God Morgon

hejj,
Nu ska vi åka till Halmstad. jag e jätte trött men trode vi skulle åka tidigare! Men skönt en¨å. Har ätit frukost just och nu packar jag det sista! hahahh jag kommmer sakna er! Alla som läser min blogg men jaja det blir kanske skönt att bara aåka  och kopla av. Jag ska göra lite SO och MA. Ligger efter i båda! Men so  är roligt men jobbigt och Ma är Också kul men jätte svårt tycker jag. Vissa grejer e kul men oftast svårt!  Nu ska vi åka måste dra. HA det bra alla söntosar <3




XoXo Souk

29/10-2008

hejj,
Ibland inser man inte hur mycket man saknat en person tills det är för sent! Jag fattade inte att jag skulle sakna Er så mycket. (Med er menar jag ni som betyder något. Asså de jag brukade vara med.tex Päron, Hanna , Lineéa mm.) Ja asså det var så lenge sedan vi sågs. jag önskar vi kunde träffas varie dag men det kan vi inte. Kommer ni i håg hur kul vi hade i vintras!? Det gör jag. JAg saknar er Mycket och jag hoppas ni änker på mig som jag g ör på er! Hahahahha . Päron som alltid tittade på tjejer. Hanna med sina Haloween grejer och Nea med sina Bad ankor! Jag har föresten köpt en anka till dig! Hahaha ja hoppas ni har Nårgra bra minnen av mig så som jag har av er! MEn vi får inte glömma Min FRIDAW!!!!! Hon som var med mig och hjälpte mig när det var som svårast! Du vet att du betyder gumman Ni vet att jag älskar er.

Fridav En helknäpp bild på mig och Frida!


XoXo Souk

Cosmonova

hejj,
typ i Förrgår var jag och min Kusse på Cosmonova vi såg 3D filmen Semonster och sen Kolotioner i kosmos. Seemonster var rolig men den var mäst äcklig. Kolotioner i kosmos var lite Konstig och jag blev typ FREEKT. Asså de ba Ja om 4000000000 År kommer jorden gå under typ. Ja ba nej jag kommer döööööö. Men jag e typ redan döööd då!




XoXo Souk

Ikväll

hejj,
Idag åkte ag till Tumba för att träffa Claudine och Patrik. När jag kom gick vi till skolan och kollade in vid dörren.Vi ville se skolfottona nämnligen! de kom ju i dag! HAhah jag blev jätte muppig. Men jaja det fanns andra som var finare en mig... Oki typ alla är det men jaja hahahaha. Nu ska jag fixa lite på mitt rum och packa . Imorgon åker vi till landet. När jag säger Landet menar jag det. Ingen internätt inge täckning .... JA typ 100 meter till havet och vad har jag för nytta av det nu? Ofta sötnosarna som surfar på sommaren är kvar nu när det är kallt och tråkigt! Synd endå men det ska ju snööa i helgen.

Jag har tagit sönder min Ipod. Funderar på att köpa en ny. Vet bara inte vilken! Funderar på en nya Nano men jag vet inte. Den gula var jätte cool!m Men typ den Vidjo Ipoden? Ohhhh .. Jag kan inte bestämma mig!

En sak till. När vi var ute så blev Claudine trött och satte sog ner. DÅ satte hoon sig i Vatten så hon lev BLÖT i baken.HAHAHAHA det såg jätte foligt ut . Sen spreng vi hem till henne och bytte om. Men ni skulle se vad roligt det såg ut!

Iddag snackade jag med Päron. Ha rinte snackat med han på 1000 år . Päron är en i min gamla klass! Det känndes som det var 1000 år sen jag ens såg han ! JAJA.

Nu ska jag se på Grey´s Anatomy. Det är jette spänande nu och nu måste jag gå!!!

Men jag kommer inte blogga på några dagar för jag ska ju på landet och där finns det inte internätt. Men jaja kanske kan hitta någott!!!!!


3d

XoXo Souk

29/10-2008

hejj,
GOD MORGON. Ennu en härlig dag. Eller inte det Regnar och är Grått! jag trodde att Det skulle bli en trååkig dag men det var det inte! Jag vaknade och gick och såg "DH "och Ugley betty. Sedsan gick jag upp hit till mitt rum och Skulle Blogga. Men just när jag börgade skriva här så kom PAPPA upp med ett brev i handen! Detbrevet var från "KUNGSFOTO" Mitt skolfotto altså. Jag vill inte låta gnellig men vem blir nöjd med sitt fotto? NE trode inte de heller. MEn jag blev s¨där nöjd Med mitt portrett fotto men med mitt Klassfotto. HAAHHAHA jag ser ut som en TÖNT  jag ser jätte konstig ut på det ! Jag skäms, inte nog med det! De sätter upp fottona i ramar i koridoren så alla kan se de ! PINSAMT! Jajaja ska städa nu Ska dra til Claudine Och Patrik Snart. Puss och Kram.

Skola

XoXo Souk


Killar?

Jag känner så här. Jag har sökt efter den rätte för mig. Jag vet inte men jag har inte hittat den som just jag ska bli TESM med! Jag känner många Jätte snälla och gulliga killar som jag tycker mycket om. MEn de e mer som Polare! men jag vill ha något seriöst den här gången! Någon man kan bliseriös med och inte nån omogen tönt! Jag säger inte att min a tidigare förhållanden har varit med TÖNTAR. Men de har inte varit Seriösa! Det skulle ju vara smart att ha en spalt i tidningen. Typ kille sökes... Osv men tror inte de finns! hahah men det skulle vara jätte bra, Jag menar bara att om jag hade någon skulle inte jag känna mig lika ensam ibland! Jag vet att det låter konstigt men ibland känner man sig som om man vill ha någon nära en som man delar allt med. Inte delar allt med som en vän utan som en Kille lixom. Som en man kan vara med och aldrig rötnar på. Man måste ju bråka och s¨å det gör <alla men man ska alltid hålla ihop! Jaja jag är jätte töntig nu men det är så de ska vara '!!!!! Hahhaha ja vet inte om det kommer hända för mig men jag hoppas det ! Hela mitt liva hr varit så att min "bästis" har fått de killar som alla tycker om . De populäraste och de coolaste. men hallå det är inte de som räknas! Det ska kunna vara nån som man litar på  och som litar på mig tilbax.Det krävs 2 för att kunna älska varandra! en som kan ge dig kärlek och en du kan ge din kärlek till!





