Vaförf!?

hejj,

Varför kan man inte hitta den perfecta killEN? Jag orkar int emer. Varf kan han inte ba komma som en ängel. Jag trodde jag kunde få någon som jag inte kunde  få! Men det blev inte så. Jag tyckeer om han skit mycket. Men jag vet inte ..... Jag vill bara ha den perfecta. Jag vill int ejag vill inte jag vill inte ha någon som inte går på utseende. Utan att han ska gå på vad han känner för mig och vad jag känner för han. Att man ska kunna snacka med han. ksk ty pfika och gå på stan o grejer. Jag vill det. inte ha någon som ba tänker på sex o grejer!!!!!!!! Jag blir så.. Jag venne!

Gud skicka en kille till mig. (A) Som en ängel kommer han! Puss och kram



XoXoSouk

Biblan

hejj,
Jag pluggade i dag. Jag pluggade So, jag gjorde hela min uppsts typ...5 sidor ksk mer jaag pallad inte räkna. Sen pluggade jag matte och allt på vbiblan.d et e fett lungt och sköönt där! Men nu ska jag se på tv.


XoXoSouk

Elaka SL gubbe!

hejj,
Igår var det semmel tisdagen. Eller i bibeln, fet tisdagen. Idag var det Ask Onsdagen. För alla syndare fick ett sotkors i pannan. Men ja eftersom alla är  syndare så fick alla ett sotkors i pannan. Och i går på Fettisdagen så åt jag en semla. BLÄÄÄ säger jag ba! Jag hatar semlor de smakar...*BLÄÄÄ* Ja så är det men jag åt en endå!

Idag har jag och Claudine varit i stan. Jag har inte shoppat  något. vi ba promenerade. Och fikade. Asså jag lovar idag har jag ärtit skit mycket. Men i alla fall gick vi runt i gamla stan i 2 timmar. Det var skit skönt. Men sen läckte ena min sko in. Inte så roligt. Men på värgen hem så skulle vi *planka* eller inte planka men vi skulle i allfall gå igenom tunnelbanan till tåget. Det är ju inte planka. Så var ingen där så jag drog mit kort. Men sen hade jag typ tappat det. Så Claudine tog det och drog och gicki igenom. Men innan hon kommit fram till mig så komen vakt. Han var SKIT ELAK!!!! Han typ skrek " hallå vänta" Jag ba "va jag? Vad ?" han ba" Gå ut!!!!!!!" Jag" VA vad har jag gjort" Han"Jag såg dig allt" jag" men jag har inte gjort något! " han "nej nej du planka" jag"Nej jag har mitt kort"  Han ville inte ens kolla. Sen typ va ahn så hårdhent och klämde min axel och körde ut mig. Jag menar  oki att vi ksk gjort fel men han  kan ju inte vara så hårdhänt och jag hade ju mitt kort så!!!! Ja SL vakter e till för att vakta för plankare men jag är inte en sådag oki? Fattar han den konstiga elaka människan det!? Så typ sliter han i mona kläder och gör illa mig vem tror han att han är! Ialla fall så tycker jag han var komstig och elak. Men jag kan inte roför att han har dåligt självförtroende! Eller något för när jag hade ått ut genom spärrren kom han och gick till alla som var spärrvakter och sa " Släpp inte in henne" Sen pekade han på mig!!!!!! Hallå vad  SLÄPP INTE IN HENNE! Jag har kort idiot villle jag skrika men jag vågade inte! Men jag drog mitt kort framför näsan på han och gick ner till tunnelbanan. Sådär fick han och han kunde inte göra något. Men hallå jag fattar inte varf ör han ska vara så aggro. Varförr kan ingen trevlig vara spärrvakt?Kan man inte anmäla han oxå för typ....jag venne blåmärke på entjej?!

Dömm inte hunden efter håret!!!  Puss och kram<3



XoXoSouk

Grattis!

hejj,
Ville ba blogg aoch säga grattis till min lalla kille Markus. Han fyller 16 år i dag. Em... Ved får man göra då... Kommer inte på någoot speec. Men grattis lilla du !

Hittade ingen bild på Markus men här är hans blte i typ Karate tror jag....


