VECKANS SNYGGING

hejj,
svårt att välja? NEJ här kommer han Aaron Johnson. Ni kan se han i tillexempel Tjuvarnas herre eller Angus thons and perfect snoggings!


BADA

hejj,
kom hem nu e trött har badat kommer ksk inte skriva mer elle någt!Jag hjar tränatvi simmad Jo juste PH tycker mina ben e lena:P AHAHA  fett konstig snybbe sitter bereve han på en benk han ba känner på mina ben och ba vad lena ben! HAHAHAHHA Men sen finns det ju en och annan snygging. Men nu sk jag utse veckaans SNYGGING!!!!

Puss och god natt om vi ej hörs mer i kväll!

Nicelodeon dagen<3

hejj,
Nu har jag varit på ett fullproppat grönan. Det var ju typ så att jag gick upp när Nora ringde vid 10.00 och fixade mig sedan så åkte vi till grönan.Det var fullt ich vi gjorde inte så mycket mer en att kolla på artiserna och åka typ 2 grejer. Sedan gick vi hem. Men de var konsert från 15.00 till 17.30 . Det  var jätte kul och allt men vi stod långt fram typ 2meter från cenen och vi fick allt på oss typ alla grejer de kastade ut. Maja och Alva spg inte så mycket så honsatt p åmin rygg typ. Men de kommer bilder. Bilderna säger mer en dertta så jag förklarar sen. Men nu sk jag ghå och sova e jätte trött!

Johans fest

hejj,
Nu är jag hemma. Igår var jag hos Johan på hans fest. Det var jätte kul och jag lärde känne många. Jag jkom tillhan vid 16.00 för jag skulle vara där tidigare. Sedan så kom de andra gästerna vid 17.00. Men när vi stod vid tomten börgade det regna! Stackars Johan blev helt srtessad. Alla blev lixom lite ledsna. Men sedan blev det sol efter en kvart elle något så då så var vi ute och åt. Jag könde absolut ingen. Aller jojag viste ju vem Manda var och ´Lisen, kim men annars typ ingen. Men jag lärde känna Många nya människor som Martin, Victor kimberly(fast henne kände jag lite innan oxå), Sture(fast han kände jag lite innan oxå han gick i min skola/går i den),kkims syrra, Leo och många andra. Det var jätte trevligt. Vi snackade hade kul och så sen kl 00.55 typ så kom pappa óch hämtade mig fast jag somnade runt 03.00. Sedan skull ejag utt i dag för att det var nicelodeon dagen jag lovade att ta ´Maja och kusinerna dit!

Igår kvällhos Juhan<3

hejj,
Jag kom hem halv två i går så jag orkade inte bloggga mne jag bloggar senare för att nu sk jahg ta med minan kusiner tillgrönan! Men ni får veta mer i morgon!


Tru blod

hejj,
Innan jag drar till Johan ska jag ba säga att ni måste se Tru blod. den går på SVT 22.00 varie onsdag. Det första pogramet i serien på 12 delar var förra onsdagen men se till att titta nu. De sägs nämnligen att Twilight har fått ideen från detta pogram.



"Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Lousiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin), som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare." - Från Wikipedia


Dylan v.s Zac

hejj
Kollade på Disney i morse när jag vaknade. Då var det typ Zack och Cody på tvn. Jah fick värsta intrycet om att Dylan han som spelar Zack liknar Zac Effron! Men vi får väll se båda e super snygga och värsta tjejmagnterna på tv. Vad tyckerni?

 

De ksk inte är jätte lika men det finns likhheter.!!!!! 

JOHAN

hejj,
Idag ska jag gå hem till johan och fira hans födelsedag. Fast han fylller den 2/9 men han ska ha fest i dag. Jag har inte träffa han sedan jag fyllde år men jag saknar han jätte mycke. De ska bli kul att träffa han igen! Men nu mpste jag gör iårdning mig ska  vara där kl 16.00 skriver senasre.


28/8

hejj,
Idag har det varit skola. Jag känner mig helt trött efter veckan alla lektioner har nu kommit igång. Idag har vi haft slöjd för första gången det var jätte roligt! Vi sydde en grillvante elle vad de heter och nu sk vi komma på egen designe. Min grillhanske e inte klar men den e rosa med rosa broderade blad på, av mig så klart!  Men snart ska vi göra vår egen grej. Jag ska göra något kul men jag säger inte vad för viksk snor min fiina idee. Men det är i allfall min bra ide så hahah. Jag har inte gjort så myke mer i dag ska göramin meditation och så i kväll men annars intenågot spec. Jo i går så gjorde jag styrka. Det var fett jobbight klarade inte mycke men jagh e stolt över vad jag klarat. Jag har oxå laget maten i dag. Nu ser min familj på Sagan om ringen tror jag och jag ska gå till dem. Alla utom mamma som e på Malorka med jobbet. Fett skönt det var ca 32-35 grader där. VÄRME SOL KOM TILL SVERIGE. Men inte alltid ba på sommaren.  Nu drar jag bloggar mer i morgon. Love you<3

Uppdatering

hejj,
Förlåt för denna dåliga uppdatering i dag har haft fullt upp. Nu sk jag ba slappa och dagen har varit bra. BTW bloggar mer i morgon Mpånga måpåånga pussa!


Nigahiga

hejj,
Denna snubbe kallarsig negahiga han e fett skön han och hans vönner gör komedi på allt. Fett söt oxå:P

´092508

hejj,
Dagen i dag i skolan har va´rit bra men vädret venne jag har varit bra! Jag tycker inte om regn!!! Iallfall så har jag varit med tjejorna i dag sedan efters kolan stacka jag hem och slappade. Jag känner mig som spagetti efter springningen i går nu ska jag träna styrka för de står på shemat. Idag har jag inte ätit godis elle onyttigheter 9i allfall. Detta funkar ju bar. Måste ba köpa mer äpplen.


GLÖM EJ

hejj,
GLÖM INTE DENNA SNYGGING VECKANS SNYGGING!

26/8

hejj,
Klockan är 8.,00 äntlingen har jag sovit ut! Inte ut då men länge för de e sovmorgon i dag! Fett skönt. Efter att ha sprungit i går trodde jag jag skulle ha träningsvärk. Men det fick jag inte! Nu ska jag ba äte frulle sen borsta tänerna och lite å sedan ska jag dra till skolan. Men det är ju förförligt dåååligt väder ute. Jag blir lite ledsen av detta sugiga väder men sånt e livet! Jag ska ha strumpbyxor och en "tunika" i dag fast de e en kjol tror jag! Men nu ska jag gå och klä på mig!