XoXo Souk


28/10-2008

hejj,
Idag var jag i stan och nu har vi lämnat min kusin på arlanda. Idag på stan åt vi på Sybway och sedan gick jag till "Jobbet" och min kusin i stan. Hon köpte massa saker och jag köpte en kjol från gina. Men den fans inte i min storlek så jag tog "S"istället för "XS". Men de blir nnog bra.... Det var jätte lul på "Jobbet" Idag. Men jag missa Desperate houswives och Ugly betty. Men jag spelade in de! jaja nu ska jag se på Tila Tequila. Hahahahha... Justet jag såg mitt EX i en skoafär i Stan också. Han såg faktiskt jätte bra ut... nästan som Ed Westviq Fast blondare! Jajaj Puss och kram!!!





XoXo Souk

28/10-2008

God morgon alla sömntutor. En härlig dag för att gå ut inte sant. Solen skinner och fågrlarna sjnger. NEJ helt fel. En sag som är grå ... Tråkigt . Inte en till grårengnig dag! Idag ska jag til lstan igen och shoppa lite! Ikväll åker Min kusin hem till henne. Oki lite som hände i går.



Måndag :

kl8 Vaknade jag av ett sms.

kl9 klädde jag på mig och duscha.

kl9.30. Frukost.

kl10 Tandläkaren och sen stan

kl11 var jag i stan och Mötte kussen

kl13 åt vi i Kungshallen

kl14.45 åkte vi till Naturhistoriska(Cosmonova)

kl17.07 åkte vi hem där ifrån.

Idag:

Idag ska jag åka till satn och spela in en radioreklam. sedan ska vi dra till Pizzahut och äta där typ kl 18.00. Kl 20.55 går flyget till norrland. Och då ska min kusse åka! Men vi kan ju alltid träffas nästa lov! Snart ska jag åka till stan. Vi ska hansla linte granna mer och sen ska vi käka på Subway. Jätte gott.

Igårkväll:

Igårkväll Hade vi mysigt. Vi Såg på gossip girl o Sex and the City.

Nu måste jag gå! Annars kommer jag försent till mitt tåg! Och det är ju Det viktigaste att inte vara sen! Det är ba så inte sant men jaja annars kommer vi sent!

sture


XoXo Souk

26/10-2008

hejj,
Kom hem från stan nu. Har varit på Tekniska muséet och Naturhistoriska. I morgon ska vi till stan. Vi ska shoppa massa finnnnna kläder så ni kanske kommer se mig där.Ska se på One tree hill och Gossip girl nu!!!!

sture



XoXo Souk

Saknar

hejj,
Det är bara 1 helg och jag saknar ihjäl mig efter mina SÖTNOSAR!  Tänk vad ska jag göra utan er hela veckan. MEn jag har ju min kusin, Vi ska dra till Tekniska muséet nu. Det ska bli roligt sen ska vi fika och lite så!

Lovaas



XoXo Souk

25/10-2006

hejj,
Förlåt att jag inte skrivit i dag men jag har haft fullt upp! Jag och min kusin var i satn i dag. Vå åt lunch i Kungshallen och sedan gick vi runt lite. Men tilslut skulle vi gå till min andra kusin som fyld år! I morgon kommer jag att gå till PUB och byta in några kläder. Sedan ska vi på muséeum. jaja ses i morgon. Haha jag har skaffat Bloggspott så jag ska hålla koll på alla andra SÖTNOSAR ssom bloggar!


het



XoXo Souk

LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN!

hejj,
Låt den rätte komma in kom ut i dag! Den är al lebbig. Den har bara fått bra resentioner. Jätte bra! Den var i hela "metro" Det var ju oligt lixom! Jag skickade bilder till "han " The man ! Hahahahahha jag bara skojade men jag skickade de till min polare som är med i filmen Johan ! han har bara en bi-roll. Den ska bli en engelsk film (men jag tror inte den kommer vara lika bra) .  Ett engbolag ahr köpt manuset och så. Vi får se hur det blir! Ja Ute i Blackeberg vet man ju inte hur det blir i höst i allafall. Det är där allt utspelarsig. Håll i er där i Blackeberg!





XoXo Souk

24/10-2008

hejj,
Jag har lite tråkigt nu. Men i dag var det roligt i skolan. Alla killar och tejejr var på bra humör. Vi hade idrott. Det var ganske kul faktiskt! jag som hatar Idrott! men ja man kan ändras. vci fick välja fritt i dag vad vi skulle göra och då röstade vi. Vi skulleha  Kryssar-kung. Eller något sådant, Det går till så att man är i två lag , och bygger upp en borg (Elle något skydd). Sedan har man ca 15 bollar som man lägger på mittlinjen. När läraren blåser ska man kasta bollarna på de andra laget och försöka träffa de! om man gör de så ska den man träffar sättasig ner och sitta stilla. Juste man har en kung också. Kungen ska kryssa (alltså rita ett kryss på ryggen med fingret) på den kullade som sitter stilla. Då ska den bli "helad" eller något. Den ska i alla fall börga kasta bollar igen. Sedan ska de andra laget gissa vem som är kung. Så det blir att alla nästan springer fram och kryaasr den kullades rygg! Nu vet ni hur den går till. Killarna ville ha killar mot tjejer. Men inga tjejer ville det (fast jag och Claudine ville det!). DÅ blev det lite småtjafs och sen blev det i alla fall killarna mot tjejerna. Det var roligt jätte kul och jag drev runt ocg skrek och skrattade. Men jag måste vara otränadest i världen! jag fick ju fan TRÄNINGSVÄRK av det! Av en lek på Idrotten! HAllå vad dålig jag är. Men jaja det var roligt i alla fall(hahahha det ar inte ba jag som fick träningsvärk! tur) Men vi hade också Eng-prov i dag också . Det var lätt (Hörövning), en de snackade så jobbigt så jag klarade inte 2 elle 3. ja det var inte så bra. Nu är det Höstlov. Höstlov och vila. Det ska bli rooooooligt!!!!1 Min kusin från norrland kommer till oss i kväll. Hon ska vara med oss till Tisdag tror jag. Vi ska hämta henne senare.
Jag tycker synd om min syrra! Hon fyller ju år i dag! Men hon har fått jätte mycket. Men hon är endå ledsen! Hon tycker det inte är roligt för det inte blif fest! Men vi sak ha middag och lite så så det blir nog bra! Men Har någon mäsrkt av FN-dagen? Inte jag i allafall! Det är som alla glömt den dagen som om den inte skulle finnas. Ja den är viktig faktiskt.

