Hemma,

hejj,
Ar i lagenheten nu, vi har kopmmit hem. Klockan ar ca 10.45 har altsa ksk runt 5 hos er. Idag har vi atiot, handlat mat, shoppat bocker. vVi var i en bokhandel som typ storre en stadsbibblan. Men i Har satt folk och laste i bockerna oxa i affaren. Jag kopte Confession of a shoppaHolic pa engelska och en sa lar du dig koreanska bok. Det ar lite jobbigt att ingen forstar mig de kan kkannas lite handikappande i bland. Det kan oxa vara jobbigt att alla tror att jag kansnacka koranska.

Vi tog kort i dag oxa. Det var som en fottoautomat, fast ja man redigerade den och sa. Det var jatte roligt. Jag tycker att bilderna vart fiina ni kan se dem pa bloggen sen. eller naj jagh ar de pa datan han mailade dem till mig. Hahahahha men i allfall. Jag vill lagga in bilder men det gar typ inte. Jag far gora det senare nar jag kommer hem.

Det kanns som om jag varit har jatte lange. Igar kandes det som  jag var helt lost. Ja jag kande mig hel;t utanfor och utstickande. Men jag tycker att det ar sa hemma oxa. Det ar svart nar man inte kanner att man hor hemma nagon stans. Men som Brittan sa " Det kanske  inte ar du som ar annorlunda utan ba Unik!"  Ja det ksk ar sa. Men jag tycker det kan vara jobbigt i bland.

Jag kanner att dygnsrytmen inte ar toppen. Det ar jobbigt ibland. Ja jag kan bli as trott varie gang jag sar\tter mig ner. Som om jag ba vill sova! Men det gor jag ju inte sa klart. eller jo ibland som pa tunnelbanan i gar. HAAHHAHAHAH.

Idag var det juu pappas fodelsedag. Han fylde 50 ar. Han blir en gubbe. en gammlal liten plutt. MIN LILLA PAPPA!!!! Hahahahahhah, tja men i allafall sa gick vi till en stor bokafar men sen gick vi och at. Vi at pa en Kalbi resturang. Det ar en resturang med typ emn grill i bordett. Aa, lovar det var jatte mysigt. Matern var oxa jatte goid.  Det var Koreanska somhade den affaren och de tyckte maja liknade en docka. Sen gav de henne 1000 won. Hahah de sa "for att smalta maten typ". Hemma har det oftast jagoch Hugo som sticker ut. Men har ar det faktist Maja.

Nar vi var pavag till resturangen sa sag jag en tigare. En fattig man med langt har.Ja det ar iner att garva at han var typ i varan alder. eller i allafall imin alder. Ksk 15-17 ar. Jag kande att jag ville typ grata. Jag blev skit ledsen. Jag venna varfor det var ba sa overvelmdigande. Men de ar inte som isverige. De ar inte sa att det kjommer ett gang tiggare, det finns nog men jaghar inte satt. Men det ar oftast de som ar har i fran. Ja de som lever i sammhgellet. SydKorea ar ganska rikt Ungefar som Sverige. Men klassskilnaden ar storre. De som har det bra har det bra de som inte har det har mindre bra! Det ar svart att fatta nar man in te kommer har ifran,men sa ar det.

Nu ropar mamma, hon vill oxa skriva is in resedagbok. Det ar kul men jobbigt att dela pa en dator. Ja det ar ba en dator har. Oki nu lat jag snobbig men i allfall.

Viste ni att det ar klor ivattnet har, puss och kram<3



XoXoSouk

En snabbis,

hejj,
Inne pa rummet en snabbis nu, ska ut och fira pappa snart har handlat frulle mat och sa. Vi at varst ackligaste mackan till frukoost. Typ Jordnot assa acklig!!!! Allt ar sott har. inte som hemma dar det ar mycket sallt nutan har ar till och med mackorna sota. For er socker alskare HIMLEN. Assa jag tycker om socker men dett ablif for mycket. Nu ska jag dra och ata Lunch. God morgon for er nyvakna.

