JAG VILL HA SVAR

hejj,
Jag vill ha svar av Joahn Palm! HAns web Cat går inte bra ahn svarar bara på andra och inte på mig! Jag vil lixom att han ska komentera min blogg! hahah jag vill typ bli kompis med han med jaja JAg vill ialla fall att han ska prata med mig! Innan jag träffade honnom så var jag lite skkeptiskt till hela Joahn Palm grejen men nu! OMG han e fett snygg!



XoXoSouk

KVÄLL

hejj,
Nu har jag kommit hem från kyrkan. Min syrra skjöng jätte bra! Fast det var skit tråkigt! scoterna skulle typ få märken och det tog en timme. Men nu har det nya kyrkåret börgat och nu ska äta midag och Lyssebyllar. Haha oki jag vet att det heter Lussebullar men jag säger Lyssebyllar!!!

Ha det gött




XoXoXoSouk

Inte för att..

hejj,
Inte för att klaga men när jag ocg Ebba van idol grejen så var det utlåvat "HELA" idolkolektionen pluss 400kr att handla idol musik och 500kr kontantkort! Men vi har inte fått något av de! Lite idol tröjor och såm men inte alls det de lovade oss! Vi skulle oxå få bo på Idol hotellet men nej det fick vi inte heller. Jag klagar inte över Fredagen för den var fantastisk men jag klagar över de som lovade priser och vi fick inte de!!! Det var dåligt tycker jag jätte dåligt! mn jag vågade ju inte säga till de "GUD VA DÅLIGT" för då kanske de skulle blivit dura men jag tycker värkligen att det var dåååligt och det kan man inte komma ifrååån!!!!!

Jag får ta upp detta med Ebba och så får vi se! Men tills dess tycker jag ni ska skriva vad ni tycker om detta!



XoXoSouk

Gäster

hejj,
Igår hade jag gäster! Eller det var hela famlijen som hade gäster! Det var jätte trevligt har inte träffat de på evigheter typ! Här kommer några bilder! Det var väsrkligen kul. De vuxna spelade fett mycket Nintendo Wiii.


(Tryck på bilderna för att föstora dem!)

   
    

XoXoSouk


Hej hopp!

hejj,
Stackars idol tejen! Alstå hon svimade och allt! Det  är lite synd om henne fsat jag tycker så klart att jag förkänade att vara med han mer en hon! Jaja hahah det var ju spänande att veta elle hur!? JAg sitter och funderar på hur min So-uppsats ska bli! Jag pallar inte tänka på skolan nu men det e ett måte! Jag måste ju hålla mitt braiga VG+ betyg uppe.

SO-VG+
NO-G+
ENG-G+
SV-VG
MA-IG

Oki det ända jag suger på är matte! Men det viste jag från börgan att jag söög på! Men jag ska gå ut 8an med mins 2 MVG! Det är mitt mål!!!!

Jag kommer inte orka gå fakeltåg i dag! Men jag tror att jag måste det är typ en tradition för mig! Men de har varit det sen jag var 2 år kan inte jag bryta den traditonen!? Men nu ska jag gå och äta lussebullar!



XoXoSouk


Kläder

hejj,
Jag har städat på mitt rum och hela min garderob! Det här är kläder jag inte vill ha mer om ni vill kan ni få några! Deär nästan oanvände de flästa har jag bara haft 2eller3 gånger! De är i storleken 34-36!

De är bara att lägga en komentar på de du vill ha!


(Tryck på de små bilderna så blir de stora)



                 


XoXoSouk

ADVENT

hejj,
Nu är det första advent! Imorse blev jag väckt av pappa och sedan åt alla frukost! Nu bakar vi Lussebullar fast jag trötnade! degen var jätte kladdig och jag e jäte trött. Pappa kom kl 10.05 och väckte mig! Men men. Jag e så glad över min blogg!  Nu ska jag gå och Duscha och min syrra ska sjunga snart i kyrkan!

glöm inte fakeltåget innan kyrkan i dag kl 16.00 i Tumba!



XoXoSouk

God natt!

hejj,
Nu har gästerna åkt hem! Jag ska typ borsta tenderna och sova! Eller ofta jag kommer sova men ni fattar vad jag menar. typ se på tv elle något i alla fall gå bort från datorn! Tack Nadja! Och god natt! Oki så kort blir inte blogginläggget  men nästan! I morgon ska jag se vad som händer! Det ända jag vet är att jag ska sova tp till 13.00 och sedan kl 16.00 ska jag till kyrkan och lysna på min syrra som ska sjunga! Det ska bli riktigt kul att se. Jag hoppas Grödinge kyrka kommer komma oxå! Det skulle vara roligt men ser nämligen inte så mycket av dem nu för tiden! Vi på ledarskolan ser inget av Grödinge! Men det kommer det kommer! Nu drar jag för i kväll ha en skön natt! 

Pluss Mr Pimpman! Ha inga åsikter om min blogg oki!? Jag tycker i alla fall den var fin!!!!



