HEMMA NU

hejj,
Ja e hemma från stuh nu det var skit nice på sthu som vanligt ja kägger upp lite bilder o jag hade skit kul o för er som vill veta sov jag ej i mitt eget rumm i natt.. HAHA hnej de h'nde ej någo skulle aldrig kunna göra så mot älsklingen!!! Alltid vi<33



Älsklings låtar...

hejj,
Måste ba säga at jag har fått en ny låt på hjärnan som jag ba älskar.. u har jag många låtar jag älskar o de e de här...


Fuck you (very mutch)
Hero of war
Aquarius
papa don´t preach



God morgon alla apor fredag igen.-

hejj,
Fredag igen... denna vecka har gått snabbt!!!! AHHAHAH iallfall så ska jag te skolan snart o de e kallt ute o de e snö.... jag vill inte ha snööööö. hahah men i allfall så ska jag åka skridskor med klassen i dag de kommer antagligen bli ganska nice! Sedan skajag te tandläkaren o fixa min tråd och sedan ska jag te STUH!!!!

LÄGER IGEN!!! ÄLSKAR STUH LÄGRET!

Men nu ska jag klä på mig osv mitt tåg går snart!!!Puss på rumpan alal söta o blöta människor!



1 månad

hejj,
Idag har ja o älsklingen varit tesm i en månad!! Jag e jätte stolt och lycklig. Men att vara tesm i en månad betyder inte att allt ab ska sluta. Nej jag älskar han o han vet det.

Idag såg ja o han på snabba cash  den va fett bra:P han tyckte ej de för han har tydligen läst boken men ja älskade den!!!! HAHAHA jag tyckte de a fett sorligt i slutet ville gråta då:p Men men vad ska man göra!

I  helgen blir det stuh läger o då bloggar jag ej. Men jag måste plugga på lägret sjukt jobbilgt men endå!!!!





1 månad

hejj,
Nu var det en månad sen jag och jonas blev tesm!!! Aww de känns som längre men  men ... så i dag ska vi dra på snabba cash elle vad e stavas iallfall ska vi se bio o de ska bli skit kul. Han kommer nsrt te mig o de ska bli skit mysigt!

Nu sk jag äta en macka puss<3

Macbook...

hejj,
Min kille ringde i går när jag skulle sova o sa att det hade hänt en jätte cool sak. ja ba ja ha typ inget mer med de o då sa ahn. Det har komme en ny macbook. som e touch ja ba oki... hhahaha jag fattade först inte men nu fattar jag o den värkar skit cool. typ 10,5 tums skärm som en ipod touch men en data hahahahh det värkar hur bra som helst...

Frågan är bara när kommer den te sverige?  SVAR!!! ISOMMAR!!

Denna coola sak kommer i sommar. Men ja vem skulle då tänka sig att köpa den.? Jag vet en rad med människor som skulle vilja göra det! tex jag.:)

Så här ser den ut för er som inet har s'tt den tidigare!







Våran knäppa dag

hejj,
Idag var  en fett knasig dag hahah jag hatar vädret men  imorrse hade vi fett kul på elevens val.... nice nic bajs bajs:)




















svenne väder?

hejj,
vad e detta för svenskt v'äder? Jag kommer ju bli sjukt störd!!!

HALLÅ DET E BA SNÖSNö SNÖ!!!!! Vist jag älskar detta men snö e inte kul
jag hatar snööö snön borde smält jag ba blir fuckad o nu e de snöstorm kom lixom mer en en timme sent i dag för att det var snöö och tågen gick cp o ja vad ska man göra.... och nu s¨å fungerar de ej att ta tåget hem knapt o jag som ska te rytmus gymnaset nu!!!

JAG DÖÖÖÖÖÖRRRR!!!( peppar peppar)



SKit dag

hejj,
Pallar inte blogga men detta var en skit dag....

SOv mig

hejj,
HAHAh trodde det var en annan dag så jag försov mig. Sedan gick jag te tågen o de e en timme sena så jag sitter nu här åp mitt rum o väntar ska ta ett tåg som, går kvart i om de kommer.... Men iallfall sk dra nu de e elevrådsmöte nu .. måste skynda.

Puss o kram!


