Bullar

hejj,
 Nu har jag bakat bullar och pluggat lite! Men jag sktiver inte så mycket i dag bara att vi ska ha fotto i morgon och jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig1 Men de e dags att bestämma sig nu!!!!! Men men, på fredag ska kvi ha spex fett kul. L'ngtar faktiskt till skolann i morgon! Ser på true blodd nu och har juset sett Graseand Atomy elle vad de stavas. Pease out! Ha en mysig kvälll!!!


300909

hejj,
God morgon alla. Jag vet ej om jag ska vara hemma i dag jag vaknade nyss och kunde ej andas:P Men förhoppningsdvis går det över. hoppas jag.  _Nu ska jag äta och klä på mig. Puss

på återseende

hejj,
Jag snackade med pimpman  idag. Saknar han fett mycket! Det var jätte kul att snacka med han ville ba säga det väntar fortfaranade på att han ska komma och hälsa på i mitt föster. HAHAHa han sa ju det det sa han faktiskt. Jag kommer ihåg och det stod på min blogg. väntar på dig men det sägs att du blivit gammal gubbe! Love ya.


låt och god natt

hejj,
Denna låten är jätte fiin. Jag älskar denna låt och jag vill att ni ska höra den. Justet jag sk aosva nu så god natt sockertotppar ses i morgon! Njut av musiken<33


Min hemma gjorda video

hejj,
Detta är min hemma gjorda video!

 

Min hemma gjorda video

hejj,
Detta är min hemma gjorda video!

 

Söndags

hejj,
nu kommer ett inlägg från sängen i Söndags vi skulle städa men Sara och jag jag var fett trötta!!!


290909

hejj,
Idag har varit ganska bra! Men jag venne. Det var bra i skolan och så men jag tycker det känns som om det inte var jätte jäätte bre. Men i allfall så börjar dagen med att jag kom sent. Jag missade tåget. Sedan hade vi vikarie och sednan bild. Effter bilden var det eng och det var kul. Efter det lunch och efter det var det NO sedan Mentortid och Musik. men mentorstiden och musiken utgick. Fett sköööönt! Så jag stack till Tuna skolan och kollade på deeras idrott. HAAHAHAHAHAHAH Fett kul de har kill idrott och tjej idrott. Men de e ju lika kul att kolla. Men killarna hade Kikboxning. Fett kul!!!!! Jag tyckte det var jätte kul att se! Och jag var ju och hälsade på Olivia!

Sedan gick vi hem till henne och sedan kollade vi i affärer. hon skulle hålla mig sälskap tills jag skulle till BUUF mötet. Vi väntade och till slut behövde hon dra då väntade jag med Sebbe som kommit. Viväntade i en halv timme och de kom ingen. Sedan kom alex och Felicia. vi väntade en kvart till men ingen mer kom. Då ringde vi Sevgi och frågade vad som hänt. Honsa att i skulle komma till henne... då gick vi till henne. då sa hon att huvudordförande hade stält in det. Men vi hade inte fårr veta det. Inte ens jag och jag är viseordförande.
Men vi snackade med Sevgi och nu e vi fyra som kom med i komiten för politiker. Vi ska få visa upp botkyrka föt dem. så viska ta ledigt och grejer fett kul! Jag längtar. Pluss att om ordförande missskötersig så ksk jag blir ordförande men vem vet!

Nu tillen fråga som ställts till mig i dag. Vems mage är det jag pratat om. Asså JAg tycker dte är jobbigt för att Patricia och Tom har typ haft ihop det. Jag tycker han är jätte söt och e lite förtjust i han!!!Men men vad ska jag göra i allfall när jag träffade han var han med sina kompisar.(idag asså) Så i allfall jag och Ollan går mot dem och de börgar sprina mot oss. De skojar och skrattar. Jag ville bara kolla på dem de va ju så sööta iallfall Tim.  Så tar Tim av sig tröjan och bara typ visar sin mage och allt. Han hade fett fiin mage och jag dog:P Jag lovar att han hade fett fiin mage! Jag önskar han var min och inte Patricias. Men men hahaha varf skulle han ta av tröjan om inte för att styla. Jag menard et var bara jag och olivia där så om inte hanskulle styla för sina vänner som bara var killar så tror jag han stylade för mig och Olivia. Men jag säger bara det fett fiin mage. Det var hans mage jag snackat om hela dagen efter det. det var ett bra ögonblick! jag tyckte omdet!!!! Fiiinaste fiinaste jag säger bara det!

Och till alla er underbara mönniskor som jag älskar. puss och kram! Fiin mage!


Kläderna på

hejj,
Påklädd och klar, Jag ska nu äta oc göra en kopp te för jag e jätte förkyld men jag kan inte vara hemma en dag till! Men nu måste jag typ gå. Juetet på lägret var det en skön komentar. (he talks to my pussy) HAHAHHA De va en kille som Vi tyckte va söööt jag ba he taklks to me sen sa vi typ he talk to my pussy. HAHAHH Fettskön och sedan jag ba Hej hej jag dricker lingon dricka för jag har inga lingon! Eller Lingon vecka! HAHAH Klockren lägger upp den på Bloggen sen!<33


(Min nysa header?)

Tisdagggg

hejj,

God morgon idag är det mörk ute och jag fryserjätte mcyket! Nu ska jag gå och ducsha och ta påå mig varma kl'der. Sedan äta något och gå till skolan.

Puss på kinden allaihopa. !

god naaaattt<33

hejj,
Snart klar med boken så. Jätte svårt att släppa den och jag vill fortsätta men nu måste jag sova!!! Sömn är viktigt. Jag var ju inet i skolan i dag men jag ska gå i morgon hoppas jag. Tror det blir buffmöte i morgon oxå! Om Aldito kontaktar oss. Man ska typ få ett mail som inte jag elle Felicia fått.

