Nyår!

hejj,
Iggår mötte jag ebba i stan. Jag var med Claudien så och vi gicck runt i stan och sedan fikade vi! Jag och Claudine bytte julklappar. Jag fick en kläning jag velat ha från gina och hon fick en handväska hon ville ha! Sedan åkte Claudine med oss på tåget hem. Men vi gick av i tullinge! Vi gjorde egen pizza och den var jätte god. Ebba skulle sova hos mig för i dag skulle vi tillidol! Vi hade köpt ett gossedjur till Alice ooch Kevin De skulle oxå få varsin ros, Robin B oxå. Vi var uppe till typ 3 och gick upp8. Jag är jätt etrött i dag jag kan inte prata! Hahahha jag orkar inte prata! Men iallafall. Så vå åker enda till Nykvarn och kolla på idol. Vi gjorde värsta skullten och allt. Ialla all var det is kallt i nykvarn! Detvar värkligen kallt! Men det var oxå kul! Efter när det var skiv singering så Fick Kevin Apan av mig. han ba"tack så jätte mycket"*Kram* "Robin kolla vad jag fick" *Paus* Robin flinar"Kevin gissa varför hon valde en apa till dig"*Kevin tittar oförstående på Robin*. Då kom Alice som varit på Toaaaa. HOn ba" JAAAAA,"*Springer till mig* "Min Lock alike" *Ger mig en kram* "Kevin Robin min Idol lock alike!"*Robin ler* "Ja jag ser det" Alice"Hallå Alla det här är min Idol Lock al ike!" Sedan såg hon min kläning och hon bara. "Gud vad finkläning.Jag har oxå en sådan" Så skrattade vi! Sedan fick vi tröäöööjor och min skiva singerad! Alla typ glodde på mig. Men jag tyckte om det! Hahahhahahah. Sean åt vi och nu lämnade jag Ebba på Centralen. Nu ska jag klä p mig fiiina kläder och gå och Festa!!! Hoppas ni alla fååår ett bra nyår.

(Bilder från i går och i dag!)


(Idol Nykvarn)




XoXoSouk

God morgon

hejj,
Nu är det absolut inte långt kvar till nyår. Eller till Idol för den delen. Imorgon bitte åker jag och Ebba till Nykvarn. Men idag ska jag möta henne i stan och så kommer min vän Claudine med oss. Jag har saknat Claudien Mycket.

Igår kväll snackade jag med en kille jag känner. (inte så atraktiv*) och han var För att JOhan brukar alltid säga så och jag saknar Johan skit mycket. Men jag bryr mig inte omvad Micke säger för han är tönt och jag vill inte att han säger så för din egen skull. Jag menar jag älskar inte Micke så. Jajaj i alla fall det slutade med att kl 00.35 fick jag ett sms att han måde dåligt och att han inte kunde snacka mer! Så jag tror han blev packad och decka. Men är inte säker på den fronten men man kan ju aklltid spekuler! Men i allafall så hoppas han har en trevlig dag!  Jag fick veta nui att han deckade och  han ba "Jag struulade typ med 2 tjejer" Men stackarn. Det hade tydligen blivit värsta hemma festen! Jag menar hans första va? Men han var i allafalltrevligare när han var full det kan jag ju inte säga något annat en! Hahahhahahah. Så man länhgtar till nästa gång så han inte säger massa skit till mig som vanlligt. Oki det var hans 2a hemma fets (med sprit!) Men stackarn han venne ens vad han gjort i går! Jag menar det är lite överdrivet! Men han kommer ha en stooor minneslucka i allafall. Det är det ända possetiva ju!

Nu skaja gå kläpåmig och åka till stan! Men ska nog städa upp lite först!



XoXoSouk

Lite mer en vad?

hejj,
Nunär jag vet hur man lägger upp bilder på bloggen så kommer det här nu. Asså jag vill säga att video blogg är väll kul. Men vissa övberdriver. Som Kisses hon är lixom föööööör mycket! Jaf menar jag tycker bara det är överdrivet med som hon gör! och alla parodier på henne. Men jag måste säga att vissa är roliga men de blir oftast för mycket! Ja faktiskt och för er som tycker hon är snygg... Ni e galna. Hon se ut som jag venne vad. Inte snygg i alla fall hon ser inte ens bra ut! om jag var ni skulle jag tänka om. Jag menar ta Kenza i stället. Men varf just Kisses? Hon är bara Föööör mycket! Men kolla De får ju som dom vill UPPMÄRKSAMHET! Jag tycker att honär säkert en vanlig människa men jag mnear. Jag tycker rättare sakt att hon blir förmycket!




XoXoSouk

Johan är "nästan" naken


Hejj,
Kolla in dettta sjukt sööta klipp med Joahn Palm!  Jag älskar det. När han sägern "Nej inte filma" Så gnäller han så mycket och det låter jätte gulligt! Hahahahhaha. Jag Lovar er det är jätte söööööt. Men nu vet jag hur man lägger upp klipp på bloggen så det kommer säkert några till dit! Elle rjag menade HIT!




XoXoSouk

New moon!!!

hejj,
Nu sitter jag vid tadtan och datanördar miig llite. Jag fixar åtar till min nya Ipod. Och så Söker jag på filklipp på Youtube! vet ni vad jag hittade!!!!!???? Jag fick reda på att New moon filmen kommer ut i sommar!!!! JIPPIIII. För er som inte vet är det (När jag hörde din röst) Twilight 2 boken! Jag blev jätte glad! Jag längtar. Så 2 saker jag längtar till för nästa år är:

1. Twilight 4 boken kommer ut i Mars.
2. New moon filmen kommer ut i sommar!


Jag kan knappt vänta ag menar asså kolla. Jag älskar böckerna men vad jag älskar mer en att läsa(som jag absolut inte älskar, jag läser typ en halv bok om året.med undantag för Twilight serien) så är det att se på film. Jag har sett jätte mycket på film i mina år! Så jag längtar värkligen.