Fejm? Skit it'?

hejj,
Idag var en bra dag te jag kom te teatern på fejm. Då har någon tydligen bestämt att jag inet ska få gå med de andra att jag ska vara kvar medan de andra ska byta grupp. Det var inte shyst o jag tycker att d å sunde hon sagt de sen jag känner mig ledsen o sviken de e ej fejm anda o jag tycker att det var taskigt känner mig sårad och sviken. Så jag ska snacka med Tessan o så och jag försökte prata med våran lärare men hon värkade ejlyusna. Jag skiter i om de e för jag e dålig men jag elle nej mamma betalar för astt jag ska gå där då får de fixa så ja har de bra. Jag betalar ej för att känna så här oki!!!! Hoppas ni fattar det  jag säger ba asså skit it ja e här för att utväcklas men det är svårt när det komemr motgångar'! Tänk på FEJM ANDAN!!!!!!!

Puss<33


(gammal bild)


måndag,

hejj,
Nu sitter ja o nördar mig ska just klä på mig mitt hår e knas åt en äcklig frulle o ja vad mer. Det e fett kallt ute!!!! Jag fryser som fan asså va e detta för väder vill ha sol och ljust inte  grått o is kallt!!!!! Jag vil ba ligga här under mitt tacke hela dagen!!!! Men det fungerar inte så  men man kunde önska. JAja iallfall så ska jag väll antagligen klä på ig hahah ... Men som sagt jag känner att denna måndag ba e för seg!!!



Skola på natten

hejj,
Sitter nu här med skolarbete oså.

Planerar ett disco förslag hoppas alla e med på de ointen dissar de!! de e faktist mycket tänk:p HAHAHAH Men nu ska jag sova lite puss



HEmma

hejj,
Nu kom jag hem köpte lite naturgodis. de e faktist inte nyttigt! De e ba vad man tror ba så ni vet de e typ lika onyttigt som godis!!! Men naturgodis e gott men dyrt! 

Sedan så har ja inte gjort mycke. Nu ska jag plugga no!! Hoppas de går snabbt!!

Imorgon e de fejm!! JIPPII!!



SÖNDA

hejj,
Nu e det sömndag o det betyder att det är skola i morgo. men end¨å skönt. HAHAH jag venne menjag tycker att det e fett chill. o morgon blir det fejm oxå o de e nice skit nice! Jag längtar. O sedan?? Jag venne sen e de stuh nästa vecka. Fett kul

Idag fyller älsk syrra år Grattis!!!! Men iallfall en till fuylelr år en vän te familjen som vi ska till i dag!
typ nu:P

Jag ditetr i pyamas  ovi ska åka om 20 min elle 10 min ksk hahahha fett synd jag kommer inte hmnan fixa mig:O HAHAHA Men när vikommer hem ska jag plygga lite!! HAHAHAH Fet bra jag måste plugga men sen kommer ksk jonas vi får se! 

På torsdag firar vi en månad!

HAHAHAh Puss o kram alla fuckers!


Lördag

hejj,
Nu ska jag på öppet hus på kulturama:) Igen för att se om de e så bra som ja tyckte första gånmgen. Men iallafall så ska jag klä på mig nu. 


Men för den anonyma som frågade vad läxorna var.... NO sida 25 i no boken uppgift 36-38. ENG Glosor 10-20 oregelbunda verb från workbook sindorna längst bak.

Puss o kram hoppas ni får använing av att veta läxa:P



Hemma en sanabbis

hejj,
Nu ej ag hemma o lämnar skridskor o läxor.. plugg plugg plugg hela tiden. AHAH i mrogon ska ja te gamla bekanta o på sölndag ox¨då skaa jag sjunga o spela i kyrkan.. Pinsamt ska sjunga en solo grej som presten brukar göra:P hahahahahahahahhahahah!!!!!! men men vad ska man göra.

Nu ska jag dra te stan o träffa miin lover!

Det var fett kul med skridskor!

Puss era fuckers!

ÄNTIGEN FREDAG

hejj,
Äntligen fredag! JAg känner att denna vecka har varit kort o intensiv o att min gelg e fullspeckad så det blir inte mycke  vila där heller? Men vad ska man göra jag hoppas bara att jag klarar allt. Jag menar att jag inte blir sjuk eller något.,

Idag ska vi bara ha slöjd på morgonen och sedan livslkunskap. Sedan IDROTT (skridskor. Lunch och sedan no sedan slutar vi. vi slutar 13.40 i dag och jag känner att det är fett chill. Men jag vill sluta direkt efter skolan men men vad ska man göra! Oj menade idrotten innan lunch vill ja sluta men a de e ba en lektion sen så. Men jaja vad slka jag skriva mer. ATt  jag e hungrig o ska gå ner o äta en macka elle flingor? HAHAH Ja venne ...


Idag ska jag träffa Älsklingen oxå . Vi ska te stan o handla lite så jjaa vad ska man göra? HAHAHAHAHA Men i alllafall så ska jag gå nuu..