Jag längtar oxå efter mitt halsband! Nu måste jag sova ska ju bli vacker Puss<33


Olivia och jag dansar.

hejj,
Här kommer en av videornaf rån helgen. Olivia ocg jag som dannsar. Jag kunde typ inte dansen men jagförsöker i allfall.


God morgon

hejj,
Efter att ha sovit i ett rum full av sjuklingar så har jag nu blivit sjuk. Jag ligger här hemma med snor i näsan och ont i hallsen. nu sk jag äta lite och se§ på tv. Jag är jätt ehungrig! Men nu ska jag gå i går var det jätte kul och s¨men jag pallar inte ladda upp bilderna. Då så nu ska jag äta och läsa lote puss puss<33

Här kkommer i allfall lite bilder på stugan<33


(klicka på bilderna om ni vill se dem större)
   


Veckans snygging!

hejj,
Medans jag laddar upp bilderna och allt kan vi se veckans sygging! Denna vecka är det Taylor Lautner som är veckans snygging. Ennu en Twilights stjärna. Detta kan bli intressant!


 Taylor Daniel Lautner (född 11 februari, 1992) är en American skådespelare och Kampsportsutövaren som är kanske mest känd för sin 2005 föreställningar i Film The Adventures of Sharkboy och Lavagirl i 3-D och Cheaper by the Dozen 2Och som Jacob Black i 2008 års film Twilight. Han medverkade också på UPN sitcom Love Inc 



Källa: Wikipedia

Ducshat

hejj,
nu har jag ducshat eller igentligen batad! HAHAHAHAHHA Med massa skum jag älskar skum bad. Men jag ducshade ju senare. Nu sitter jag här och målar naglarna och läser lite. Nu sk jag äta mat och plugga! HAHHAHAH Men men vad ska jag göra med det? Men men nu sk jag äta lägger upp alla videor och allt i kväll eller snart i allfall mpste ju plugga oxå. Love ya!

Hemma

Jag sov hela bussresan nu sk jag ducha och bada puss

Jag tror jag somnar

hejj,
Nu sitter jag fortfarande i bussen. Jag pallar inte mer vill ba sova komma hem jag är så fruktansväärt trött! HAHAHHA Jag pallar inte mer jag ärså sur! Det har hönt massa massa grejer idag som jag stör mig på!


Nu sika jag ba berätta de nya sexin the city gänget är här. SARA=Samanth  Jessica=Charlott  Olivia=Miranda  Jag är Carie HAHAHA och vi är Cosmo girls!

på bussen hem,

hejj,
Nu sitter vi på bussen hem. Jag har hgaft en jötte rolig helg och nu sitter jag och Sara längst bak. jes och ollan sitter framför oss. Det var jätte mysigt men jag skriver mer senare! Alla är jätte trörtt a och orkar knapt något.
Alla min aoch Saras Vidoéo bloggar läggs upp senaré! Puss och kram älskar er!massa kramar lägger upp mer när jag kommer hem så alla älskar er!!!! Pusssss!

Sista innan jag drar:P

hejj,
Ne är det sista bloggen innan jag drar. jag kommer åka iväg nu till tumba och träffa Ollan och sedan bär det av . Jag vet inet om det finns internätt där vi sk vara. detheter hjälmare gården. Det är ju fett kul jag längtar jätte mycket. AHAHAHAHAH Men nu måste jag dra men jag vill ej men jag måste! Jag vill så klart inte inte blogga men man venne. Nu ska jag skynda och packa ner datan och sedan dra. dra dra. Pussar och kramar!

Ha en jötte jätte bra Weekend! menny kisses and huggs from meee!


Packat klart?

hejj,
Nu har jag nog packat klart tror jag.

Kläder
Tandborste osv.
Badkläder.
Lakan.
Handduk.
Pyamas.
Pengar .
Godis osv.

AHhaha allt är klart? vvist? nu tar jag en kopp te och sedan så ska jag sova lite innan jag stickjer. Men nu är det läger dags! Jag och Bästisen ska sova i samma rum tror jag! Fett kul. Jag älskar att gå på läger med er tjejer. Nu ska jag nog ta en kopp te som sagt. Men vem vet jag venne riktigt. vill lixom sova för jag är jätte trött. '

Frida e ju i Barselona ju. Ville ba säga hejj gumman, det känns tomt utan dig gumman<33


LÄGER

hejj,
Nu är det dags för läger det första för denna tremin  iallafall. Jag kommer ha fett kul i allfall ni då. Jag längtar till 16.00 då vi drar. Nu skjag packa klart sorry!PUSSILUSSISAR!

Hemma och vända

hejj,
Nu är jag hemma och packar klart. Jag gick tidigare från skolan så jag skulle hinna göra allt. Jag ska oxå städa mitt rum såatt Maja kan ha sina vänner här för hon vill ju vaar själv med sina vänner utan Hugo! men nu skj ag fortsätta har ksk inte brottommen det är ju skönt att jag hinner klart! Jag hoppas oxå att jag ska hinna sova lite men men tror inte det. Nu sk jag äta oxå men iallfall. Nu måste jag packa jag vill inte de för jag vill ju se på tv men nu måste jag hahahaha.

Idag i skolan var det bar hahah jag plattade Niras hår och så snackade jag med alla. Enkille satte sig i mitt knää han varfett tung. HAHAAH elle inte tung men jag satt värlkligen obekvämt men han e fett med kittlig så jag typ nöp ba han i sidan! HAHAha Fett kul. Nu skj ag packadsedan möta Ollan<33

250909

hejj,
Vad händer alla?Nu ska jag till skolan och jag har just klätt på mig. Jag hatar vakna på morgonen så här tidigt. Men nu ska jag gå ner och klä på mig. Men jag ska oxå skynda mig hem från skolan och packa klart jag pckade inte klart i går! MEn nu måste jag dra pussisar!


efter UG

hejj,
Kom nu hem efter UG och köreren jag är jätte trött men jag måste packa klari i kväll. Nu sk jag packa osv sedan sova några timmar sedan ska jag till skolan.