XoXoSouk

TACK TILL NADJA!

hejj,
Som sagt var Nadja du e fan bäääst! Jag kunde aldrig fixat bloggen utan dig! Men om jag får korongla vill jag ha hjälp med en sak till. Men det tar vi i morgon! Så om du läser min blogg som jag vet att du gör. Så hörs vi i morgon om de sista. Tack i alla Fall uppskattar det mycket! Och den där killen du skicka till mig. Han va jätte söt Prenumererar p åhans blogg och har gjort det länge men ja i all fall. Jag trode killar inte bloggade men han e ur gullig! Sorry om jag varit frånvarande vid datan men vi hade gäster o de stack hem nu ! Men jag vill köpa dina kläder men de tar vi privat! Hahahahah i alla fall några!!! Jaja lova logg ain på msn! Älskar dig gummna<3


Ni vet väll nadjas blogg: www.NadjaGranlund.blogg.se/love



XoXoSouk

Kollade komentarer!

hejj,
Det här stod i komentarer av min kompis! Hahaha Fett synd! Men johan borde inte åkt Robin borde och tjejen var hysterisk! Men hon va typ normal sedan i eftersnack. Stackars tjej! Jaja

Max om FAN!:
YEEEEEEEEEEEEEEEEES JOHAN PALM ÅKTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Fan va patetisk hon som fick gå upp på scenen var xD Hahaha jag pissade nästan på mig av garv när jag kollade på eftersnacket på youtube sen xD
IP: 81.231.181.173


XoXoSouk

Tack!

hejj,
Jag har fått hjälp av min kompis Nadja att fixa min blogg! Den blev ganska fin men jag håller på med en fortfarande! Men jaja. Nu ska vi få gäster. Så jag bloggar senare!

tack Nadja!





XoXoSouk

FAN!

hejj,
Jag somnade sent i går så jag han inte blogga! Men jag blev jätte sur! JOHAN PALM ÅKTE UT!!! NEJ NEJN EJ!!! Robin B skulle ut! inte Johan den sööta lilla Johan!!!!  Fattar inte folk det! OCh sedan allt med att Alice hängde löst. Vad var det för skit? Robin B Du förstör alt du skulle åkt ut! Inte Johan! Johan Skulle åkt nästa fredag! Sedan Skulle det stå mellan Kevin och Alice! Då skulle Kevin Vinna och Alice komma tvåa! För det är tvåan som blir något STORT!!!!! Ebbas och min Sööötaste johan Palm Stackarn Jag känner medlidande! Stackar Stackar Stackarn! Nu är jag jätte sur! Jag vet men jag börgade nästan gråta i går! FAN FAN FAN !!!! Vissa tycker säkert att Alice skull eåka ut men hon va kanske int bästa men hon va fan inte semst heller!! Det fanns sämre en henne!



Nu ska jag dra och sova lite till!


    


XoXoSouk

26/11-2008

hejj,
Idag fick vi tilldax våra eng prov!!! JAG FICK VG+. JAAAAAA jag äger jag fick VG+. Jag är fett glad.

Jag läste oxå ut den andra Twilight boken. New moon heter den! Den var oxå bra men Edward försvann från bella för hennes eget bästa och han blev mycket god vänn med Jackob. Sedsan kom han tillbax och allt årdnadde siiig! Nu ska jag börga läsa den 3dje boken eclipse.

Fast jag tyclet svenskar översätter dålligt så jag skrev de engelska titlarnas namn!

Twilight = om jag kunde drömma

New moon =  när jag hörde din röst

Eclipse =  ljudet av ditt hjärta

De riktiga översätningarna skulle var a!

Twilight = Skymning

New moon = Ny måne

Eclipse =  förmörkelse!

Jaja vad var det jag sa! Nu kommer min hjält snart.



XoXoSouk

OMG

hejj,
Nu har jag fått svar av mr pimpman. Hansa att han kommer och hämtar mig, tänkte bara om ni ville veta




XoXoSouk

IDOL

hejj,
Nu har bilderna komme upp på www.Idolshop.se/Tavling 
Jag blev lite ful haha men Ebbisen blev bra! Ja så är det ! A ialla fall jagf ser ut som ett månster p åbilderna ju! Ops hahahahah sorry men det var en kul dag men nu är jag besviken!




XoXoSouk

Idag

hejj,
Idag har jag känt mig som ett spöke. Jag vet inte varf? Det har bara varit som omjag inte existerat. Det känns bara tomt och meningslöst. Jag har oftaste mycket som på går i mitt huvud men idag känns det bara... De känns inget. Jag känner värkligen mig tom i dag. Fattar inte vad om hänt! Helt neutralt! Kani nte någon hjälpa mig. Det känns jätte konstigt att bara var som inget inget alls!? Idag har jag gåt runt som ett spöke med en bok i handen och ja inte gjort så mycket utom att läsa! Men det känns tomt !! Som om något saknades!!





XoXoSouk

Life

Mitt liv är bara ett liv. Ett liv i mängden. Jag är bara en människa och jag är en i mängden.  Om mitt liv skulle sticka ut, vad skulle hända då!? Jag menar mitt liv är bara ett liv mitt liv mitt liv.... Humm....Mitt liv..Om det skulle vara något spänande Tänk om " jag åker på språkresa. I Usa finns den här snygaste killen. Han är inte helt och hållet säker på om han borde bli tesm med mig för att han inte vill ha ett förhållande på långt håll. Men det går någar veckor och vi blir mer och mer käran i varandra. Tillslut när vi ska skiljas kan i inte det. Det är som ett band som byggts upp mellan oss!" Vad händer sedan !? Ja vet ju inet för jag har et helt tråkigt liv. Rätt hendelselöst! Men om bara om!