HA EN SUPER FFREDAG!!!


JUSTET.. ERIC OSANA MIN LILLA BEBIS FYLLER 15 I DAG. ALLA SOM KÄNNER HAN KAN JU GRATTA!!! mEN IALLFALL SÅ TYCKER JA ATT HAN SKA FÅ ETT STIRT GRATTIS HÄR PÅ MIN BLOGG! pUSS PÅ DIN DIN  LILLA BEBIS! <33




SÖÖMN

hejj,
Idag släpade jag med jonas till ett gymnasie öppet hus o te ug o kören!!! Stckarna. Men ja hade fett kul.

Nu e jag slut ska sova nu o i morron blir det fett kul skridskor med skolan:P jag komemr skratta ihjäl mig de e fett kul att åka med skolan för att man kan inte jag kommer se ut som bambi. Men ja jag e ju bra på at åka men inte rästen fram fungerer bra o svänga men bromsa. O vi ska typ spela hockey elle någo sådant!!!

Puss o kram<33



Gästbloggar^^"vikare lösa"

&qhejj,
Nu e vi vikare lösa o ja det e fett skönt de e koaos här hahah jag garvar ihjäl mig o ja e fett hungrig maten var skit i dag igen!!! Imorgon blir det skridskor o ja vad ska man säga de e fett chill men då blir de ba en 20 mins lunch :P puss... Nu spelar Lovisa kort~så jag tar över. konstig lektion, killarna spelar uot;Monopol" och tjejerna kort^^//frida
Viktor är världens coolaste elev på den här skolan//Viktor
men tone är coolare!!!//tone
Maggan vill inte bli nämnd men det blir hon nu.... hahaha (boring)
nu frågar lovisa hur det är ........Oke



jTone&FRida


hej då från tone och frida~
P.s! frida och tone gästbloggar

Skolan

hejj,
Sitteri skolan o snackar med Linda o Ilknur haha o lilla sophie!!! Hon suger kuuuuuk!!! Sophie asså! Alla killer fuckar... not tråkiga. HAHAHA Men nu orkar ja int emer haha vi har vikare snart! Vi ska fucka på han elle ? Hon ksk hahaahha  ialla fall herrå!!!!

God morgon tidigt en Torsdag

hejj,
Idag e det Torsdag för alla som bryr sig. Det betyder att Imorgon är det fredag o sedan är det helg!!! Jag längtar. Hela veckan har gjort mig utmattad. O jag hatar att vara det! Men men vad ska mngöra. Idag e första dagen jag går upp iså pass tid att jag hinner äta! Men jag ska äta flingor(Special K read berrys) och sedan ta en kopp te. Eller en macka oxå för jag e hungrig:P HHAHAHAH MEn iallafall så ksk jag inte blir hungrig på lektionen nu. Oj nu bubblar vattnet ska gå o äta.

Puss o kram alla söta människor o fula oxå för den delen!!!



hallo där kött och böööber!

hejj,
Nu sitter ja vid datan. efter skolan i dag så kom jag hem o pluggade lite hahah sedan sov jag en stund jag var jätte tröttt sedan gick ja o mötte min kära pappa o vi handlade grejer te frullen i morgon. Nu sitter ja vid datan har just tagit ett avslappnande bad!!! fett skööönt tror ja ska ta en kpp gröönt te o gå o sova:P Men jag venne hahah jonas tränar ju i da så ja kan inte ringa han nu så de blir väll sova im orgon har vi no , ma so och bspråk ganska långa pass så jag hoppas jag klarar mig de värsta e att jag somnar eller blir yper:P hahahah .


Jag var typ hyper i går kväll o i morse satt o peta på en tjejs ben o ba hej hej hej hej hej hej .... de kallar jag seg o knasig!!!

Idag i skolan skrev ja 2 noveller första keltionen våran lärare ba ska du bli författare hon ba de e skit bre.. oki kanske inte skit för de säger de inte men jätte bra super !!!! HAHAH

Undrar om de går någo bra på tv snart? HAHAH e lite utråkad:) Men vad ska man göra...

Puss på alla fucktards i dsag!!! Justet jag hade min egen lektion i idrott i dag. Jag hade nbalett det var ganska kul att se vad alla gjorde och hur de gjorde de hahah jag tycker att det var värt det o ja visade framfögtterna det tyckte min lärare var bra. och att jag vågade säga tiöll.men hon ba att ja garvade efter de va ksk så jag venne:P hahahahha men i asllfall det blev ganska mycket i dag men jag hoppas att mina läsare i kvar endå fast jag har haft bloggtorkja...