bada



XoXo Souk

Horoskop

Väduren 20. mars - 19. april
Helgen, och speciellt i kväll, står i vännernas tecken, och det är upplagt för - eller bör läggas upp för - fest och färger.
Vågen 23. september - 22. oktober
Det är bra att ställa krav på sig själv, men du bör också vara realistisk, när du sätter upp mål och skapar förväntningar.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan komma att säga något i dag, där du skulle kunna ha bitit dig själv i tungan. Men vad som är sagt, kan inte tas tillbaka.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Den här helgen är en väl passande tidpunkt till att göra dig av med det dåliga samvetet genom att avlägga ett besök till familjen.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du får ut mest av din helg, om du planlägger, hur du vill använda tiden - och inte minst vem du vill använda din tid med och på.
Skytten 22. november - 20. december
Du kommer att kunna få en möjlighet att fungera som rådgivare/mentor för någon i dag, och det kommer att kännas bra.
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Se till att inte fylla hela helgen med avtal, inte ens om de bara är sällskapliga. Du har behov att slappna av lite.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om andra ber dig om råd i dag, bör du så långt som möjligt, hålla dig till sanningen - utan att sätta andra i en svår sits.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du inte redan har lagt upp planer för kvällen, bör du se till att göra det, för det kan bli en ganska rörig kväll!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Lördag kommer att bli den dag i helgen, som urskiljer sig positivt, genom att bjuda på en särskilt bra upplevelse.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Under loppet av de nästa par dagarna kommer ditt tålamod kunna bli satt på prov - men kanske klarar du det ändå?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Man skall inte till varje pris hålla liv i alla kontakter, som bara har dåtiden som sitt enda berättigande - men några skall man.

GRATTIS

hejj,
Nu har vi firat min syster. Hon fick massa paket och grejer. Jag gav henne äpplet på skoj. Nu ska vi gå ner och äta frukost tllsammans. Det kommer bli en toppen dag i dag. Fast vi har eng-prov.

paket


XoXo Souk

Teater

hejj,
Idag i kväll var jag på en teater. Den hette när solen går i moln och den var bra! Vi var där med konfirmanderna. Den var gripande men det var bara 3 skådisar. Den handlade om en tjej och enkille som var överklass snobbar och hade råkat ut för en okycka. Killen(Carl) hade blivit handikappad. Tjejen(Emma ) hade inte skadat sig. De hade åkt mobbe när de var fulla Carl satt fram Emma bak. Han hade fått smällen. Hon kände skuld. Den 3dje var en hjälpredare som hjälpte Carl eftersom han hade blvit handikappad. den var sorligt. Deras föreldrar brydde sig inte. De hade stuckit och lemnat de hemma med bara pengar! Ja den var väärd att se! Det var också sorligt för den som spelade Carl Var rulstolsbunden på riktigt. Men han var glad för det men man blir ledsen . Det är synd om dom som är handikappade fast de tycker inte de själva!



XoXo Souk

23/10-2008

hejj.,
idag har jag varit hemma. Jag har varit utmattad och trött. MEn jag vat tvungen ttt åka med mamma till satn och handla. Min lillasyster fyller år i morgon. hon blr 8 år. Det är också en viktig dag i morgon. FN-dagen. jagv et nte om man uppmärksammar det så mycket nu men jag tycker den är viktig! Varför uppmärksammas den inte ? Den är fakstiskt viktig! Inte lika viktig som min syrras födelse dag. För 8 år sedan var jag 6år. Mamma åkte till sjukhuset och mormor var hos oss. (Pappa var ju med mamma). På dagen den 24/10 satt vi i samlingen på 6 års och pratade om FN. Dp mormor kom in med en mobil i handen...(kan inte fatta att det fanns mobiler då det var kanske 100000 år sedan ) i alla fall. hon skrek mitt namn och alla samlades runt henne och fråga"Vad blev det ". Men mormor sa" Jag vill att mit bran barn ska få veta ddet först". Då gick jag fram till mormor och pratade med min mamma i en tellfon. Det blv en tjej. Min älskade syster! Sedan gick jag och mormor till dagis och berättade för min lillebror! Det var en mirkel dag när min lillasyster kom tilloss! Hon får mig alltid att le! Min egen lilla syster ( Ska ge henne ett äpple i present! Min bror fick en potatis hahahahha)



XoXo Souk

Lovar dig

hejj,
Jag förstår dig! Om jag inte kan snacka med mig får jag skriva det här. Hoppas bara du läser min blogg! Jag vet att du inte vill ha något med mig att göra mer. Men du måste förstå mig, jag vill inte fortsätta så här! Jag vill vara din vänn och inte din fiende. Jag vill att det ska vara som förr. Men jag vet också att det aldrig kan bli som förut! ser är synd för jag bryr mig om dig! Men om du inte vill ha något mer mer med mig att göra förstår jag dig! Men jag hoppas du läser detta. Hoppas du kan förstå det från min sida också. Jag är ledsen och jag vet att du är det också. "People always leave" jag vill inte att du ska dra oxå!  Jag vill bara att vi blir vänner. Sen kan jag lemna dig ifred. Det  kommer bli svårt att lemna en vän bakomsig men jag ska försöka bara du pratar med mig igen!