God natt

hejj,
Nu ska jag läsa min bok, jag lånade en på biblan p åengelska venne vad den heter har inte börgat en men vi börjar  skolan typ 9.20 tror jag så jag har sov morgon! Ska ta 09.03 tåget i morgon sen gå till skolan! Hahahhaha men vem vet det ksk ändras. Men hoppas inte de då kan jag gå upp 08.00 elle 07.30 vad tycker ni jag tror 08.00! Vi får se<3

GOD NATT ALLA STNÖTAAR<3

FOKI!

hejj,
Foki har skapat en ny tävling<3 Jag är med och hoppas på att vinna. Man får välja vad man vill från en sida och sedan lottar hon ut en vinnare dessa två sakerhar jag valt.



http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Laptop-NEC-Lavie-G-.html



http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-NK62-Mobiltelefon-med-2-st-simkort.html


Önsska mig lycka till<3 Besök oxå http://FOKIS.SE 

Helt slut!

hejj,
Nu  är jag hemma. Jag har tränat i dag och det har varit jobbigt men först. Efter skolan ringde Felix och vi åkte till stan och tittade i affärer. Sedan kom jag hem och åt slappade och så sedn vid 20.00 så stacka jag och pappa ut på en spring grej. Asså efter typ första tio meterna såsvimade jag nästan jag e så dålig tränad. HAHAH Jag som hatar att svettas OMG säger jag ba jag har ett helt helvette rent ut sagt framför mig. Men nu ska jag dusha och höra min meditation och sedan ska jag slappa! Det är ju sovmorgon i morgon!

Love ya all<3



(GAMMAL BILD FRÅN 2006 eller 2007 övernattning hos Bella)

25/8

hejj,
God jättte tidig morgon. Igårkväll fixade jag naglarna och tittade på Lipstick jungel. Men i dag e jag trött vecka klockan ringde kl 6.00 dags att vänja sig igen.Nnu ska jag äta klä på mig bosta tänderna. Love ya, Idag ska jag springa de står på tränings schemat!!!


Måndag

hejj,
sorry at tjag inte kunnat skriva i dag men jag har varit upptagen. Idag blev jag jätt ledsen igen för att min data slutate fungera igen. :( Sorligt! Men men nu har jag i allfall börgat kolla på enny1 Och jag e halvägs till den! Jag vill värkligen ha den fett bra och allt få platts i en handväska och ja vadmer ska jag säga!

Jag var i Tumba gymnasium i dag och var med Ida efter skolan sedan träffade jag massa gamla kompiasr! Jag fick oxå min klänning jag best'llt i dag  elle tunika den e as fiin!

Nu har skolan dragit igon på riktigt! Jag lovar vi har fårtt skeman och allt jag venne om jag gillar detmen de funkar väll. vi har två sovmorgonar och sedan slutar vi runt tre till halv fyra varie dag. Men det löser sig nog! Nu ska jag fixa lite sen ska jag se på tv lipstick jungel i kväll!

Love ya!


God natt alla<3

hejj,
Nu ska jag lägga mig och koll apå lite filmer. Men de e dags för mig att säga god natt till alla er på bloggen,

 

VECKAN SNYGGING<3

hejj,
Från och med nu ska jag införa veckans snygging. Detta är en grej som alla kan vaa med på . Om ni tycker er kille komppis e en riktig snygging skicka in en bild till mig eller om ni bara vill titta för jag lägger upp en kille Varie vecka!

Denna vecka e de Zac Efrons tur.

GRATTIS ZAC DU E VECKANS SNYGGING!

Varf e han så sööt för?

hejj,
Jag har en kändis CRUSH på Aaron Johnson<3





En annan snygging är Zac Efron men de va ingen nyhet!



Min första video blogg<3

hejj,
Dett aär min första video blogg så var snälla<3
 

Holla,

hejj,
Kusinen gick just vi har fikat med farmor och så sedan så har vi sjungit sinstar och skrattat nu sk jag slappa inför skoldagen i morgon!

TTYS


Nadja igen

hejj,
Hej alla älskvärda människor Nadja har varit här och fixa lite nu. Som vanligt ser det fantastiskt ut tack Nadja! Kolla in Nadjas blogg http://Najdaisabelle.blogg.se


Aaron Johnson

hejj,
I filmen jag just skrev om Angus thongs and perfect snogging , var det en snubbe som spelade Robbie killen huvud personen Giorga blir kär i. Jag tyckte jag kände igen han i går men jag kopplade inte på men de e Prosper i Tjuvarnas herre! Jag viste inte det men kolla påbilderna asså de e faktist likt, eller inte. Jag venne vad jag ska säga han har förändrats jätte mycket sedan 2006-2008 för Tjuvarnas herre var 2006 och Angus thongs and perfect snogging spelades in och kom ut 2008 tro mig han har ändrats.

(då 2006)                                                          (nu 2008)
 

angus thongs and perfect snogging,

hejj,
Igår kväll hade jag myskväll med Staffan och Nora mina kussar eftersom att Elis och Raz inte kunde komma! Så vi käka pizza och såg på film vi såg Bläckhjärta och sen när de gått hem såg jag på Angus thongs and perfect snogging. Båda filmerna e baserade på böcker. Jag har inte läst Angus thongs and perfect snogging Men jag har läst Bläckhjärta och Boken var defenitift bättre! Men Angus thongs and perfect snogging var en skitbra film jag älckade den från börgan till slut. HAHAH jag svär typ att jag vill att mitt liv ska vara så typ bekymersfritt! Eller inte bekymersfritt men att det ska vara så jag tror jag ska läsa de börckerna. Det finns åtta böcker i Angus thongs and perfect snogging serien och 3 i Bläckhjärta serien. Bläckhjärta e skriven av Cornelia Funke tror jag och Angus thongs and perfect snogging är skriven av Louise Rennison. Men de ska jag läsa och jag tycker ni ska se på filmerna! Iallfall Angus thongs and perfect snogging,
 

Joe Jonas

hejj,
Alla JB fans koll ain detta klipp det e ju jätte gulligt jag skulle kunna gifta mig med han(NOT) Men han e ju jätte rolig hahha jag skojar int epluss att man garvar mycket finns inget skönare klipp ju!

Lördag,

hejj,
Äntligen sovmorgon igen. När jag vaknade var det kaos i huset alla skulle bort. Mamma skulle handla pappa skulle någon stans Hugo var hos kompisar ooch Maja skulle  påkalas. Jag som var nyvaken såg på tv och slappade. Sedan ringde jag kussinerna och vi drog till tumba!

Sedan åkte vi till dem och såg en film med min hemkomna lillasyster sedan så fixade vi lite nu sitter jag här nyss hemkommen och väntar  på att klockan skabli kvart över sju då sk jag och Kussarna gå till Centrum och hyra en film och handla Pizza! Men jag venne vad mer men de e så mycigt att vara med dem! Hahahah men men a pyamas party typHAHAHAHAHAHAHA. Som vanligt när jag e med dem har  jag jätte kul!

Jag har pimpat min mobil nu oxå bilder kommer senare e inte riktigt klar köpte för lite stenar men ni får se sen.