Puss och kram, miss U<3


XoXoSouk

God morgon sverige!

hejj,
god morgon sveriuge, nu ar det morgon hos oss. klovckan ar typ 11.40 pa morgonen. Pappa fyller ar i dag och vi ska ut och se pa stan tror jag.  Nu ska vi se och sa. Men jag vet inte hahahha det ar jatte varmt och skont. typ1\20 grader ksk. Celcsius assa. Men det ar skont faktist. Som en sommardag. Jag ska typ handla en skolunniform har de hade skit snygga!!!! Men nu ska vi ar\ta frulle pa stan PUSSSSS!!!!!!!! Saknar er alla \ vi ses om nagra veckor men i allla s\fall jag bloggar senare.

Pussar och Kramar, Tack morfar for pengarna<3

XoXoSouk

Korea nu<3

hejj,
Jag kanner mig helt snurrig. Allt detta med OAA some borta. Ja ni fattar sjalva. Inga prikar. Vi konm nyss hem eftere en dag med massa kul. OMG varlden snurrar, jag kanner mig sjosjuk. Nar vi kom hit hade Hugo ba sovit ... inge\a timmar. Med andra ord han Dygnade. Jag hade sovit typ 4 timmar, men vi akte till hotellet. Tja det ar inget hotel, vi hyr en lagenhet. den har ett kok, tva sovrum, ett badrum och ett vardagsrum. Jag,mamma och Maja ska dela rum. Men jag tror att jag sover i soffan i vardags rummet. Efter vi bosatt oss har i lagenheten gick vi ut for lunch(alla var hungriga). Fatta att jag stod ut 8 timmar i ett flyg, jag hatar flyga! Men i alla fall, sa vi at pa ett bibimbapp stalle. Det var skikt gott. Men pappa skulle betala da gav han fel, han gav 2000 won istallet for 20000 won. 1000 won ar som 6 kr. hahahhahah vad kul, de garvade arslet av sig. Sen gick vi till parken. det var som en park med tempel o vatten o grejer. Det var jatte fint dar tycker jag. Efter det gick vi till en Linbana som gar upp till Seouls sodra berg. Fran toppen av dem bergenn ser det ut som new youk. Hade aldrig trott att Seoul var sa stort. Men som sakt 4 Stockholm far platts i Seoul. nar vi varit dar i en timme kopte vi nagot att ata, typ en glass(fast jag at en konstig typ kringla). Men i alla fall sa akte vi ner och kollade i afarer. Dar vi gick var som i upper east side., det var bara markes afarer. Men jag hittade en skit fin BH for ba 230kr. Den var rosa med rosa pantern pa. Sen sa gick vi till tunnelbanan, da var alla jatte trotta. Manm later alltid de gamla sitta och man visar alltid vordnad for dem. Men vi vet ju inte sa mycket av de. Man brukar oxa ta nagons kasse. Tesm om jag sitter ner och nagon star med tunga kassar sa tar jag kassarna i knat,fast en jag intge kanner denna manniska. Men vi akte typ en omvag sa vi kom fram en timme senare. Justet vi hgar typ atit skit mycket i dag. Ja massa saker. Men de har inte mycket typ godis har, de ater torkad fisk o grejer som godis. Nyttiigare!!!! Hahahahahah Jag har atit en fisk vaffla. Det later sjukt men det ar gott, nejden smakar inte fisk. Den smakar typ sott och en vaffla. Men till middag blev det Bolgogi. dett ar stekt kott. Vi at dee paen akta koreansk resturang. Man satt pa golvet och grejer.

Men jag venne. Alla tror typ att jag ar mammas Tolk de ba borgar snacka med mig, ja ba nickar och ler.

Hoppas ni har det bra i sverige. Om det ar nogot nu undrar over kan ni ba lagga en komentar sa ser jag det senare. nu ar klockan typ 10 pa kvallen. Jag tror jag ska sova lite. I morgon fyller pappa ar. HAHAHAH 50ar. sa vi ska vall fira det lite.

Assa maste ba tillagga att var husvarld typ assa vi bor pa SWS gest hous ar fett skon. snackar Knaglig Eng men ar varldens snallaste.