Imorgon ska jag å fixa folks hår. Med folk menar jag killarna i klassen! HAHAHA vi hade fett kul i dag elle ja vi typ snackade om temat! Temat är dock inget jag kan säga nu ni får se när de kommer! Nästa frdag alltså. tills dess får ni vara nyfikna!

Nu sk jag packa klart men många pussar!


240909

hejj,
bara tre månader kvar till Jul afton. Kan man tänka sig vad tiden går fort:P Nu ska jag gå ner och äta. JIPPI! Jag är jätte hungrig! Jag är i alla fall jätte hungrig eller är jag? Jo det är jag. Idag har jg varit så trott. -Jag fryser så på morgonen och jag vill bara ligga i sängen ocdh snosa! Jag får se hur jag gör! Men isängennkommer jag inte få ligga kvar! Nu drar jag och äter Puss puss!


Slut på TV

hejj,
Nu ska jag sluta titta på tv och börja plugga lite sedan sk jag sova eller så pluggar jag i morgon!!!!
GOD NATT<33

Karl Petter

hejj,
Nu ser jag KändisDjungelen elle vad de heter de va fett synd sötnosen KarlPetter blev niten av en varan! Är inte dem Giftiga!? Jag har för mig de men iallafall så var han skit glad och inga sura miner han ba fortsatte och hans finger blödde så äckligt!!!! Men hahah han fick sy 12 stygn och grejer. Han ba a men de e bra det var jätte kul osv. Asså stackarn han är så sööööttttt Jag svär jag tycker att det var fettt synd om honnom! Jag har ju träffat han när han var med i letsdance. En sööt grisbonde i sina bästa år! Min lilla älskling" Han har sådan bra humor och han har så gött humör! Asså vist jag skulle inte kunna bli bonde men jag skulle kunna bo hos Karl Petter! AHAAHHAAH nu har han gris snack i kändisdjungeln! Asså han ba har sååå skön humor jag älskar hans humor han är så ärlig lixom inte som  alla andra!

Puss på dig sötnos!!!




Tv- det är brabra

hejj,
Nu ska jag se på Köndisdjungeln och jag har just sett på Idol och sedan ska jag se True Blood!

Det var fett sorligt min sötnos Felix åkte ut han e så gullig men men hahaha han e så söt han ba blev fett
ledsen:( MEN MEN vad ska man göra<3 Alla f¨r typ black out i dagens pogram nu sk jag fläta håret och sedan gå och sova!  Men jag måste ju oxå packa klart! AHHAHA jag okar inte mer jag ska läsa 10 sidor i son oxå! Massa att göra och jag ska upp vid 6 i morgon som vanligt fattar inte att jag pallar det här!!! HHAHAHAH Nu ska jag logga ut men men pussar och kramar från mig !



PACKA

hejj,
Nu är jag i mitt rum. Jag håller påatt packa kläder och gejer till lägret på fredag. Imorgon kommer jag inte hinna hem så och packa så jag gör det i kväll sedan tar jag med mig de till skolan i morgon så jag kan ba ta min väska och dra på Fredag. Men då ska jag till Eric och typ gå och köpa mat osv sedan typ chilla innan vi måste dra till Centrum och lägret. Nu ska jag fortsätta pa

PACKA

hejj,
Nu är jag på mitt rum och läser lite i twilight så länge vi båda andas. Men jag packar oxå. Det är ju så att jag måste göra det i dg för att jag hinner inte i morgon kväll men jag kan ju fixa de sista imorgon. Men men iallfalls ska jag hem till Eric på fredag och typ handlal ite innaan jag ska till lägret på Frdag. Men det är ju så kuuul. Imorgon sk jag och sara handla goodis till lägret och sedan är det kör och UG! Men nu skajag fortsätta packa och så hahahahhah Men pussar och Kramisar!

hemmz

hejj,
Nu sitter jag och min syster och tittar på tv! HAHAH jag ser gamla gossip gicl avsnitt och hon ser det med mig oxå. Nu sk jag plugga och slappatror jag elle baka jag har inte riktigt bestämt mig ! Men men men nu ska jag dra puss<33

230909

hejj,
Nu är jag vaken jag har just ducshat och ska klä på mig. Om en halvtimma går mitt tåg så jag hínner inte göra mycket mer. Men men Igår somnade jag när jag hade att p en film så jag vaknade vid 3 och filmen var fortfarande på fett jobbigt! Men  u ska jag dra PUSS!


OCH MÅNGA KRAMAR TILL FRIDISEN SOM DRAR TILL BARCELONA I DAG!


Natten är kommen,

hejj,
-nu har natten kommit! och ja det är faktiskt natt nu och inte kväll. AHHAHAHAHHAHAH jag brukar ju ha fel på det. Jag tycker natt är när det blir mörkt. I morgon sk jag vakan ducsha och klä på mig äta och sedan borsta tändernaa så klart. Sedan sk jag ta tåget och gå till skolan. Eller jag ksk hoppar frullen för vi har  hemkunskap första lektionen. JUIIPPPPPPPP!!! JAJAJAJAJA fett bra! Assså tror vi kommer baka Muffins i morgon och det kommer nog bli jätte kul.

Just nu så Läser/lysnar jag Twilight  så länge vi båda andas. HAHHAAHHAHAHH  den är faktiskt bra men nej nej jag vet asså detta är inte töntigt för det är roligt! men nu ska jag sova tror jag har ba kommit till kappitel tre och en halv typ:P


(Bilden är ca 2 år gammal!)

