Singel
Övrigt: Lite av en kändis, han har spelat i Låte den rätte komma in och huvudrollen i Värsta vännerna!
Känner han mig? JAAA, Min bästa Johan! Älsklingen, bebisen älskade vännen!


god natt

hejj,
nu är det dags att sova, allt e klart jag har borstat tänderna osv. HAHAH jätte skönt asså i dag var det en slappdag. Jag har sett på mer en 4 filmer och sovit mycket. det är branu ksk jag kan bli frisk igen. Jag sk börja träna och meditera mer!! Då är det bättre för emunförsvaret. Det är ju bra. Men nu sk jag inte skriva mer jag är jätte trött och ska sova.

Imorgon ska jag Ducha och klä på mig. ÄTA och sätta in linser. Sedan...venne om jag har tid så ksk titta på tv. Sedan så ska jag gå till tåget! Jippi hahahhahah men i morgon kan jag vakna en timme senare för det är sovmorgon. Jag kan vakan 07.00 istället för 06.00. HAHAHA.

MITT SKEMA FÖR VECKAN I SKOLAN:
Mångag: Vanlig skoldag
Tisdag:   Orienternigs dag
Onsdag:  Skansen m skolan
Torsdag: Tumba gymnasium (halvdag m skolan)
Fredag:   Vanlig skola

Fett sköön vecka!

Puss och kram ska bara lägga ut veckans snygging och sedan ska jag sova!


Video från 9-10/10

hejj,
Häär kommer två videos från lägret. Den första är sagan *Eric berättade. Det är om en ostbåge kille som typ var konstig. HAHAAH jag dog av garv man hör mig hela tiden jag garvar!!!! Han var fett rolig och Sara sa att hon ville höra en snuskigare då sa Éric att han inte kunde någon snuskig!!!

Den andra är bara Cia som erkänner att hon lärt mig allat! Asså alla dumheter vi någonsin gjort-?? elle i allfall bara allt vi gör på läger:P




några bilder från lägret 9-10

hejj,
Nårga bilder från lägeret 9-10 hahahah love you tjejor.

Första kvällen innan namnlekarna! Jessica,Sara,jag och Ollan<3


Jag och Bästis<33


Jag och bästis pluss lite av Eric<3


Vi sov alla fem på golvet i ett rum. Men vi fick ju inte sova så mycke men det var tänkt så här<33


Jag och Sara eller våra händer!


Vi skrev en lapp till Cia jaaaa! vi blev tesm med henne! Alla fyra:P


Innan vi skulle åka hem! Jag och bästis. HAHAH hennes anskite försvan i solen!


ÄLSKAR ER!

Bara en snabbis

hejj,
Kollade just bästis blogg.hon la ut bilder från lägret elle snarare bussen hem:P Här är sovande mig så klart med mobilen i första beredskap. Texten över bilden på hennes blogg löd
 "Bästis sov på bussen och jag gissar vad hon drömde om ;P<3"   HAHAHAHHAHA sedan denna bild:P



Älskar dig bästis här är lilla sara, älsk finns här för dig genom allt. Livet gårv vidare lev varie dag som om det vorde den sista!


Slappar söndag

hejj,
Istället för att åka någon stans i dag med Sara bestämde jag och hon sig för att vara hema och slappa!!
Så jag orkar inte blogga i dag jag ska slappa! Fett skönt e fett trött så jag hämtade bara min väska hos sara i morse sedan så la jag mig och kolla på film . HELA DAGEN!

