Fokis tävling!

hejj ,

All avet att jag läser Fokis blogg typ varie dag. Nu har hon en jätte söööt tävling! Ni ba typ måste anmäla er. det gjorde jag!  biolden på priset är från fokis blogg!



Här kommmer länken: http://foki.blogg.se/2009/june/tavlingsdags.html?_tmp=a7b168bfe30842e5bbbf7306dc2d9d5759322f30

Hoppas på det bästa!

XoXoSouk

Hemma

Hejj,
Nu är jag hemma igen och min dtaa e fortfarande inte klar. Jag vänter och väntar . Snybben i affären lovade att jag skulle få den förra veckan men nu säger den andra killen typ om 3 veckor! Jag blir så suuur! I morgon ska jag till stan med min kusin. Jag ska shoppa lite.


Det var jätte kul på konfirmationslägret. Alla konfirmanderna var jätte duktiga. Hoppas ja g ver en bra ledare! vi fjällvandrade ju och det var ganske roligt. Vi bodde på typ ett hotell kan man säga det var super fiiint och frächt. Det proade en kille där Jocob hette han . Skit fiiin. Så jag typ fixa hans nummer och nu smsar vi . Asså alla tjeje r på lägret typ dreglade efter han! MEn så fort han tstack så var de einge mer med det! Jag tyckte han va skit snäll i allfall. Vi träffade han mitt i natten Ida och jag hahhah. Han typ stack ut från sitt hem och vi från vårast:P Elle de va som olika hus vi bodde i. En fjällgård bestående avb typ 3 hus var av ett var ett personalhus. (där han bodde) Men de va i Grövelsjln så de e ba åka dit upp och kolla ! Jag lovar fiiinaste stället. (Och han typ fiinaste killern på de stället) Men nu har han stuckit på sitt eget konfa läger.



XoXoSouk

Nor brorsans data!

hejj,
Nu har jag lånat hugos data igen! Men i allfall i dag var skit kul! Vi var på Lidingö folkhögskola med konfirmanderna och gick en höghöjds bana! Det var jätte kul trodde jag skulle dö flera  gånger men det var jätt ekul och en fantastisk känsla när vi kom ner till maren och man klarat de! Tänk er 9 meter upp i luften och man behövde säkra sig själv. Det var inte som på Kolmorden att det fans en lina man skulle haka på som redan var säkrad och klar-. Nej här fick man göra allt själv. Jag som var lite kort nådde inte upp till säkerhets linan. Så jag blev skit skraj. Behövde klätra upp på som typ sprkar elle vad man ska kalla de och sätt afast den. Man skulle alltid ropa till kompisen nedanför förata av,första på. Andra av andra på. Men de gick bra. Man hade som en kompis som gick o peppade en hela tilden det var skönt!  Sedan gjorde vi lite samarbets övningar.

I morgon ska jag till dalarna och fira midsomar med släkten. Som varie år och vi ska sjunga på ett dop som kommer vara i siljans kyrka. Det ska bli jätte roligt. Jag ska sjunga solo på en värld full av liv. Vi ska sen åka hem på söndagen för på tisadg ska jag p åläger med Komfirmanderna. De är i dalarna oxå mmen bara en annan del. De e delan mot Norige som vi ska till. Den som är fjäll. vi var där och konfadde förra året.

Jag vill oxå säga att jag blev utvald i skolan till BUFF(BotkyrkasUngdonsFullmäcktighe) Jätte kul tack till alla i skolan som röstade på mig jag menar det var jätte snällt. Jag fick 31 röstaer och den som kom först fick 39 tror jag. Men i allfall de tar in 1 var 70 elev tror jag de e och jag från 8 kom in. Eller tja nu 9. Tjo ho jag går typ i nian nu:)

Det käns konstigt att gå i 9 och tja vad ska man säga jag venne men de käns mycko att niorna försvinner. Lite nerväs e man ju m men de kommer bli bra. Har längtat till nian och nationella sedan sexan. tjo ho!!!!!! Längtar. Men nu är det sommalov. (Inte för mig har ju konfermanderna) men snart är det sommarlov!!!!

Vill bara säga att jag älskar er<3 Ha en super sommar!!!!



XoXoSouk

Ledsen

hejj,
Sorry att jag inte bloggat men de e så fortfarande att min data e eborta! Jag har lagt den på repparation och det e väll bra. Vi fick tillbax den förra veckan men då fungerade den inte! Dååååååligt!!!! Men nu sitter jag vid brorsans data. Ville ba uppdtera lita!



Lev varie dag som om de vorde den sista för du lever bara en gång!
Lev idag ,drömm om imorgon, glömm igår!
Ha ett bar sommarlog Puss och Kram!

XoXoSouk