XoXoSouk


25/11-2008

hejj,
Idag i skoan hade jag och Claudine en egen lektion. Vi hade idrotten och killerna var jette jobbiga! Men jag kan ju inte säga alla killar! Utan typ ... Nästan alla kanske.


Idag läste jag ut boken "Om jag kunde drömma"

Boken var as bra den heter "Twilight " på engelska och jag bara älskar filmen!

Boken var jätte bra! Jag kunde inte skuta läsa och det är sannt!!!!!!!! Jag har aldrig i helamitt liv sedna 5an "Läst" Asså läst som lixom Läst ut en hel bok själv! Jg ska börga på tvåan i dag! I kväll. Haha typ nu. Imorgon ska jag till tandläkaren och kolla om jag har hål. Haha kommer missa lite av skolan men jaja. Fan nej jag missar musiken! NEjNEJ NEJ ! Jaja har faktiskt bokat om min tid där i 3 gånger de är typ sura på mig! Jaha hoppas de inte tar ut de över mig i morgon!JAg håller på att skriva klart min novell! Men jajaden får ni hära om senare nu ska jag LÄÄÄSA! JO vänta hallå OJJJJ nu spilde jag ut mitt te över mig! OMG JAG SKA DUSHA NU .... Men jag spillde te över datan oxå ... FAN! Så nu har jag Duschat. Menjag vill bara säga .



 
MR PIMP MAN (MMAXIMAN) du vet vem du är! Glöm inte att du lovade att hämta mig!!Klätra upp till mitt fönster och sen ta mig med på äventyr du vet ! Hahahahha jag väntar på dig!!!!

you know that i love you




XoXoSouk

Något jag tängt på

hejj,
Något jag tängt på. Asså det är konstigt men hela dan har jag tänkt på den perfecta killen! Den perfecta killen skulle vara någon sokm typ kom från någon annan stans i sverige,eller i världen . Någon som kommer som en mystisk människa men som sedan bliir världens sööötaste!!
Sweet dreems



XoXoSouk


PROV!!

hejj,
Köte bok 2 i dag ! Asså i Stephanie Meyers serie Twilight! Men ja i alla fall idag var Claudine inte i skolan men jag hade det bra endå! Fast jag saknade henne så klart! Men i alla fall så har vi prov i morgon No-sexuaökunskaps prov! Men jaja det ska gå bra ! Jag är inte säker på allt men ja de kommer gå bra!



XoXoSouk

GOD NATT

hejj,
Nu har jag kommit hem! Jag har sett Twilight med Johan nu! Den var jätte bra jag ville bara se den igen! Mina kompisar som såg den förut tyckte inte om den men jag älskar den! Filmen man vile lixom se mer och mer. När den tog slut ville man bara se vad som hände sedan! Den handlar ju om Bell som kommer till Forks. Hon sommer  från Arizona där det är varmt och skönt . Där bor hon med sin mamma och hennes låtsas pappa. Men hon har valt att flytta till sin pappa i Forks för att hennes mamma och "pappa"  ska få lie mer plats typ. Hos hennes pappa så är det kallt fuktigt och blött.Det är nget hon ser fram emot! Edward är en kille som inte är en kulle! Hahah han är en Vampyr! E läs boken i stället!

Baksides text:

Tre saker jag absolut är övertygad om. Det första var att Edward var en vampyr. Den andra var att det fanns en del av honnom-och jag viste inte hur stark den var - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag vilkorslöst och ohjälpligt förälskad i honnom.

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regning småstad i Washington. Han förväntar sig att hennes liv skulle bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar Edward Cullen-gåtfull och oemotståndlig-tar hennes liv oväntade och farliga vändnignar.

Edward har länge hållit sin identitet som VAMPYR hämlig. Menb nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den personen Edward älskar mer en någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivsäggen mellan begr och lifsfara!




Den är värd att läsa tro mig! Jag läser typ aldrig frivilligt en bok men jag kan inte släppa taget om denna! Den svenska värsonen av boken heter "Om jag kunde drömma"



XoXoSouk

Idag

hejj,
Nu ska jag fixa mig lite för jag och Johan ska på bio snart! vi ska se Twighlite! Omg jag kommer dööö älska rden fiilmen men jaja. Jag hoppas vi kommer in!!! Den e frpn 15 år(TÖÖÖNTIGT), Den ar från 11 i USA!! Men jaaja jag ska se dan oavsätt !!! Läst boken till03.09 i natt. Kunde inte släppa den men sen typ sooomnade jag nstan så jag var tvungen att slluta!




XoXoSouk

I kväll

hejj,
Kom just hem! Har varit ute till tumba med mina kära vänner...Hahah i alla fall var vi iute och gik och helt plötsligt blev det snäbollskrig i snön! Ja de e ju snö nu!!  Omg jag blev mulad och allt!! Men Claudine blev mer o mer mulad hahsa hon blev dyngsur!



