I söndags

hejj,
Sorry för blogg torka men jag e nere i en depp period just nu!!! Snönn vill lixom inte försvinna!!!!!!! 

I går så var jag på match. Det var Jonas metch och han spelar inne bandy. Han e målis. :) hahah de gick bra för dem de vann med 12-6 tror jag och jag fattade typ vad som hände... HAHAHAHAH Puss

Måndag

hejj,
Idag är det måndag och jag är jätte seg. Jag venne men jag känner att jag ksk inet orkar allt... jag känne rmig bara så låg just nu asså... vad ska ma n göra jag får tänka på den underbasate pojkvännen jag har ohch sedan ba chilla.... Vad ska mangöra!<33



en puss på alla hjärtans dag<33

hejj,
Vill bara skicka en puss hälsning till min älskade pojkvän som just nu befinner sig hemma hos han eftersom han var tvungen att dra hem nyss.... Jag vill ba säga att du betyder baby, jag älskar dig och hoppas att inget kommer emellan oss. Du finns i mitt hjärta o jag hoppas att du fattar det... HAHAHAH Puss på dig älskling:) !!! 
Från Mig:P<3333





Glad alla <3 dag!

hejj,
sorry att jag varit off de sista dagarna. Igår sov Jonas hos mig o i dag gick ja te kyrkan... hahah för att ta ett diplom för ledarutbildningen:) Jippi!!!! HAHAHA och så sjöng SARA; JAG och OLLAN!!!! HAHAH vi sjöng the rose!!!!

I allfall... det är alla <3 dag i dag och
det ska firas. Jag och jonas har myst och lagat mat och varit i kyrkan.. för jag släpade dit han och han dooogg typ ... HAHAH stackars älsklingen men ja hoppas han fortfarande älskar mig fast han fick lida i en timme i kyrkan:P


Det finns ett ställe i biblen som e skit fiint! Det är första Korinthierbrevet 13:4-13

" kärleken är tålmodig och god.Kärleken är inte skrytsam, inte stridslysten och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill inget ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den allt hoppas den, allt uthärdar den.
Kärleken upphör aldrig. Den profetiska gåvan, den skall förgå. Tungotalet, det skall tystna.Kunskapen, den skall förgå. Ty vår kunskap är begränsad och den profetiska gåvan är begränsad. Men när det fullkom fullkomliga lika kommer skall de begränsade förgå.
När jag var barn, talade jag som ett barn, förstod som ett barn och tänkte som ett barn. Men sedan jag blev vuxen har jag lagt bort det barnsliga. Ännu ser vi en gåtfull spegelbild; då skall vi se ansikte mot ansikte. Ännu är min kunskap begränsad; då skall den bli fullständig som Guds kunskap om mig. 
Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av allt är kärleken"




sjuk

hejj,
pallar inte blogga ska bada snart men jag e fortfarande sjuk och se duger!!! Hatar att vara sjuk!!!

Puss

sjuk+nationella

hejj,
Idag var jag sjuk hade feber och jag gick batra till skolan för att föra nationella. näår jag skrivit min uppsats så gick den inte att skriva ut... 

Iallfalll så e jag sjuk ska sova nu!!!?? Måste bli frisk!

Puss



Sjuk

hejj,
Nu e jag hemma jaghar feber... fett orolig för i mrogon de e nationella då!!!! Jav ill inet missa får inte missa jag måste sova nu och krya på mig!!!! JAG VILL INTE VARA FUCKING JÄVLA SJUK!!!!



varf är sverige så sega!!!

hejj,
Asså jag ahr sett på the vampire iary sedan typ ett halvår eller mer tebax... Men nu kommer de i sverige de e så segt attfå en bra serie hit o nu har jag lixom stt skit långt. HAHAHAHHA fett jobbigt!!! Sammasak var det med glee och true blod! vad e detta för ski sverigfe som e så utväcklat och allt varför kan de inte skaffa teknologi ? Så viikan se avsnitten som gå i USA!!! Snälla sverige skärp er!!!



SV nationella idag ...

hejj,
Idag var det svenska nationella proven. Det var skit bra!!!! Eller menade det gick skit bra! HAAHHAHAHA iallfall så nu så gör vi mat jag o pappa. Sedan venna jag vad som ska hända. 

Nationella gick skit bra o jag känne r att jag och amanda har blivit bättre vänner. På torsdag är det nationella igen. Så är det uppsats och det e oxå roligt!!! Jag älskar uppsats. MEn jag måste skriva dn på datorn och det är inte min starkaste sida!!!! Eller vad säger ni alla som tycker att jag särskriver så mycket på min blogg? HAHAHAH JAJAJA iallfall så ska jag gå tebax o hjälpa pappsen med maten. det blir yaki noku elle vad de stavas:) Hhahahah  hemma lagad asså de e fett gott!!!!!




Nationella!!!

hejj,
God morgon i går var en skit dag förutom att jag träffade Jonas och att vi gick och fikade. Idag där emot är det nationella!!!! JAg har längtat!!!! HAHAHAHAHAHA Men nu ska jag klä på mig man vill ju inte komma sent eller hur!!! Massa med kramar och lycka till till alla andra 9:or i Sverige!!!