XoXo Souk

LEAVE

LEAVE

Iblansd känns det som folk bara sticker.

Ibland är det så.

Ibland kan man inte göra något åt det.

Ibland kan man det.

Om Jag hade gjort något när jag förstot du skulle dra.

Då skulle det inte bliivit så!


P

XoXo Souk

22/10-2008

hejj,
HSM 3(High School Musical 3) har premier i dag. Den ska vara jätte bra. Har inte haft tid att gå på den men tror jag ska göra det i helgen. Den handlar om att de ska göra en musikal. Den ska handla om sista året på gymnasiumet(High School). Det är ju en Drama/musikal. Ska nog ta med min Syster som fyller år. Det ska bli hennes present!
Som vanligt är charm trollet Zack Efron med och motspelaren Vanessa Huges. Ja ni måste se den. Det är den första HSM filmen som kommer på bio. Kanske den sista också.

 MISSA INRE HELLER  "LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN" Den har premier den 24/10 på fredag alltså!




XoXo Souk

22/10-2008

hejj,
Har  ni nångång gjort någor ni ångrar? Jag har ialla fall gjort det. Jag tror att alla gör det ibland. Jag gjorde det till en som betyde jätt emycket för mig. Jag önskar han kunde förstå att han betyder. Jag behöver inte vara  kär i honnom men han betydde värkligen jäätte mycket. Det börgade men att hon och min kompis bråkade. Sen la jag mig i . Trode inte det skulle bli så alvarligt. MEn det blav mer och mer sura och jag stod på min kompis sida.Han var också min kompis. Varför skyddade jag inte honnom,varför la jag mig i? Jag önskar jag kunde ta tillbax allt jag sakt den dagen. Jag vil att det ska vara som förut. Nu när vi ser varandra är det som om vi tar de längsta bägarna för att undvika att mötas. Jag var dum jag vet det och jag hoppas du kan förlåta mig någon dag! Du bara ignorerar mig och jag kan förstå dig. Ibland när jag går förbi platser vi brukade ses känner jag lukten av din parfym. Som om du tittade på mig. Jag försöker intala mig själv att du inte menade de du sa till mig den dagen. Men jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet inte hur jag ska göra så du förlåter mig. Jag har förlåtit dig för allt dumt du gjort. Jag vet att det är ricktigt fel men jag vill bara att du ska förstå. Har ni någonsin varit ovän med någon som stod dig ricktigt nära. Alla har nog varit det, Jag har iallafall det. Det är inte roligt.
Hoppas du förlååter mig!

tår


XoXo Souk

God natt

hejj,
Kom hem från skolan 14.00. det var Prov i dag. Det gick ganska bra men jag orkade inte vi hade der första lektionen. Har blivit sjuk på. Jag orkar inte mer sak ta en dag ledigt i morgon och bara koppla av och bli frisk. Fick ett Sms drån en gammal vänn i dag. Vi ska ses på TISDAG jag längtar har inte sätt han på hundra år! Jag önskar det var mer som läste min blogg och komenterade. Har bara fått 2 komentarer,elle ksnake 3. snart är det lov. Min kusin kommer på lovet vi ska shopa och gå på bio. Jagvet inte men vi ska göraa  massa kul. Hin kommer från norr så hon måste gå på sta en hel dag!(Jag kommer Döööööööö). Jag hatar och gå på stan. Oki jag skojade där asso. Men jag älskar stan det finns så mycket roligt. Men påmin mig att inte ta högklackar för det blir jobbigt en hel dag! Önskar jag fick gå till skolan i morgon! Jag missar så mycket. Men jaja, jag ska dra ut nu. Men asso har hicka  nu. Justet jag såg DH(Desperet Houswifs) OMG! Det varfett bra och den slutade sorligt! Jaja Pussar och kramar. Men asso kan inte skuta ,Hallå undra hur det kommer bli i skolan för en vis tjej jag vet i morgon.... fundera på den ni! 

GOD NATT



grå



XoXo Souk

MORGON

Hejj,
Hod morgon alla. Hoppas ni sovit gott. Det har jag ,fast jg e jätte trött. Jag försov mig så denna bloggbit kommer bli kort. Har eng-prov i dag. Kommer hem 14.00 typ för att vi slutar 13.15. SKÖÖÖNT.



emo


XoXo Souk

Gud

hejj,

Ville bara be för min sjuka Gudmors barn. Hon är sjuk och jag vill be för henne.


Gud välsigna,Mina kära där uppe i norr.
Jag ber att du tar hand om dem och låt inget ont hända de!
De ska vara i din makt titt försvar och din närhet tills hon blir frisk,
Gud du är stark och låt de vara starka med dig.
Amen



XoXo Souk

I morgon i dag

Hejj,
Vi har ENG-Prov i morgon första lektionen. Jag är inte orolig men om jag skulle vara det skulle jag plugga plugga plugga. Men nej nej nej . Den som tror att jag bluggar tror fel . Jag tar det lungt 1 dag innan provet ocg försöker fokusera på de jag lärt mig. Så jag inte tappar bort det i mitt huvud. Så nu ska jag se på Tila Tequila och sen sova. Jag fattar inte hur folk kan plugga dagen innan!



Från balkongenm



XoXo Souk

Skolan

hejj,
Idag i skolan fick vi se på en film som hette "footloose". Den var bra men endå inte den var lång tråkig och jobbig att ta sig igenom. Men i slutet blev den bra och de skuta lyckligt!




XoXo Souk

Gillar du stilen?

hejj,
Tycker du om Gossip girl stilen kolla in de här:



Kavaj: HM
Basker: Topshop
Skjorta: HM men
Väska: Mulberry
Halsduk: La Redoute
Kjol: Topshop
Skor: Din sko
Knästrumpor: Lindex




XoXo Souk

Gossip girl

hejj,
Ni mpste se de nya gossipgirl avsnitten. Seson 2 är jätte bra och jag ligger på avsnitt 6.
Det 7de kommer på söndag. Men ja hoppas ni ser klart den första sesongen först! Tänk om du va som Blare elle Serina. Min personliga favorit är Blare och Jenny De har så fiiina kläder! Den snyggaste killen är nog ... Nate elle chuck.