Manga pussar och kramar<3

Bilder kommer sedan. Just nu kans det bar helt ovarkligt.



XoXoSouk

Nu e vi framme

hejj,
Nu e vi framme, det fins inget A m\med 2 prickar over sa de far bli e och o for o med 2 prickar finns inte heller. Men jag ville ba s'ga att vi ar framme i l'genheten och snart ska vi pa stan.

XoXoSouk

Johan älsk,

hejj,

Oki jag vet bli inte avundjuka nu. Jag lovar er detta är inget att bli avundsjuk på speciellt int edu Prinsessan! Men Johan är min bästhis och jag älskar han så mycer(som vän)! Han betyder skit mycket och fatta vad jag kommer sakna honnom på 2 veckor vi brukar träffas minst 2 gånger i veckam en nu,


Pälskar dig Askim, puss och kram<3 Jag kommer sakna alla så klart!!!!



XoXoSouk


Hej då sverige,

hejjj,
Eller ska man säga hej då sverige. Åker i morgon vid 5, Mina kusner kommer i morgon när vi har stuckit någon gång.  Men jag sricker i morgon. Skaförsöka blogga lite men det är inte säkert att jag orkar. Tror det kommer bli en massa trårar och skratt och allt. vi får se!

Ni kan oxå följa våran resa från mammas Resdagboken. Länken finns nedanför i bloggens vänstra sida, Asså där länkarna står. Min vänster asså! Klicka på den och se hur det går för mammas skrivande.


Älskar er <3 puss<3


XoXoSouk

Bara vänner,

hejj,
Söta Joanna, jag och Johan är bara vänner. Bästha vänner. Men i allafall Jag ska åka snart i morgn vid typ 5hahahha nej men jag ska åka i allfall. Sådan tur är så kommer inte vårat hus vara tpomt. Mina kusiner från skellefteå ska till strockholm på deras lov, Så de ska bo i vårat hus<3 Fett bra!!!!

Jaja nu ska jag packa. Vill ba säga att Johan och ja va i dag. puss<3

XoXoSouk


Igår,

hejj,
Jag vet att jag inte han skriva i går kom hem fett med seent och sen gick jag ooch la mig. Nu har jag lite brottom ska påmina kusiners skrisko show. Men i allfall, igår på jobbet var ut tråkigt. Sen så var det ju sista dagen men iallfall. Showen va skit kul. Men efter åt så typ skulle vi säga hej  då till malein. Alla grinade som in i.... Ja och sötis Johan fick blommor och Cocklad av en liten tjej. Gulligt hon ba jag älskar dig Johan. HAhaha  fett söt hon va. Men det är sorligt att Malin slutar. OMG det var väsrta tjafset oxå, alla vet  ju min cruch på Johan förra året. Eller för 2 år sedan men nu kom det ut bland teatraern. Hahahh det var fett kul. Men jag ÄLSKAR JOHAN!!! Jag kommer sakna han extremt!!! Och min Askim Dillan. Och Amanda och Anna och alla ni, Till och med diig Linn.


Ha det så jätte bar skriver senare! Puss och kram<3

XoXoSouk


Idag och I går,

hejj,
Igår han och orkade jag inte blogga men det kommer i dag i stället!

Igår: Igår spelade jag en ett inslag med Ingela och Olof.  De filmade mig till det hämska Halickherve islaget. De kan ju inte filma de riktiga utsatta tjejerna så de filmade mig i stället! Jag har absolut inte varit utsatt för det men de behövde en tjej som var ung ooch jag proa ju ändå. Men det får absolut inte misstolkas tycker jag, jag mena det har absolut inte varit något sådant mot mig!!!!! Men det är edå alltid kul att synas i tv. Kanske ba inte i sådanna inslag.

Det var oxå den andra Showen i fejm i går! Det gick ganska bra tycker jag. Fast Linn(sångläraren) var sjuk och så sa Sara(som spelar mot mig9 lite fel. Det var mitt fel att hon sa fel för jag stöd och snackade om en sak vi råkat göra fel på innan,innan vi gick ut på cenen. ops jag mäskta att jag inte vet hur cenen stavas. Jaja nu får det vara så. Annars tyckker jag att det gick ganska bra på förestälningen. Fast det var massa med Fjortisar typ som aldrig kunde hålla tyst och snackade och gravade och pekade. Kityee höllp åatt skrika åt dem och jag gjorde de me. Det var störande.