'Fredag igen,

hejj,

Äntligen fredag igen jag sitter vid datan och e utmattad. Idag har vi gjort massas knass aker i skolan. Vi hade sammarbetsövnongar sen Hemkunskap och livskunskap. Vi var 3 grupper blandade med 9B och 8A. Sedasn gjorde vi sammarbete på morgonen. Jag blev med Linda, Bea och Jummy. Det gick jätt bra och var kul. Vi stod på ett dött träd och skulle ställa oss i bpkstavs årdning osv. Vårat lag var lag "maffia" elle lag 2 annars. Vi stälde oss meen sedan börgade Jimmy hoppa på plattsen han stod. Då brakade trädat ner ksk två dm. HAHAH Fett synd men de va kul. sen efter vi varit i skogen så fick vi rast. Efter rasten var det dags för hemkunskap. då fick vi göra våran egen mat. Vi blev i olika grupper som jag jag var med Myggan,Tone,Nick,Philip,Amanda och jag. Vi fick göra Pastasallaad och bröd. Fett gott det blev. men vi fick inte äta det då. Utan vi fick packa det i en påse. sedan gick vi till Livskunskapen där vi snackade om mobbning. Efter livskunskapen så gick vi ut. Vi hade picknik på skolgården. Med den mat vi lagat. Men det var gott sen fick vi göra ett torn av tampetere och godis senfick vi äta godiset hahah. Efter det fick vi glass! Fett bra dag det  var! Men i allfall efter det så gick vi in och hade info och fick våra skåp. Jag fick mitt skåp sist:( bara för jag e sist på klasslistan) HAHAH jag vet fail! Men men det var välll Helt oki!

Sedan så gick jag hemfast jag borde gått tioll tandis. För min tandgrej gick sönder igen! OJOJOJ! Men jag åkte hem och slappade sen åkte jag med mamma och lämnade min lillasysters kompis hemma hos henne sen tioll Tumba och handla lite mat och sen till skärholmen och köpa present till hennes kompis som har kalas i morgon. Sedan åkte vi och hämtade brorsan sen åkte vioch hämtade pappa sedan åkte vi till midsommarkranse, Där vi skulle äta på min kompis restursna. Elle igentligen hennes pappas men endå! Kina resturang offcourse! Detvar typ "familj kväll" Eller vad man vill kalla det!

Imorgon ska jag och Elis och Raz träffas tror ja typ se film och så. Det var länge sedan jag var med dem! Typvid Maj elle något! 

Detta inte rätt restuarang på bilden utan de e en annan i midsommarkransen. På Tegelbruksvägen 3 Midsommarkransen,

Bilder på mitt hår och min frilla,

hejj,
här kommer bilder på min frilla så alla kan vänja sig!

   

God morgon,

hejj,
God morgon alla,  idag är det fredag äntligen helg!!! Men jag sitter framfördatan med ett hår som ser ut som *** Jag vill inte ha detta!!! Men men jag får stå mitt kast och faktiskt så är det ju inte någon annans fel en mitt!!! Men nu så ska jag ksk ringa och väcka Pontus för han ska sova till12 i dag sa han. Han e typ ledig elle han ska till tandlöäkaren så hn kan sova länge så jag ska väcka han!!!! Sedanska jag till skolan. påminn mig att hon jg snackar om att klippa lugg igen så säg NEJ !!! Jag ser ju ut som en muoppp de e helt snett och allt. J*** frusöööör!!!! Men nu sk jag inte snacka mer om de nu ska jag gå ner och borstatänderna å jag kan gå till skolan(Inte gå ta tåget ) Ochsedan väcka min lilla solstråle "Host" Iallfall så ska jagde.

här kommer mitt hososkop för i dag
Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är dumt att stänga in sig, när det händer så mycket spännande saker på andra ställen. Så gå ut och delta i festen!

Ingen komentar,

hejj,
Nu ska jag ba säga god natt och inga komenarer på detta inlägga!!!!! För att jag vill ba säga natti natti<3

Jag=Adriana

hejj,
Nu kom jag på att jag liknar lite Adriana i håret. Ni vet hon från 90210, Fast det syns inte bra på denna bilden men de liknar lite!

 

Skolan i dag!

hejj,
Idag var jag på flotsbro. Det var kul eller ja jag venne alla i klassen var dör 9a och 9b senvar 8a där oxå för de finns ba en 8. Men i allfall det var kul jag låg och solade med Amanda Å och Sophie. Venne vad myggan och tone gjorde. Juste Linda var med oss oxå! Jag lånade hennes shorts. Jag hade ingen bikini med mig så jag solade i bh och de va några andra skoor där oxå de ba glodde på  mig några killar som gick i sjuan tror jag de ba stirrade!!!!!!  Jag ba sluta glo!!! sen bev de fight mellan dem. Hahah fett synd. Sedan var det mina kompisars klass som  var där Anna och Amanda. När jag hälsat på dem och sedan lagt mig att sola igen så kommer Linda springandes med en fotboll. Hon ba kolla sen typ fick hon något på sig. Hon ba hahahha vilken stor gräsfläck. Men de va ba de att det var ank bajs! Hahahahha Jag och Sophie ba de e bajs. Linda kuta ner i vattnet och står där och väntar på att de ska gpå bort. Hahah Sedan så säger hon bläöäää och typ gnuggar bort bajset. Sedan gick vi och åt på resturangen i flottsbro för jag äter inte korv och de fanns bara det. Men i alla fall så var det med de sen gick vi ba till bussen oså åkte vi hem! Nej justet  Kalle satt i mitt knä och sen var han jätte kittlig i sidan så jag kittlade han hahah afett kul mitt vapen nu.  När vi kom fram till tumba fixck jag ett ryck och gick med Amanda och klippte mig. Det blev helt fel och fult. Han lysnade absolut inte och sen klippte han snett och inte alls rakt! Jag säger ba gå inte dit!!!!!

Jag borde aldrig klippt mig jag e jätte onöjd och så det blev kort och fult och jag borde lyssnat på Pontus,Eric och Mamma:P Men i allfall växer de ut om ett halv år hoppas jag!!!!!!! OMG! VÄRSTA MISSTAGET.

Före                                                                                                                                             Efter

OMG

hejj,
Nyss ringde Johannes. Hans kompisar sa att jag skoulle komma till skolgården som ligger granne med oss. Jag be nej de ba vvi vill träffa dig.Jag ba vem e det han ba det är Filip. Jag ba vem e Filip han ba vi gick i samma skola förr. Sen typ sa han att de va johannes fast man hörde att denna människa snack bättre svenska en Johannes så jag fattade att de inte va Johannes. Sen sa han nej men de e Filip vi vill träffa dig kom nu ner!!! Jag som bara har 10 meter från skolgården ville inte träffa dem. Då sa de Ludde vill att du ska komma jag känner ludwig så jag venne om jag ska komma. Jag sa jag känner ingen aver så jag kommer inte då tror jag någon annan tog tellefonen för jag hörde en röst säga Lovisa kom nu annars snackar jag aldrig mer med dig i kyrkan jag ba..... OKI. hej då då! Han ba nej vänta sen ba..... Palla med han typ. HAHAHAHHA Men men gullig röst Filip hade!