Justet den nya harry potterfilmen kommer juut 2009 oxå! Det ska bli kul och se den. jag har inte fastnat så mycket för böckerna i Harry Potter serien. Men filmerna! OMG de är jätte bra! särskilt är Ron snygg.

Men 2009 ska jag oxå se på The Dutches (eller hur det nu stavas)

Så för att sammanfatta några saker jag ser fram emot 2009:

Fjärde boken i Twilight serien.
New moon (filmen.)
Harry Potter och Halvblodsprinsen (filmen)
The Dutches (Filmen)


Jag ska så klart fortsätta blogga! Det får man inte glömma! Men det har blivit så vanligt för mig att jag räknar med det! JA faktiskt.

En sak till kom jag på som jag måste göra under 2009! Jag och Ebba ska åka till Johan Palm och träffa han! Det är viktigt det får ej glömmas bort!

Så glömm inte vad jag sa och glömm inte att se på New moon det ska i allfall jag göra!



XoXoSouk

29December

hejj,
Snart är det faktiskt 2009. Jag längtar. Det blir ett nytt år med nya möjligheter. Det som är bra med att börga på ett nytt år är att man kan börga om på nytt lixom. JA starta på ett nytt spår i livet. Men nog om det. Jag bestemde just med Ebba att hon ska komma till mig i morgon och sova här till nyår. Sedan poå nyår ska vi till Nykvarn och kolla på Idolerna! Fett kul. nVi ska skriva utt bilder och göra värsta kolaget! Asså jag längtar! Ojojoj vad kul vi ska ha! Fast jag kommer säkert se ut som crap för jag är as trött! Jaja nu ska jag gå och klä på mig för vi får gäster snart!

Puss och kram till dig Johan Sömnes som är i Spanien nu!

Oki men ni måste ba se danna bilden. Kollla hur Johan Palm kollar på Ebba Fett sööööta<3



XoXoSouk

Nästan midnatt

hejj,
nu sitter jag i min säng och töntar mig. Jag ser på Sagan om ringen-de två tornen. Jag har oxå sett Shaksper in love! De va jätte bra och Sagan om ringen slutar inte för en halv ett. Nu börgar det igen skulle bara kolla läget hä på bloggen. Pussar och kramar!*

 

XoXoSouk

Efter stan

hejj,
Nu har kjag kommit hem från stan. Jag var med Ebba Nadja orkade inte. Så vi var i stan i alla fall och det var jätte kul!  Vi börgade dagen med att inte hittavarandra! Hahahaha, jag var vid ålhens och hon var inte där. Så vi virrade runt i en halvtimme. Det var jätte kul. Så jag var på ålhens och köpte en halsduk och så. Sedan när jag och Ebba träffats så gick vi till HM. På HM så köpte Ebba en tröja och sedan gick vi till Gina Tricot. Där jag köpte En tunica och en kläning. Och Ebba köpte en kardigan och en tröja. Sedan gick vi till HM igen och kollade på grejer. Där köpte jag en till Tunika. Sedan var vi på Indiska. Där köpte Ebba kuddar. Så stängde affärerna. Kl 5 stängde de. Och vi hade kollat i många affärer. Vi fikade oxå. Det var Gott. Haha gottgott. På tåget hem sat jag med en jätte söt kille osm inte slutade kolla på mig. Han var värkligen söööt. Idag har varit jätt ekul. Jag och Ebba hade kul. Jag fick en julklapp av henne oxå. Det var örhängen. De var fiiiiina! Justet vi ska ju ses den 31/12. Då ska vi se Johan Palm i Nykvarn.

(Klicka på bilderna så blir de större)



XoXoSouk

28 December

hejj,
Idag ska jag åka till stan med Nadja och Ebba. Vi ska gå på Rean. Jag ska shoppa. Hahahah shoppa är skit kul. en jag kan ju se om jag hittar något fint. Jag menat tänk om det inte finns något fint då kan ju jag inte köpa det! Men om det finns något fint kan ju jag köpa det. Vi skulle träffats kl 13.30 men nu skavi ses 14.30 för Ebbisen försovsig. Jaja nu ska jag äta mat och sedan åker jag in tidigare. Eller jag vet inte. Men nu ska jag blåsa håret och fixa mig.



XoXoSouk

27 December

hejj,
Idag har jag varit i stan med Elis. Det var kul. Vi bytte min kläning och sedan köpte jag ett fodral till min Ipod. jag köpte oxå 3 skivor jag ska ge bort på nyår. En till Alva en till Nora. Den 3dje ska jag ha. hahahahahahha. De kostade 19 kr. Vi år oxå mat i stan. Elis åt jätte stor kebabtalrik och jag åt lite pommes. Hahaha jag vet onyttigt. Sedasn kom Elis hem och åt med oss. Kussarna kom oxå. sedan spelade vi buzz ocg guitar hero 4.

Nu har Johan åkt! Jag kommer sakna han mycket. Idag snackade vi typ hela dagen. Jag önskar jag kunde komma med honnom. Men det går ej. De skulle till spanien . gud vad sköööönt!!!!!!

Imorgon ska jag träffa Ebba! Ja!!!!!!! vi ska åka skridskor i kungsträdgården och så kommer Nadja och Claudine med. Ebba ska få sin juklapp av mig. Och Claudine borde oxå få sin då. Men jag ska köpa en till henne i stan. Imorgon är det söndag. Affärerna stänger tidigt då. men det är ju oxå rea och troligtvis fullt i stan! Men jag tycker det är mysigt! Nu ska jag ringa claudine ocg snacka om i morgon!