Idag: Idag var jag med Ivar och Lisa. Vi filmade i Tensta. Det var några hus de inte fick måla om där men de skulle typ få göra det för staten men inte för typ nåågot museum. Museet sa att det var något att bevara elle något sådant. Tja jag venne om det var de, *host* Sen åt vi mat. Eller jag åt inte jag kolla nr Ivar och Lisa åt. Jag hade mat med mig fast den låg i kontoret. Iallafall så åt det på ett sött ställa i Tensta. Men sen hittade lisa typ något äckligt i maten så då ville ingen äta mer. Vi skojade om att det var ett kryp. Men jahg tror ärligt inte det. Men man vet aldrig. Sedan så kom vi tebax och jag åt mat.

Mamma och jag shoppade i slärholmen i dag oxå. Ja Danne vill emöta mig där men hallå. Hur skulle de se ut. ???? Jah menar! Iallafall shoppade mamma lite till sig, men  jag skulle ha skor. Men vi hittad einga!! Fattar ni va sugit. Allas kor som säljs nu för tiden e fett med platta. JA!!! Antingen för breda,för dyra eller för platta. De bar skorna kostade 900kr. De platta 200kr och de breda typ 500kr. Det är helt sjukt. om de kunde ta de platta skornas pris slå ihop det med de bra s uppbygnad och de bredas utseende. Den skon skulle jag köpa 2 av!!!

Jag har alltid tänkt att jag inte ska vara en ytlig tjej men idag fick jag bekreftelse, minnagel gick av. Mitt helt blötsligt. När jag e nervös biter jag inte på naglarna utan typ ba har nagen i munnen elle något. Men i dag så ba gick den av. Faiasko om ni frågar mig! 

Jag var oxå inne i SVT:s kostym föråd. OMG!!!! Jag var i himlen som typ Ica Maxi Undervåningen. Sen över Som ica Maxi igen. Sen en till Ica våning med kläder. Sen kom vi till min himmel. SKOR!!!! En hel våning med skor på rader, Höga,låga, ballerina, idrottskor,gamla,nya allt! Jag blev tårögd.(inte bokstavligt) Sen var det som en lite hörna, Kanske som en matsal med kostymer ffrån tex. Julkalendrar. Hunden i Skrotens hjältar hittade jag. Doris och Gösta. Om ni såg Abra kadabra när ni var små vet ni nog. Sen satt Björde i en Rullstol. Han hade gått i pansion. Söta lilla björne.
 
I morgon är det min sista Prao dag efter som jag har semester nästa vecka. Iallafall så har jag bakat föra tt visa min uppskatning. Det blev jätte goda och fina Cocklad ruter elle vad de heter. Ialla fall hoppas jahg att de tycker om dem,!!

Jag fick mina omdömmen i dag. Gissa om jag blev glad. Jag har skit bra ( med tanke på var jag kommer i från för sklor) i alla ämnen. Förutom matte. Pluss att min dyslexi kronglar till lite för mig. Men ändå dfett med bra allt e super oppen. Hmmm...... en synonym för toppen och super. SUPER TOPPEN MEGA BRA. Jag e såååååååå glad såååååå jätte glad.  Jag Ska få min lön, sen ska jag åka på semester. Jag ska ha show i morgon. Justet,

Imorgon kväll vid 18.00 är det sista förestälningen. Slutsålt tyvär men ändå! Det sja bli skit kul. Jag hoppas att vi gör något mer av detta senare men nu är det tjenare kungen som är i fokus. Iallafall efter detta(Barbie, Babuschka).

Ses i morgon kväll? Hoppas det, puss och kram (Ps om AK läser detta) Mamma säger hälsa AK så jag gör det!!!