XoXoSouk

Slutet av dagen?

hejj,

Idag gjorde jag inte mycket. Mende har typ snööat skit mycket! Fett kul ju! jag blev som barn på nytt. Jag HATAR snö jag tycker den kan försvinna för det e lixom inte tid för snö nu de va typ snöö tid för 2 månader sedan. Men i dag ville jag ut så jag lånad emin pappas ute byxor.(Lite stora) och gick ut med min syrra och mina Kusiner. Vi hade skit kul!!

Nu ska jag gå och se på tv med min lilalsyrra! Men i allfall Får ni inte glömma MARKUS som fyller 16  i morgon. Grattis i förskott lilla du<3

Gick igenom gmla bilder i dag hittade lite kul, Denna bjuder jag på!



XoXoSouk

Första söndagen ni fastan.

hejj,
Idag är det första söndagen i fastan. Att kristna fastar är inte lika sommuslimer. För oss betyder att fasta att avså från något speciellt. Så det blir mer speciellt sedan. Ja och man ska tänka över typ, för de sominte har dettai sina vardags liv. Jag känner många som fastar från kött under fastan. Kött är ju något vi normalt har och somde flästa tyckerom. Att fasta från det är ganskastort för de som äter kätt varie dag. Jag ska fasta från Godis.Ni ksk tycker det är töntigt. Men det är något somjag ser skulekunna vara bra tt leva utan i dessa fastar veckor. Men ni kommer jag behöva fuska lite i fasten för vi ska ju till korea den 29/3. Det är svårt att inte äte något sådant under tidenvi är där för att det är ju som nytt och grejer. då är det klart man äter. Hahah men att för mig fasta för mat. jag vet inte. Jag ÄLSKAR mat!!!! MEn men det ksk blir lite senare att man fastar för mat? ksk omnågra år!

Jag vet inte vad jag ska göra i dag vi har i allfall fårr fett mycket snöö nu. Men det känns som snö är typ 2-3 månader sen!! Jag ville ha snö vid jul. MNu längtar man bara efter varma vår och sommar dagar! Men men det kommer snart för Marianne såg en Fluga tror jag. Eller så var det ett kryp. Men i allafall är det ett täcken på vår! HURRA!!!!

I morgon ska jag på Bio med Anki, Myggan, Frida,Nira och ksk Claudine. Men det är inte säkert. Jag ska ringa Marianne i dag och kolla vad vi ska göra. Men i allfall, Anki var en tjej som typ gick i vår klass ett gick hon där sen slutade hone i slutet av sjuan gick hon där sen slutade hon. Men jag kännde henne från alby Fejm Oxå!

Jag vill göra något kul i dag! Jag vet värlkigen inte vad jag ska göra i dag. jag vil inte ha trist en dag till! Men jag vill öra något nice!

Någon dag tror jag jag ska hjälpamin gudfader som jobbar i en fiskdisk. Jag vet lite äckligt men det är bra att hjälpahan. Pluss att det blir säkert roligt! Jag tycker faktist att det låter kul. Ba att jag kommer typ stinka fiisssk. Hahah men det står jag ut med. Får väll Ducha och tvätta mig  sedan. Men men men men men men det blev mångamen här. Nu ska jag nog gå och gör amig i årdning jag ska ducha ocg grejer. Hahahhah.


Jag skrev vällatt jag och Claudine ska till stan? Iallafall det ska vi och jag ska köpe en fiin tubkjol!

Puss och kram! Ha det bra nu sessenare!

Tycker ni denna ska vara som min grej där uppe i minblogg. Jag tycker den va skit fiiin Tack Max för hjälpen!



XoXoSouk

En tråkig da?

hejj,

Grattis i efter skott till min lilla sötnos "Mrmaximan/Mr pimp" Han fylde 16 år i går! Det är bra. Men syd var det att jag inte träffade han i går så jag kund einte gratta han men han vet att han betyder!

Nu är det lov! Jag ska typ inte åka till min gudmor  i fjällen för jag har annat att göra! Jag fick välja men jag har typ 2 uppsatser jag ska skriva och de hinner jag inte om jag sa te fjällen. Iallafall ska jag kanske trffa Anki på måndag. Ni venne vem det är men det är en tjej som gick i vår klass när jag börgade där men som slutade nu i8an. Men så vi allska typ träffa henne påmåndag och gå på bio och så. Fett roligt!  Något mer som kommer hända.. JAg ska till stan med Claudine i allfafall. Jag vet inntre vilken dag men jag vet att vi ska dit!