Puss och kram

Läger+feber=ingen sömn

hejj,
Nu så är det s¨här att jag pallarinte skriva i kväll. Jag vill bara sova. Inatt pålägret hade jag feber ksk 38,9 C. jag fatttar inte att folk inte kan respektera at man vill sova då aolla störde och jag sov en halv timma! Fatta vad sjukt! det är bara sjukt.  Sedan klagar folk att jag och min avänner snor grejer (det var läsk som hade tagists på natten av några och de hade inte betalat). Jag skulle aldrig aldrig aldrig sno. Det skulle inte SAra elle Jesscia eller Ollan helle. jag blev ba sjukt irriterad. Jag menar att jag sov en halvtimme och vaknade av att folk la syrener asså som på högtalarae bara för att vecka oss. Fatta vad sjukt! då är man på dåligt humör och då får folk accseptera det fattar ni. Är det svårt att förstå att när man är juk behöver men sömn så jag ska sova nu!!!

Idag skulle jag direkt till stan efet jag varit på läger jag skulle äta middag med mormor och morfar. De kom från norland till stockholm. Men medans vi åt så fick mormor ont i hjärtat. mamma ringde något nummer som sa att vi skulle ringa abulans. Så ambulansen kom och tog mormor. Det var lite ledskigt. Nu är mamma och mormor på sjukhuset i stan och jag vet ej vad de gör men de ska vara där. Morfar e liteorolig emn han ska sova själv på hotellet de bor på.

nu sk jag sova skriver mer i morgon om lägret osv, Bara en sak till. tror ni inte jag e så dum,, jag lämnade allt hos Sara för jag skulle ju till stan och möta mormor. Men då så råkade jag glömma allt. natttandstälnig linsgrejer, glasögon osv. Jag vet ej men allt värkligen men jjajajaj jag klarar mig utan hoppas jag jag har ju extra tanborste och linns grej. Men inte natttandstälning. Asså jag venne men tänk om min tänder blir konstigga nu men men jajaj jag tar den i morgon när jag ska hämta den hos sara!

många pussar och kramar god natt<33


MAMMA SA JA

hejj,
Mamma sa ja men hon måste typ skjussa mig och grejer elle ksk jag måste ta tåget vet ej en det har hon inte ssagt något om men nu drar jag ses i morgn!!!! Love ya all!    Denna låt är en jätte bra låt och den bästa brittany gjort!


Här för dig

hejj,
Jag vet att du går igenom en tuff tid just nu och du ska veta att jag alltid alltid är här för dig. genom allt och tesm med llt. Skit e de som håller på , finns här för dig bästa vän!


Iväg och hemma

hejj,
Min feber är borta och nu måste jag gå och göra något av dagen! Detta är helt sjukt men nu ska ajg gå och möta mormor!:O Jag vet sjukt i morgon ska vi tydligen äta middag med dem och det viste jag ej. Jag venne hur det blir med lägret eftersom jag varit sjuk och det är ksk inte bra att gå då. Jag var ju hemma från skolan och allt. Men men ens plikt är ens plikt! Men vad ska jag göra det är ej som om jag pålanerat allt! JAg önskar ja kunnat gå till skolan i dag men jag var ju sjuk. Jag tror jag vet anledningen till mitt illamående iallfall. Lingon!!!! Fett synd men men vad ska jag gör pm detta var för lingon så spelar det ju ingen roll. Nu sk jag klä på mig har just ducjhat. ska snacka med mamma om hon tycker jag ska gå i hgelgen det är ju bar aen natt! Men det ska jag och om jag sedan får gå ska jag packa!

Om jag inte bloggar i kväll vill jag bara säga tack alla älsklingar i skolan påfejm och allt. hoppas ni får en trevlig kväll och att ni hittar på något mysigt i helgen! Älskar er!


Tillslut,

hejj,
När jag skulle gå så rungde pappa och sa att det var översvämning på Tullinge station! HAHAAHAH fett synd alla soms kulle gå till tåget fick ta av sig skorna och strumporna. HAHAH så mamma skulle skjussa mig och sedan skulle hon ksk hämta mig. Men det blev ej så.