XoXoSouk

Idol

hejj,
Jag van ju lock a like tävlingen och igår var jag poå IDOL tillsammans med Ebba och Nadja! Ebba hade oxå vunnit idol Lovck alike Johan! Johan Var jätte trevlig och Alice oxå fast hon hade ne dååålig dag! Vi fottades med dem o allt vi ska typ komma i Expressen elle Aftonbladet Pluss att vi var med i tv i går! Jag var ful Ebba var jäåtte fiin! Och hallå jag såg RobinB i Kalsonger! Flera gånger! Till Slut frågade han om vi Timade rätt eller om vi planerade att komma in när han var i kallingar! Oki jag har ialla fall lärt mig att man måååste knacka innan man går in! Hahahah. Jag hade på mig Alices Abba kläning och ett par skor som jag tror hon hade på Rock temat! De var 15 cm Hög klack och i 37! 37! Jag har typ 38-39 Omg mina fötter e jätte döda i dag! Kevin var jätte charmig och gullig! Han var jätte söööt! Jag tvivlade på hans utseende förut men nu ! han e fett fiiiin ju! Anna åkte ju ut i går! Jag säger inte att de var oki en hon va den som jag tyckte skulle ut i går. Hon är duktig men oxå ung hon kommer igen ska ni se! Alice och Johan Kommer nog ryka snart! det e inte de jag vill men man kan ju tänka sig det. Eller RobinB För johan har måååånga ååånga fans som röstar på han! Men RobinB Har ju det oxå men jaja i alla Fall!  Jag tycker endå att Robin B är den som ska dra nästa pogram sen Johan sen Alice sen Kevin.... Oj jag menade att Kevin skulle vinna! för han har Faktiskt en fantaskisk röööst. Pluss att om Alice kommer tvåa! Så kommer hon gå långt ! Har ni nånsin sätt den som vann gå lika långt som tvåan? Ja och för Johans del ja han ¨han är super söt super snygg och super trevlig men han komme få et skivkontrakt endå tror jag! Han e 1992 och yngst. Alla skrikande fans det kommer gå bra för johan även fast han inte vinner! Och RobinB Ja de kommer gå bra för han oxå ! Kanske inte Idol Mén i alla fall Min snygging! Jag såg fan han i kallingar de var turkos blå.. Sen säger jag inget er ni får lista ut frsten själva! Hahaahhaha..Men i alla fall var det As kul!!!  Vi ligger ute på Katrins Blogg på tv 4.se oxå!! Johana Kevin Alice OCh RobinB MÅNGA kramar!!!














































XoXoSouk


dröm!

hejj,
Min dröm är lixom som Twilight typ. Ialla fall som kärleks historian . man hittar en kille som är utanför och man blir kär i honnom! Men han e inte som man tror! Han är farlig och helt underbar! Jag vill ha någon som Kanske Nathan i Onte tree hill! eller som Nath i Gossip Girl. Nathan Den Coooola sportfånen som blir kär i den "inte cooola" tejjen! Sedan typ gifter de sig och flyttar tillsammans! Nath i Gossip Girl som är Rik men snäll och älskvärl! Sådan kille vill man ha sendan nån spmär bra Det ska kunnen bli en historia bakom det hela! JAg vill ha någon som inte ger upp hoppet om mig! Någon Som finns där NO MATTER WHAT!  Som i alla bra böcker eller filmer lixom!





XoXoSouk


SJUK

hejj,
Jag e sjuk idag oxå!!!! MEn hallå jag ska på Idol i morgon ni kan typ se miiig på tv och jag ska ladda upp fett mycke bilder! Igår var jag sjuk och kunde int blogga! Men jaja ses i morgon!



XoXoSouk

IDOL!

hejj,
Nu är det klart igår ringde de som ni vet och idag bestämdes det att jag skullevara med i TV! Fett kul TV hallå lixom ja!
Nu kan jag inte skriva meri dag jag e jätte sjuk har nysit sen jag kom hem och jag orkar inte mer! Ska bädda ner mig nu haha:P Oki ATCHOOOOOOOOOOOOO N u igen ! Ska gå och bedda ner mig nu ses!



XoXoSouk

17/11-2008

hejj,
Idag gick jag hem från skolan! Jag kände mig inge bra! Sedan åkte jag och kollad emig jag har bihålsinflamation...IGEN! JA ialla fall. Så RINGDE DE FRÅN IDOL! JAG KOM MED! Jag ska dit på redag och behöver ta ledigt! Jag är fett gald! hahahahhahahahah Fett stolt asså! Nu ska jag sova!



XoXSouk

16/11-2008

hejj,
Det snöööade i dag! Jag hoppas det snöar mer sedan! Jag hoppas det ! Nu blir det vinterjackan på! Den tjocka jackan hahahah kommer se jätte fånig ut i den men det gör inget den e fett varm och go! Idag på Facebook.com Hände världens roligaste sak! Nej jag skojade men hallå vet du att mina rödapumps skulle va jätte söta med min Svarta jul kläning! men jag ska köpa svart blåa skor oxå de e fett fiina!