Angående minm Rubrik. Ja det kommer bli en tråkig dag i dag tror jag. Jag har inget att göra och har ängnat störrre delen av morgonen till att städa! Tråkigt och dagen blir nog inte roligare!

Imrgon ska jag ksnske gå med Johan till Tumbva kyrka för att han ksk ska komfirmerasig där i sommar! Hoppas det!
 
justet. Igår var jag så trött så jag kom inte till 1upp. Men jag ongrar det i dag Simon sa att det hade varit skit kul i går. Men ksk va det för jag inte var där. Vem vet. Jag vet i allfall inte. Men så va det i allfalll. Det var ju tråkigt men jag ska gå till1upp efter lovet. Ja för nu åker pingstkyrkan på läger. Vår kyrka skulle oxå på läger men det blev inte så att jag följde med. Vi ska ju till Korea och sen så skulle jag ju till min gudmor. Men jag hoppas att alla som åker kommer få ett riktigt roligt läger. Det hoppas jag på !

Jag kanske skulle baka bullar i dag. Hahah elle något annat gott? Vi får se men nu ska jag dra!



(hetaste bilden jag svär)

XoXoSouk

trötthet?

hejj,

För det första känns min mage uppsvullen. Jag har typ ätit fel mat i dag! Men jaja det e så vissa dagar ska ju sova snart så de ommer gå över.

För det andra.så var skolan i dag ganska bar. Det har typ förendrats under denna vecka. Jag har upptäkt att tes. En tjej som jag tyckte var konsrig är skit snäll.Kanske lite skrytsam men vem är inte det. Den nya tjejen är jätte snäll oxå. Hoppas hon känner sig välkommen. Jag tror att det har pågott en skilnad nu i lassen. Det käns bra. Men hag har oxå bblivit tröttare nu men det är ju bara en dag kvar till lov så jag får stå ut!

Haha som vanlligt har jag tänkt mycket! Jag tänkte "varf ska alltid killar gå med häng och varför ska de alltid hörast mäst?" Som den låten vi har på sången. "varför har tjejer så tunna röster. Varför har tjejer så svårt att höras." det e ju sanning. Varför ska det vara så det e ju inte rätt elle hur. Vad tycker ni!?

Justet. En sak som jag fick höra om predikan i morgon e Pingst kommer vara typ är vi sakapade till det vi är eller e vi något mer? Jag vet inte vad jag tycker om det? Jag vet onte hur jag känner. Jag tror vi är skapade till ksk guds avbilld. Men ja, det är väll mitt s'ätt att tänka som sakt så tänker jag ganska mycket!

Jag kom på en rolig sak. Idag när jag kom hem så gick jag och la mig i soffan klockan ksk var 17.30 då. Jag deckade derekt. sedan vaknade jag 20.00 jag hade sovit fett gott och länge tycker jag i allafall. Min bror satt i soffan när jag vaknade. Då sa jag varf väckte du inte mig jag skulle ju fixa middag för pappa kommer inte fören 21.00. Han ba men du sov så gott. Vad sööt han är. Men sedan var jag ju tvungen att göra amet till oss.

Nu så ska jag snart sova. Men jag velar framm och tebax. Jag vill till Pingstkyrkan igen i morgon menjag vet nte om jag vill gå själv. efter att ha snackat med han Simon som e fett gullig så vet jag inte. Det e alltid pinsamt när nån mantycker e  söt vet om det. Då brukar det bli pinsam tystnad. Tro mig. Iallafall tror jag jag ska gå dit jag vill det. Det är mysigt där!

Men nu tror jag jag måste sova. Justet Claudine kommer i morgon till skolan. Lilla Gumman som hade ont i magen. Hahah nej men jag venne. Jaja. Nu sk jag sova jag måste det jag är jätte trött.

Puss och kram! det du inte ser har du inte ont av!