       

XoXoSouk


Idag är idag,

hejj,
Idag var det kul, Jag börgarde kl 14,30 Fast jag kom typ kvart i två. Iallafall så kom jag dit softade lite. Sen kom Tessan och Emelie. De skulle spela in Eftersnack. Ja jag vet men det var skit kul och det kom en Love från något band kom dit och skulle vara med iEftersnack. Men nu ska jag ba lägg ut bilderna. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men jag har en show i morgon kväll med Fejm i alla fall.

Glöm inte Eftersnack 22.30 i kanal2, ouss och kram

     
 

XoXoSouk

Ändrade planer,

hejj,
Det är ändrade planer. Vi sak åka till Calles resturang och hälsa på! många pussar till dig lila Calle.

XoXoSouk

Jag och Claudine,

hejj,
Nu ska jag se vad mer jag behöve rgöra. Jag ska nämligen träffa Claudine. Vi  ska shoppa lite det var ba de jag ville säga.

Jo en sak till, Jag trode det var vår nu. Jag blev skit ledsen nu när det snöööar! Tänk dig det snööar. Jag menar oki det är väll ok att det snöar på vintern. Men nu är det vår. DET ÄR VÅÅÅÅR fattar ni det? Men nej nej inte de de ska vara vår. Ja ja hahhah ska ändå till Korea på SÖNDAG men det är lungt. Hahah där kommer det vara 17-25 grader. GUD VAD HÄRLIGT!

Men nu ska jag snacka med handledaren, Imorgon ska jag vara med på Eftersnack på kanaal2 asså jag ska kollapå det. Men i alla fall så är det de kollaa 22.30 i morgon.

Vet ni jag börgar 14.00 i morgon, puss och kram<3

XoXoSouk

Bort tappad

hejj,
Ny kom jag tebax. Jag var ute o hälsade på Peter. Han som jag Praoade hpos sist. Det är där de spelar iin bollibopmpa. Jag träffade Markus i bollibomba. Jag lovar jag älskar han asså han är så jävla snygg och skön. Hahah ahnns skämt jag dööörrrrr. Jag lovar han är roligast. Sen kom på vägen tillbax kom jag bort. Jag försvan. Ja som sagt jag hittade inte upp igen. Jo jag hittade upp men det tog tid massa krongel vägar osv. jag blir knäppis. Hahahahhaha sen ska jag gifta ig med Bollibompa draken. Han e fiinast jag tycker! Nu ska jag göör a någt tror köpa gidis. Nej justet jag äter inte godis. Hahahah men jag kommer bryta det i morgon. Det är ett måste. Nu räcker det jag bryter det nu oficiellt. Men fett pinsamt jag kom bort i svt huset!!!!! HAAHHAHAHAHAHAH ÄKTA MIG! Lovar alltid lite Slow. Ja jag är ju the Slow one!

Jag ska handla en fett fiin kjol ii dag tror jag, puss och kram



XoXoSouk

Efter Lunch,

hejj,
Hade just lunchen. Innan den var vi på Stads Bibelioteket. Där spelade vi en ett inslag om en konstutstälning, utstälningen handlar om Tunnelbane konst i hela världen. Ni kan se den på Svt 1 i kväll 19.15. Det är ganska roligt här och snart ska jag till studio 4 och hälsa på min kompis Peter Walberg. Innan så var jag med Stefan och det kommer bilder. Men inte nu för nu sittter jag vid en låne data och kollar igenom klipen som vi tog. Det var bar men nu sk jag konsentrera mig. Hoppas alla andra i klassen har det bra. Jag vet att Linda Rhavi och Jonna Arosen svenson har det bra i modell grejen. De fick ta kort och grejer. Claudine Rachid och nira och Rami är på sjukhuset med andra från en annan skola. Men de har det bara oxå. Nu ska jag dra. Eller vänta!!!! Det ska öppna tunnelbanor bibeliotek i stockholm. Fett cooolt!  PS!!!! Jag funderar p åatt börga micro blogga DS

Jaja simma lungt, puss och kram<3



XoXoSouk

SVT

hejj,
Sitter nu på redaktionen i svt. Ja som ni gissade min första prao dag har börgat, det är jätte kul här och snart ska jag sticka ut på ett repotage. fett med skojs. Imorse valnade jag och klev upp, ducshade och klädde på mig åt frulle osv. som vanligt. Men ja annars var det inte en vanlig dag. Jag menar hallå jag ska praoa. SVT igen. Jag praoade här förra året oxå men jag proade alddrig vid nyheterna. Nu gör jag det och det är kul.