IDOL

hejj,
Nu sitter jag och tittar på IDOL! JUIIPPPPIII Pjor elle vad han stavas e fett gullig:P hhahahah man vill ba krama han och the wannabe podels var oxå bra. Nu ska vi se bagges tia. Ni som foljer idol vet att det e bagges eget val som han letat i sverige efter. Nu ska jag se på detta men men skriver senare då de e kändis Djungelen!



Bild från skolan i dag(frida och jag )


mina hundar i speed

hejj,
Här kommer ett klipp i speeaaaad så ni ser de:)


Kväll?

hejj,
Idag är det höst dagsjämning det är lixom en dag då natten och dagen e lika långa eler det är lika många ljusa timmar som mörka.    Så här sitter jag med en koppp te i mina mjukis kläder och ska snart se på idol. _Tror jag ska ta fram lite nötter oxå!


Hemma nu

hejj,
Nu är jag hemma jag var i stan efter skolan och fixade lite på stan. Jag fixade mitt halsband och sedan lämnade jag byxorna och köpte högtalare. De e jätte söta rosa hundar! Fett sött! De ska jag ha med mig på lägret tror jag fett kul! Men men nu sk jag hjälpa mamma med maten. Sedan ska jag se på tv jajg e jätte trött! Puss

220909

hejj och GOGOOD MORGON!
Man mäsker att det börgar bli vinter för det var mörkt när jag vaknade. Men i allafall nu börgar det oxå bli mörkt runt 8 på kvällen elle i går sju. Så jag känner mig lite ledsen för jag tycker inte om hösten jätte mycket jag vill ha sommar elle vinter hälst sommar!!!!´men nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan gå till skolan. HAHAHAH första keltionen SO. Jag pallar inte hoppas  vi ska diskutera!


sova

hejj,
Nu ligger jag i säängen redo att sova. Jag e jätte trött och mina ben värker efter att ha gått så mycket i dag! Hoppas imorgonblir kul våran första lektion är SO! Fatta att jag kommer vakna till det! AHHAHAH i allfall puss och kram! SOV GOTT och DRÖM LIKA SÖTT SOM DENNA SÖTNOS<3


heeeemma

hejj,
Nu är jag hemm a igen efter att ha gått runt med Sara i stan i 1000 timmar:P HAHHAHAHAH Men i allfall så först går vi till hm och kolar sen till Gina och så jag har köpt 2 tröjor och ett par byxor och ett armband. Sedan drack vi Latte. Jag hade ju oxå mentors intevjuven. HAHAH det var kul. HAHAHa men i allfal sedan åt vi på donken.

Sedan åkte jag till alby och träffade Strid sedan pkte hjag till fejm. Asså det blev många seda i detta inlögg:P Men i allfall nu sk jag äta o plugga ksk duscha. PUSS


Bilder kommer senare!<33



Nu drar jag till stan

hejj,
Nu darr jag in till staden med Skytt<3 HAHAHa vi ska på mentor grejen och så ska vi ksk shoppa lite vi får väll se. Det sks finns någr hetingar där oxå. Menmen men nu ska jag dra ksk äter ett äpple innan men vi får se! Men pussar ocg kramar berättar allt när jag e tebax<33


Eftersom det är stuudie dag i dag så här kommer en bild på Tone o Frida!!!



210909

hejj,
God morgon alla bloggisasr! Hur e det i adg? Jag kundd inte sova ,mer så jag bestämde mig för att gå upp och se lite på en film innan jag fixar mig och sticker rtill stan med Sexiga sara:P Men i allfall nu e det studie dag!!! JAAA STUDIE DAG!  Det äger ledig och massa att göra:P Men men puss och kram!


God natt

hejj,
Nu ska jag sova ksk bloggar i morgon innan jag drar till stan men vi får se!!! Hoppas alla ahr haft en bra dag och vi ses i morgon!

Fredagens inlägg om SARAS (dag)

hejj,
Här komme rinläggen vi gjorde när vi var i stan på saras 15års dag!!!
















Video blogg sedan i toorsadgs x2

hejj,
Lovade ju och lägga upp v-bloggarna. Här kommer de<3




Kyrkovalet!

hejj,
nu är det kyrkovalet! Det är viktigat att man  röstar för om man inte gör det så ksk sverigedemokraterna vunner och de är inte bra!!!! Jag är inte jötte in satt i detta eftersom jag inte får rösta men jag hoppas att ni som får det gör det!! Jag uppmanar er om jag bara hade kommit till världen ett år tidigare hade jag fått rösta men men det spelar ingen roll för att jag får ju rösta nästa gång! för er som inte vet så är kyrkovalet från 16år. Eller vad ska man säga ja man måste vara 26 och ha fått sina föstkort för att rösta så ni som fyller senare får inte heller rösta. Men nu ska vi se om jag har fått med allt. Gå nu och rösta så inte SD får mer makt i kyrkan. Kyrkan sk jau vara till för alla men blir den de om SD får makt? Jag tror inte de. Även om ni inte vet vem som sk a får eran röst så gå och rösta, lägg en röst på någon men inte SD.


Veckans SNYGGING!

hejj,
Nu är det dags igen! veckans snygging är denna vecka Kellan Lutz. Kellan Lutz är han som spalade Emmet i i Twilight<3 GRATTIS HETING DU ÄR VECKANS SNYGGING!

Kellan Christopher Lutz, född 15 mars 1985, är en amerikansk skådespelare.

Lutz har sju syskon, en syster och sex bröder. Han växte upp i North Dakota, Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.


På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter.

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer.