Lugg?

hejj,
Ska klippa mig snart och jag funderar på att klippa lugg eller funderar jag tror jag tänker klippa lugg!!!! Här kommer lite förslag på hur luggen ska se ut. Men jag vet inte en som sagt var! vi får se i morgon fördå ska jag klippa mig!!:) Jipppppii!!!!

*






Tips?

hejj,
Nu kommer ett tips hur dina tänder kanbli vitare. Med bara de änklaste du har hemma!

Skolans första dag

hejj,
Idag var jag i skolan och de va den första dagen på denna termin. Jag känner mig lite depp!!!! Men i allfall så hade vi inte lektioner vi hade massa info och lappar och allt sedan åt vi lunch och sen så gjorde vi inte mycket mer. Imorgon ska vi till flottsbro. Då ska jag ta med mig badkläder tror jag. Eller så ska jag inte de får se. Sedan venne jag vad jag sk göra i morgon ksk träffa Felix om jag orkar annas ksk vara med eric och den andra Felix. Vet inte en! men i allfall hoppas jag att alla som börgade gymnasiumet hade en bra dag och alla som inte börgat ettan en ska ha de bra. Själv har man ju ba 9 kvar hahahahha. Jag hoppas värkligen de blir bar men vi fick nya lärare i alla ämnen föruton sv och So !!Jobbigt nät man går i 9an för de e ju svårt att jobba uppsig igen asså med nya lärare. Men annars hoppas jag ba på de bästa!

på väg

hejj,
Nu är jag påväg till skolan jag har bakat skons på morgonen till frulle till alla men nu måste jag skynda mig till skolan e lite sen som vanligt!!!

Sista minuten

hejj,
Det känns som om sista minuten att blogga nu för nu börgar skolan och allt annat. Livet tar nya tag igen och imorgon ska jag gå upp vid sju för att hínna till skolan. Jag vill inte jag kommer typ vara jätte trött osv. Hahah hoppas de börgar någon ny i våran klass. Hoppas de händer något kul bloggar mer i mogon ska värkligen typ sova nu ksk jag måste ju vara pigg i mogon<3 Puss Love from PartyPinglorna

sista dagen på sommaren,

hejj,
Nu är det sista dagen på sommarlovet eller den har varuit. Idag har jag varit på grönan medAnna och min kusin. Det var jätte många söööta killar där som vanligt och två jätte knasiga. HahA det börgade med att vi typ åkte Pop-expressen elle vad den heter. Då kom de in två snubbar dansandes. Vi ba hahahahhahah för det såg löjligt ut. Sedan satte de sig mitt emot oss och jag börgade as garva då så klart. Då Börgade de skrika och så bara när man kom nära kön. Sedan vinkade en till oss menjag såg inte så min kusse börga vinka. Men i allfall sedan så¨går vi till fritt fall för att åka medans jag sitterdär kommer en kille och sätter ig breve. Det var han som vinkade och den andra killen. Då börgar han snacka om att man ska dö och förlora benen osv. Jag typ freekar ut, Sedan så skriker de påvägen upp och snackar med mig (jag e typ sur då för de stör mig genom att snacka om att vikommer tappa benen och dö). När vi e nere går vi till Jettline,(Stora bergochdalbanan) De går oxå dit. Men vi åker inte tesm men de skriker där oxå inte för de e rädda ba föratt driva. Sedan går  vi till Extreem och de e oxå där. Där skriker de oxå ba för driva. Sedan såg vi dem inte på länge och när vi såg dem skrek dem på kul ba för de eblev en grej av de, men sista gången var i Slänggungan. Då skrek de när de såg oss, sedan vinkade de till oss och jag skrattade ihjäl mig. Fett kul, men när de kom ner så garvade jag as mycket för att de va jätte roliga då kom de mot oss och han som var roligast ba "Insane"  hahahah han typ drev hela tiden med oss sen typ så såg han påmig och smilade fett mycket ochh typ försökte flörta  då böörgade jag garva mer, hahahahha as garva stackarn men de va gulligt. Anna som typ e jätte rolig ba att jag hade en thing för killar med "stora" ögonbryn. Som om jag skulle ha de asså sen sa hon att jag skulle gifta mig säkert med en kille med ögonbryn som panband. Som om men de  e inte utsidan som räknas vist?

17/8-09

hejj,
Idag har jag ba slaoppat sjukt mnycke sett på film och inget mer. Jag såg 5 filmer på rad "påsmällen, Ninas resa, Agnes Cesilia, Schoop och  någon som jag inte vet namnet på," Sedsan på sjunde himlen och lite sådant. Annars så hhar det inte hänt något spec.

Ung 08 i går

hejj,
Jag är glad att jag inte var på 08 i går jag skullle inte velat vara på Konserten i allfall. The voice blev lite av en panik atack för några,

Tårgasattack mot ungdomar

Panik i publiken - 26 personer skadades

Tårgasattacken inträffade mitt under konserten.

- Det var mitt i publikhavet, säger Petra Sjölander vid polisen.

26 ungdomar skadades.

Enligt polisen fanns cirka 25 000 personer i publiken under konserten som arrangerades i Kungsträdgården på ungdomsfestivalen Voice 09.

Strax före klockan 22 på lördagskvällen kastade en okänd gärningsman en tårgasbomb - mitt i publikhavet.

Polisen fanns redan på plats, men lyckades inte hitta gärningsmannen.

- Det var väldigt mycket folk där, säger Petra Sjölander, informationsansvarig vid Citypolisen i Stockholm.

23 skadade

Ungdomar som fanns i publiken berättar för Aftonbladet att det blev kaotiskt på platsen. Några grät och försökte ta sig därifrån i panik.

Ett akutteam, med läkare och sjuksköterskor från Danderyds sjukhus, skickades till Kungsträdgården.

26 personer skadades och fick akutvård, uppger polisen.

- De hade svårt att andas, fick tårar i ögnen. Och de blev rädda, säger Petra Sjölander.

Enligt polisen har ingen av ungdomarna skadats allvarligt.

Voice 09 håller en årlig gratiskonsert i Stockholm. I år uppträdde bland andra Promoe, Lazee, Darin, Janet, Crossfire och Danjah.

Info från aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5649460.ab

Idag 16/8

hejj,
Nu är det Bara 3 dagar kvar till skolan börgar, Tre lovdagar!!!!!! Jag vill inte jag vill ha mera Lov, SNÄLLAAAA!!!!! Haha men e alla fall så är det så och det ska bli kul att träffa alla igen!  Idag ska jag till stan och gå på Bio med mina kusiner. Jag ska se Harry Potter igen. Asså det är värd en chans till för den va fett  bra. Så jag ska se den min kusin som inte sett den och sedan med min bror med min andra kusse. Men det ska bli kul. Sedan ska vi ha en kråäftskiva med släkten typ fett mysigt! Nu måste jag Ducha så jag kan jhinna till bionn den börgar vid 15.15 tro jag de va så vi moste hämta biljetterna vid 14.15 Hahaha i all fall Pease !