Jag skulle gå ut efter jag ätit frukost och jag fick ont i magen. Så jag gick och la mig i soffan. Det kändes som om jag skulle svimma och det var inte kul. Det typ snurrade i mitt huvud och jag trillade nästan. Så jag gick och la  mig i soffan och ser  man på jag har feber igen. Men mamam har lovat att om jag är frisk i kväll får jag åka. Efter massa tjat så sa som det, jippihoppas jag kan åka. Jag känner själv att jag inte e helt frisk. HAHAAHHAH

Men jag ska sova nu så jag blir frisk!! MASSA PUSSAR!


KITYEE

Grattis Kityee i går fylde denna underbara tjejh 17år. HAHAHA saknar dig mycket gumman! kom snart till oss och hälsa på!!! GRATTIS!


Fredag igen,

hejj,
nu är det frdag igen jag tycker dagarna bara rullar på. Om 11 veckor är det jul och vi slitar skolan för denna termin om ca 2 måndaer. Det är inget med tanke påa tt det kändes som om vi började nyss i skolan.!!! Men men dagarna rullar på och vi följer med. Ibland när jag vaknar som i dag tex vill jag inte gå upp. Så det skulle ju vara skönare om natten då var lite längre. Ja ksk 15 timmar iställa för 12. För dagen och natten tjs asså , e skit it. men i allfall så e det mörkt 24/7. det är inte kul. snart blir det mörkt när jag går hem från skolan och när jag går till skolan! Det hatar jag man blir deprimerad!!!!!!!!!!! Jätte synd i allfall tycker jag. Nu sk jag gå och äta många
kramar!

Mitt halsband på bilden


tack FRIDA!

hejj,
Jag har inte hunnit ta en bild en men tack för den nyckelring Frida gvv mig. Jätte söt vr den i llfll den vr ju Rosa!!! Och hoppasa du lär dih äta med pinnar gumman!!! Massa kramar från mig till dig ses i skolan annars om du inte e sjuk!!! Massa krmamar och tack som sagt var och hoppas det blir bra!


trötare en tröttast,

hejj,
Igår fick jag tillbax min feber. men men det gör inget för jag är frisk i dag, frisk men väldigt tröttt!! Nu mpste jag gp ner och äta.idag är en ganska chill dag vi skutar tidigare osv idag hahaha fett sköönt så efter skolan ska jag hem och dusha och sedan? Justet det blir läger!

Love ya

Till Tonis shan da man<33

hejj,
Här kommer lite video som Tone och jag diskuterade till alla som undrade vad vi snackade om i dag det var sessa videor:P


trötthet och täppt i näsan

hejj,
nu sska jag  gå upp för att ¨ka rtill skolan. Jag är jättr trött och täppt i nösan. Men vad gör man inte för betygen!!!!!!! Men detta är den längsta dag en i skolan så det är ju inte jätte roligt att börga efter man varit sjuk med en sådan lång dag men men !!!! justet det är helt mörkt ute! jag tror jag svimmar det är no signs of lightä!!!! Jag vill ha sommar tillbax!

Nu ska jag klä påmig och äta! Lova ya


skola i morgon

hejj,
Jag börjar bli friskis!!!!! Jag ska till skolan  immorgon!!! Fet bra skolan börgar med redovisning och sedan debatt. ksk något prov elle jag vet inte har missat 2 lixom!!!! JSJAJAJAJAJ ANu ska jag inte blogga mer i kväll för farmor e här. Sedan ska jag väll se på true blodd och Grace and atnomy elle vad de stavas!

Im back bithes<333

Ulrik sötaste!!

hejj,
här kommer klippet som är hans bidrag. Omman ser på hans i ntevjuver så e han som Johan Palm. aktadig johan här kommer ulrik!!1 Ulrik är 100000 gånger gulligare en dig johan så....