(Klicka på bilderna för att de ska bli större)




XoXoSouk

26 December!

hejj,
Idag var joag och Johan i stan! Det var kul men nu har jag ont i ryggen och benen. Undra hur många kalorier jag bränt i dag!? Vi var i allfall på mellandags rea och det var kul. Jag köpte en tröja på HM. Sedan en kläning från MQ. Ens ådag Alice har men den passa de int på mig så jag ska läna den i morgon! Det var synd för att kag älskade den där. Jag blev kär(hahah). Sedan ett brätt skärp. Och ett armband.Juste skor oxå. Jag köpte oxå en Ipod. En ipod tutch! OMG vi letade i 1000 år efter den i alla affärer. Stackars Johan. Sedan åt vi Donken. Som vanligt köper jag kyckling och pommes men jag äter inte upp allt! Jag venne jag mår illa av den maten ! BLÖÖÖÖÖ. Justet vi träffade Isabella(eller Isabell) Från vbärsta vännerna. Johans tv-serie. Hon var oxå på Rea med sin vän.

Jag kommer sakna Johan så jävla mycket! Jag menar han ska til spanien nu och jag ska vara hemma! Jag villinte att han ska dra men han ska tydligen det. Jag kommer sakna han. Men när han komme ham ska han få julklapp. Ha inte med det i dag!  Jag ska träffa Ebba oxå. Och Claudine så klart. Många vill se mig ni vet. (Skojade)

(klicka på bilderna om ni vill ha större)



XoXoSouk

Anandagen.

hejj,
God morgon kanske är det rätta orden! Jag har nyss Duschat och nu ska jag klä på mig. Det är nämligen så att jag och Johan ska till stan och Shoppa!!!! Jag vet det var typ 1000000 år sedan vi sågs jag har lixom saknat han! Men nu äntligen ska vi ses innan han åker iväg igen. De ska typ på semester tror jag till spanien? Jag kommer inte igåg! Men gud vad jag saknat han! tror han har saknat mig oxå(hoppas det ) ! men nu måste jag klä på mig så vi kan ta tåget vi bestämt!

Älskar er mest!

 <3 

XoXoSouk

25 December!

hejj,
idag har varit en skön dag. Farmor gick nyss och vi hade jötte mysigt. Vi åt Turkey och till efterätt åt vi en fruktpaj. Imorgon ska jag och Johan på mellandags rean! Jag ska handla en ipod och han... Jag vet inte kanske kläder . uste han ska köpa en bok. Jag måste oxå köpa juklapp till honom! Vet inte vad jag ska köpa! Det är lätt till tjejer. typ halsband mascara, Örhöngen. Men vad ska man köpta till killar?  JA ja ses på sluutrean i morgon!





XoXoXSouk

Juldagen

hejj,
Nu är det juldagen. Igår var nätte kul vi fick playsttion 3 och singstar,buzz och Guitar hero. Men jag fick oxå pengar och ett nattlinne,plattång,filmer och lite andra saker.Det var jätte mycigt i går i allfall. Min lillasyster ville vara tonten. Ja men ingen i år familj tror att det finns en tomte och Maja som var (tomten) är den yngsta. Men hon var sööt och alla var glada. Maten i går var skit god oxå jag älskar julmat! Sedan sjöng vi jul låter typ(Tradition). Efetr det så instalerade jag och Hugo Playstaitionet. Hahahha det var kul. Jag måste bara säga att jag behöver ingen platttång för mitt hår e redan platt som en pankaka men man kan locka med en plattång och det blir skit fint! Ja ialla fall idag sk afarmor komma. Juldagen är typ tråkigasste dagen när man e liten. Jag kommer igår alla år då får man inte "leka" med någon eller något! Men nu e det lungt när man blir äldre tycker man att det är kul. Det är skönt att sova till 12.30 och sedan vakna och se på film. Det gjorde i allffall jag i dag ! Men vi ska som vanligt på juldagen få gäster. Farmor kommer och vi ska äta typ turkey. Det låter inte gott men det är som kyckling. Men i alla fall så ska det bli mysigt. Jag är alltid jätte finkladd på julen. Det är det som är kul med jul att man får klä upp sig. Jag älskar det ! idag har jag på mig min gina klning med grå strumpbyxor och röda högklackade. Det e fint!(Bild kommer senare). Nu till ulmat. ulen är den tiden på årt jag äter mycket mat. Elle nej inte sant ag älskar mat! Men i all fall julmaten är jätte GOD!!!!!! Särskilt Dopp i grytan. Och för er som ej äter det är det som spadet av skinkan man doppar bröd i! Det låte rinte gott men de e det! Nu ska vi äta och bli lite mer tjocka! Som om det inte räckte med all mat man åt i går! på julen bara äte roch äter man. Men efeter det ska man trääna! ialla fall jag! Hahahahha men nu ska jaggå ner och tjocka mig. Farmor kommer nu .

Pussar och Kramar. Ha det bar på juldagen!



XoXoSouk

Julafton!

hejj,
Nu är det äntligen Julafton! Jag vill bara säga en sak innan vi ska fixa mad mat och klappar. GOD JUL!
Justet ni ska bara vet avad sööööt Johan var! på hans blog står det Att han äääälskar  mig och allt! Omga han e as gullig! Hans länk finns där nere vid länkar om ni ville tiitta in på hans blogg! Nu ska vi fixa fram mat och så. Vi har så klart tittat på Kalle anka och hans vänner! Nu drar jag! Herrå! Och GOD JUL!
Här är min jul från igår till i dag!

(Tryck på bilderna så blir de större!)