Lördag,

hejj,
Sorry för min uppdatering men i går var vi hoss Farmor hela dagen hon fylde 85. Så vi var och firade henne och träffade släkten. Sedan så Gick jag till Tumba och träffade Sara och Jessica<3 Vi hade jätte mysigt vi var i Pavlejongen som vanligt ochh gjorde en brasa och de funkade denna gång. Sedan gick vi till Jessica och va där först ute i parken och åkte rushelkana och sjöng hahah. Sedan gick vi in till hennes terass för det börgade regna. Sedan typ runt nio gick vi in till hennes kök och satt och kollade på gamla skolkattaloger i typ 1000 år. Och jag såg jätte många som jag kände tex. Olle (ekström), Johan Sömnes, Emma Metinen, Kanto, Oskar Postinen och massa mer. Jag blev typ  Chockad vad små sem var där och shit vad anorlunda vissa såg ut!!! Sedan spelde vi Cloeo elle vad de hette. Det var som mördars spel elle npogot. Det var jag som var mördaren fast de viste inte jag ju men de va så. HAHAHA  mysko spel fatta knapt något. Sedangick vi och såg film på Jessicas Rum. När vi ska sova där ska vi se alla Förhexad på maraton! Hahahah fett mycigt.

Jag ksk ska sova hos Sara p åMåndag till tisdag hoppas det fett kul vi kommer ha sedan den 18 tror jag de va ska jag sovahos Jess. Men sen ska Sara sova hos mig under någon vecko dag för jag menar vi b¨da ska till skolan i tumba. Så de spelar ju ingen roll då pluss att vi e jätte ansvarfulla, HAHAHA men ärligt vi är ju det!!!

Kussen och jag

hejj,
Nu sitter jag vid datan och jag ska till stan med kussinen<3 Vi hör senare jag måste skynda mig lite<3

hemma

hejj,
Nu är jag hemma frånm en toppen da i stan med Sara och Jessica. Vi hade som sagt klippt sönder våra i Love NY tröjor och min blev förstor. Hahaha så jag fick typ ta en säkerhets nål och fixa den. Sen så hade vi svarta shorts och ett band på midjan. Vi fick fett med blickar asså Bitch blickar av fjortissarna. Och av killarna. HAHAHA Av dem fick vi bara bra saker. Sen skulle vi ta en typ tämpel på 08. Då satt det en kille som hade stämpeln han ba "Jag har en stor" Jag ba"vad" "Han ba jag har en stor hon har den lilla" JJ då sa jag" Jag vill ha en stor" Hahah alla vet nog vad Sara tänkte på då. De kät hon mig i allfallinte glömma. Men jag tycker 08 har minskat på standarn. Det blir mindre och Mindre att se och glöra där inne. Men vi gick i alla fall till en sexualundrevisnung. HAHAHA Sedan köpte vi en Islatte och en annan Varm latte och en bulle. Mums.  Det börgade oxå spöregna. Det var inte kul så så stack vi hem justet jag träffade först Pontus sen Patrik shit allla var där. till och med min gamla flört Dacke! Och en tjej som gick i min gamla klass var där men hon kollade ba fett snett på mig när vi träffades herre gud vad töntigt!

Jag köpte mina skorför 1300kr men jag ska lämmna tebax de för de va fel på en grej. Det är inte kul när man upptäcker att det är fel påde! då blirman ganska sur. Imorgon ska jag ksk till stan och Shoppa lite!! Men vi får se.  Nu ska jag gå och vara sosial och så. Har redan tagit på mys kläder. Det är ju dåligt väder.

(Bilder kommer senare)

Dagen som vi är,

hejj,
Idag är det Torsdag. Vi ska till ung 08 hahah som jag sa vi ska ha våra fiina tröjor på oss. Innan i dag har jag varit hoss tandläkaren. Jag åt ett jätte gott Canderat Äpple i går men de va ba de att den fastnade i en tråd bakom mina tänder(min tandstälnings tråd) Och jag typ bet av den. HAAHAHAHAHAHA typiskt mig men så kan det vara ibland när man inte har tänkt sig för. Men de va gott i allfall<3 Men som sagt idag kan ni se mig Sara och Jessica som fjortisar. HAAHA Pontus retas med att han ska komma in med sina grabbar och så men jag kommer döö då:P vill inte att någon jag känner ska se mig så här (INTEMIN STIL) Men det var ksk min stil för typ 2 år sedan. Nu kommer de snart till mig många pussar<3

Justet ska köpa skor oxå<3 Jipppppiiiiii!!!

"Pussar från PartyPinglorna"

Onsdag 12/8

hejj,
Idag har jag varit med mamma och handlat grejer till hallen som vi byggt om. Inredning och grejer. Sedan har jag kollat på tapeter och så till mitt rum<3  Sedan åkte vi till stan och åt på en Korea resturang med våra vänner från falkenberg.

Älskar hennes klipp,

hejj,
kollade på YouTube och kolla vad jag hittade. en tjej som gör covers på alla låtar hon är jätte duktig. Men ba älskar hennes röst!!!

Sara Bareilles

hejj,
Denna låten e så bra, hahah den handlar ju om alla sagofigurer man växt upp med<3

Skor!

hejj,
Skor är en viktig asessoar och här kommer några tipps på sko modeller.









Väskor är oxå en viktig del i utsmuckningen. Jag har köpt en rosa hallo kitty väska men här e några andra förslag på Hello kitty väskor!


Tom Felton

hejj,
Jag har lysnat mycke på musik i sommar och här är en av dem jag lysnat på. Inte viste ni väll att tom Felton Gjör sin egen musik oxå? Denna låten är min nuvarande favorit av han<3




Ung 08,

hejj,
Idag var det första dagen på Ung 08. Jag åkte in dit med sara och Jess<3 Vi sprang runt till alla tälten och vi fick en kondom var. Hahah typiskt oss. Nej men i allfall. Sen lysnade vi på musik och fick något så vi kan ladda hem musik gratis i en månad av comviq. Detvar jätte bar . Sedan såg vi snygga människor(eller killar menar jagh då men jag tänkte att de ksk känner sig urtsatta så jag skrev människor.)  Vi gjorde oxå typ pinns elle vad de heter. Men i allfall vi skrev PARTY PINGLORNA. För de e vi ju<3 Vi träffade massa människor vi kände och sen träffade vi Ida och Allandra sötnosar. Det var jätte länge sedan jag träffade Philip och Sofia men de träffade jag i dag och Linda R!  På Torsdag ska jag och Sara och Jess åka in i I<3 NY tröjor och shorts haha bara för att reta alla fjortisar. Skojade men för de e en kul grej sen ska vi leka fjortisar hela dagen. Som Sara sa " Det är bara på Ung 08 man kan vara fjortis det finns inga fördommar" Sen ska vi väll gå runt s¨g typ massa yper fjortisar och de ska värkligen bli kul att leka som dem! HAHAHAHAHAHAHAHA. Ses på torsdag Bit**es Vi hade jätte kul sen åt vi på en resturang och de va buffe. Jag ,Jess och Sara åt så mycket att vi mådde illa. Nu vet vi att vi inte har anorexi elle bullemi iallafall fför maten e kavr. Det var supergod buffe med asiat mat sen glassbuffe till efterett och det var ett ganska bra pris. 88kr.