Love ya all bitches and fucktards<333

Efter mitt fiina bad:P hahahah

dn.se

hejj,
fett cool atrtikel på dn.....


Hanna TelemanI gallerian Shibuya 109 finns allt för glittrig mobildekorering.



Alla som satt sin fot i Japan kan vittna om hur utropet kawaii tycks snurra som konstant soundtrack till det dagliga livet. Kawaii kawaii kawaiiii!

Kawaii, som löst kan översättas till gulligt, bedårande eller hjärtevädjande, är rådande ideal för nästan allt. Hjälplösa bebisar och små djur är kawaii, liksom seriefigurer och mangakaraktärer med enorma ögon. Modet är kawaii, chokladpralinerna är kawaii, sättet man går på är kawaii, idolerna är kawaii och bilen man kör är kawaii. Häromdagen på en restaurang i centrala Tokyo satt undertecknad bredvid en medelålders kvinna som med förtjusta pip beskrev sin hamburgare som kawaii.

Kawaii är verklighetsflykten in i det fluffiga och oskyldiga, och kulten är en så stark kraft att landets utrikesdepartement under 2009 utsåg sina första officiella kawaii-ambassadörer som sprider gullighetens budskap ut i världen. Essensen av kawaii är att skapa välbefinnande och ”happy time!”, och även om kakkoi, det attitydstinna och coola, är på stark frammarsch, så är ändå kawaii det evangelium som Japans folk, från skolflickor till skolfröknar, lovsjunger.
Med hjälp av DN Resors kawaii-guide kan du äta kawaii, shoppa kawaii och roa dig kungligt kawaii i den japanska huvudstaden.

Shibuya 109

Paris Hiltons favoritvaruhus svingar ivrigt den rosa fanan, även om ”sexy styles” alltmer dominerar de tio våningarna. De mesta kawaiibutikerna är Ruby Rose (allt är rosa), Ruvap (som ständigt samarbetar med Sanrio och Disney), Rose Fan Fan (kallar sig ”gothic romantic”) och Chiara (allt för dekoden – mobildekorering).
Adress: 2–29–1 Dogenzaka, Shibuya (station: Shibuya)
Öppet: dagligen kl 10–21.
Webb: www.shibuya109.jp (endast japanska)

Tokyo Character Street

På gatsnutten Tokyo Character Street i den ändlösa underjordiska värld av shopping och restauranger som bubblar under Tokyostationen, en av stadens största och en attraktion i sig, trollbinder ett dussintal butiker souvenirjägare och samlare med sitt hyperutbud av gulliga japanska seriefigurer. Butiken CT no Kobeya May är Hello Kitty-fantastens himmelrike där dammsugare, karaokemaskiner och sminkspeglar radats upp bredvid kakburkar, accessoarer och figurer, bland annat samlarobjektet Kabuki Princess som bara finns i Tokyo.

Donguri Shop specialiserar sig på gods från Japans främsta anime studio, Ghibli, med karaktärer ur klassiker som ”Min granne Totoro” och ”Spirited Away”. Japans just nu mest populära björn, Rilakkuma, har sin egen shop några steg bort. 
Adress: Tokyo Character Street/First Avenue Shopping Town, B1 Tokyo Station
Öppet: dagligen kl 10–20.30.
Webb: www.tokyoeki-1bangai.co.jp/feature/characterSt/

Razzleberry Frozen Yoghurt Café

I Japan kan till och med frusen yoghurt piffas upp i kawaiikostym och bli ett popkulturellt fenomen. Mitt i Shibuya, den surrealistiska nöjes- och shoppingstadsdel där de senaste japanska danshittarna ständigt pumpar över gatorna och flickorna trippar likt självlysande barbiedockor framför en kuliss av neonblipp och powpowfärger, ligger denna knallrosa kawaiibomb till kafé. Till bubblig J-pop serverar Razzleberry sina sötsaker i storlekarna cute, sexy och glamorous, och pyntar med juveler som ametist (blåbär) och rubin (hallon). Tanken är att kunden stiger in med sin glass i ett virtuellt omklädningsrum (!) och dekorerar tills bägaren är så bedårande att den omöjligt kan motstås! Adress: 1F, 28–3 Udagawacho, Shibuya (station: Shibuya) Öppet: dagligen kl 11–23. Webb:http://razzleberry.jp