¨


Klicka på denna länk för att kommma till källan,


Men nya data

hejj,
Nu ska ni få se på min data. Detta är min nya dator, jag älskar den men tangentbordet är lite konstigt hahhahah men men ny ska jag typ gå och plugga!!! Men jag kan inte sova mer:( Fett synd jag e ledsen för det!! Puss och kram jag får väll sova mer i morgon:P För då e det studie dag<3


god natt

hejj,
Nu sk jag blogga in ett inlägg sonm sagt jag har missat IDOL i två agar men nu kollade jag några klipp och detta är ju såå bra jag ba Älskar Nils! Han är bara för gullig<3


i går och i dag,

hejj,
i´m sorry bloggisar att jag inte skrivit på länge. Igår vaar jag på buuf och sedan derekt ¨till sara. Buuf var as kul jag fick träffa vänner och fick nya vänner! jag är med i styrelsen och jag är vise ordförande i min grupp. Det är oxå så att jag är i Kultur och fritids gruppen. Vi tar upp kultur och fritidsfrpgor. Nu sk jag sova. Justet jag bloggar från min nya datab nu. elle de va en överraskning att jag skule få den. Nu fick jag den i allfall men knapparna låter som om de vorde från 1900 talet:p Ialla fall PUSS     (ps  videobloggar Sara ocg jag sjorde i går kommer troligtvis i morgon! )

GRATTIS TILL DIG GUMZZ

hejj,
IDAG FYLLER SARA ÅR! JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA....


180909

hejj,
Nu sk jag till Xcenter elle något jag ska på BYFF utbildning elle var det BUF? Venne en men i allfall så jag kommer vara där till 18 och det kommer bli en lång dag. Sedan ska jag gå och Fira Sara som fyller år i dag! Jppi min älskling! Men nu måste jag gå till tåget men hörs senare!

Torsdag

hejj,
Igår var jag sen så jag han inte skriva sedan var jag på kören och UG så jag han inte skriva då helller. Efter de kom jag hem och sov. Men i allfall det var jätte kul i skolan i går. Vi hade debatt om pornografi. Vi var lixom emot det och då sa en i klassen"Så du skulle blunda om brad pitt dorg fram sin pitt." Jag ba "JAAAA han e inte snygggggg!!!!" Sedan sa han då" Men om zac efron skulle de då?" Jag ba rodnade sen sa jag"em...." Hahahah fett kul sen blev jag typ tyst och sa" Ja jag kan ju inte säga att jag inte kollar på snyggingar när degår förbi. Särskillt om de har fiina magar och ..." Så garvade vi alla och sen började vi snacka om andra saker. HAHAH fett sköön dag!

Jides bror?

hejj,
Nu e de så här att jag tycker detta är fett kul. HaHAHAHA Jide hade oxå en look alike! Som jag var Alice så e denna snubbe hanns. Problemet e ba att jag venne om jide sjunger lika bra! AHHAHA PUSS!!!!


Kväll

hejj,
Nu är det kväll de ba e de. Nu ska jag göra en kopp te och se på Idol, Kändisdjungel och Tru blod. Men i skolan i dag så var det bra. Matten så gick jag till ann och var i lärstudion och så. Sedan på Idrotten så var det kul elle ja jag tycker det var de vårat lkag hade värsta team work ju!

Imorgon börgar UG(Ungdoms gruppen) Fett kuuuulllll!!!!! Saknar tjejorna! Nu ska jag dra och se idol älskar er!

God morgon

hejj,
Denna onsdag e jag försenad. Det hände en grej hemma som gör att jag ksk blir 10 min sen till skoklan. INTE BRA! Men nu måsta jag rusa iväg och äta lite. JUSTE jag behver ej äta något för vi har EV nu.(Har extra hemkunskap. HAHAHA fett bra! Men i alla falll. Puss!

Justet jag drömde sjukaste. Jag har drömt två nätter i rad nu om (Mini zac som ni ksk vet vem de e ) Och jag blir typ värsta vännerna och typ som i Twilight så kan vi inte vara tesm men de slutar bra elle nja sedan när vi e tesm vaknar jag alltid för de e dags att dra till skolan! Jag vill inte de men men vad vet man de e inte så att det kommer hända:P



Felix

hejj,
Asså felix skrev sötaste dikten tilkl mig ska lägga upp den senare men i allfall,

Nu ska Syrra ta datan puss

'Heder åt Patrick Swayze

hejj jag vill ba förtydliga och hedra Skådespelaren Patrick Swayze, som gick bort i natt.

Patrick Swayze har avlidit efter en lång tids strid mot cancer i bukspottskörteln, meddelar hans agent. Swayze blev 57 år.

Swayze fick diagnosen i januari förra året. Han sade att han vägrade vika sig för sjukdomen och förde sin kamp mot den offentligt. När han fick beskedet var cancern lång framskriden och läkarna gav honom högst en procents överlevnadschans.

Trots den smärtsamma, nedbrytande sjukdomen fortsatte han att arbeta.

-Han gick bort stilla i dag med familjen vid sin sida efter att ha utmanat sjukdomen i 20 månader, sade agenten.

Genombrott i Dirty Dancing
Skådespelarkollegan och Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger hyllar Swayze och kallar honom en "begåvad och passionerad konstnär som anslog minnesvärda ackord i publiken jorden runt".

Swayze hade några av sina mest kända roller i filmerna Dirty Dancing och Ghost, liksom i tv-såpan North and South som handlade om inbördeskriget i USA.



Källa SVT


150909

hejj,
Nu kom jag hem från skolan. Skolan har varit ganska bra! Men nu ska jag laga mat och plugga. Det blir ingen träning i dag för pappa o mamma ska på mötren på kvällen så jag ska passa syskonen! HAHAHAH Men i allfall. Myggan har fått ett nytt smeknamn. Mirjam heter hon nu:P Och inget mer har hänt i dag. Vi ska äta kyckling och.. Jag har inte bestämt mig en men något gott i allfall. Sedan i morgon ksk SAra ska sova hos mig om de går men vi får se haha annars nästa eller veckan efter de veckan. Om ni fattar vad jag menar:P


Idag

hejj,
Idag orkar jag inte blogga så mycket jag ville ba skriva lite granna. Men nu har jag kommit hem från fejm. Skolan var chill i dag men men nu sk a jag plugga och sova!