Snacr ska vi dra så jag måste sticka, Puss och kram<3

Ba en instickare: Ni måste se på Eftersnack på kanal 2 i morgon kl 22.30 Då kommer Tessan(fejms föreståndare) och berättar om fejm.



XoXoSouk

Tack<3

Hejj,
Nu ska jag villa tacka Nadja som hjälpt mig med bloggen en en gång<3

Och så vill jag ba säaga at jag fick sötaste komentaren i går av Joanna<3 Hin skerv " du är så sjukt söt Lovisa" Vist e de gulligt.

Justet vi hade Premier i går. Det gick sjukt bra. Inte för att skryta men det gick faktist bra<3 Skriver mer om det senare. Men jag och Dillan ska shoppa någion dag innan korea resan. Puss<3



XoXoSouk

1,2,3 nu skriver jag

hejj,
Denna vecka har varit kaos. Jag har varit jätte trött och så massa med Prov. Men nu ska det bli skärpning på mig. Jag har ju prao denna vecka, Eller asså vecka 13. Så jag ska dra till svt och göra nyheter. Men det ska bli himla kul.

Bara en vexka kvar tills Korea! Jag längtar såååå mycket. Den 29/3 åker jag ! Fett kul jag e närvös. Jag ska träffa min Foster mamma. Alltså hon som tog hand om mig innan jag kom hit till sverige.

Igår var det Genrep av BB. Det gick lite för bra men jag är säker på att förestälningen kommer bli en sucsseeeee! HAhaha det är skit kul och jag o Sara har ett extra gig nu kl11. Det ska bli kul oxå.  Som sakt är jag lite stressad nu men jag skriver litemera senare!


Puuss och kram alla underbara<3


XoXoSouk

Bästa SV

hejj,
Idag sa min svenska lärare att min uppsats var skit bra. Haha jag älskade den. Jag lskar aytt hon tyckte om den. Och hon läste upp den jag tror att de flästa tyckte den var bra. Jag hoppas det i alla fall. typ några sidor ksk 7-9 hahahahahaha. Den var skit bra tcker jag. När ajg hörde den hahah jag rodnade typ lite. Ja för den var jätte bra, shit vad jag skryter men jag måste få vara stolt vist(a)

Nu ska jag se på 90210 pååå tv 400.



XoXoSouk

Repet<3

hejj,
Kom hem från repet vid 21.30 i går, då gick jag och la mig, jag ver fett med trött ärligt. Men idag så var det jätte givande tycker jag, jag var med Johan och Alla ansdra sötnosar från fejm. Jag älskar alla så mycket och jag tycker om alla så mycket på fejm. Vi är som en stor familj, men i allafall tog jag massa bilder. Eller några, men nu ska jag lägga upp dem och allt men jag tycker oxå att ni ska komma på BB. Ja förestälningen heter Barbie, Babuschka.

Juste Dilara blev 15 i dag<3

Barbie Babuschka

Lördag 21/3 kl 18 (inga biljetter)
Onsdag 25/3 kl18
fredag 27/3 kl18 (ca19 biljetter kvar)*

Ring fejm kontoret för biljetter Nummer:08-599 075 22

Priset är 100 kr, Inkluduserat mat eftersom detta är en Kabare!



             

Några söta bilder från Repet i hälgen, Puss och kram<3

XoXoSouk

sjukaste drömmen,

hejj,
 jag har varit ur trött, men jag måste ba börga om på nytt nu lixom. Jag drömde sjukaste drömmen i natt.