Idag börjar 'DH

hejj,
Idag börjar DH! Fett bar!!! såi kväll ska jag se på det på kanal 5. Dett sköönt sedan så e det ugley betty tror jag! men i allfsll DH! HAHAHA fett bar elle de sägs att denna sesong e sämst av alla och så men man hoppas att det inte e sanning men man vet ju aldrig jaja nu ska jag vila pussar!


andra dagen sjuk

hejj,
Nu är det andra dagen jag är sjuk. På denna vecka i allafall. Jag e fett trött men jag börjag bli frisk i allfall! Fett skönt men ska vara hemma i morgon och sedan gå på Torsdag tror jag elle hoppas att jag kan gå i morgon men om det inte går går jag på torsdag! Hoppas jag!!!!! Men i allafall vad gör man närman är sjuk hemme? Jag vet inet jag e så rastlös vill hitta på npgot men jag kan inte ha ingen ork. Jag e typ sjuk och jag harat att vara sjuk för jag haringet att göra då hatar att ha inget att göra!

*Undrar vad jag ska göra i helgen, justet jag ska på läger sedan ska jag till kussarna som har konsert sendan vet jag ej! Shitt vad  strässigt!

men ksk jag borde ssova!? Men ag kan inte har hjort de hela dagen!


Veckans Cruch!!

hejj,
nu kommer veckans snygging och den har blivit omdöpt till veckans Cruch!   -denna vecka är det lillamelodifestivalvinnaren Ulrik som är veckans cruch!!!!!! Sötnosen har inte bara stulit mitt hjärta!



Namn: Ulrik Munther
Född (år): 1994
Bor i: Kungsbacka och Kullavik
Smeknamn: Ulle
Familj: En hel hög. Två halvbröder, två låtsassyskon, två föräldrar och två extra.
Ögonfärg: Blågrön
Det visste ni inte om mig: Jag har en papperskorg på mitt rum.
Gillar: Långa promenader vid stranden. *skratt*
Favoritgodis: Peacemärken och nappar.
Husdjur: Min hund Konrad (briard), och min katt Walter (cornish rex).
Stjärntecken: Vattuman
Fritidsintressen: Musik, vänner och då och då skatea eller cykla enhjuling.

Lite bentolåde suprice

hejj,
Här kommer lite roliga ideer på en bentolåda. De är skapade av mat. HAHA mest ris och sådant tror jag. Asså jag har inte hjort dem själv.! Är de inte fiina. Rätt coolt va:)


Middagen serverad

hejj,
Pappa gav mig min favorit middag! Asiatiskt. idag åt jag bentolåda och det var jätte gott men asså jag har typ ingen aptit för jag e sjuk men det var jätte gott så jag åt massa endå fast jag känner typ ingen smak alls!:P




IDOL 2009

hejj,
dom här lyckliga 11 är finalisterna i årets idol av 10000 tals sökand har det nu blivit dessa lyckliga 11!!!

Som sagt jag sa ju att Calle, Niklas, Rabih, Resa och erik  var några av mina Favosar i denna sesong och titta hur långt de kommit!!!

På fredag börjag galringen igen. 11 ska bli 2. Tills slut står dessa två emot varandra i en final. nu gäller det att visa vad ni går för!



Erik Grönwall - Beat it

 

Reza Ningtyas Lindh - Son of a preacher man

 

Erika Selin - Show me heaven

 

Calle Kristiansson - Here I go again

 

Nicklas Hocker - Pretty Woman

 

Tove Östman Styrke - Life on Mars

 

Eddie Razaz - Hurtful

 

Karolina Brånsgård - Fever

 

Rabih Jaber - Stand by me

 

Mariette Hansson - Sweet child o mine

 

Camilla Håkansson - Hallelujah

 


Om detta händer





Om något av detta hände rvet ni vad ni ska göar!

-Om jag Kastar mitt bankkort och säger jag ska aldrig shoppa mer.

-Om jag börgar på någon kass diet och säger jag ska bli smal igen.

-Om jag skolkar från kolan och säger vem bryr sig om utbildning?

-Om jag förlorar min oskuld till prinsen och säger allt för dig!

-Om jag sviker mina vänner och säger fuck you till dem!