Kiddy land

Även kreddkändisar som Karl Lagerfeld har den legendariska leksaksbutiken i Harajuku som shoppingmål vid varje Tokyobesök. Miffy, Kitty, Rilakkuma, fashionabla Blythe och de andra har sitt naturliga huvudkvarter i detta femvåningstempel som svär vid kärleken till allt som bringar cute and happy times!
Här finns också böcker, som bästsäljande ”Ribbon Days” om den perfekta rosetten, varje kawaiiflickas favorit bland acces soarer, och ett stort utbud deko-den, dekaler och dekorationer som förvandlar en vanlig mobiltelefon till en glimrande kawaiiklenod. Bra utbud av samlarobjekt och rariteter. Adress: 6–1–9 Jingumae, Shibuya-ku (station: Harajuku eller Omotesando) Öppet: Dagligen kl 10–21, stängt tredje tisdagen varje månad. Webb: www.kiddyland.co.jp

Shinjuku Marui One

Ett helt varuhus vigt åt japansk popkultur erbjuder sedan i våras ett koncentrat av Harajuku och Shibuyas tonårsmodescen i shoppingenklaven Shinjuku. Hit beger sig den som vill plocka upp de senaste trenderna inom stilar som hime, en bakelse till sagoprinsesslook, eller rori, Lolita i marängklänning och klumpiga Mimmi Pigg-sandaletter. 
I butiken Mamechiyo Modern hittar du vackra yukata, den formella kimonons enklare och betydligt mer lättburna lillasyster i bomull, som blivit trendig för unga tjejer att bära tillsammans med fantasifulla hårkreationer och docklik makeup. So cute!
Adress: 3–1–20 Shinjuku (station: Shinjuku) 
Öppet: dagligen kl 10–21.

Purikura no mecca

Ingenting är mer kawaii än de foton som trollas fram på en purikura – print club. Ingen vänskap eller ung romans är på riktigt förrän den förevigats i purikura. Skolflickor och Shibuyas superstajlade tonåringar vallfärdar till denna fotogalleria där de många automaterna alla har sitt eget tema – prinsessa, cool, rebell eller kitsch för att nämna några. På plats i automaten väljer du din bakgrund samt vilken hudton du vill ha (gräddvit är mest kawaii). Sen är det bara att posera loss till den glada J-popen medan professionella purikura-modeller instruerar på skärmen hur du poserar för att maximera effekten av varje bakgrund. Efter fotosessionen är det dags för coloramadrama (!) när du i båset bredvid piffar dina bilder i ett program som får photoshop att blekna. Byt hårfärg, klistra in hjärtan, strö över glitter, lek med roliga glasögon och hattar, plocka in gulliga djur eller varför inte en snygg kille?  Adress: Center Gai, 2–23–15 Udagawacho, Shibuya (station: Shibuya) Öppet: nästan jämt.

Sanrio Puroland

Liten temapark i Tama, strax utanför Tokyo, där Sanrios figurer kommer till liv – framför allt en viss kattdiva. Besök Hello Kittys hus (och titta på Kittyteven där Nyhetsankar-Kitty berättar om Modell-Kittys senaste modevisning), ät middag till Kitty och hennes pojkvän Daniels show, klä ut dig till Kitty, posera med Kitty, gå på Kittyteater och ät Kittys favoritglass. Den ivrigaste fantasten kan också äkta sin älskade med Kitty och Daniel som vittnen. Blir det för mycket Kitty så är det bara att hoppa in i Time Machine of ­Dreams som i 3d transporterar dig in i animefavoriten Ge-Ge-Ge no Kitaros värld.
Webb: http://www.puroland.co.jp/english/welcome.html (biljettinfo, öppettider, vägbeskrivning mm.)

Candy Suite på Lovenet Karaoke

Tokyos sötaste karaokerum. Candy Suite är inredd i godisfärger och väggarna färgsprakar av Jelly Beans i plastkapslar. Rummet rymmer upp till tolv personer, och planerar ni helkväll så kan full middag serveras i sviten. Adress: Hotel Ibis 3F–4F, 7–14–4 Roppongi (station: Roppongi) Öppet: mån–tors samt lör kl 18–5, fre kl 18–7. Webb:http://www.lovenet-jp.com (reservera i förväg)



LEKTION

hejj,
sitter på so lektionen nu i data salen med min fiinna data o jag har tråkigt. Vi jobbar om judendommen o jag kan redan allt!!!! Jag har trååk hahah men jag ska skriva uppsatsen hemma i dag!!! För Jonas ska jobba i dag  så jag kan jobba. Men a som sagt nu ska jag plugga o efetr denna lektion ska vi ha bild! HAHAHA fett nice. Nu äter jag ett äpple:P hahah fett gott jag åt ingen frulle i dagtog ba en smothy. HAHHAHAHHA Men vad ska jag säga? Min bloggtorka e över förhoppningsvis o ja man har ju inte .... Sitter o lyssnar på sopttyfi!!! I LOVE THAT!!!!