  Jag börgar bli sjuk! Håller på att tappa rösten! Och är jätte snuvig! hoppas jag inte blir sjuk igen! Jag hatar att vara sjuk! Det är det västa som kan hända! och jag menar alvar att vara sjuk SUGER! Ni kanske tycker jag är konstig men ja! innan jag börgade 5an var jag aldrig sjuk men i 5an fick jag lunginflammation och influensan samtidigt. Sedan dess blir jag sjuk minst 1 gång om året. Oftast runt Höst/jul Och Vår /Sommar. JA det e fett tråkigt att vara sjuk. Förutom att man får soooova på morgonen!




XoXoSouk

Stan med Claudine!

hejj,
Idag var jag i stan med Claudine! det var jätte roligt! vi hade värkligen kul! vi såg en jätte söt kille. Men i alla fall så tästade vi massa kläder och så. Vi åt oxå mat och snackade massa! Sedan tog vi en promenad och så gick vi för långt. Vi gick från Gamla stan och hamnade vid Fridhemsplan. Det är faktiskt ganska långt! Jag undrar hur Ida har det hon åkkte iväg på komfa läger i går. Jag skulle oxå med men jag hoppade av som ledare! Jag pallade inte! Men jaja nu ska jag dra!















XoXoSouk

I morgon

hejj,
Imogon ska jag hjälpa Elin att flytta. Hin ska bo på Södermalm! Snobb....*Host* Sedan ska jag och Claudine gå på stan. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men hoppas något roligt! Elle jag har ju alltid roligt med henne! Jag låvar er ala att jag kommer få minst 7 komplimange ri morgon ska samla på de och sen skriva de i bloggen! Hahahhaha. Oki men jag ska typ dra nu Pussilussisar.



XoXoSouk

JAG TYCKER! (DIkt av mig)

ORD kan såra!
Folk som säger saker utan att tänka! det är jobbigt för den som får höra dem! De som gör saker utan att tänka. Det är jobbigt att ta emot slagen! Den man tycker om som behandlar en som skit! Det är jobbigast på dagen! Folk som är elaka och dumma! De får folk att bli stumma, ett nervöst skratt för de somvet. Undrar vad dom här mäniskorna tänker! Är de för dem som stjärnorna blänker? Att bli slagen. På natten inte på dagen! Som en kniv som hackar i ett sår. SÅ känns det för dig som förstår! Som en sominte kan sluta! För som som bara Prutar! Nu får ni ta och skärpa er!

Man årkar inte ta emot slagen inte p ånatten, inte på dagen!

Så sluta upp med att hacka på alla vi har alla kännslor!

XoXoSouk


IDOL

hejj,
HALLÅ JOHAN PALM hade en lika dan tröja som jag har! Han hade denn i kväll på duetten i IDOL! Men hallå den e köpt på Dam H. vill inte vara taskig elle något men skippa tjejkläder Johan Du e fin som du e!






XoXoSouk


Skolan

hejj,
Jag sitter här i skolans data sal nu! hahah vi ska ha emkunskap om typ 10 minuter och jag ville typ blogga innan. Jag undrar vad  vi ska gör i dag på hemkunskapen. I morgon på idrotten ska jag och Claudine hålla i lektionen! Idag har vi SO-Prov och No-Prov. Imorgon Har vi eng-glosor och Ma-prov. Nu ska jag dra på Lektion.





XoXoSouk

God morgon

hejj,
I natt drömde jag världens konstigaste dröm. Jag drömmde jag var gift med en kille somvar tilsammans med min bästissom var gift med en annan som var tesm med mig. Ok, komplicerat! men jaajaa ska  äta nu ses



XoXoSouk

FÖRLÅT

hejj,
Förlåt att jag inte skrivit på sistone! Det har varit så mycket att göra och jag har fyra-prov denna vecka. Och min datas bateri har avrit dött. HAhaha nu ser jag på Grace Anatomy. MEn jag låvar er att jag ska blogga mer. Jajaj hoppas ni har haft det bra jag har inte det så bra just nu går igenomen hård tid. Hard times you know. Min radio reklam kommer sändas på alla reklamkanaler i slutet av November. MEn Ses i morgon. Då har vi So.Prov jag måste fan plugga! Vet du jag e fett kääääär!!!!!! Menjag säger inte i vem . Och alla som tror jag har en kille så har jag inte men jag e as Käääär önskar jag hade de i alla fall. Hahah han så klar Han med Stort H! Oki Puss.