Frida

Så blir man artist!

Drömmer du om ett liv i rampljuset? Gillar du att synas och har du en bra sångröst? Då kanske artistlivet är karriären för dig! Här är några smarta tips på hur man går till väga!
Tänk på att
- Tro på dig själv, men försök också att ta till dig kritik och förbättringsförslag.
- Rannsaka dig själv. Ta reda på vad du är bra på – passar du verkligen som sångerska eller ska du hålla dig till gitarrspelandet?
- Ha en back up-plan. Plugga eller utveckla dina andra talanger. Det är väldigt få som lyckas försörja sig enbart på musiken.
Fem smarta tips
- Du behöver inte vara låtskrivare. Det går alldeles utmärkt att sjunga covers,
alltså andras låtar, på din demo. Skivbolagen vill bara höra din röst.
- Utveckla din talang. Sjung i kör, var med i musikalgruppen eller starta ett band.
- Se till att synas. Var med i skoluppsättningar, i din lokala teatergrupp och sjung på julavslutningen. Alltid finns det någon som känner någon ...
- Var unik och gör din egen grej. Hämta inspiration från andra, men härmas inte. Världen behöver inte en till Gwen Stefani.
- Gå in i branschen av rätt anledningar: musiken, inte kändisskapet.
Hit kan du skicka din demo
- www.warnermusic.se
- www.emi.se
- www.universalmusic.se
- www.sonybmg.se
Bli upptäckt på omvägar
- www.miro.se: En artistskola.
- www.lkd.se: Lasse Kühlers dansskola, här blev A-teens upptäckta.
- www.afmu.nu: Adolf Fredriks musikklasser, här pluggar Molly Sandén.
- www.myspace.com: Många artister, bland annat Lily Allen, upptäcktes här.
- www.allears.se: Ladda upp din musik och låt skivbolag kommentera.
Källa Frida.se
Pssst! Du har väl inte missat FRIDAs DEMO-TÄVLING? Spana in det senaste numret av tidningen (nummer 1) och skicka in ditt bidrag senast den 24 janari!

v.38

hejj,
Veckans snygging v38 är ... Chace Crawford

Chace Crawford, snyggingen i Gossip Girl, sägs ha gjort slut med sin flickvän. Synd för henne, men tur för oss! Nu är han ett hett byte på singelmarknaden, och har redan setts mysa till det med bland andra en Olsen-tvilling …
Chace Crawford, som blev världskändis över en natt efter framgångarna med Gossip Girl, har dejtat American Idol-vinnaren Carrie Underwood sedan förra sommaren. Men nu har paret gjort slut!
Förhållandet kom i gungning i februari, då Chace ska ha kysst en annan tjej på en nattklubb i Los Angeles. Han har också setts festa loss med Mary-Kate Olsen i New York, och vittnen har sagt att de definitivt flörtade med varandra.
Chace Crawford, snyggingen i Gossip Girl, sägs ha gjort slut med sin flickvän. Synd för henne, men tur för oss! Nu är han ett hett byte på singelmarknaden, och har redan setts mysa till det med bland andra en Olsen-tvilling …
Chace Crawford, som blev världskändis över en natt efter framgångarna med Gossip Girl, har dejtat American Idol-vinnaren Carrie Underwood sedan förra sommaren. Men nu har paret gjort slut!
Förhållandet kom i gungning i februari, då Chace ska ha kysst en annan tjej på en nattklubb i Los Angeles. Han har också setts festa loss med Mary-Kate Olsen i New York, och vittnen har sagt att de definitivt flörtade med varandra.

Källa Frida.se



130909

hejj,
Nu ska jag sova några timma innan vi hämtar mamma. Jag har pluggat sedan 12.00 i dag jag börgar bli jätte trött och ja g har inet gjort så jätte mycke. Jag ska städa klart de sista sedan sova sedan hämta mamma. Hoppas allt går som de ska. Sedan ska jag upp sju i morgon för att dra till skolan!!! Jag kommer somna i skolan hahahhaha:P

Bilder från igår

hejj,
Här kommer bilder från IGÅR (bästis tjej middag)

     


130909

hejj,

Idag ska jag bara stäääda Plyggaaaa och FIXA. Mamma kommer hem i dag och vi vill ju att det ska vara fint näör hon kommer hem! Så jag ska städa övervåningen och sedan pluga. Jag har lixom en uppsats som sk vara klrt till i morgon! Och Sedan eng som vi har "prov"(läxförhör) på tisdag. Sedna NO eftersom jag var borta i frsédags! Jag kommer lixom vara borta nästa fredag oxå! HAHAH för så ska jag till xcenter på BUF utbildningsdagar. BUF= BotkyrkasUngdomsFulmäktiga. Där jag e med!!!! Jippppiiii!!! Tror jag:P

Nu har jag anmält mig till mentorpogramett. Det är typ att man får en uxen mentor och sedan gör man saker med dem som typ fika träna osv. fett kul! Ni kan gå in på denna länk för att se vad det handlar om.


Plugg dax! Lova ya


(2007 knas bild bjuder på den!)


IGÅR

hejj,
Igår var jag hos mina kussar och fira deras födelsedag. Sedan stack jag till tumba hämtade Jess sedan åkte vi till stan och köpte present till SARA! Vi letade halva stan efter de. Hon skulle få en vattenpipa och de hade inte de på hötorget. Men tillslut hittade vi den fast den va liten och jätte dyr men endå allt för Bästisen! HEnnes tjejmiddag var as mysig. Jag stannade sist (Som vanligt) Men det var jötte kul. Tror hon ska sova hos mig i veckan elle skk nästa. ´Puss puss älskar dig gumman!

Nu kommer en skön låt! HAHAH de va Ida som visade!