Julen är ju inte slut nu!

XoXoXSouk

GOD JUL!

hejj,
Jag har sovit skit dåligt i natt! Jag vet inte varför men mina syskon tror att det var för jag väntat på tomten.Vi säger de så länge! För ärligt vet jag inte varf! Men nu är det jul i alla fall! På morgonen får vi alltid paket och vi brukar få av syskonen. Så jag fick av Maja och Hugo i morse. Sen får vi alltid en tining av mamma och pappa så jag fick Cosmopolitan. Av maja fick jag en Bh den var jätte sööööt! Av Hugo ett par skit fina örhängen! Jag trode jag skulle få typ mascara som förraåret men jag fick fan jätte fina grejer! Nu har jag Ducshat och ska klä på mig! För jag ska till kyrkan och se på min syrra som ska sjunga! Hon ska sjunga solo! Ni kommer få se bilder på de sedan!

Igår fixade jag pepparkakshuset! Ni ska få se hur de blev sedan oxå ! Men så länge GOD JUL!



XoXoSouk

Dan före dan!

hejj,
Idag är det dan före dan! Imorgon är det Julafton och jag har blivit FRISK!!!!!! Jag är jätte glad men ledsen på ett annat sätt! Jag har bara hunnit köpa julklappar till mina syskon och mina kompisar inte min mamma elle pappa! Jaja jag kommer nog på något! Ialla fall vill ni veta vad mina syskon ska få!? Jag vet att de e lungt för våran stora dator e trasig så de kan inte läsa min blogg! Ja i allfall ska Min syster få 2 stycken baby bratzoch en kortlek och min bror en Elgitarr och en bok! Det är en Manga bok som heter Dragon ball tror jag elle så var det one peace! Jaja. Nu ska jag bara snacka med Claudine! Jag har saknat henne jätte mycket! Jag önskar vi kunde fira jul tesm men de går ej! i  morgon får vi gäster, men de stannar bara till efter kalle anka! Min syrra ska sjunga i kyrkan i morgon. Hennes komppis sjunger oxå och efter det ska de komma och äta tomte gröt och så sen ska vi se på tv( Kalle ) Sedan ska de hem och vi ska ha vår lilla jul hemma! Jag venne varf vi aldrig firar storjul med alla i släkten men ja de blir väll ganska stort! Hahahha amen jag saknar jularna när alla var samlade. Nu firar vi varannan jul med morrmor och morfar och varannan själva!  Det är så att vaannan jul kommer de ner från norrland till oss. Men de kan inte komma varie för då e det synd om våra kusiner som bor i norrland. Jag menar mormor och morfar kan ju inte dela på sig. Men jag vet faktiskt inte om de kommer nästa år!? För deb örgar bli ganska gamla. Men ja ju äldre de blir ju äldre blir ju vi så vi kanske kan komma upp till dem om några år!   Jag sitter och tänker på förra året. För ett år sedan var jag dööööööö kär i Johan och vi hade just blivit vänner. Men vi var hela julovet. För ett år sedan var mormor här och morfar så klart men de jag menar är att vi år väll middag och sedan slog vi in paket! Jag slog in Min syrras och brors och de slog in mina! Jag vet faktiskt inte om det kommer bli så i kväll. eller jo så klart vi ska klä granen och paket men det lkänns inte som jul! Det känns inte dom om det är jul än! Snööön saknas! Juste jag och Ebba ska tröffa Johan på nyår! Älskar er båda!

Men nu är det mat! Ska äta e jätte hungrig! Hahahah. Johan Sömnes Du betyder. Haha Ebba,Nadja, Claudine och alla andra sööötnosar som jag älskar. Vi se si morgon då är det jul !

GOD JUL!



XoXoSouk

Hejsan alla!

hejj,
i torsdags slutade jag skolan och fick typ Halsfluss och influensan! Jag har mått skit dåligt men jag börgar bli bättre! Jag hoppas att jag blir bra så jag kan handla julklappar i mogon! Typisk otur som kommer till mig när det blir jul! Allid när det händer något kul blir jag sjuk! Men i alla fall. Nu ska jag berätta vad som hänt medans jag var borta!

I onsdags den 17/12
Mamma och Ebba fylde år. Det var oxå fejm avsluutning! Tråkigt tänker ni då men nej det var kul. tråkigt att man inte kommer ses på ett tag men roligt att uppträda! Jag sjöng Stardust och var skit nervör innan men jag sjöng fan ganska bra! Sedan spelade jag teater (Jag var Askungen) Jag skulle snacka engelska och vara ninja! När jag kom upp på senen fick jag black out! Jag menar ofta jg får black aout men det gick bra! Jag inproviserade typ hela!  Sedan missa de jag en låt jag skule köra på ! Men det spelade ingen roll! De andra var oxå duktiga!! Jag vill inte favorisera någo Men jag tror jag kommer sakna Johan meesta!

(klicka på bilderna för att få stora)


                                                                                                                                                                                                                         

Torsdag den 18/12
Idag slutatde vi skolan ! Det var skööööönt! Men i alla fall så var det rlig skolavslutning. Musikklasserna sjöng ock några gjorde eget! som Tex Ally och Mimmi OCh Mats och Poul. De var Duktiga!