Ps. Igår försökte Prinsen få mig att säga att jag var hans BITCH! Men jag e ingens bitch Ha på dig lilla du!!! DS

Love from Party Pinglorna<3



(Ps, Gammal Bild, Ds)



(Jag ätar kina mat)



(Jess äter kina mat)



(Sara äter kina mat)



(Kina maten)

Det var buffe och detta är saras takrik. Bilderna är tagna från Saras blogg ( Http://Smvs.blogg.se )


Festen och dagen efter.

hejj,

Det har vrit fullt upp senaste dagarna.

Lördag. Pappa hade fest. Det kom jätte många och det var jätte mycigt. Det var både släkt och vänner. Jag gick runt och minglade med alla från 14.00 till 00.00 ganska ansträngande kan man tyka men de tyckte inte jag. Det är så mycigtt att bara prata med folk och så. Senare på kvällen vid ca jag venne vad klockan var kanske halv tolv så kom jag in i en debatt med Henke. det var intressant men han va en antisosialitisist elle vad de hette men de va fel sa han och han sa att korta var oftars kaxiga och irriterande. Men jag e kort och kaxig iblan men jag e inte irriterande!!!!!!!!! Iallfall var det mycigt att träffa folk man inte träffar ofta. Sopm våra vänner från norr och deras vuxna dotter som jaginte träffat på kanske 5år. Pappa tyckte oxå det var lycket och de e de som betyder allt. Hoppas mamma får vila ut nu för hon har kömpat med festen i månmga veckor!

I går altså Söndag kom min kusin till oss. hon brukar inte vara med oss mycket efter som hon bor uppe i Skellefteå. Det ligger i norrland. Så hon kom till oss vid tolv och så var vi helad agen. Men i dag skulle hon åka till mormor och morfar. Mysigt att komma ner till vestkusten när det börgar bli varmt. Igår kom Hennes mamma och Bror oxå för Deras Pappa hade åkt hem på dagen. Min faste r och Min andra kusin stannade påmiddag medan Hon åkte till kompisar i stockholm. Sedan hände de einte så mycket mest slappa. Det var skönt att ah en sappdag.

Idag skulle jag träffa Patrik men de blev inte så. Jag pallar inte med killar som e så dära. Nu e jag nog bara sur med ärligt herre gud vad krongligt de ska vara . Juste jag snackar med en kille oxåhan e typ venne men han heter eric i allfall. Em venne så mycket om han hahhah men han sa vi till han och mig jag blev lixom de finns inget vi! Det finns DU det finns JAG men inget vi!" Shit man ska aldrig at saker förgivet! eller?

Imorgon ska jag till ung 08 i kungsträdgården i stockholm. Dit sk jag med Sara och Jessica tror jag<3 Sen ska våra vänner från falkenberg komma upp till stiockholm och de ska bo hos oss. Sedn på Onsdag tror jag jag ska vara med Anna och någpn dag med Johan,Sedan någon dag mer med Sara och Jessica. Ida och Emma. Ja jag har mycket att göra <3sen ska jag fixa lite hemma. Men de blir nog bra. venne om jag ska satsa på en kille nu jag måste ju konsentrera migp åatt få bra betyg i 9an. Jag vill ju gå gymnasium i stan och lämna Botkyrkas skolar men vi får se hur de går! Hahahah men vet aldrig de ksk inte blir så. Eller så åker jag till något gymnasium man måste bo borta typ internat. det skulle vara skönt men vi får se!

Nu sk jag dra ut och göra något man måste ju ta vara på solan man vet aldrig när man får se soliga dagar igen!!!!


God natt<3

hejj,
Eller snarare god natt bloggen ses i morgon om jag hinner blogga annars bloggar jag på söndag i mogon kommer det ändå att vara fullt upp med att fira pappa. ska bli kul att se alla. Det var länge sedan jag tex träffade kussinerna från norland. Ett år tror jag och släkten träffad ejag ju på Midsommar men ska bli kul att se dem igen.


Många stora god natt kramar från mig<3


Gossip girl,

hejj,
Satt och kollade på kläder då jag kom och tänka på blair i Gossip girl. Inte bara att hennes stil i serien är ur snygg, hennes stil i värkliga livet som Leighton Meester är också jätte fiin. Men jag älskar Gossip gicl stil här kommer några bilder på den undrebara Blair. Man hatar elle äälskar hennes stil. Hahaha Och Jag äälskar hennes sil!!!  Den sista bilden är från hennes liv asså utan gossip girl serien. Leighton Meester asså den sista bilden<3


    






Låten är bra!

hejj,
Denna låt e konstig att tycka om för texten och jag e ju kristenmen jag svär jag älskar denna låt!!! Hahah såg den p åMTV i Berlin när vi var där och nu älskar jag denna!!!! Hahahahhahahah ärligt jag ba måste ha den på min mobil<3

Gives you hell- heter låten


Städat och fixat,

hejj,
Idag har jag städat och fixat lite grann på mitt rum. Pappa kom hem i dag och fixade internätt igen! JIPPIIII!!! Men de spelar igentligen in gen roll för min data e ju paj:P men i jag använder pappas nu. Jag har praktisktaget städat helad agen. Eller nej kl 12.00  väckte Lova mig (min lillasysters kompis syrra hon e 4år) Genom att komma in på mitt rum och skratta. Hon ba hej . Hon e så gulligt och liten:p så vaknade jag då hoppade hon upp i min säng och sa att hon skulle sova. Jag var hennes beby och hon var min mamma och nu skulle hon sova. gulligt men jag venne om jag var så värst vaken då. Måste sett ut som ett månsetr på morgonen. Men i alla fall sen så gick jag och skulle klä på mig då följde hon efter. Jag ba gå ner och hitta något att leka med så kommer jag. Då gick hon ner. Så klädde jag på mig på ksk 1 min. Haha rekord att vara uppe så snabt ur sängen. Sedan när hon åkt hemmed sin pappa och min syster och hennes syster gick jag och sår på tv. Men inte viste jag då att jag skulle laga Lunch och städa köket. Men en timme senare bvar Lunchen klar och köket städat. sedan så ville jag ba sova lite mer men de gick inte. Sedan var det dax att dammsuga och hjälpa till med annat. Jag städade mitt rum och gjorde en jätte fiiin hörna jätte mysigt känndes det!  Det klommer bilder på rummet senare när jag inte e lika strässad<3


Imorgon ska vi gå upp halv nio för att förbereda. Det är ju öppet hus så det kommerm ånga och de börgar tidigt så vi måste vara på G! Mormor och morfar kommer tidigare tror jag men jag venne! Oj nu måste jag dra så pussar och hej svejs.