XoXo Souk

20/10-2008

hejj,
I dag hoppades jag på en bra dag , jag fick en halv bra dag...En ganska dålig dag. En kille som kallade mig HORA har blivit bra kompis med mina polare och de betyder att han ska "Vara" med oss. Oki de går bra bara om vi har fred lixom. Sedan har min "Polare" som blev sur och tror ja har spridit rykten om henne. Jag vet inbte vad hon fått de i från. Ja som sakt var en ganska dålig dag men jaja hoppas det blit bättre.






XoXo Souk

Nu

hejj,
Nu ska jag äta frukost måste till skolan. Jag e fett trött venne om jag kommer orka hela dagen. JO så klart jag kommer om jag ba kommer till Claudine så ska det gå bra(Claudine är min "Bästa" Vän). Haha ofta man har bästisar men nej men hon är en bra vän jajaj ska äta frukost nu.






















XoXo Souk


Börgan av en ny dag

Hejj,
God morgon alla. En ny dag, Nya möjligheter och ett helt nytt liv för vissa. Jag hoppas bara att ni får en bra dag för jag vet att jag kommer ha det i alla fall! 


Här kommer lite horoskop:


Väduren 20. mars - 19. april
Gör inte en stor sak av att undvika att blanda affärer med nöje. De behöver inte skiljas åt: det är bättre om de hänger ihop.
Vågen 23. september - 22. oktober
Dagen kan gå snabbt, och du kan i slutet av eftermiddagen upptäcka, att du inte hunnit med det, du skulle - om du inte planerar!
 
  
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Du kan tvivla på, vilken sorts business du vill ha, ett nytt jobb etc. Tänk igenom scenarierna, så att du vet om dina gränser.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Var öppen, och acceptera, att även om andra kanske har några andra åsikter än vad du har, så kan de möjligtvis ha några bra poäng.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Gläd dig till en dag med stor potential - men kom ihåg, att glädjen inte nödvändigtvis framgår av din kalenders dagsplanering.
Skytten 22. november - 20. december
Du kan komma att avskärmas från den sociala gemenskapen, för att du enbart koncentrerar dig på jobbet. Väg fördelar mot nackdelar.
 
 
 
 









  
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Låt dig inte provoceras, så att du kommer till att reagera hänsynslöst på något. Det kan vara precis det, din motpart försöker.
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan ha svårt att förstå, vart pengarna tar vägen, för du tycker egentligen, att du är förnuftig. Skriv upp, vad du köper.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Håll i plånboken! Du kan lätt spendera mycket i dag - för mycket, såvida du inte verkligen tänker på vartenda öre, du använder.
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan säkert i mycket större utsträckning, än vad du gör nu för tiden, använda dina vänner som ett aktivt resursnätverk.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Om du är ledaren i en grupp i dag, skall du se till, att inte verka för auktoritär. Var tystlåten och lyssna på de andra.
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Framgång kan nås och kännas på många sätt. Du behöver inte ha vunnit guld. Du kan också bara veta, att du har gjort ditt bästa




Källa: www.dagenshoroskop.se



XoXo Souk

Kväll 19/10-2008

Hejj,
Oki ska dra snart men jag måste bara säga en sak. Oki jag längtar till i morgon. Tro inte jag längtar till att gå i skolan men jag ska typ fixa en sak i morgon.  Jag måste också ta i tur med Tvillingarna som förföljer mig och Claudine. Jaja vi får se hur det går i morgon.




P.s. Viste ni att XoXo Betyder Pussar och kramar D.S



XoXo Souk

TV

Hejj,
Nu ser jag Bridget Jones dagbok, Den är ganska dra har sett den förut men jag ska logga ut från datan nu.



XoXo Souk

Mina Dofter:

Hejj,
Så här luktar jag ibland. Det beror på vilken jag känner för att använda, Tja här kommer några av mina Parfymer.

 Hallondoft från Yves Rocher(39kr)


Vanillj Parfym från Yves Rocher(39kr)




















DKNY Från Åhlens (399kr)



















Christina Aguilera INSPIRE från Tumba parfym (169kr)


































Poême Från Kiks(598kr)








XoXo Souk







Låt den rätte komma in!

Hejj,
Som jag bloggade om förut ska min "bror" Johan Sömnes som ni också kan ha sätt i Värsta vännerna, vara med i en film som heter "Låt den rätte komma in" I morgon är det gala premier för den och Johan ska gå. Jag önskar jag kundevara med och se hur kul det är . Ja hoppas att han får det jätte bra! Hoppas han vet att ja älskar honnom mest!


Låt den ätte

XoXo Souk

Höst Mode från mig:

Hejj,
Alla snackar om modet i höst här är lite kläder jag köppt i höst:

   
Tröja: HM: 98 kr
Byxor:HM 398 kr
Halsduk:HM ( tror jag inte min)
Mössa: HM 98 kr



Tröja:HM 98kr
Leggins: Balett shoppen 98kr
Jacka: HM 399kr




Kläning:HM 398kr(Tror jag)




Klänning: HM 298kr (tror ja)






Tröja: Punkshopp 99 kr(Annar i NY)




Kavaj: HM  398kr (Tror jag)