Efter skolavslutningen så åkte jag till nstan och träffade mamma,pappa,min bror och syster. Vi skulle möta mina kusner och Faster. När vi hae gjort det gick vi och fikade. Det är typ en tradition att på skolavslutnings dagen gå och fika med släckten. Som för övrigt bor ganska nära men det är mysigt! Så vi Gjick på vetekatten! Jag åt typ det jag brukar äta där! Asså på Somrarna när vi går på Caffe brukar jag alltid. Och då manar jag alltid. Med undantag för typ 2 gånger. Men vi brukar gå typ 100000 gånger. Men i alla fall tar jag allltid Äpplepaj! Jag älskar det! Med Vaniljsås så klart! Men i alla fall dena gången Julavslutnings fikat tar jag alltid en typ Chockladmouss grej! De heter Tiro elle något sådant. Sedan varm chocklad och ett vanilj hjärta! Men jag ter inte allt själv. Så jag brukar ytp dela med mamma! Jag orkar typ bara halva Tiron och halva vaniljhjärtat!

(Klicka för större bilder)


Men efter vi hade ätit och skulle handla lite julklappar så fick jag otroligt onti  halsen! När vi kom hem provade jag feber. Jag kunde inte svälja! Jag hade 38,5 det är ganska mycket för mig som i vanliga fall har 36,4 MEn i allafall! sedan dess har jag legat hemma utan att kunna äta! Men dricka har jag gjort! Det är svårt att äta! MEn det ska nog gå jag hungrar igjäl snart! Men jag kan fortfarande inte gäspa! Det gör bara ont!


Eftersom jag börgar bli frisk  ska jag nu julbaka mina speciella goda Chocklad kolor! Men asså jag har oxå gått ner! Det är inget inget bra att gå ner nu ! Men ja har gått ner 6 kilo typ nu när jag varit sjuk! FAN!

Johan förlåt att vi inte kunnat träffas jag skanar dig mycket mycket. Jag hoppas vi träffas snart för du är alltid i mitt hjärta! Älskar dig mest av allt. (Kärlek men inte på de sättet)

Puss och kram hoppas ni får det bra i jul! *

XoXoSouk

TITANIC

hejj,
Nu sitter jag i sängen och ser på Titanic! Jag har sätt den förr men jag älskar den filmen. Jag venne om jag kommer se hela i kväll den slutar halv ett. Och jag ska upp kl 06.00. Mamma fyller år så vi ska fira henne! Men nu börgar den igen ska dra ha en bra natt och allt sådant! Puss och kram! Har ni tängt på att de kortaste nätterna man sover desto bättre drömmar.När jag sover korta nätter drömmer jag om bra saker!



Nu börgar Titanic igen!

XoXoSouk

heej

hejj,
I Lördags var jag på Lucia var jätte fint.! De var jätte sötaoch fina ! De var i  Ängskyrkan i tumba som vi var och det var en jätte fin konsert!



I Söndags var vi på Julkonsert i Emanuellskyrkan! Det är en kyrka i stan och jag har aldrig varit där. Men det var jätte fiiint där och de hade en pol. Asså inte en såådan som i badhur utan där man döpersig! Men det såg utsom en bubbelpool!



I går hade jag jätte ont i magen(mänsvärk) så jag kunde inte gå till skolan! Men det blev bättre efter jag hade tagit 2 voltaren så jag gick endå! Men i alla fall så sov jag till 11 och sedan skulle jag gå till skolan. Men då ringde Johan och frågade var jag va! Jag svarade att jag ver hemma och sov! För ni vet inte hur ont jag får i magen det går lixom inte att beskriva! Min i alla fall sa han att vi skulle lussa om en kvart ! Men jag trode att vi skulle lussa på Tisadagen så jag hade alltså glömt! Så jag Ducha och sedan sprang jag till tåget. Jag kom vid 11.30 dit och sådan tur hade de precis repat klart! Men jag som hade tängt gå till skolan. Efter luciatåget gick jag till skolan. För däe vi skulle lussa var bara 4 minuter från skolan! Segersjö folkets hus heter det! Men jag han till vår sista lektion! SV var det. MEn det var fatiskt roligt. Men jag missade Provet! Men det gör inget jag gör det i morgon!



Idag var vi i ishallen i Tumba med klassen och åkte skridskor! Det var skit roligt och jag spelade hockey för första gången! Det var faktiskt roligt.Först var det ganska uppdelat Tjejer på ena halvan och killar på andra. Men efter ett tag tröttnade jag på det och då sa jag till tjejerna att jag ville spela hockey. Då spelade vi hockey med killarna. Fast Claudine ville int vara med! Hon ville typ inte alls åka skridskor! Men Frida var skit bra hon och jag  spelade med Jimmy och Calle och lite Viktor.Men jag var rädd hela tiden att jag skulle bli tacklad jag som så lätt får blåmärken! Jag låter mesig nu men det är sant.  Jag hade så klart ballerina skridskor på mig! Fett ffiiina  ju!





Efter vi varit i ishallen sluta vi.då stack jag och Claudine till stan och kollade in kläder och juklappar. Jag köpte en Sak men vi provade i alla fall jätte mycket och fiina kläder. Jag laddar upp några här på bloggen!

(Klicka på bilderna om ni vill ha större)


Det här köpte jag i dag. Det är som typ sand pabber som vax elle något sådant!


Min och Claudines unkar och min Vitamin dricka!


Andra saker jag gjort i helgen som spelat "Guitar Hero" Fått idol skivan Träffat markus som var i majas kör.


Justet i Måndags hade min syrra klass fest med Lucia tåg! Hon ahr haft Lucia tåg tre dagar i rad.Hon var Lucian!


Jag tror att det var allt!

XoXoSouk

Film!

hejj,
Jag ser på film! wild cild! Så jävla skön. Hahahaha jag älskar den! det handlar om en rik tjej som komer tilll england. Hon är bortskämd men får lära sig att vara den hon är! Filmen innehåller fina kläder skor och den har ett bra budskap!