Nu sk jag fixa lite sen måste jag få min skönhets sömn! HahahahSkojade men a i alllafall. Jag gillar de ordet i allfall....

Låt<3

hejj,
Nu ska jag gå och se på film men här kommer en låt med minnen i!

Robin Sjögren<3

hejj,
Robin Sjögren min nya Idol typ OMG det är han som sjunger! Han är jätte duktig ju! Intee ba duktig artist utan jätte snygg oxå<3


Skol start snart

Hejj,

Nu kommer förslag på fina kläder till skolstarten<3


Klänning: Matthew Williamsson
Baddräkt: Mellissa Odobash ( net a porter )
Väska: Okänt märke från gossipgirl inspelningen
Sandaler : Miu Miu



Clothes : Topshop
Heels: Bottega Veneta
Bags: Net-a-porter


Kläning: Topp shopp


Kostiga hus?

hejj,

Kolla dem bilderna på dessa hus är de inte lite rolga?


Upp och ner i Polen


Vet inte riktigt  var detta vakra husvagns hus finns men  jag tror det var i England





Hittade oxå ett gammalt hus från Visby




Detta hus e från Japan tror jag, man har hört om träd kojor men inte om träd hus




Älskar dem!

Hejj,

Satt och surfade på youtube.com och fick upp detta! OMG de e fett bra! Jag lovar att de skulle kunna bli idoler.
Jag älskar dem i alla fall<3


Testa dig själv,

hejj,

Fyll i denna och var ärliga så får ni se vad ni skulle göra detta e vad jag skulle göra<3

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med: Ida<3
Du är där med: Bästa vännen<3
Du dansar med: Prinsen<3
Du kramas med: Sötnosen<3
Du hånglar med: Max<3
Du går hem med: Emma<3
Du somnar med: Viktor<3
Du har sex med: Robin S<3


Torsadg,

hejj,


Tisdag, På kvällen gick vi på barn kalas till en 6 åring. Det var mysigt. Hon är så självsaker och rolg. Hon är bara 6 år men jag venne de e som att hon är äldre och jätte sööt e hon . Hon är som en liten älva eller prinsessa. Hon är i alla fall i prinsess åldern. Av oss fick hon en prinsessa som man gjör sina egna kläder til. Det var disney prinsesor. Tror de va törnrosa och Bell. JAg kom och tänka på att törnrosa heter Talblond på engelska och de e ju Lång blond påsvenska.   Sedan gick vi till Brorsans kompisar och åt middag

Onsdag då åte jag och Jessica in till stan och va där och tästade typ sexiga underkläder och jätte söta kläningar i en affär men de tnker jag inte lägga uppp. sSedan träfade vi Sara älsklgen på tåget och va med henne i tumba! HOn hade ju varit hos sin pappa så jag hade saknat henne lite. (mycket) Vi såg Kebab/Ripani stan oxå HAn skle på Saem Al Fakirs konsert. Det har varit en hanska bra dag sen dagen sedan när jag kom hem åkt jag med til min lillasysters kompis för de skulle bada där. Då träffade jag Olivia från 9D i min skola. Det var läge sedan vi snackade så vi snacka och blev ganska bra vänner. De visa sig att til min stora förvåning och förskräckelse FF ska börga i vår skola! Hoppas de blir i min klass. Haha de blir kul då :) MEn de fins ju folk som käner han som de som gick i tuna förut typ Sophie o så. Men i alla fall så borde det vara fett jobigt at byta i 9. Då måste man ju stara rån börgan med at bygga up betyden!

Torsdag, Idag har jag bara jobbat och lagat mat. Ele mit jobb var att lagamat inför festen. Vi gjorde Pajer och Kyckling grej och bröd och eferätt resten ska vi göra i moron och de sista typ saladen och de ska vi göra på lördag. Sedan har jag tagit det lungt.

Imorgon sk ajag städa rummet. Som jag bord gjort för 1000 år sdan sen ska ja typ hjälpa til sen på kvälen ska jag grilla med Sara och Jessica i Paveljongen!




Puss från mi<3

horoskop 4/7

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
I dag kan du känna dig sårbar inför andras kommentarer. Det kan innebära, att ditt humör snabbt kan skifta från plus till minus.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är aldrig för sent att kasta sig över ett nytt intresse eller hobby. Du skulle säkert må bra av att utvidga din horisont.
 
 
 
 
 
 
Oxen 20. april - 20. maj
Låt bli med att ödsla pengar på något i dag, som du i morgon vet, att du inte skulle kunna förstå, vad du skall använda till.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Var inte rädd för att kasta dig ut i något, som du inte har prövat förut. Det, du inte kan, får du ju möjlighet att lära!
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är viktigt att tänka på att utvidga sitt nätverk, men i din situation gäller det nog snarare att använda det, du redan har.
Skytten 22. november - 20. december
Det ser ut, som du går en mer stabil ekonomisk period till mötes än den förra. Perioden kan både bjuda på stabilitet och bättring.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Dagen kan vara fylld med frestelser, som strålar och ser spännande ut. Det gör de kanske just nu, men hur blir det i morgon?
Stenbocken 21. december - 19. januari
Det vore klokt av dig, om du ser till att inte sätta dig själv i situationer, där din kunskap inte är redo för att bli prövad.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Se till att ta extra bra hand om dig själv och din hälsa idag. På så sätt kan du klara dig undan sjukdom, innan den bryter ut.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
I dag kommer du kunna uppleva, att det dyker upp en möjlighet i en viss situation, där du annars räknade med, att loppet var kört.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det är svårt att säga nej, när en god vän ber dig om en tjänst. ?Det tar ju bara fem minuter?. Du skall också tänka på dig själv.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Man blir aldrig för gammal för att leka barn en gång då och då. Man bör i varje fall inte bli det! Gör det i dag

Tisdagen!

hejj,
Nu ska jag inte göra något speciellt i dag förutom att städa. Jag sk astäda ut en byrå från mit rum och städa mitt rum sen hjälpa mamma med festen. det blir mycket denna vecka. Sen på Fredag ska jag ksk men Sara till någon grill grej på Flottsbro. Det är Fara som skicka till henne o hon skickade til lmig men jag venne jag komme inte känna någon där ju och de kommer suga! Men jag känne rju sara o de kommer säkert bli skit kul. Jag kom och tänka på i går var att det gick en Oskar i min gamla gamla klass typ från 6:års till trean. Sen börgade han i tuna men vad hände sedan? vi typ brev växlade men sen typ tog de slut. Kommer ihåg han va min typ första kärlek och jag kunde inte få han:P HAhahahah jag var typ dööö kär i han kommer jag ihåg.