XoXo Souk
 

19/10-2008

Hejj,
Idag har det varit en jätte fin dag. På morgonen åkte jag till kyrkan och såg min lilla syrras musikal. Den var ganska bra men det var roligt att se på. Sedan stannade vi kvar och fikade och efter fikat åkte vi hem. När vi kom hem åt mamma och syrran upp mina kolor som jag "bakade" i går (Asso gjorde de till min tjej kväll). Men då skulle jag göra nya men vi hade inget vaniljsocker. Så jag gick till afären och köpte det och sirap. Innan jag börgade med kolorna så gick jag till min granne och lämnade en påse"ny" bakade bullar.(Jag bakade de i går). Vi hade nämligen fått 3 påsar äpplen från deras tomt. Sedan Börgade jag med kolorna. Efter det var klart så skulle jag vänta ca 30 min för den ska stelna innan man kan slå in den i papper. Då bakade jag buller, jag gjorde dubbel sats och det blev skit stora bullar. Sedan fixade jag kolorna och så. När jag var halvklar med kolorna ringde det. Jag stelnade till, Det var En av "tvillingarna" som jag inte vile snacka med! Så pappa sa att jag inte va hemma. Men när jag var helt klar med allt och hade diskat och fixat klart ringde det igen. Dum som jag är så svarade jag. Det var HAN Jag blev fett störd över att han inte kunde låta mig vara. Men jag vågar inte säga det till honnom för han har ADHD och Damp-syndrom och blir väldigt sur om man inte tycker som ha. Han tyckte nämligen om min kompis förut och hon sa att hon inte tyckte om han och han blev sur och slog henne och så. Vill ju inte att det ska hända mig! Ja sedan åt vi mat vi åt Pizza. Men ja tycker inte om det men jajaj jag var hungrig jag åt en halv pizza i alla fall. och sedan gjorde jag lite Eng och Matte. Fattade typ inget i matten så ja skippar den och frågar i morgon! Fast vi skulle ju hunnit till 60 mins och jag ligger ba på 52. Tjja får ta igen med det i morgon. På tisdag har vi Eng- Prov.

                                                 


XoXo Souk

Blondin Bella

Hejj,
jag tycker Blondinen Isabella har fått förmycket uppmärksamhet. Alla tiningar skrev i måndags om hur hon skulle sluta blogga! Hallå och det är inte under gång, hon ska ha mått dåligt och inte orkat mer. Lägg av, Du hon känade 5 miljoner på sin blogg. Tänk lika mycket som en 2 i satn. Nu uppmäärksammar jag henne också. Ville bara säga att jag tycker hon är för mycket. Sen att hennes rival Kenza vill ha tillbax henne snart. (Hallå de e rivaler) Jag  menar nu e hon nummer 1 i bloggandet  så! Go Kenza. Men jag blir tokig Blondinen Bella her inget annat en att dizza folk hela daganra. Hon behöber en paus... kollade hennes blogg nyss hon har inte alls slutat! Hon ljuger alltså?  Det är mer en jag som tycker så läs bara  www.Minii-h.blogspot.com där kan ni läsa om henne också. E hennes hår ens riktig blond ...Nej hon har ju bara färgat !

         Kenza          


Ps. Fotton Från www.blondinbella.se och www.somenfotograf.blogspot.com


XoXo Souk





18/10-2008

Hejj,
Idag sov jag typ till halv 11. Mamma väckte mig. Sedan så låg jag i sängen och kollade på tv. Det var jätte skönt efrersom jag var tröt. Mamma ville så klart ja skulle gå upp men hon skulle åka iväg och handla så jag låg kvar! Sedan runt 1 tiden gick jag ner och träffade min syrra och hännes kompis som satt o spela tv-spel(Wiii). Hum vad hände sedan? JO justet pappa kom hem med min mamma och de lagade lunch. Sen stack mamma iväg på ett möte med Palestinier och så (Kyrkan sak). Då laggade jag middag och  efter det hade jag trååkigt, så jag bakade muffins och chockladcola.  Sedan kom Claudine, hennes bror ,Musse,Matte(Matte och Musse heter de inte på riktigt). nVio börgade se på skräck som Musse hade med sig mendå ringde tellefonen. Det var hans "Tjej" (han skulle villa att det var hans tjej men det är det inte). Han sa att hon var deprimerad och att han behövde åka till henne. Så stack Musse och Matte hem. Det var tråkigt och lite taskigt av dem att bara dra från oss för vi va först! Men jaja, senare börgade vi kolla på "the eye". Den har en bra handling och så menn den käns mer som "GhostWhisper" . Men det kan också bero på att huvudrollen spelas av   Jesica Alba."Handlingen är om en bling tjej som får ögon av en som kan se spöken. Hon ser när de skal dö typ. Hon blir störd och går till en doktor. Tilll slut förstårr hon vad hon skal göra.Hona ska göra det som personen innan inte lykats med. Rädda en massa folk från döden. Hon lyckas rädda alla från en bilbrand. Men när hon räddar dem får hon glas i ögat och blir blind igen." Det är bra men du som tycker om "Skräck " kommer bli besviken den är inte så jätte skrämmande. Nog om film Tvillingarna som ja har berättat om , De har ringt meg 6 gånger idag ! JAg vågar inte säga til de att sluta för de har Damp och Adhd. Vem vet vad de kan göra?  Men i alla fall, min syra ska sjunga i kyrkan i morgon, det är en musikal. Ses i morgon



XoXo Souk

Nåra saker jag ba måste göra:

Några saker jag måste göra innan jag dör:

Plugga i Usa(Eller någon annan stans tex Eng)
Åka moppe med en söööt kille
Känna en killes tyngt över mig
Gå på nattklubb (med CR)
Bo i finaste Rummet på det finaste hotellet
Kyssa en kille som tycker om mig
Skriva en bok
Vara med i en film
Flytta till Manhatan( Upper east side)
Skriva mint 10 låtar som jag gör en skiva av
Söka till idol
Sy en kläninng/Tunika till mig
Språkresa (NY)
Plugga s:t Eriks musikal linje på Gymnasium
Dansa till jag blir yr
Äga den dyraste mobilen (Som kommer ut)
Gå på Gala premieren av en film jag varit med i
Gifta mig
Tågluffa


Dör

XoXo Souk

17/10-2008

Hejj,
Idag hade vi idrotts prov, Provet var inte jätte alvarligt! Inte ni vet största provet men ett stort prov. Haha Det var pom origentering, Vi origenterade i Brosjön och att vara där och få G Och om du får G på Provet så vår man kanske VG. Jag vet inte men ja hoppas det! Jag kom nyss hem, jag har varit i Tumba hos en kompis o sätt på film<3 Vi såg skräck o ja är jätte lättskrämd. Men den var faktiskt ganska töntig, Den hette "Diry of the dead" elle något sådant! Kommer inte ihåg, den var förutsägbar och tråkig. Men det var kul att vara med de. Imorgon skall jag ksnske till satn och gå på EF- språkrese info. Men jag vet inte om jag orkar ja kanske sover och sen går ut på kvällen men Claudine. Juste en sak till! Igår kallade mitt ex mig för HORA! Han kallade Claudine det också. Vi var lite dumma också men han hade ingen anledning till det så. Pluss att det aldrig är okey att kalla en tjej hora! Och nu vill inte han prata med mig, han fick typ trubbel för det där! Men jaja han får skylla sig själv! Nu ska jag se på tv, såg Idol och Alices var bra.