Alla killar knasar i datan o leker o kolla på FB o saken hahah våran lärare fuckar på en snubbe hahahah fett kul:P HAHAAHAHAH


Love ya<33



Läger dax igen..

hejj,
Nu e det läger dax det känns ruttet att starta med ett läger men de lkommer bli kul!!!!! HAHAHAH ska  ju åka med sara!!!!! Bästisen detta läger kommer äga vi kommer äga alla...

Nu ska jag ill skolan puss på er o dha jag e bacxk.... fast pouse igen i helgen för då e ja ej hemma!!!!!

Om 2 helhger e de sthu ja ska lätt diiiittttt!!!!



blogg torka...

hejj.,
denna vecka har varit en rivstart i skolan o jag känner att jag har fått bloggtorka... men det ska det snart bli ändraing på.... hoppas jag jag ska blogga mer o mer för varie dag..... start måndag.. för nu ska jag på läger!!!!!

Puss på alla fucker o ja älskar er!!!



Hemma i stockholm

hejj,
Förlåt för dålig uppdatering på bloggen!!! Men jag ahr varit off de senaste dagarna. Det var ett jätte fiin dop och allt i norrland var kallt. Jag satt breve skellefte spelare på planet hem de spela jv. men i allfall så e jag hemma nu ville ba säga de.. o nu drar skolan igån på riktigt!!!1 Kom direkt till skolan från planet i dag. vaknade 5 o tog första planet på morgonen. Sedan åkte jag te jonas o åt middag o allt sådant... asså typ handla osv... 

Love ya..



Framme

hejj,
Sitetr i norrland skrllefteå... jag tro jag smäller av det är ca 32.5 minusgreder här. nbara an går ut fryser näsan. saknar stockholm men myser med stina så de e chill.... AHHAH jag har inte träffa kussen på ..ever??? HAHAHAH nu sitte rvi ba o slappar båda e helt slut efter att ha gått på stan och det kan jag fatta!!! Men iallfsall så ska jag dra nu.. Jag venne men vi ska väll göra någo elle något sådant:P

Puss o kram älsk<3



-hej my

hejj,

my ..fick en sjuk fråga av my... om jag och jonas har haft sex.. nej de har vi inet och om vi skulle haft det e de inte er sak att veta.. känner jag end sig? precis!!!! tack för visda hänsyn o puss p¨å dig gumman:) (vem du en e)

Skolan närmassig

hejj,
Jag känner att skolan ba närmar sig!!!! Asså joans börjar i morgon o jag på månda:O ialla fall så ska jag dra te skellefteå i morgon o kommer hem på måndag. Det gick nämligen in ge flyg på söndag!!!:( så jag kommer sent till skolan..booommer asså fatta vilken ful start på tarminen:( hahah iallfall e jag inte glad över det:O o hahah det jonas skrev innan lät ju skit kärleksfullt noootttt!!!!! HAHAH iallfalls å ska jag pcka o sova nu planet går tidigt i morgon.. Men venne om jag kommer ha tid att blogga i norrland:( men vi får se:O hahahahha


Jag bli alltid s¨å jävla nervös av att flga o gå igenom spärrarna:( hah men de går nog bra i morgon!!!!



Jonas bloggar

Ok alla fuckers som läser det här... dags för mig att skriva.. eller ngt.. man kan helt enkelt säga att det är order från min kära Lovisa. Bossarnas boss...
Ni som läser hennes blogg vet säkert att jag varit borta under några dagar. Har helt enkelt tagit en paus från livet här i mitt kära Stockholm. Borde ju rövat bort älsklingen och tagit med henne bort med mig, men blev inte riktigt så.. Päronen hade andra planer för mig.
Sitter nu hemma hos henne och skriver detta.. Fuckar lite på hennes dator som har så jävla små tangenter. Men jag menar, livet kan ju inte alltid vara med mig. Karma eller något sådant shit.
Men jag är helt enkelt för utråkad för att fortsätta skriva, dags för Lovisa att underhålla mig lite.



Sydpolen...

hejj,
Nu ska vi te sydpolen<33

Jag ska åka med familjen ojonas!!! hahahah knasigt men nu ska vi typ dra jag måste ha en ny bikini:O annars... ahahahahah jag skojade men i allfall så ska vi typ dra nu så jag ,åste dra från datatn men i allfal så bloggar jag sen.. ska ju te norrland i morgon:O hahah i allfall så äslakr jag er!!!