Den här bilden bjuder jag på<3

XoXoSouk

Amazing grace!

hejj,
Förlåt at jag inte bloggat på ett tag! Jag har haft så mycket upp men nästa vecka e de soprtlov så jag får kämpa på! Det är 2 skoldagar kvar på denna vecka och i morgon kommer förhoppnningsvis Claudine tebax! Jag  trode aldrig vi skulle bli "bästhisar" iihen . Men vill ju det så klart men jag trode aldrig men nu vet jag. Jag trode fel. Vi är det pungt sluyt. Oavsätt vad som händer e vi polare. Inga golare ba polare! Jag tycker om henne så jävla mycket hon e som min andra. Elle tja jag e ju jag men vi e så bra tesm. Vi e de bästa som finns! jJag har saknat dig gumman! Men nni ska jag typ fixa lite grejer. Jag ska inte blogga mer!! I alla fall int ei kväll nu ska jag gå och skämmas för Simon läste just min blogg!



XoXoSouk

Tråk dag.

hejj.
Min dag har varit kul. jag bakade kladd kaka och Rulltårta när jag kom hem för jag hade trist. Men i allfall Nu sitter jag här lite sen som vanligt(jag e ju tidsoptimist) och försöker hitta prao. Jag har tänkt att jag ska praoa hos min kompis i svt men han skullke bort och sa de nu så jag venne vart jag ska. På Praktikpolen.se fins bara tråk prao och massa skit prao! Jag fattar inte hur man kan ville proa på sådana ställen som de erbjuder där!. Men jag försöker hita något. Har i allfall an,mält mig till ett Caffe om allt skulle skita sig. Vi hoppas at det ionge gör det.

Måste leta vidare nu!



XoXoSouk

14 Februari

hejj,

I dag e det Alla"hjärtans" dag! Men jag har ingen att dela den med. Jag är kär så klart, eller är det kärlek? Jag vet inte riktigt. Jag vet inte men jag får väll nöja mig med min familljs kärlik i dag! Kärlek e inte saker man får för mig är kärlek något man delar med människor man tycker om! Jag tycker om många människor och att få samla dem kring ett bord och bara vara med allas skulle vara toppen men jag tror inte det går! Men jag önskar det! Iallafaall. Jag ska baka kladdkaka i dag. För det e skit gott!!!!!!! Hahahahahh men jag ska faktist börga träna oxå. Tänkte tästa på Youga. Om det stavas såmen jag tror att ni fattar. Det vrkar skit roligt. Men då ska jag köra med min Kusse och hennes typ youga Dvd! Men det ska bli spenande!!!

justet jag har fått låtarna jag ska sjunga på Fejm. Det är Que sera och någon konstig låt om tjejers röster. Det ska bli kul i allafall. Men jag e ju en första årare på sång så jag kommerinte få något solo men det spelar ingen roll bara att få stå på scenen gör mig jätte glad. Det är nog lite som Linn sångläraren säger. Jag är en tvärt om människa. På lektionerna sjunger jag tyst och skäms lite över hur det låter. men på uppvisningen sjunger jag jätte bra om jag får säga så själv! Men det är så jag lovar. Det är skönt att stå på en scen man blir så nervös.Första gången jag sjöng var typ på julen i julas. Då var jag jätte nervös jag skakade hela jag men det syntes nog inte hoppas jag men jag sjöng bra då. Kanske var det för min nervositet. Men jag är nöjd<3

Justet Johan Sömnes min lilla Gulle gris ska gå Glasögon på heltid. Men han är nöjd och glad med det, jag har inte träffat hanm på länge men han sa att han hade hittat skit fina glasögon och det e ju skit bra elle hur!!!! Jag längtar efter dig pluppis Johan!

One upp i går var skit kul. Det  var anorlunda av vad vi brukar göra i min kyrka men jag tycker endå att det var kul. Alla var välkomnande och snälla i Pingst kyrkan. Men jag tyckte det var jätte mycigt. Och Peter han var jätte snäll. Jag menar vi känner knapt varandra eller lite känner vi varandra men när jag kom så ramade han mig pch sa Hej Lovisa. Det är så myckigt men Människor som är så trevliga tycker jag. Hanns vänner i kyrkan var alla trevliga jätte trevliga jag blev förälskade i alla! (Och med det menar jag inte att jag blev "kär" Som i Giftemål utan att alla var så söta och snälla och man ville inte gå därifrån). Tack Peter för att du lurade dit mig "hjärta"på dig!