Min dröm, Alla var där alla, och Det var något slags krig elle uppror. Det var i allafall farligt, såvi gömde oss typ i en sådan bunker. Men de kom till oss endå. Jag och Claudine var jagade och vi sprang ner i Bunkrern. Elle källaren eller vad det var. Då var Vanten där, "(vanten är en person asså)". Vanten hjälpte mig och fly, Efter som jag blev Cl och jag blev jagade av Sture och Östen nu. Sen kom typ Bella o Sara och skulle oxå fånga oss. Men så typ stukade Cl benet och jag sa nej jag lämnar dig aldrig. Hon ba spring. Så kom Vanten, Han ba följ med mig. Ja ba nej!!!!!! Men Cl ba gå med han skynda dig. Så sprang vi iväg. Men sedan typ var vi i säkerhet och allt var bra, det hade blivit fred typ. Sen sa Vanten"Jag älskar dig" Ja ba nej!!!!! Så typ var vi typ Tesm Fett skön drömm. Men sen så sa jag men Claudine då? Så vi sprang tebax och hätade henne. Då var hon typ bra och satt och såg på tv, Sen vaknade jag. Men det var fett sjukaste drömmen. Men oxå fett bstha drömmen jag tror den betyder något.

Jag tror nämligenpå Betydelser av drömmar min teori skulle vara att Vanten vill mig väl även fast han inte visar det alltid. Och att allt kommer bli bra bara jag försöker. Så Tack för drömmen!!

Nu ska jag åka iväg så Hej hej.
Puss och kram ha det perfect över hälgen, det vet jag att jag kommer ha i alla fall, Sjukt bra"amen"



XoXoSouk

Fattar ni?

hejj,
Jag orkar inte låsas att jagmår bar! Jag mår inte bra oki, Jag tycker skolan är jätte jobbig och jag tycker att det är jättejobbig tillvaro! Men ni vill inte göra det bättre! Jag mmenar allt i samhellet som händer, ja vad kan man göra. Snälla ni tänk lite själv. Vad som hände Jhon ksk händer någon av oss. Det är inte bara jag som mår skit. Det finns nåågot som heter självrespekt. Om du lärdig respektera dig själv lärdu dig samtidigt att respektera andra! 

Idag rann droppen över, jag orkar inte merr. Jag tänker int elämna ut någon påmin blogg men jag säger bara att jag inte orkar. Det räcker det är stopp oki! Jag tål inte mer. Jag orkar inte mer. Jag vill inte. Jag försöker att inte bry mig jag försöker, men vad ska man göra när det blir onormalt mycket. Jag kan ju inte gå runt ocg vara ledsen hela tiden. Jag kan ju inte vara så, jag måste ta tag i det. Lära mig något, sen. Sen ska de få se att de inte kan förtrycka mig, eller någon annan. För er ksk det handlar om förtryckare, för oss om förtryck . Ja så ksk det är men det räcker nu!!!!!!!

Ni ska få se, om ni sover me hunden får ni loppor! Puss och kram



XoXoSouk

FATTA VAD NI KAN GÖRA!!

hejj,

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig

Från iger tilli dag<3

hejj,
Nu ser jag på 90210 Bevenyhills. Men jag ska ba lägga upp några kul bilder från i går, Så jag sjöng i kören och sen spelade teater<3

     

Ha det bra<3 Massor med pussar och kramar<3
XoXoSouk

Hej hej,

hejj,
Nu orkar jag inte mer. Jag blev jätte upprörd i dag. Kan ingen respektera folk eller? Asså jag blir så sur, om någon har problem med mig kan inte de vara ärliga då och inte lixom trackasera en för ens ursprung. Jag mennar de ska inte göra något men de ska absolut inte trackas för ursprung!!!!

Ialla fall, idag har jag fått nya skor av mamma. Jag har skit ont i magen, men det går nog bra. Jag får vila hela kvällen. Men kl 23.05 tror jag att det är Veronica mars! Fett kul. Jag borde nog städa för mitt rum ser ut som skit men jag orkar inte, har ju ont i magen. Men i morgon ska jag sjunga i kyrkan kl 11.00 och sen ska jag spela teater kl 13.00. Sjunga i tumba sen rusa till tågen och spela teater i huddinge! Ja vi har uppvisning med Teatern för typ kvinnodagen o det! Men nu ska jag se på tv, så jag ksk bloggar senare! Men vi får se. Ska gotta mina skor oxå Puss o ch kram<3




XoXoSouk

Sov,

hejj,
Gud va pinsamt har försovit mig nu. Måste slänga i mig frukost och springa till tåget. Puss och kram bloggar senare!