Adda min Facebook. Lovisa Tengner



XoXoSouk

Besviken

hejj,
Sorry om nni blev besvikna men jag har haft fullt upp i dag! Tyvär inget jag kan prata om.. Eller jo jag var i skärholme. Sedan håller jag på med en grej (Skriver en sak) Somär hemlig jag får alltså inte snack om den! Men ni kommer få veta förr eller senare! Igår gick det jätte bra sa jag att Johan kom!? Oki oki. Vi köpte glass i skärholmen och killen som sålde glassen var jätte seg. Men jag vet varf! HAn kollade på mig HELA tiden! Jag vet att han e konstig men han var oxå ganska sööt. Jaja skit i han. Kommer inte träffa han så




XoXoSouk

God morgon

heej,
Ennu en tidig morgon! Jag e ju ledig från skolan men plkten kallar endå! Nu e jag på vär att gå till Alby frjm och vara konfrnsier. Jag har en svart kläning ooch en rosa boa på mig! mitt hår e lockat! ja jag lóvar. mamma lockade mitt hår! Hahahahahahha det blev fett fiina(Bilder kommer sen). Jaja nu ska jag gå och äta. Men en sak är dålig. JAg har fått ont i halsen!


meeee

XoXoSouk

God morgon

hejj,
God morgon allafula fiskar. Idag ska jag vara konfransier på Alby bibblan. Hahah det kommer bli super roligt. men jag tror jag mååste få lite sömn först! Ses om några timmar

jagme

XoXoSouk

Natt

hejj,
Nu skriver jag 1 minut innan kl 00.00. Det betyder att det fortfarande är fredag! Lars Eriksson lämnade idol 2008 i dag. Men det var inga tårar. Jag tyckte lars var duktig och att det fanns anndra som var semre menmen. Nu måste ni rösta på mig jag håller på att gå under. http://www.tv4.se/1.707822/2008/11/06/vem_ar_mest_lik_idolerna Klicka på länken och RÖSTA!!!!!

juste jag fick VG+ på Eng provet. Stolt jag klarade det i alla fall!

GLÖMINTERÖSTA: http://www.tv4.se/1.707822/2008/11/06/vem_ar_mest_lik_idolerna

XoXoSouk


Fridaw

hejj,
Jag saknar en person fett ycket. Frida Ågren heter hon.Hon var den bästaste vännen i min gamla skola. Men sedan bytte jag skola och det känns somom vi har separerats. Somomvi aldrig kommer på samma nivo igen. Det känns som  vi växt ifån varandra. Jag vill inte förlora henne somvänn! Här kommer en bildpå henne!



Frida  Roligastefrida  Sötaste

OMG FRIDA  Pinsammaste!


Vi tillsammans!


SAKNAR DIG SJUKT MYCKET!

XoXoSouk

Kväll

hejj,
Just nu har vi ätit och jag snackar med en full lite kille som gillar att festa och är en Player. Han fråga mig är jag en player? Jag ba: E jag vet innte känner inte dig jätte bra men vad jag vet är du en snäll kille. Han sa då Ja men är jaag en Player och jag svarade Nej! Men han är typ det! Hahahah hoppas det går braf ör han han är som sakt var lite full i dag och med full menar jag fullt ut full! Stackarn hans tjej gjorde slut i dag. Fattar varf han e fullll..... Nu ska han lägga på . Han har träffat 3 tjejer son också har druckit lite! Men jag hoppas det går bättre för honnom. Det jag vet är i alla fall att han har rakatsig där nere och vill ha one night stand med min kompis och mig! Nu börgar idol igen. Ska dra Pusssss



XoXoSouk

Lock a like

hejj,
Hemma nu. städar lite granna. Pappa ringde till mig i dag när jag hade varit hos tandläkaren. Han sa att jag hade blivit en av de 11 finnalisterna på idols hemsida! Hallå hur coolt e inte det! Så snälla bloggläsare gå inoch rösta på mig!!!

http://www.tv4.se/1.707822/2008/11/06/vem_ar_mest_lik_idolerna

Jag behöver er röst snälla!

Idag hade jag faktiskt en ganska bra dag i skolan. Jag hade faktiskt det. Fast jag önskar att jag kunde varit på min kompis skola i dag . Det var ett jätte stort bråk mellan min "kompis" och en kille. Stackarn. Men jajaså är det om man är en player. Som han är.. Lovar dig!

Mamma ska få gester snart hon lagar mat för fullt så det luktar ganska hott nu! Men det luktar alltid gott när mamma lagar mat.

Många frågar om jag brukar dricka öl. Nej jag tycker det är jätte äckligt! Om jag skulle dricka skulle jag dricka Champanj och äta jordgubbar med chocklad på! HAhah så om nån vill bjuda ut mig bjud på det!

Jaja nu kommer gästerna men ni kan alltid rösta på mig på: http://www.tv4.se/1.707822/2008/11/06/vem_ar_mest_lik_idolerna

Älskar alla som röstar på mig! (Älskar er andra också men om ni röstar blir jag  gladare!)






XoXoSouk

7/11-2008

hejj,
God morgon alla. Jag har för sovit mig så jag ska bara skriva lite kort! Men i dag ska jag till tandläkaren i alla fall:P


jag

XoXoSouk

Kväll

hejj,
En skön dag hemma. Jag har bakat kladdkakaoch märkt att min dator är trasig! Mellanslagstanienten är trasig det tar 10000 år att få ett mellanslag. Det är faktiskt jobbigt! Nu ser jag på Desperate Houswives. Man kan se alla avsnitt på www.watchDesperateHouswives.org . Där kan nu se på alla sesonger och avsnitt. Nu börgade jag om från börgan. Med avsnitt 1 senong 1. Jag ligger på sesong 1 avsnitt 17. Sedanhar jag kollat upp lite saker på internet om Ipods. Och lite om kläder till på lördag. På lördag ska jag vara i alby sentrum och vara konfransie. Ses där?Kolla efter mig jag kommer ha svarta kläder och en rosaboa. Hahah fjäderboa tror jag. Nu ska jag gå och sova... Jag vet att det är tidigt men så e det!