Här är filmen,Se den om ni vill recomenderar den till de som tycker om typiska "Skräck" filmer


Diry



XoXo Souk

Tvilling?

Hejj,
Hallå det är  typ två tvillinger(Ja de e alla tvillingar asså två) JA som tycker om mig och Claudine. Tycker om asså e typ kära! De förföljer oss, de ringer till oss och vill snacka hela tiden. Det är jätte jobbigt och jag tycker det är lite Läskigt!!!! Hallå typ stacker elle något. Vi tycker inte ens om dem de e snälla men jag tycker inte om dem på de sättet! Jag och Claudine tycker om några andra men det finns två jag och Hon tycker om så! Sluta följa efter oss assow! Snart, om de inte stoppar så får man väll kanske skicka en sån va heter det nu igen ?  JA om man vill att man inte ska komma nära o då kallas det något. Kommmer inte inte ihåg nu men ja ddet är i allla fall något som gör att personen inte får vara nära en minst 30m ifrån. Tja ska fundera på det(skojade).

Jul

XoXo Souk

17/10-2008

Hejj<3
Jag vet att det är konstigt men jag måste blogga om Min "Bror". Han heter Johan Sömnes och är världens sötaste!
Han ska vara med i en dilm (Dock bara en biroll) men endå! Han har också för er som sätt på sommarlovsmorgon varit med i en serie där "Värsta vänner" Och jag menar e inte de bra? Nu kommer "Låte den rätte komma in" på bion snart! Om ni inte har läst boken gör det nu,nu,nu. Gör det innan ni ser fiilmen tycker jag. Johan spelar mobbare och han e jätte gullig! Filmen kommer den 24/10-2007<3 Ni måååååste se den!

Låt den ätte



XoXo Souk

15/10-2008

Hejj, hallå idag just nu märkte jag att jag gjort fel i so! Hjälp vi har Redovisning i morgon o jag har inte gjort rätt! Ok , måste lingna ner mig ! måste sansa mig jag måste klara av dett a. Skojade bara men det kommer gå toppen, Idag läste jag o läste i en bok sonm är jätte bra! Ja och jag sat p åbussen och läste sen på tåget o när ja väntate på bussen. Jag vet inte vad som flugit i mig ! jag hatar ju att läsa! Jag skyller på att ja får bättre betyg om nu de e saning. (Tror ej det )
Det var konstig dag i dag ,jag har varit jätte glad medans människor har varit ledsna och komstiga runt mig. Det är väldigt konstigt tycker jag. Jag var på dannsen och sången i dag också. Vi sjäng I will always be your soulder och Traveling soulder. Sedan gjorde vi klart vår danns. Nästa vecka ska jag dansa kl 19.30 till21.00. Det ska bli roligt men nu ska jag dra o sova måste upp tidigt i morgon!*



XoXo Souk


Dikter Skrivpåsen, av :Souk


Det  finns vissa saker jag inte kan förstå tex.
Röd,Grön och blå
Bilar som brusar så man får ont i magen
Kossor som betar gräs i hagen
Röd kan va hjärta
Grön är som få
Men skönast är nog blå ändå!

---

Någon är Svart någon är Gul
någon är gullig någon är ful
Ung eller gammal vad spelar det för roll
alla kan vara med på boll
Bio ,teater,spel eller lek
Vissa går på diskotek
men det är den du är som betyder något
för alla ska vi må gott
så döm inte någon för hur de ser ut
för vi alla kan åka på en snut

---

När jag var ute i min båt
Läckte den och jag blev våt
Båten försvan ner i det blå
Jag var förkort jag stod på tå
Sen blev jag rädd men sådan tur också sedd
Av ett skepp som hette hepp
Blev räddad ur de blå
Det var tur jag stod på tå

---

Det är kallt ute
Det blir blött av mina tårar
Det är slutet
Min hund är död



XoXo Souk

13/10-2008

Hejj, Idag i skolan var helt skoj..Inte!  För det första JAG och MIN kille gjorde slut. Det första: Det kändes inte rätt mellan mig och Han med stort H. Jag venne varför men det kändes bara inte bra, varie gång vi sågs var det som om han inte fatta nått. Nu när ja tänker på han blir ja lite äcklad av honnom, ofta man kan var tesm med en kille om man blir äcklad av honnom! Men jag hatar att såra elle göra nån besviken så de tog hårt i mig när han börgade gråta. Det var som en stor nalle man ville trösta men man måste vara stark och han gick iväg! Sen gick jag till mina polare i hans klass o de va som vanligt igen. Efter skolan fick ja dock veta att han sakt ... Oj vad töntig hon va.. jag va inte kär i henne. Oki men om han inte va de varför börgade han grina då? Haha my as! jag blev jätte glad!! Nu ska ja sova god natt<3

XoXo Souk                     jul


TILL BEA

Hejjsan alla!

Fick ett medalande från en tjej. Hon vill eha tips på en bra mascara.
Själv tycker jag att MAscara   L`óreal Telescopic är bra, '
en annan är också L´Ó eal Volume: mascara


Det finns också ett annat märke jag har 2 mascaror från också. Max factor. Här kommer förslag på de också.

Max factor MAx   Det är med 2 färger . Passar bäst på t.ex. fester eller något.