-15 grader

hejj,
det var ju minus 15 grader i dag!!!! JAG FRÖÖÖS HJÄL när vi skulel gå te tåget jag o jonas!!! Jag har inge ben kvar...(pepparPeppar)  Men i allfall fryser jag skit mycke aloa ba kolla på mig på stationen för jag hade ju inet mycke kläder på mig men iallfall. Mínann vi g¨r så ska jag byta om o lägga mig under täcke o värma mig ett tag tror jag!! HAHAHHAHA massa pussar på alla söta!!!

Äslakr er!!!



HEmma

hejj,
Nu e jag hemma från jonas o jag ska nu te vår kompisar med familjen o käka mat:) kul:) hahah sedan skaj ag väll soav för ja o familjen +jonas ska åka o bada i morgn i typ sydpolen tror jag ... jätte kul....hahahahha men i allfallså tro ja det kan bli barö...

Ska snacka med sra oxå.. äslakar dig bästis:)


Tisdag

hejj,
Idag är det tisdag o jonas kommer hem ska hem te han snart för att sedan sk jhan dra te jobbet!!!! nu stiier ja o instalerar voddler påmin fiina dtat!! trodde aldrig jag skulel få de men nu har jag de o de e nice!!!!! HAHAHAHAH men nus ka jag fixa mig för om typ en kvart ska ja te jonas!! puss o krm love ya bitches!!!



the deer hunter

hejj,
Nu e jag hemm ao jag har sett the deer hunter med elis o raz o staffan.. den va gammal film ksk från 70 talet elle senare? hahah men den va bra. fast som vanligt när ja o grabbarna ser film e inte ja så inne i filmen-... efersom vi oftarst ser krig filmer o jag fattar mig inte på sådagn!!! Men i allfall...

The der huter har fårr många oscar o den e faktiskt värld att se trotts min älskade pappa såg den i sin ungdom:P !!!! men vad ska man göra jag älskar han o jag tycker han har bra film smak!! pappa du e bäst typ:P

Sedan spelade vi ett spel som hette??? någo konstigt med ord man skulle förklara... det var ..justet de hetta rapakalja.... hahah knasigt spel man skulle förklara gammeldaxa ord typ. alla var seriösa förutom lilla jag som tog allt med ett skratt... hahah det var jag som kom på de bra förklarigarna te ord typ abotar jag ba a de e avartar på finska oa massa kreativa skitsaker. Men jag hade dock aldrig rätt.....:( hahah sedan var det ett annat spel man brukade spela när man var liten de va någo med en laburint:P hahaha kans knas.., Nu e jag trött o jag ska upp tidigt för ja ska te jonas innan han ska jobba i morgon o han kommer hem typ 12.00 elle nårgo så jag ska sova puss o kram......


massa kärlek te alla o jag ärlskar er !!!!



ELIS RAZMUS O STIFFIN

hejj,
Idag ska jag träffa elis stiffin o raz:) vi ska hem te elis o se film tror ja:) ahhaha men i alflall så ska de bli kul. Nu på morgonen ringde jonas och väckte mig dför jag måstede gå upp:P sjukt jobbigt men br!!!!!! HAHAAH iallfalll så ska jag nu gå o fixa mig hahah jag har just fixa håret de blev knas:) men nu måste jag dixa allt så att jag kan dra te elis sen!!!!!

Puss pårumpan te alla fula människor!!!!



Hemma slappar dag!!

hejj,
Nu har jag hafrt en hemmarslappar dag jag har städat mitt rum o de e skit fint nu o jag har dusch O SÅ ... HAHAH SYND ATT min älskling inte e här o delar de med mig.... saknar dig baby... älskar dig mäst...

i morgon ska jag till elis o kolal film med raz staffan o hen..:) kilalra o jagf':P hahah sen på tisdag ska jag träfaf älsklingen!!!!! AHAHAHAHHAHAHA Puss o kram alla suchers½!!!!!!!

Idag

hejj,
idag segar dagen sig fram jag har typ gått ut på promenad med familjen o sen sett på film o slappa hela dagen.. och nscak med jonas! HAHAHA de e konstigt när han e i stockholm saknar man inte han elel jomen inte mycke för då vet man ju att man kan ses när som men nu när han åkte iväg så venne asså då sakanr man varn på ett annat sätt!!! AHAHAH kansigt men men .. Jag säger ba att det e knas men jajaj...