Här är bästis blogg,

Nu bloggar jag till korea

hejj,
Nu bloggar jag till Korea, now im texting korea. This is so you can understand(But exuse my pronounce)


lite kul

hejj,
Några roliga och braa klipp från idol hitils. Det första klippet är den kända bloggaren KISSES bror. Hans namn Peter Nilsson. jag länkar hans blogg i slutet.     Det andra klippet är massa knäppisar som typ tramsarsig, en av favortierna är ju såklart snubben med den gula hatten. Jag kommer aldrig hiåg hans namn. Men han är och har varit med i några år och denna hatt?     Det tredje klippet är 30+ som vill bli IDOL. Min favorit av dessa är så klart Dolly parton wannbet. Den sista tror jag hon är som har en svart vit kläning och typ contrey röst. Hon har oxå stort hår och så e hon fett "kaxig"? mot Anders Bagge.











http://peter08.blogg.se

Idag

hejj,
Nu sitter jag vid datan en snabbis med syrran.
Det har varit tråkigt i dag jag gick hem från skolan för jag mådde dåligt(ont i magen). Det varläskigta tt gå hem för det kändes som om jag skulle svimma. När jag kom ner för backen till tumba centrum trodde jag jag skulle svimma. Allt snurrade men jag fortsattte till tågen. När jag kom hem så gick jag och la mig och såg tv. Sedan somnade jag och vaknade typ 16.15 och jag kom hem vid 11.00 ksk 10.50 venne riktigt men ca 11.00. Shit vad stört. Nu sitter vi här i allfall och undrar vad vi ska göra. Jag skanog gå och sova e inte riktigt bra en jag måste vila. Min mage känns helt knas. Jag svär jag har ont i magen så mycket. det är svårt at beskriva men de känns som knivar och grejer:P

 Men i allfall min syrra skan nog spela sims och jag venne vad jag ska göra.

JUSTET snart börgar IDOL igen så  jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på det.

Imorgon ska jag till min akusiner och äta lunch för de e typ släkt fest. Sedan ska jag träffa Jessica innan vidrar till sara som ska ha fest på kvällen. Fett mysigt! Men i allfall nu drar jag bloggar ksk mer i morgon om jag orkar annars ses vi senare. Lovar att höra av mig under helgen. Måste endå plyugga massa så de e lungt!

Kolla dett klipp asså jag svär jag älskade han fett skön han va. Tycker att det likanr CM i klassden. (Skoljade) Men det kanske blir han i framtiden CM kan ju spela bra gitarr!


Resa

hejj,
God natt alla bloggisar nu sitter jag och tittar på billiga boenden till resan vi har planerat i klassen! Det är svårt men kul. Man orkar ibland inte kollla mer och jag borde sova för länge seda!
Många kramar!

Skolan

hejj,
Idag i skolanbloggade jag på min skol blogg. Det är en blogg som jag har gjort för att skriva skoolgrejer på! Men det harvarit bra. Kören börgade i dag oxå och de va kul. Nu är jag trött och ska sova snart! Slöjd i morgon och fredan gud vad sköönt! Här kommer ett sköönt IDOL klipp!


Nu

hejj,
Nu sitter jag i skolan jag hålller på med en skoluppgift om ni tycker de e konstigt skrivet!

Skolan 28 juni 1914

Nu har Österrikes-Ungerns koronprinns Franz Fesdinan varit på besök i Sarajevo. Österrike-Ungern har just lagt beslag på Bosnien Harecegovia.  Men när han åkte i en bil som skulle förda dem genom staden slets dörren upp av en man vid namn Gorilo Princip. Han avlossade skott mot kronprinsen och hans fru. De föll Döda till golvet i bilen. Det var planerat sedan länge av en grupp nationalister. Serberna som bodde i bosnien var missnöjda med att Österrike-Ungerna Bestämde över Bosnien-Herecegiovia. Serberna ville vara fria igen och ha tillbacka landet de hade bott i. De hade planerat att det skulle bli krig mellan Österrike-Ungern och Bosnien-Herecegovina. Då skulle Ryssland hjälpa B-H och sedan skulle slavarna i södra Ö-U Bilda en egen stat.

Efter skottlosningen så ville Ö-U sätta stopp för de som hänt. De ville se till att det inte skulle hända igen så de bestämde sig för att sätta stopp för nationasissterna. De gav serpiska Nationalisterna en lista med hårda krav att uppfyll inom  48 timmar. Den Serbiska regeringen var väldigt överseende med detta. de ville inte ha krig men de vill einte heller att Österrikare skulle gå in och ha rättgång mot den som gjort mordet. Till detta svarade Österrike med krig.

Krigets maskiner startade, den Ryska Tsaren och den Tyska  Kejsaren Ville inte att de skulle utväcklas till krig. Men pågrund av alla alianser man gått med i så var man ju tvungen att stå under avtalen man lagt ut till länderna. Ryslans stog bakom B-H /Serbien och Tyskland stod bakom Ö-U. Tsaren ville inte samla hela armeen för att han ville inte att kroget skulle blossa upp. Men antningen alla eller inga. Sammasak med Den Tyska Kejsaren som inte heller ville Mobelisera hela sin armee. Tysklands plan om att angripa Frankrike om de skulle behövas gick i krach när De var tvungna att hjälpa Ö-U som de alianserat med. Tyskland tänkte angripa Frankrike sedan Rysland. De var så att de var nästan Tvungna att rikta en massiv stöt mot Frankrike först. De bestämde sig för att stanna med planen och angripa Frankrike först.

IDOL

Hejj,
ett morgon skratt? Skönaste människorna i IDOL jag svär!


090909

hejj,
Igår var jagh och Johan på bio! Men det var jätte mysigt. Först åt vi på en reasturang och sedan gick vi på caffe.Det varjätte jätte mysigt på Caffet snackade dem breved oss om caffe. Jag tycker det var jätte kul men jag kom hem ganska sent. filmen börgade 20.50 och vi kom hem runt tolv. HAHAAHHAHAHA Men nu ska jag dra till skolan jag vilö ba säga tack JOHAN!