Skolan-..... SV..

hejj,
Nu sitter vi på en lektion det är svenska och jag tycker att de e fett tråkigt just nu. för de e ingen lärare här och det betyder att de e chill. Men nu ska jagskriva min uppsats eller? HAHAH jag venne vad jag ska göra elle vad jag vill göra jag måste iallfall ringa segersjö och frågahur mycket det kostar att hyra det. skulle gjort de i Fredags men då glömde jag det var ju liet krasslig då och då var jag ju med jonas på kvällen:)   Nu sk jag plugga liet eller? HAAH det finns ändå inge att plugga på!!!!!



Sluta klaga?

hejj,
Tänk om jag skulle sluta klaga på vintern och i stället koncentrera mig på de som är viktiga och de som jag tycker om... Som att vara med Jonas eller gå till fejm. vara med kompisar. här kommer 5 viktiga saker som jag måste tänka på när jag känner mig nere...

1. Jonas(min kille<33)

2.Min älskade och underbara familj!

3.Mina underbara vänner!

4.Musik!!

5.Mig själv!( ja för man kan ju inet bar atänka på andra man måste ju tänka på sig själv ibland oxå!)


(jag och älskade bästis)


Sommar snälla?

hejj,
Att vakna upp i denna vintervärld är inte det roligaste man kan göra. Att frysa hela tiden att önska att det skulle bli sommar. Att snön skulle smälta att det skulle bli varmt är det så mycket att önska sig. Inatt drömde jag att det var sommar och jag gick i shorts. En härlig dröm. Det var varmt ute och solen lyste med sina värmande strålar. det var en vacker dröm. Men nu är det ju vinter. Men det skulle inte heller vara rätt om det blev sommar nu direkt. Jag menar man vill ju ha lite vår också. 

Men nu ska jag äta och sedan gå till skolan vi har 160 min svenska på morgonen!!! Jobbigt men nödvändigt! Vi skriver uppsatser och kollar på gamla nationella prov. De e ju Svenska nationella på Tisdag och Torsdag!!!



morgon måndag igen....

hejj,
Nu e man uppe... de e ju måndag så man måste ju.... det var ju melodifestivalen i lördags. denna låt var ju... vad ska man säga. jag är singel?



Måndag i morgon

hejj,
Nu sitter jag hära med gumnasie valen gjorda... Hoppas jag hahahah iallfall så e de gjort men jag ksk ändrar sen men de kan man ju inte vara helt säker på att man ite gör!!!

På TISDAG och TORSDAG är det nationellas för 9:orna i stockholom! HAHAH ME like!!! Jag vill ha de sen hej dåhahaah nej menfett jobbigt! Vi får ju ha mat o grejer med oss elle nej int5e ens godis vi har typ vatten inte ens te vatten o en frukt....... Inge spec med de hahah men vi som e lite VIP får  ha  fruktsakllad.... OFTA. Ska ta malaco truly elle gott och blandat o ba a detta är fruktsallad!! klart slut!!!! Iallfall  någo mer...??? Nej elle jo-....

Idag körde jag bilö de va fett läskigt! Jag ba pappa låt mig ba tästa en snabbis (vi var på en parkering som var tom) Han ba oki. Så jag satte mig framför ratten tryckte ner kopplingen o sedan tog växel 1. Sedan så slkulle jag matcha gasen o kopplingen men jag blev fett rädd när de börgade låta! Men haha iallfall så kom vi frammåt efter ett tag. Det var skiiiit roligt men endå knas. Tror ni inte jag glömmer ta i handbromsen när jag går ut o ska byta platts med min pappa:p HAHAH fett synd jag känner mig lite dum...


Nu ska jag gå och göra en smoothy Fett gottt!!!!!

NATIONELLA ALLA 9:or!!! JIPPI TISDAG OCH TORSDAG!!!!



ÄLskling

hejj,
Jag älskar min pojkvän... Måstte ba säga de innan jag lägger upp detta sjuka klipp.. HAHAH ROMPA!!!! 



Blogg torka igen

hejj,'
Im back från min lilla blogg trorka... De e ba så jävla myucka att tänka på nu när de ne nationella o allt. AHAHHAHA vi har de på tisdag o torsdag. AHAHAHAHA Nu ska ni får se skönaste snybben hhahahha. ÄLSKAR HANNNN!!!



Måndag

hejj,

ennu en seg måndag. Jag hatar att gå upp tidigt o idag var tågen minst en timme sena!!! Men ja vad ska man göra skolan rullade på som vanligt o ja ville bara hem.. Sen mobbade en lärare mig han ba la västa äckliga papptert på mig!!! Fett snusk de va med salt något no gjers o ja ba freaka.!!!!

Nu sk jag plugg ajonas e här o ska "hjälpa mig" HAHa ofta han kommer göra de!!!

Sen blir de fejm i kväll älskar er bitches!!! Puss<33