BTW- Ebba du e dan skönast! Jag menar kolla ba på komentaren! Love you

XoXoSouk

Lucia

hejj,
Nu har jag gjort egen pasta,hahah. Vi sk aäta lasange i morgon och vi gör egen pasta tillet! idag sov jag till yp 11.30! Vi har gäster från Falkenberg och snart ska vi åka och se min syrras lucia tåg i kyrkan! Jag ska fixa klart mig och sedan dar vi! Det är så mysigt ute nu men detr är ju bara snö som saknar! Jag orkar inte vänte på snän snart köper jag snö mpå burk! hahahah Nu ska jag fixa mig jag har bråttom !



XoXoSouk

Kevin...

hejj,
Kevin van Idol2008! Det var bra men mina tvivel stämde inte riktigt! Skit samma! Alice är nog besviken men jag kan oxå förstå det! Imorgon kommer hon nog inse att hon oxå får en bra kariär! Bara hon vill! jag låvar i alla fall att jag ska köpa henne cd!

Nu till Kevin! HAn var bra i dag men jag tycker han har levererat bättre i andra delfinaler en i kväll! Men man kan ju förstå kevin har aldrig hängt löst!

Helheten av pogrammet var skönt men alla dessa pauser och alla dessa avbrott! Kan de inte sätta in utan Pauser eller något! Jag venne men det blir jobbigt at titta på! Alla dessa Fjortisar och små tjejer är lite störande! Det måste vara kul för idolerna men de stör så mycket! JAg menar kolla bara på allt man hör knapt vad folk säger!

Men i all fall ett stort grattis till Kevin! Och idol går i repris på Söndag!



XoXoSouk

Vad ska hända...

hejj,
Hallå jag sitter och lysnar på Alices Vinnar låt och jag ligtalat RYSER! Jag tvivlade på henne innan men nu! det känns som om allt klarnat och hon stiger fram ur dimman! det är som om den här låten är gjord för dig Alice! Jag vet att du har Faceat hård kritik men nu ska du se! Ingen kan kritisera dig fördenna Final! Och till er som Tänker hon är inget att ha eller som har något emot henne! In your face! JAg menar Kevin kanske vinner men ALice har visat att hon oxå kan! Hon är en stjärna det kan man intekomma ifrån! Och nu är det paus! men ta det lungt Idol kommer tillbax kl 22.30! då blir det spännande att se vem som vinner! Jag håller stenhårt på Alice. Om man går på tävlingen i dag blir det nog hon men på helhet är det Kevin! Men vi fårse. Jag var nästan säker på att hon inte skulle lyckes men hon lyckades fan så jävla bra!!!!!

Det ska ju oxå bli kul att se johan igen! och de andra idolerna! Det var längesedan alla var samlade det finns sådanna men inte kommer ihåg! Jag mins absolut inte vem som rök först! Men de ska ju sjunga så då får vi se.

Det är inte barra idolerna som är fantastiska! Har ni sett kläderna de har på sig! De har ju på sig jätte häftiga och fina kläder på sig! Men nu kommer Idol tillbax efter Pausen! Jag orkar inte vänta men jag får göra det! Ska se på fredg hela veckan nu tror jag!

Hoppas nu kollar finalen kl 22.30 det ska jag göra i allafall!

 

XoXoSouk

IDOL!

Hejj,
Nu är det 8 minuter tills idol börgar! Min tippade favorit Alice Som faktiskt klarat sig igenom alla Fredagsfinaler ska i kväll sjunga i GLOBEN! Trots att hon hängt läst och så är hon ändå i Globen i kväll! Men en annan tippat stor favorit Kevin är hennes mot tävlande! Men jag tycker att det kommer bli kul i kväll! Jag håller nog mest på Alice, fast jag vet nästan 100% att Kevin vinner! Men man kan ju inte vara säker. Men alla somkommer till Globen i Finalen kommer att gå långt! Alice som är född 910711 är ju bara 17 år. hon har hela livet på sig att bli en IDOL. Medan kevin 860609. Han är 22 år och han har ju ioförsäg hela livet också men han är äldre, Men han är ju redan en slags idol. Han var med i Melodifestivalen 2 gånger. Men han har inte hängt löst någon gång! Igenom alla teman från Soul tillRock Och kärlek! Vad tycker ni!? Vem borde vinna! Man kan ju inte säga att de inte förkänar att så i globen! Nu är det bara några minuter kvar! Jag ska krypa ner i soffan med mitt fredagsmyys och kolla på idol nu! Ses kanske i pausen!



XoXoSouk


Äntligen!

hejj,
Nu kan jag blogga igen! Jag har väntat och äntat!

I denna vecka har det faktiskt inte hänt så mycket. Jag har slapnat av med skolan betygen är satta och jag har VG och Nårgar G.
MEn i alla fall har vi haft en trevlig vecka och jag har haft skit kul den sista hela skolveckan! Hahahahha! Nu när julovet snart börgar blirndet mycket bloggande! Jag måsta ta bort filer från datan för den e full! Så jag har inte lyckats lägga uppp nya bilder men det kommer!



XoXoSouk

HALLÅ

hejj,
Min dator har inget internnett jsuet nu och jag tror inte den kommer tebax! Elle joden kommer snart men asså jag tro rinte den kommer fören på måndag! Nu tänker ni säkert! Hur kan hon Blogga då! Det 'rför att jag inte e hemma! Men jag kan inte blogga länge till nu för jag ska dre hem! Men jag lovar att blogga om allt som hänt när internätt har kommit!