-Om jag skiter i min familj för de är inte värda mig.

-Om jag blir gammal och girig eller grinig eller bara allmänt enstörig!

Om något av detta händer så måste ni slå till mig riktight hårt.!!!!


Bäst

hejj,
Dett aär en blogg från sjuksängen. Det är sugit att vara jsuk och jag e hungrig men jag orkarinte laga mat. Tror inte jag kommer kunna gå till skolan i morgon men man kan ju alltid hoppas! Jag har feber nu men jag hoppas det går över. Iallfall så saknar jag min bästis. En helg utan att träffa henne har varit tråkigt. Vi brukar träffas minst 3 gånger i veckan! -fett tråkigt. Men u är jag hemma och hon har färgat håret'! Det blev jätte fiint vad jag har sett på¨hennes blogg. Om jag 'är frisk ska jag trääffa henne i morgon!!

Love ya all


Stockholm

hejj,
äntligen hemma! Jag har längtat i en hel helg efter detta men i helgen har jag bara blivt sämre typ hosta pch grejer fan jag kommer inte klara av detta! Jag är redan strässad som det 'r i skolan! jag ska sova bort alla absiller nu puss<33

031009

hejj,
Nu sitte rjag och Kusinen här i dalarna och jag ska plugga. hon ska se film på min data . Jag komme rtyp inte blogga mer för att de e skit dyrt att vara uppkoplad här. vi e ju på landet ju!!!! Massa kramar saker er redan efter några ddager ni vet vilka ni är.

Det är jätte kallt här uppe och jag fryser jätte mycket det finns ingen tos så man f¨r gå på dass! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ



Jag och kusinen på Grönan<33

Hej då

hejj,
Nu ska jag åka till släkten i dalarna. Fett råkig att vara borta från er tjejer och från mina älsklingar! Kommer saknaa er men jag kommer ju hem på söndag! Så massa kramar och peace till alla. Jag nås via min mobil ni som har numert vet hur nå får tag på mig. Sen kanske jag kan logga in på Bloggen vi får se om pappa tar med den säära grjejen som man kan gå in på internätt med. Pussar och kramar!


SPEX

hejj,
Nu har jag kommit hem från skolan det var spex skit kul! Asså jag kom ju när de åt mat så jag har ju absolut ej varit i skolan i sdag men det var jätte kul.
Jag fixade Emil och B, HAHAHa jag garva ighäl mig och tjejorna var oxå jätte sööta! Men nu skaj ag packa och så ska ju till släkten i helgen. Jag tror jag har feber. Men men nu skajag packa och justet sedan ska jag typ städa mitt rum e knas! Men men nu måste jag dra här kommer lite bilder för er som vill se!

(vill ni se dessa små bilder större? Klicka då på dem!)

    


Andra bilder hittar ni på min Facebook<3



021009

hejj,
Idag är jag en sjukling:( Men jag ska gå till skolan för att vara med på spexi allfall så det kommer bilder senare i dag. Nu sk jag gå upp och klä på mig och mamma ska skjussa mig! Massa med kramar!!!

011009

hejj,
Kom hem från BUUF nu jag är utröttad jag gick hem efter skolfootto i dag och ska bara gå´till skolan på spex imorgon. Som sagt i morse kunde jag inet snacka ens. Nu ska jag sova bort min förkylning! Pussar och kramar.

justst i morgon dara jag tilll dalarna med släökten på någin sklags träff ?! Venne riktigt vad så jag ksk inte bloggar i helgen ominte pappa tar med trådlöst! puss and god night!

försenad

hejj,
Ojnu har jag försovit mig jag ska vara hos tandis kl 9 och nu är klockab halv jag har inte fixat mig elle något! Så jag måste springa undra om jag hinner ta en kopp te? Jag har jätte ont i halsen och e jätte förkyld snorar som en griiis:P och garvar som en gris när jag e förkyld:P Men nu s ka jag dra många pussar!