Justet jag måste träffa Matte oxå i sommar har saknat han fett mycket det var 2 år sedan vi sågs sist och vi bor typ 10 min från varandra bara! Asså jag ahr ju sett han på vg till skolan men aldrig riktigt snackat med han! Jag tycker de e synd!!!!!!! Men jag ja om du läser detta Matte så får du typ smsa mig för jag har inte ditt nummer:)

PS. Mr pimp man var de länge sedan jag skrev om jag venne vad som hänt med han men han har försvunnit! Menjag saknar han oxå och de vet jag en till som gör. Hon börjar på........ Hah Skojad emen vi sakanrdig Pimp Man! D.s

Horoskop den 3/8

Väduren 20. mars - 19. april
Du kan vara i ett sällskap, där du känner dig utstött, och där du inte längre kan vara med. Då är det bara att säga ifrån.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du håller på med något nytt, kommer du kunna uppleva att få en dos av något så härligt som nybörjartur. Det ökar ditt intresse.
 
 
 
    
 
Oxen 20. april - 20. maj
Om du är lite mera öppen inför din omgivning, kommer du att få många fler positiva - och öväntade - upplevelser.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Även om du är upptagen, är du aldrig för upptagen för att berätta för din partner eller liknande, att du tänker på honom/henne.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du har svårt att se dig själv med vassa armbågar, men redan där har du definierat en negativ bild. Ändra på det.
Skytten 22. november - 20. december
Det är så lätt att veta, vad man skulle ha sagt. Men det gör bara inte någon nytta - efteråt. Glöm det, eller ge en ursäkt.
 
 
 
 
 
 
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag bör du prioritera den kollegiala samvaron högt, även om du tycker, att det finns mer akuta uppgifter som behöver lösas.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du skulle få glädje av att välja ut ett bestämt projekt till din huvuduppgift. Det skulle bidra till att strukturera din tid.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag skall du tänka på att inte låta dig lockas av fina komplimanger från en person, som bara vill dra nytta av din välvilja.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Din annars så starka analytiska förmåga kan retas med dig i dag, var därför extra varsam med att handla instinktivt efter den.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det kan vara så lätt att säga något fel, och det kan vara så svårt att hålla tyst. Det senare kan ändå vara att föredra.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det kan vara svårt att välja mellan det stora utbudet av möjligheter, men låter du bli att välja, så gör några andra

God morgon(eller snarare giod middag)

hejj,
Nu var det några dagar sedan jag bloggade. som ni vet beror de på att internätt hemma e inte färdigt. Mhmmmm, vad har hänt senaste dagarna....?

Lördag, Då var jag hemma först och senare så SMSade sara om jag skulle med och grilla i paveljongen. Vi hade gäster den kvällen men jag fick gå ifrån dem och stack till paveljongen. Vi hade vår egen lilla fest där. Jag sara,Jessica, Emma och Patrik E. Det var jätte mysigt och jag vågade tyup pissa i skogen:p hahah men de va fett mycket mygg så jag blev biten av ,myggen jag som e alärgisk:P Sedan så hade vi jätte kul i allfall. Sara lärde mig en ny sång. "dannsa lilla nallebjörn hopphopphopp" Hahahhahahah det var i allfall jätte kul och jag ocgh Patrik blev vänner (igen<3).

Söndag, Då ååkte jag in till stan med sara och jag hittade världens fiinaste klläning på biond retro men den köpte jag inte . Jag köpte en jätte sot kläning på Gina tricot. Den ska jag ha på pappas fest. Och sara köpte en jätte fiin tröja som kostade typ 49 kr. De e typ inget!!!!!!! Min kläning kostade 150kr. Det är inte helle mycket! Den var jätte fiin med rosetter på och ni vet min kärlek till rosetter<3 Senare på kvällen rinmgde Ida. Hon kom hem i går och hade sin sysling Clara med sig. då gick jag till dem efter som de va hos hennes pappa i tullinge! När jag kom till dem så gick vi till stranden (stendalsbadet) och sedan till henne. Sen vid nio tiden gick jag hem och åt och packade. för jag skulle tebax till stranden! jag skulle dit på kvällen och typp vara där. Så jag gjordde min goda mockhaCino och tog en filt och badkläder. Sedan gick vi till stranden. Vi var där ill typtolv och badade! Det var jätte skönt:p m,en i allfall det var 3 killar där oxå jag venne vad de hette tror någon va robbanen annan sakke. Men annars vet jag inte mer. Men de badade med oss1 Eller inte med oss men oxå och de stack typ när vi stack. venne vem de va men den som kallades Robban sa när jag frågade han vem han va "alla tjejer i Tullinge känner till mig" men konstigt jag var inte en av dem. Men jag e ju lite udda gämfört med dem som br i Tullinge! Men jag ksk har en aning om vem de kunde vara såg nämligen 3 killar när jag var påväg dit och jag ska se om jag ser någon som ser ut som dem. Men de va så mörkt så jag såg nada. Eller nadav a att ta i men jag åg inte så mycket! Den som kallades sakke hade krull hår och "Robban" var ganska kort, den tredje venne tror han va blond och long! hahaha men ärligt ksk 2 meter. Men de va kul att lära känna Clara oxå. Clara e alltså hennes sysling från någon stans i ingen stans. Hahah kommer inte ihåg. 

Idag venne vad jag ska göra jag skulel köpa typ grejer till pappas fest men jag ska inte de nu nu sk jag tydligen passa min lillsyrra och hennes kompis. Men de e fiint väder så jag venne vad jag ska göra seda. Min brunfärg börgar försvinna för de har varit dåligt väder:O Så jag ksk solar på monten läser en bok elle något! 

annat som häänt. Jag och P btråkar typ och jag venne varf!? jag och Partik har blivit jätte bra vänner igen och de e skönt att vi vinte bråkar mera!!!! Juste jag ska träffa Prinsen snart! Han jobbar i nynes ny men jag ska träffa han när han kommer tebax. Fett kul de va typ 1000 år sedan vi sågs! Prinsen= Durasell kaningen, Prinsessan, Disco prinsessan, Dp,Danne, Ludde och Prinsen. Han har många namn han:P

Nu är det vara ca 17 dagar kvar tills jagbörgar skoaln tror jag. Jag tro de va den 19 om jag inte har helfel. Men jaja detta sommar lov har gått fort jätte fort. Och nästa spmmar måste jag jobba! Hahahaha som om jag kommer orka. Eller nej jag måste inte jobba men jag vill. Jag klarar mig nog presis för jag fyller den 21/7 och barnbidraget kommer den 20 varie månad. Så jag klarar mig i juli sen kommer studiebidraget någon gång i augusti så jag får de så jag klarar mig! Men jag ska ksk jobab på pappas jobb men då mååste jag jobba minst 2 månader de e ju hela sommarlovet så jag tar nog något annat. nårgra föprslag?

lägger in era horoskop för dagen idag. Jag känner att det behövs.<3

Många pussar från mig alltid och sorry att jag inte kanlägga in bilder just nu men jag har ju inte min data!<3