Ska jute skellefteå... fett knasigt haha men jag ska upp o umgås med kusinen o släkten se ska jag ju på dop!!! fett mysigt !!!!!1 Jag ska bli gudmor!!! Men ni ska jag se film igen ...Älskar er..

Love ya puss på rimpan te alla!!!


kommer sakna dig älskling

hejj,
Imorgon drar min älskling te varberg för at hälsa på släkyten kommer sakna han:( han kommer inte förens på tisdag o sen drar jag på torsda bommer....  Men men vad ska man göra passa på att vänstra lite ksk.. hahah ni bvet att ja driver. Älskar dig baby<33 ses när du kommer tebax..



Avatar

hejj,
idag var jag ju påavatar man fick fett coola brillor och ahhaha jag dog av garv:P men den var lång vist den var bra typ jätet sorlig osv men jag tröttnade den var seg i bland men det var skit bra:P hahah men jag gämförde med new moon hah för då går ju alla killar halvnakan nu gick alla tjejer halvnakna.. typ elle asså de hade typ skyunke... hahah tråkigt typ jag ba alla enblå o nakna:P men här e knasbilder från bon:P





NY ÅR MED FAMILJEN..

HEJJ,

HÄR E NYÅRET MED FAMILJEN DE E BILDER EFTEROM DET SÄGER MER EN 1000 ORD...



Jag på nyår..



bords placeringen var gullig tycker ja:P



Vi ger alltid varandra julklappar på nyår o jag ficke n hallo kitty kaländer söt va?



Jag och min kära kusse...


Som jag sedan gjorde flätor på:)



Massa gott gott


Resten av kvällen såg ni på nyårsafton!!! Men detta var kvällen te tolvslaget:P o lite mer hände som att ja sansade o sjöng haha men inet medvetet..skojade men jo men de vill vi ente se!!!

Måste göra 20010

hejj,
En lista på vad jag måste göra 2010 hahahah ...

FESTA MED BÄSTISEN

ÖVNINGSKÖRA MED PAPPSEN OCH GUDFAR

GYMNASIET

SPENDERA MASSA TID MED MIN ÄLSKLING

SKAFFA JOBB!?(SOMMARJOBB)

BÖRJA TRÄNA

ÅKA UTOMLANDS ELLE PÅ NÅGON KUL SEMESTER

GÖRA MASSA ANDRA SAKER SOM E KUL O JA GILLAR....!!!!!!



AVATAR

hejj,
Nu ska vi går på bio..... Jag och kussarna ska se avatar!!!!! i 3D !!!! Fett nick inge bajs!!!! HAAHHA  ajag kommer garva årt allt o manfår kansiga brillor ... då kommer ja garva mer!!!! Åt nora o staffan.... haha och mig själv så klart!!! Men men vad ska man gör när man e jag.... HAHAAH iallfall nu sitter ja o kusse nora här o ja ska lära henne lite i bloggen!!!! Fett nice :P 'Men nu ska jag gå ner vi ska dra te bio snart o ja måste fixa mig!! AVATAR ska vara skit bra!!! HAhah hoppas de när de har arbetet på den i så många år typp 8 tror ja de va:PO ahhahahahahhahahha puss o kram alla love ya....

Puss på rumpan...love ya bitches!!!!





BIlder fårn nyår<3

hejj,
här e bilder från typ en timme sedan bilderna från i går kväll komemr sedan nu kommer de andra från i dag elle i natt ellei 12 slaget iallafall<33

Jag o kussen staffan-....



jag o kussen nora...


Jag och tjej kusinerna....



Jag och nora i snön på 12 slaget? eller?



Älskade oss<3



fian kusiner? KLART!!!



Jag ute i snön? på berget...


Jag ute på 12 slaget


Kusinen<3



fyrverkeri... 


GOTT NYTT ÅT BITCHES!!!!!!! ÅRET KOMMER BLI TOPPEN HAHAHAHAHAH !!!<33

GÅTT NYTT ÅR

hejj,
ett nytt år och nya möjligheter,
gått nytt år alla söta och inte söta. Ni vet att jag äslar er allaoch jag hoppas ni får ett toppen år. Nu e de ju inte 2009 utan 2010:O OMG vad ska hända i år då? de ni det vet ingen en men jag hpoppas få dela mått år med massa alsakade människor. Jag hoppas att jag och min älskling ska få ha ett toppen år och att jag ska trägffa nya bra människor. HAAH och nu snart elle i sommar får jag övnings köra!!!!!!!! ÄNTLIGEN detta år innehåller massa trevliga nyheter som kommer äga sönder. Älskar er alla och hoppas alla får ett bra åtr!!!<33