NY

XoXoSouk

Lagar mat

hejj,
Nu har mamma kommit hem och vi lagar mat. Eller hon lagar mat och jag pluggar. Vi ska äta Pasta Carbonara! Fett gott ju en av mina favorit rätter! Rätten är ursprungligen från ...Gissa...Italien hahahahahha. Oki alla pasta rätter är ju typ där ifrån!Men jag pluggar amrikanska Revolutionen. Precis det som dei Nya Elementar soklan gör(Skulle bara säga det till Jalle) Hahahahhah. Men jag tror jag slåt han i kunskap... Jag e nästan klar med Uppsatsen vi ska göra om den och jag ska nu snart börga på Franska revulotionen. Ojoj. Men nu måste jag plugga lite!

g


XoXoSouk

6/11-2008

hejj,
Nu har jag vaknat! Äntligen hahhah. Idag har vi studie dag. Jag ska skriva lite So men nu har jag lagat Lunch. Det ska bli skönt att vara hemma en dag . Men hallå Nu är det så här. Jag har blivit upplagd på www.idolshoppen.se/tavling på Idol-lock-a-like-Alice Svensson. Det e jätte kul. Jag vill jätte görna träfa Alice och det skullev ara snällt om ni Röstade på mig:) Om ni skulle kunna? Tack Snälla för er som gör det! Igår såg jag på Gray´s anaomy Det vat väll kul. Sen kunde inte jag såva så jag såg på mamma mia! Nu läser jag Idun Och äter mat. Jag ska laga Kladdkaka sen tror jag. Det ska bli gott. Jag tror att Johan också kommer till mig i dag . Claudine skulle också komma. Men vi får se! Jag skulle villa shopa med mamma i stan sen tror jag ska ringa och säga det ´till henne. Hoppas vi åker och shoppar. Det är så mysigt med det!
Men glöm inte rösta på mig. LOVISA. Lock-a-like-Alice på www.isolshopp.se/tavling  




a
XoXoSouk
 

Idag.

hejj,
Komjust hem från skolan. Okej jag har varit på fem innan också! Idag  hade vi musik. Några spelade trummor andra gitarr ocg nån bas. Sen efter skolan åkte jag till fejm och sjöng. Vanigtvis skulle jag stannadär och dansa men den var instäld. Hallå jag måste bara säga en sak! JOHAN !!!! Min Johan ringde mig i dag och sa Souk det är vår 1års dag snart... Jag bara Vad? Då sa ahn att det var 1 år sedan vi blev Bästisar! E inte det världens sötaste kille som ringer och säger det!? Jag tänkte på det herromdan nämligen så det var lite kul! Juste om inte jag sa de innan ficck jag MVG i idrottsprov.


Älsk


XoXoSouk

Yes,We Can!

hejj,
God morgon. Idag kan jag faktiskt säga att det var en god morgon! Jag vaknade kl05.45. kl6.00 kom pappaupp och sa att BARAK OBAMA hade vunnit! Jippi, jag tyckte han skulle vinna. Sedan ducshade jag och nu såg jag påval talet. Valtalet var jätte bra. Han pratade om en 106 årig kvinna somm levde när igen kvinna eller svart fick rösta. Men nu fick hon de och hon hade gått genomlivet och sakt  "YES,We Can!" Obamas tal var jätte bra och jag kändemig tagen! Jag äri allafall glad att Obama vann! Om ni läser i aftonbladet får ni sesamma sak ! "Yes, we can". Obamas ord i musikvidion på yputube.com "Safe, Prosperous and free". Nu hoppas vi på det bästa Barak Obama! Det är tid för dig nu. Usa har röstat på dig och på Hopp. Nu hoppas jag att ni får en bra dag och Grattis till Obama!




XoXoSouk

Lite mer om mig

hejj,
Okej jag erkänner alla har nog en Idol. Jag har i allafall det! Min Idol är Alice Svensson i just pogrammet Idol. Hon har gjort mycket, När hon var iten var hon med i Popcorn. Hon har gjort talangjakter och Skanssen, Nu Idol. Haha jag skulle också villa träffa henne hon e kju helt Cool!!! Men hon e bra 17 år tänk er hon e helt fantastisk jag vill också vara som henne! Det är sant! Jag tycker hon ska vinna allt !!! men Alice måste ju fortfarande gå ut skolan tycker jag!!Puss och Kram



Jag är Adopterad. M det är sant! Ifrån Korea kom till sverige när jag ver 3 månader seda! Jaja nog med de måste sova för ja ska upp 6 på morgonen i morgon.

alices

XoXo Souk

4/11-2008

hejj,
Nu är det kväll i gen. Tja jag ser på UgleyBetty. Sen kommer DH.  Jag Dricker en Jätte stor komm teeeee. Haha Ja men fåse nu ! Vad har jag gjort i dag då? Jo varit i skolan... jippi, jaa asså vi ska typ ha Ma prov på Fredag nästa veckaden 14/11. Sedan No förhör omkönssjukdommar den 11/11. Sen So men jag vet inte riktigt när! Jaja ska se på tv nu ha de bra!!