Fett dum,

hejj,
god moron jag e ju fett dum de va ju whata feeling. Som, om de e något svårta att komma ihår:P






Nu ska jag äta frulle och dra te skolan¨många kramar. Kanske hinner blogga innan jag drar till bio med johan i eftermiddag. HAHAH Vi ska se Sommar med göran. Sedan någon annan dag ska vi se Prinsessan, The ugley truth, Ingloreus Bastrers, The proposel Och La gigalo. Älskar att  gå på bio med han !

TEXT

hejj,
Nu e jag lite surt jag kan inte komma ihåg vad de va vi sjöng i går på Sången! Oki så omni vet någon musikal låt esom börgar på F om ni vet så säg till mig de handlade i texten njågot cray alone och steel and stoone något tror jag men de e ba enstaka ord jag kommer ihåg.


Nu ska jag gå och sova ska ju till skolan i moron<3


IDOL 2009

hejj,
Nu har årets sesong av idol börjat! Här kommer några av mina fovoriter. Justet jag såg min kompis Elin oxå men hon sjöng inte:( synd för hon har fantastisk röst! Det andra klippet med My var en av mina favo men hon gick inte vidare:( PGof nervositet elle nogot hon var faktist bra! Det sista klippet är skönaste oki han gick vidare tror jag men ärligt fett skön sen helt plötsligt börjar han dansa! HAHAHA Asså folk e så roliga! *Aboute Erik! HAN SKA MED TILL IDOL!
Oki att har ksk inte va bäst 2007 men han är jätte söööt och jätte gullig.Jag tycker alltså ba att han ska med innan jag ens hört han man ba älskar han!!!



¨




God morgon

hejj,
Nu sitter jag vid ipoden jag ska dra till skolan fförst men nu e jag på väg till tandläkaren. Detta är förasta gången jag bloggar på detta viset via ipoden. Det känns konstigt! Men nu e jag snart framme så jag ska sluta men i allfall. Har någon något försklag på Spex? HAHAAH I allfall nu ska jag in till han ellle ska gå dit först för jag e ju vid tågen. Men i allfall. PPUUUUSSSS<3

I LOVE HIM!

hejj.

Asso jag vill ba säga I LOVE HIM han e så sköön på att göra videos. Och till alla er som lämnar hat komentarer!!! Glöm inte att de e kärlek som räknas,

Uppdaterningen

hejj,
Jag tog en sortts blogg pous. Men nu e jag tebax. I helgen har jag varit med Raz,Elis och Ricard. Sedan fixade jag ett party tillbrorsan sen så var jag i södertälje med Martin.

Idag i skolan var det väll oki. Sen drog jag på FEJM! Fett kul att vara tebax igen. Spnglärraren värkade fett bra!

Nu sk jag sovaså jag pallar te skoln i morgon!

Älskar er alla och försöker Uppdatera mig oftare!

Dålig

hejj,
sorry för den dåliga uppdateringen. Ihelgen tar jag blogg stopp! Ska ba koncentrara mig på andra saker! Men nu ska jag gå och fira bror som fyller år!
KRAMAR

God natt

hejj,
Nu är det dags att gå och sova. 'efter att ha varit sjuk så ska man till skolan igen. Jippi men om jag inte pallar drar jag hem men om de e så så e de så. Förkylning och Biholainflamation ytror jag men sådan tur smittar inte det! Men imorgon Kommer Elis och Razmus tillmig!! Fett kul det blir fiilm kväll!!! Sedan på lörda så fyller brorsan år och på Söndag tror jag jag ska vara med martin<3 Nu drar jag PUSS Skriverer ksk i morgon!

Tredje dagen

hejj,
Nu är det tredjedagen jag e sjuk. Fattar inte varf men jag ska gå till skolan i morgon hoppas jag! Men nu ska jag gå och sova igen . Sova meditera och Dricka grtönt te hjälper jätte mycket. Så nu sk jag sova mediter aoch drick grönt te så jag kan dra till skolan i morgn! !! Men i allfall. Ha det jätte bra i dag ksk bloggar lite senare . Många puussar!

GRATTIS STORA GUMMAN!

hejj,
Idag fyller oxå en bra vänn till mig år. Hon heter TONE GUNNES!!! Hon e den roligaste människa ni ska veta.  Hon e stört rolig att vara med. HAHAHAHAHA Jag svär har kännt hemnne sedan jag var 1 år typ!!! Grattis gumman du veta tt du vetyder!



Dålig bild hon e den i blå hjälm men hin e bäst!

JA MÅ HAN LEVA...

hejj,
Idag har jag varit sjuk men men jag vill ba gratta min BÄSTA VÖN JOHAN SÖMNES. Idag e hans riktiga födelsedag. Han blir 15 år och jag vill säga grattis ÄLSK!


Sjuk

hejj,
Idag orkar jag inte så  mcyket jag venne varf elle vad som gjorde tat jag blev sjuk men jag e de i allfall. Inte så jätte farligt bara Feber och ont i halsen men jag föredrar att stanna hemma när jag har feber. Det är inte så att jag vill missa skolan nej hallå jag vill lära mig men jag vill inte helller smitta massa människor med feber. Asså det e skönt att vara hemmamen inte näör man e sjuk. Inget smakar gott. Skulle käka nudlar till lunchen. Men de smakade skit! Hahah inte kul men i allfall. Allt smakar skiiiittt.!!!   Kanske var det att jag badade i går som gjorde mig sjuk men jagtror iallfall inte att  jag ska gå med och bada på Torsdag sorry thejer men det e inte bra att vara sjuk hller och de vill jag inte värkligen inte nu i 9an! Men nu ska jag gå och lägga mig inge ville ba att ni skull evaravarf jag ksk inte uppdaterar så mycket i dag!