Max factor 2:max2   Borsten är bra och allt med den är bra vad jag kan se.


Hoppas du fårr lite tips Bea




XoXO Souk




Hjärta<3

Älsk xoxo Souk


INNAN JAG DÖÖÖÖÖÖR!

innan ga dör


Innan jag dör:

"Jag sätter mig upp och tände sänglampan.Jag har en penne, men inget papper,så på väggen bakom mig skriver jag:
Jag vill känna en killes tyngd ovanpå min kropp. Sedan lägger jag mig ner i gen och ser ut på himmelen.den har fått en konstig färg-röd ocg gråsvart på samma gång,som om dagen håller på at förblöda."

En bok av :Jenny Downham

Vad tänker du när du läser  detta rader?

Jag börgade tänka och så slog det mig.

Jag borde fundera vad jag vill göra med mitt liv oxå!

Som om ni inte har funderat?

Jag vet att ni har det.

       Varför gör ni inget åt saken då!

                                                                           Livet är en konstig gåta.

                                                                       Det viktigaste är :  
                                                                         ÄLSKA GLÖMMA OCH FÖRLÅTA



XOXO Souk



Oj oj oj

Vatten


Anna-karins(sv-Läraren'):  www.birchmeadow.blogspot.com

Viktors:  www.coldwatersurf.blogg.se

Haha kolla in bloggarn!


Kär

Hej hej alla!
Idag har ja varit ute men mina polare. Vi var lite över allt i tumba. Men Jag tror ja e kär!
Ja vet ortoligt... oki intre så jätte otroligt men hallå! Hahaha ja vet ja vet.

Oki ni får säkert se en bild på han sen men har inte nu!

I Loveyou


Xoxo Souk

Sjuk i dag:(

fejm

Jag är sjuk i dag.
Har fett tråkigt vill ut!

xoxo Souk

Katt

Katt


Jag känner att denna bild symboliserar vad jag känner nu!



XoXo Souk

Sv 2

Skrivpåsen upg4:

Msn språk de vanligaste förkortningarna ja använder:

Och-o
Är-e
Be right back-Brb
Du då-DD
Också-Oxå
Skratt-Haha
Själv-Sj
Tillbaks-tbx
Pussar och kramar-XOXO
I<3U- I LoveYou
<3-Hjärta
(a)-Oskyldig

Vatten



XoXO Souk


SV

 Nu till något tråkigt i bloggen.Vår SV. lärare vill att vi ska blogga så hon kan se vårt jobb på nätet. Vi fick också några uppgifter som man skulle göra. Här kommer en av dem!


Skrivpåsen upg3:

Skriv minst 20 slang ord som ja tror min lärare inte kan.*(inge svordommar)

Uppgift-Upg
Också-oxå
Be right back-brb
Hate-H8
Also known as-Aka
Eller-Lr 
Please-Plz
Pasword-Pw
Keep it simple stupid-Kiss
See you-Cu/cya
Big hug-HH
I alla fall- IFL
For the win-Ftw
Great-Gr8
Back of-BO
Asgarva-ASG
Late-L8
Man to be-M2B
Message-MSG
Mind your own business-MYOB

Hoppas du kan lite mer språk AK(Anna-Karin)

Fort 

XoXo Souk

Konfa!

Kopa


Hej Sötnosar!
Satt och kollade på gamla bilder igen ... de är intejätte gamlade är från sommaren och våren men.
Jag konfirmerade mig i sommras och här är några bilder.





gud i mina ögon!

Vi skulle rita vår egen bild av gud.

Detta är min:
Gud är som en tjej men också en kille.
Gud har brunt hår för han ärm ung men grått också för han är gammal.
Han har skägg, skrattgropar fräknar och allt.
Gud har hand om sol ,jord ,eld och vatten.

Fjällen

Vi fjällvandrade.

Vi var i grövelsjön och fjällvandrade.
Det var veckan efter midsommar.
Vi var borta en hel vecka och det var jätte roligt!

Sara

Det var Sara,


ida

Ida var också med,

Emma

Sen var det Emma,

Emma och ida är inte systrar men man tror det!

Matilda

Matilda söt,

Elinos

Och Elinor.

st

Glömde nästan Staffan.

jag

Och mig själv...
Kanske inte världens vinaste bild men men...

Sen kom konf dagen

Sen kom konf dagen.

Söntosarna

Sötnosarna.

vi

Här är vi ... en liten grupp!

Älskar er alla.


Xoxo Souk

varf?

leave

PEOPLE ALWAYS LEAVE

Ibland känns det som alla försvinner!
Men de käraste finns alltid nära!
Det finns vänner som kommer och går men fast vänskap e den som består!

Xoxo Souk

Kärlek är som...

Kärleken...

Kärleken är som ett namn i sanden...

I ena sekunden är den där...

I andra är bara halva kvar...

Till slut finns inget alls......

Inte ens ett spår av det som varit....

kärlek en är som ett  namn i saknden...

Först finns det där...

Sen är den borta...

När den är borta finns det inte ...

Det betyder att du inte kan få tillbax det...


Kärlek är som ett namn i sanden.

Xoxo Souk

They are not you

They

They are not you!

Du är du och jag är jag .
De runt om kring dig är inte som du !
De är dom själva precis som du.
Även om du önskar att du är som alla andra så är du inte det!
Det är bra att du siticker ut.
Det är bra att du inte e som alla andra!
Annars skulle ja aldrig sätt dig!


Xoxo Souk

Gamla minnen<3



Gamal bild :P

Gamla bilder<3

Tittade i gamla fotto album och hittade denna bild den e f¨ån börgan av 7:an.

Hahaha kolla på mig ser ju muppig ut men tja haha jag e inte så nu i alla fall!

xoxo Souk

Skolan

SKola...

PROV

Igår hade vi matte prov!

Det gick bättre en väntat och jag blev fett nöjd!

Efter var ja ute en stund sen åkte jag till Ledarskolan .

Jag ska nnämligen ha de nya konfirmanderna!


xoxo souk