XoXoSouk

Morgon

hejj,
God morgon. Ennu en nny seg morgon. Som vanligt för senad! Hahah Jag borde ha ätit frukost nu. De e de jag vknar typ när jag ska och så tänker jag... Nu ska jag gå upp och ducsha men sen somnar jag om. Men sedan typ halv sju går jag upp och dushar asså försenad!!!! Jag borde vakna sex ellekvart i sex såjag hinner! Juste i dag är det val! Det är mellan Obama och McCeyn ellevad han heter. Jag tycker i alla fall Obama sakvinna. Men alla säger att det är den första "SVARTA" presidenten! Han e faktiskt Mulatt! Jaja så e det när mäniskor gör skilnader på folk. MEn igentligen spelar det ingen roll för det blir nog en bra president  tror jag! Vi får se i morgon bitti vem som vinner! Men om det inte blir Obama kommer det i alla fall bli Världens äldsta president! Hhahahahhahah. Ja i allafall något! 

Jag träffade Johan i går. Fatta vad jag saknat honnom! Min söööötnos. Varför får han en egen rad på min blgg tänker ni kanske!? Men det är för att han betyder JÄTTE mycket för mig. 

Ha en bra dag nu och jobba inte i hjäl er. -tack för att ni läsermin blogg!

 Jag och Ida!


XoXoSouk

3/11-2008

hejj,
Det har vartit en jobbig dag! Man är tillbax i klassen och allt e typ caos efterlovbet! Jag hoppas det blir bättre sedan. Idag var AK sjuk... Man kan ju säga att det var skönt att dra hem tidigare men tråkigt att hon skulle vara borta! Men jag har köpt UGS i dag. Ni vet skor some somtoflor fast med sula och ludd inuti! Haha m man jag fundrerar fortfarande på en iphon såjag ska inte handla upp alla penger. Jag har värkligen saknat att blogga! På teatern i dag bestämde vi att jag skulle vara konfransier påAlbyBibloteks dagen!! Såpå Lördag i Alby biblotek kan ni se mig!!!!! Juste vi har studiedag påTorsdag! Men jaja ses imorgon!!'

bada



XoXo Souk

3/11/2008

hejj,
god morgon jag e hemma nu! Men jag måste skynda mig till skolan! Jag måååste bara snacka med Claudine!!!!! Hoppas ni har haft ett bra lov det har jag. Igår åkte vi hemoch kom hem jätte sent!!!! Vi satt i bilköi typ 2 timmar innan vi komhem och det tar 10 timmar att komma hem! De va ju inte det jag ålanerat ! Hade tänkt plugga lite granna i år men han inte det ! Jajaj ska dra nu innan jag kommer sent



XoXo Souk

1/11-2008

hejj,
Nu är jag här i gen. Men bara tillfälligt! Jag e hos kompisar och hällsar på .Men ingen är i min ålder. Jag fick låna datan här och det var ju ett specielt bra tillfäll för mig att blogga! Jag har saknet er fett mycket!

29/10-2008:
då satt jag i bilen hela dagen påvåg till Haverdal i haland.

30/10-2008:
Då såv jag i 1000 år till klockan 12.30. Sen åt vi lunch och sen gick jag och min lilla syrra på High School musical3
Min bror och hans kompis (Som vi är hemma hos i dag) var på Bond med pappa. Sedan kom hans mamma och vi åkte hem till vårat hus och åt!

1/11-2008
Idag alltså. Idag var jag med pappa och handlade i Coop I Faleknberg! Jag köpte en skiva där... Och jag ska köpa en Idol tröja. HAHAHA jag vet att jag är största tönten som köper en Idol tröja men jaja. Den var fett cool typ Grå med Råsa text!
Sedan kom min syrras kompis till oss och vi gick en promenad på stranden med hennes familj.(Alltså min familj och deras familj) . Idag fyller Hennes lillebror år. Simon fyller 5år i dag och vi firade honnom med tårta och paket.

NU:
Nu som sakt var är vi hos våra goda vänner i falkenberg! Ja,vi har ätit en jätte god middag i kväll och nu sitter jag vid deras data och bloggar. Jag läste Alices blogg(Idol Alices) och såg på en bild. hon hade på sig en likadan kläning som jag köppt i går. Hahahaha vilket sammanträffande! Jaja, Sådant kan hända. Nu sitter min bror och hans kompis och tittar på Bond tror jag. Jag ska plugga lite...Jag vet ofta man pluggar en lördag kväll min jag behöver värkligen det! Hahah nu blir det minst 3 sidig uppsats att skriva! i SO om Amricanska Revolutionen.

High Scholl Musical:
Den var bra men tja den var lite rörig men det var bra låtar tycker jag och Historian var inte så dålig heller. Men som sakt var ganska rörig. Men de har sllitit ut den lite det är ju den tredje filmen. Men se den den var faktiskt värd att se! Men om ni bara kan se en film denna månaden är den inte värd det ! Gå då på "Låt Den Rätte Komma In"



XoXo Souk