XoXoSouk

God morgon

hejj,
Vi börgar 09.10 i dag så jag har sovit lite mer en jag brukar ! Det var fett skööönt! Men Nu håller jag på att fixa mig tiull skolan! Jag ska ytp se vad ajg ska ha p åmig jag venne om jag ska ha kjol elle "tunika". MEn vi får se. Hoppas ni har haft en bra helg det har jag och min kompis Ebba har typ visat intresse för min Johan! Men asså inte så att hon e kär i han men hon vill typ lära känna han och så! Med min johan menar jag inte min kille utan min "bästis" Johan! Vi är mer som syskon en som tesm! ja faktiskt! Och nu har jag bestentmig vad jag ska ha på mig! Jag ska ha En stor tröja!



Kläder:
Leggihngs: HM
Tröja: USA
Linne:HM
Strumpor: Östersund

Hoppas ni får en bra dag!

XoXoSouk

Andra advent

hejj,
I dag har jag varit på Song träff. Det var as kul! Men i går vill jag inte prata om . JAg e as trätt nu och jag pallar inte blogga just nu men jag kommer typ blogga i morgon.HAhahahahhhahaha det händer inte jätte mycket på en helg det händer mer under en skoldag!


XoXoSouk

Imorgon!

hejj,
Imorgon ska jag till Ängskyrkan och hjälpa till med en välgörenhets basar! Sysn där Och hoppas ni har haft en trevlog kväll det har jag i alla fall haft! Oki doki! Nu ska jag sooooova! Fett sköööööönt!



XoXoSouk

Idol!

hejj,
Fett sköönt! ROBIN B ÅKTE! Sorry men det var de ända rätta! tycker jag i alla fall! Men alla har sina åsikter! Men jag blir bara så sur! Det finns folk ajg älskar som sägrer"Alice suger i allafall" ´Men det gör hon inte! Hallå tror ni hon kom hit till Final för att hon suger ! Nej då så! Men det är endå skönt att det är så här! Alice komme rnog bli tvåa men som sakt hon suger inte alls! Om hon blir tvåa kommer det gå bra för henne då oxå! Ja så klart det kommer! men konstigt nog vill jag att kevin ska vinna han är så snäll och lixom ja jag venne men. Tvåan kommer ju oxå längre! Men det är en annan sak! Sorry Robin dina fanns stöttade inte dig tillräckligt genaom att skrika! Men som vanligt blev jag trött i Pausen och ritade lite! Här komer bilderna jag ritade!




Hej då söta Robin!



Go KEVIN!!!!!



HEJA BÄSTASTE ALICE!!!!!




XoXoSouk


5/12-2008

hejj,
Idag hade vi NO-förhör! Jag tyckte jag kunde det ganska bra! Jag är i allafall en sådan som inte kan plugga till prov/förhör! Så i dag när alla puggade innan lektionen satt jag och fottade en text som stod vid fönstret!


Efter skolan åkte jag hem för min syrra hadde bowling kväll med sin klass! jag var den som var äldast av barnen och fick sämst resultat! Jag fick 64 poäng på 1,5 rundor! GUD VAD DÅÅÅLIGT! Men vi åt oxå middag där!



Sedan kom jag hem och såg på idol!

XoXoSouk

Igår!

hej,
Kom hem fett sent i går! så jag pallade inte blogga! Jag pludggade typ bara sedan somnade jag!

Igår: På dan var jag i skolan! Senare åkte jag in till satn och gick runt där! Och typ vid 5 träffad ejag min kusse! Vi gick och köpte biljetter innan vi åt! Vi åt i kungshallen! Jag åt Kina met hon åt tackos! Vi fick pulss säten! Det är typ så att man kan kuta sätena och har extra platts och allt det var jätte skönt! vi behövde inte ens betala extra förde. Jag hade rabatt kupong! Vi såg Twilight den är jätte bra. jag såg ju den med Johan men då var den läng nu var den kort och inte lika bra! Men jag älskar den endå! Jag har ju käst de 3 svenska böckernna och jag älskar dem! Jag skiter i om ni tykcker jag är tönt de var fett med bra!



Sedan kom jag hem och mitt rum ser ut så här!



XoXoSouk

SKOLAN!

hejj,
Nu är jagf i skola! Det är lunch men jag äter inget! Vi hade just hemkunskap! vi lagade typ potatislasange! Till efterätt lagade vi chocklad muffins! Det var gott emn ändå inte! Nu sitter jag i datasalen och väntar på att lunchen ska gå över! Vi har No och So sedan slutar vi! Men som vanligt har jag massa grejer att göra efter skolan! jag ska till stan och se på bio med min kusin! Vi ska se Twilight! Sedan ska och shoppa och äta mat i kungshallen. Så ni kanske ser migdär! Vi ska för övrigt på bio sergel! Men nu ska jag erkänna något pinsamt! Jag  är men på TELIA relklamen!  Det är pinmsamt och de låter inte som jag men det e jag! OMG jag tror jag döör men jag fick jävlöigt bra betalt för det! Nu ska jag dra ut med Claudine! Vi ska jag venne vad men jag ska någon stans inte sitta här som en jävla tööönt! Nu drara jag!
Puss och kram!



XoXoSouk

GOD MORGONN!

hejj,
God morgon söööötisar! Idag ska jag på bio med min kusin! vi ska se Twilight! men jag ska gå och äta frulle nu! sedan ska jag till skolan i gen! Vi ses!



XoXoSouk

EFTERLYST

hejj,
Jag efterlyser en afär där Robin B i idol köpt sin mössa! JAg venne vilket märke det är men jag vet att set är ett märke! och jag måste typ veta var han köpt detn! Snälla hjälp mig! Skriv i komentarer var om nni vet något!