Jag har blivit bättre vän med Manda nu oxå. Ni vet Amanda från fejm min lilla Emo. Vi har typ inte haft s¨mycket kontakt sista året men vi har fått det nu ochhon följde med mig till kyrkan i går. OCH Estaban. Som e hennes kompis!!!

Nu ska alla ni ha en bra alla "hjärtans" dag!!



XoXoSouk

Pingst Kyrkan

hejj,
Idaghar jag varit i pingst kyrkan. Det var Mysigt  och väldigt annorlunda! Men jag tyckte om det. Jag tyckkte det var skit roligt! De sjöng inga salmer utan typ lite rock låtar! Sen fans det en kille Simon hette han . Han var jätte söt! Men i allafall Puss och kram skriver mer senare.



XoXoSouk

Hej påer alla.

hejj,

Det var länge sedan. Jag har varit sjuk men jag e nästan frisk nu.


I Tisdags var jag och johanSömnes på bio! vi såg i taket lyser stjärnorna. Den var skit bra! jag ärlska den typ alla i Biosalongen Grinade, den var både sorlig och rolig. Det var en perfect fiiiiiilm. Jag måste köpa den när de kommer ut!  Vi åt oxå på kina resturang. Alla som jobbade där kollade på mig hela tiden det var skit jobbigt jag kunde inte äa då!!!! Sen när jag kollade på dem vinkadee de och  log. När vi skulle dra så typ kollade de på oss medans vi gick ut och typ böjde sig ner för att se os när vi åkte upp för en rulltrappa. Skumt!!!

i går hade vi Fridrots dagen. Det var i sätrahallen. Jag tyckte den var skit kul. Men jag kan inte hoppa höjd jag e typ livrädd. Jag klarade inte ens, eller jo ba 80cm. Det e inget men man kan ju inte va bäst på allt. 'Jag hoppade i allaf all heck på 14,2 sekunder. Det var skit bra!!! Och sprrang 60m på 10,3sekunder. Sedan stötte jag kula. 4,40 m det e dåååligt men bra för att vara jag!!!! Faktist jag tyckte dagen va kul. Justet jag hoppade längd oxå. Jag va skit bra tycker jag 2,88. Men jag fatta inte att man fick trampa på den vita jag trode de vita var övertrampet. så jag hoppa 10 cm från den vita och den vita e typ 10cm. Så jag kunde kommit längre men jaja jag e ju lite rolig i bland. Men som sakt dagen var faktist rolig. Sedan skulle jag  te tandläkaren. förhoppningsvis åker tandstälningen ut den 21/4-2009 Alltså i Aprill.!!!!! Jjippiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

När jag vaknade i morse hade jag ont i mina höfter och lår. AHahha de va väll bra att jag inte hade mer ont! men jag kan typ inte hosta. jag garvade för mycket och använde magmusklerna i går'!!!!

Idag börgar inte skolan för en 12.30. Jag ska möta maggan 12.05 och vi ska dra te skolan tesm. ´Men nu tror jag jag ska dra och göra något annat. Kanske se på tv elle typ fixa... Jutet jag ska fixa proen i dag!!! Måste dar!!

Elle vänta idag e de björkhaga dagen. Det betyder att ni kan komma och se på hur det är i skolan. vi ska alltså typ halektioner som ni kollar på . Hur vi jobbar osv. JAg skommer jobba bäst!!! (skojade men jag venne jag e trött i dag!) Men kom kom alla som vill se hur vi har det. Vi går i skolan till 19.00 i dag så jag hoppas många kommer!!!

Puss och kram, Sköt om er alla älsklingsar!!!



XoXoSouk

internat!?

hejj,
Funderar på ett börga internat. Fett kul och så, jag venne ksk i england för svenskt internt e typ tråk! hittade detta.