XoXoSouk

Denna klass?

hejj,
 Denn aklass gick jag i örr helt sjukt kul.
 

kolla in tokiga 8D

hejj,
Asså jag satt och YouTubade o kollade efter Kittys vidio hon la upp. Kolla va djag hittade i stället. 8Ds killar. Fett sköna ju!

ORKA

hejj,
Jag är skit trött och ska skriva HK uppsats, så alltså orkar jag inte blogga. Men i allafall här e en fiin bild!


God morgon !

hejj,

god morgon alla, nu ska ni få läsa dagen s horoskop. Ja så ni  vet vad ni hat att f örvänta er.

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag skall du tillåta dig själv att inte vara på vakt - världen är säkert inte alls så otäck, som du fruktar, att den kan vara.
Vågen 23. september - 22. oktober
I dag kan det bli nödvändigt, att du förhåller dig kritiskt till någon annan - men du kan vara det på ett konstruktivt sätt.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan få en riktigt god upplevelse med en nära vän eller väninna. Kanske skall ni gå ut; kanske får ni bara ett bra samtal hemma.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan ha ett stort inflytande på människorna omkring dig i dag. Därför bör du också tänka noga på, hur du handlar.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag kan du behöva ta ett snabbt beslut om något, som du kanske inte alls hade väntat dig att behöva förhålla dig till.
Skytten 22. november - 20. december
Ha som mål, att du i dag skall ge minst en komplimang till någon, som du normalt sätt sällan säger sådana slags saker till.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan få ett klarhet om något, som du har väntat på länge. Oavsett utfallet kommer det att kännas lättande att få besked.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du behöver tala igenom något, kan du med fördel samla en grupp människor omkring dig till privat sparring.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du går en intressant dag till mötes, där du inte bara kan bli överraskad av andra människor, men även över dig själv!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan vara på väg in i något, som på ytan ser bra ut, men har du innerst inne dolda motiv, som inte tål dagens ljus?
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Även om du har riktat blicken fast mot ditt mål, får du inte glömma att se ut åt sidorna emellanåt. Tänk på överblicken.

Lovet är slut,

hejj,
Nu är lovet slut och jag har pausat från bloggen undre lovet. För min del har det inte hänt så mycvket. Jag har barit med Claudine en dag o i söndags var jag med Johan, vi åkte pulka.

Idag var det friidrottsdag, jag hade valt skridskor. Det var ganska roligt Idag åkte Claudune med mig oxå hon brukar nte var amed för hon har problem med fötterna. Men i allfall s¨vad det skit kul o vi tog faktist roliga bilder. SÅ nu kommer alla fiiina bilder  på mig o de andra!

Men i all fall sen åkte jag och Cliudine till Älvsjö så jag skulle typ träffa Michelle. Men hon kom aldrig, då drog vi tull stan och sen till Södertälje. Vi träffade JohanE som e fett konstig. Vet ni han har en tand mitt i gomen. Ialllfall så var vi med nät han repade, hans kompis Wille  var Fet fiin. Sen var det en tjej jag tror hon hette Ica och en annan Citruss. Men som sakt asså man får veta hämska saker om folk. Idag fick jag veta att JohanE är SverigeDemokrat. Ja fast han e typ kär i mig, Mysko. Jahg menar hur kan man va en SD och vara kär i en utlänsk? VÄÄÄLDIGT KONSTIGT! Iallfall, Wille tyckte oxå det o han ba så du vill bli av med dem och pekade p åig och Claudine. JohanE ba nej, det vill jag inte men allaaldre som invandrar. Herre i himmlen jag menar jag kom till Sverige när ag  var 3 mpnader. Men han kan inte säga att  jag inte har rätt att vara här!

Men nu kommer bilderna från dagen;
         
      
Bara döda fiskar simmar med strömmen" Puss och Kram"

XoXoSouk