XoXoSouk

3/12

hejj,
Nu är det jul igen! Ialla fall snart hoppas jag!12 dagar kvar till lov .. eller i all fall 12 skoldagar men nu e de ju så att idag var det 12 dagar det betyder att i orgon är det 11 dagar! Så idag hade vi ingen musik som e det roligaste ämnet! vi hade julpyssel i stället för Elelevs val! Vi fick fika på Pysslet!  MEn som vanligt avr alla killar först att äta fikat! Och Marianne fick inget så jag delade med henne! Sedan på svenskan läste vi. Sedan gick jag hem! Jag har jätte omt i magen så fort jag äter elle kännerlukten av mat. Det lixom knytersig som om jag skulle spy! Fast jag har inte spytt och kan typ inte det! Men förstå känslan!


  


Justet jag har bara typ två kapittel kvar i min book! Den är ju jätte bra meen Frida avslöjade lite granna ! Men det gjör de bara mer spännande!



XoXoSouk

2/12!

hejj,
Jag blogagde inte på riktigt i går! Det var ju för fan första december!nMEn jag är jätte trött och vill bara ha lov! I alla fal fick jag min broroch syster Adväntskalendrr! En chocklad och en min mamma gjort tilloss! Asså virkat till oss!  Jag fick en tamborste i första "luckan" i går!

 

Igår var jag och Claudine på Tullinge gymnasium öppet hus! Men jag tyckte ite det var så bra! vi var oxå ute och tågluffade med våra snygga te koppar! Men iallafall var vi i tullinge gymnasium. Vi träffade Emil och viktor där oxå! Men sedan skulle vi gå hem. MEn jag var lat och ville ta bussen som Aldrig kom!!!! Så vi gick endå! Tur att jag hittade!



 


Idag!
Idag försov jag mig! Jag vaknade typ sju! Mitt  tåg går halv  8 så jag tog  ett senare tåg asså kvart i 8 tåget! Men det var försenat till8.10 . VI BÖRGAR 8.10!!! så jag kom seeent men sådan tur var en lärare på tåget så han hjälpte mig med läxan! Nej nej skojade! Han är vår So lärare och han såg ju att tåget var seent så jag hade tur där! Men sedan i skolan har alla varit trevliga!! Förundrasnvärlt trevliga! Men efter skolan gick  jag, Tone,ne och Claudine till Centrum för kag skulle prova linser! Men vi komm en halvtimma tidit så.. tja jag hade as hont i huvudet och sa den som är tyst längst fåår en chocklad bit  typ. Det blev tyst och ingen sa något. Det varade 10 minuter och jag van...MEn jag ville inte ha cocklad så de fick den!


(Claudine vill inte vara med på fotto hon säger"Jag blir så ful")

Senare efter det tästade jag mina linser! Jag ska kanske köoa grööna!



Efter jag provat de så åkte jag till stan för att möta Ebba och Naja mina två söötnosar!
Vi ade jätte kul fast jag blevtjock och åt på Donken! Men i alla fal letade vi en mössa till Nadja och sen åkta vi runt lite. Ebba köpte en kalender från RockZone.  Sedan åkte vi till Idol hotellet och de tog bussen hem därifrån. Då gick jag till tåget!
 




Det var typ min dag!

XoXoSouk


Tullinge!

hejj,
Dagen i dag var tråååk! Men ja! Först typ var det som en vanlig måndag fast jag var hos tandläkaren! Sedan blev det en Kaos dag! Det börgade efter Lunch då vi lysnade på Radion i klassrummet! DÅ kom min RadioReklam Upp! Jag skämdes och fortsatte läsa men jag rodnade jätte mcyket! Sen sa Claudine att det var min radio reklam och jag Dooog nästan! Nu så har jag varit på Tullinge gymnasium och kollat om det är bra där! Men jag ska Inte gå där det var bara trååk pogram! Sedan träffad ejag Emil Och Viktor där. Det var typ kul! Nu snackar jag och Viktor om Penagr haahha. Det är inte som det låter men han undrar hur man kan bli fik på att spela in reklm! JAg tycker det bara är roligt att snacka om sådant men jag skääms jätte mycket näsr reklamen kommer.Men igentligeb Varf skulle jag hjälpa han när han behandlar mig som skit!?  Nu ska jag sova! Fast klockan är lite så är jag As trött!  Imorgon sa jag åka till stan med Ebba och Nadja! Och på Torsdag ska jag på bio med min Kusssssssiiiin!






XoXoSouk

Fina oss!

hejj,
Nu är det så att det blir inget bröllop mellan Mig och Johan Och Nadja och RobinB.


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:43):

stekarn!


NadjaGranlund säger (19:43):

aa :D


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:44):

hah Sthekarn Min man elle hur va de

tror jag har ändrat mig ska gifta miig med cocakola mannen


NadjaGranlund säger (19:44):

hahaha, då tar jag steckar'n :D


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:44):

a gör så


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:45):

nej jag tar bagge du tar den andra


NadjaGranlund säger (19:45):

andreas? :-O


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:45):

hahah elle vil du ha lila:P


NadjaGranlund säger (19:45):

:D


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:45):

laila*


NadjaGranlund säger (19:45):

han e rätt snygg ;)


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:45):

nej Ush

haha robin E

;P


NadjaGranlund säger (19:45):

Robin B :-O E.et e ful :P


LovisaSoukTengnér<3 säger (19:46):

jag vet men om jag får cola manen får du han! robin E Asso


NadjaGranlund säger (19:46):

haha okej, vi säger det, :D Nadja (L) Robin E

Lovisa (L) CocaCola mannen

Min och Nadjas fiina Konversation elle vad man ska säga! JA så blir det!

Nadja bröllopet blir i morgon kl 11.00 i St. Erikskyrkan ellle nått sådant!

Justet Ebbas nalle kom med på ett Johan Klipp han sparade hennes nalle! Hallå vet ni hur glad hon blev elle!?

Haha du vet att jag älskar dig!



XoXoSouk