Taunton School is a co-educational boarding school in South West England for pupils aged 2-18. The aim of the school is to prepare young people to shape the world in the 21st century. The School was founded in 1847 and the old buildings are complemented by modern facilities including an indoor swimming pool, spacious library, interactive white boards and IT suites. Pupils leaving Taunton School go to top universities including Oxford and Cambridge. In  the Sixth Form Taunton School offers the IB Diploma and A levels.   Taunton School comprises of Taunton Preparatory School, Taunton School and Taunton School International, which all share the same spacious campus.    Taunton School International prepares students aged 14-17 for entry to top UK boarding schools. Taunton School International shares the School's excellent facilities and are fully part of the School community. Younger students (Aged 7-13) can apply directly into Taunton Preparatory School. They live with British students but have their lessons in our Junior International Group (JIG)until they can fully integrate into normal lessons. 
 
Taunton School International provides high-quality tuition in small classes appropriate to students' ages, abilities and, their proposed entry point into the British education system. Taunton School International offers One Year and Two Year GCSE / Pre-IB Programmes which are excellent preparation for students planning to study A Levels or the IB in the UK. Students study up to 8 subjects in a year from a choice of 18 GCSE subjects. Our academic results are excellent.   In the summer Taunton School International runs a 3 or 6 week Summer School as well as 2, 3 or 5 week Junior Summer School.  Students study English plus other subjects. At the end of their course they take a City and Guilds International ESOL examination or Cambridge Young Learners examination. The Senior Summer School is good preparation for GCSEs, A levels and the IB Diploma.    Taunton School International is accredited by the British Council.

Det ser ut så här!


XoXoSouk

Ni litar på varandra!

hejj,
Varf kan  ni nte ba skuta bråka? Och oavsätt vad ni bråkar om kan ni inte ba snacka om det.. Den ena behöver inte gå runt och bärätta saker om den andra ba för ni inte är med varandra just nu! Och lägg inte ba skulden på den ena! Om ni frågar mig skulle jag aldrig säga något om den andra även om vi bråkade! Det är viktigt att man inte går och säger saker tjejer! Jag skulle i alla fall bry mig om jag fick höra att någon sagt saker om mig. Jag vet att ni bryr er ni vill ba inte säga det. Men ni borde snacka emd varandra! Det är viktigt!!!!!!


Älskar er båda och vill inte ta någons  prti!



XoXoSouk

OMG,BTW och FVY!!!!

hejj,
Idag fick jag veta att min föredätta bästis tagit bort inlägget om mig på bloggen! Jag har inte något emor att man bloggar om mig så länge det är snälla saker! Men i allfall vi ska inte snacka om det råkiga i livet vi mpste snacka om de roliga! Men i mitt liv e de ba trist just nu. Jag är sjuuuuk! Jag har feber och hosta och är förkyld. Idag har jag sovit*skönt* Och kollat på film. Jag såg Min syrras film Rotatoui tror jag den hette. Den var skit bra!

Jag var ju på STUH lägret och temat var "Du är min utvalde!" De frågade oss Väljer ni ut folk. Väjer ni bort folk. Jag var teveksam till båda så jag sa man både och man väljer kanske omedvetet bort folk och så men man ksk oxå omedvetet väljer ut folk. Som jag jag kanske inte precis gör värsta grejen när jag träfar nyra och typ måste kolla så de håller mina BF-Potenicial! Men jag ksk inte heller kollar så de inte gör de! Jag tror jag omedvetet gör val i livet som leder mig på nya väga. Jag tycker att det är bra att kunna göra val i livet för tänk vad vi skulle vara utan dem! Tänk vad livet skulle var autan dem! Som tex nyss, då gjorde jag ennu ett val. Det var ett omedvetet medvetet val. Oedvetet bestämde ödetsig  "Nu ska de inte vara så här utan de ska bli något  nytt." Så vi gick olika vägar i livet. Nu är det bara du och jag kvar EBBA!(Haha skoja men de e ba EBBA som fattar skämet för de va vi som snacka om det!)


FVY as BTW meens- Ni som betyder vet att ni betyder, om inte ni betyder!!!!

FVY as BTW meens- Your lippgloss is sooooooo notttttt glossy no more!



XoXoSouk

STUH

Hejj,
Nu har jag varit på STUH. Det är Stiftsungdomshälgen i Stockolms stift. Jag vill ba säga att de va skita kul. me nupallar ja inte blogga mer har hög feber och hosta.

Jag kommer inte blogga så mycket som förr. Jag hinner inte alltid<3 men puss


XoXoSouk