Jag blir så sur!

hejj,
Vissa människor vet inte när det ska sluta! Men jag orkar inte höra mer. Kan alla inte ba sluta med sin dåååååliga  fasoner skulle det bli böttre! Jag pallar inte mer av skit snack osv! Jag bryr mig inte men det sårar faktist. Man orkar innte stå ut med det längre fettar ni det! Sluta ba upp med detta skiiit. Jag vill inte peka ut någon men det finnns människor i klassen och över alt som tror de är böttre som sättersig över. Jag vet at det låter dumt men det är sannniiiiiing!!! Det går inte över ord sårar blickar sårar förstår ni det! Människor i dag vi tror det är bara ord vi tror det är status. MEN DET ÄRINTE NÅGOT AV DE DET ÄR BA SKIT SNACK. Det är oki man behöver inte älska alla men man kan visa respekt! Det är vitigt! MEn nu orkar jag inte mer. Jag orkar inte  lådsas som om allt är bra! Bara en blick kans åra. För många betyder detta inget för de vet inte hur de känns. Jag kan tåla att man skojar men när det går ut på mitt utseendde. Eller min bakgrund. Då räcker det! Bara för man inte är ser ut som alla andra betyder det att man är mindre värd? Bara för man är homusexuell? Som i dag då hade vi en skoluppgift! man skulle rangårdna några människor vad man tyckte. De flästa tyckte att bögen skulle bort! Varf frågade jjag då. FÖR HANKOMMER VÅLDTA DEN LILLA KILLEN sa de. Bara för att man är"bög" gör det honnom till mindre värd? Nej det gör inte. Jag vet många jjätte snälla och gulliga som är Homusexuella. Men bara för att man tror att man kan säga vad som helst. betyder det inte att du kan det! Bara för man inte ser utt som alla andra eller har en annan abkgrund betyder det att man är mindre värd? NEJ NEJN EJ!!! Jag är adopterad betyder det att jag är mindre värd eller att ingen älskar mig? Svaret är nej ! Hur kan vara så dum så man tänker så om folk. Jag menar tänk er i åran situation! Nästa gång du hör sådant här. Skiiit snack säger jag ba! Skit!!!

Sätt dig inte över någon annan bara för att känna dig mer värd!



XoXoSouk


NADJA!

hejj,
Vet ni ni ska veta hur mycket jag tycker om Nadja! Hon är en toppen VÄN!!! Jag bad henne hjälpa mig med bloggen och tiitta vad hon gjort! Jag älksar min nya blogg! Och så klart är det hon igen! HOn hjälpte mig med den förra! Jag tycker ärligt om den och det är tuur att man har vänner. Som sakt alla är inte Idioter det finns en och annan som ställer upp!!!!
Men nu ska jag inte störa henne hon läste en bok! Så nu ska hon få läsa jag ska typ sova!

ÄLSKAR DIG GUMMAN<3 BTW- kolla in nadjas blogg "NadjaGranlund.blogg.se/love"



XoXoSouk


Måndag och Tisdag...

hejj,
Jag tycker jag har varit så frisk alla år jag gått i skolan men nu är jag sjuk igen. Igår funderade jag på att vara hemma men jag gick till skolan. Idag gick jag oxå te skolan. Imorgon ska jag till skolan. Jag vill ba åka till skolan så dagarna ska gå fortare och så jag kan komma iväg på lägret! Jag kommer inte vara sjuk då!!!!!! Nu har har badat och jag e as trött tror jag ska sova tidigt i dag!

Jag orkar inte mer! Alla i hela världen är så jävla falska!(eller inte alla men de låter bätre så). Det är så jobbigt när man tror man kan lite på någon som bager en skit tebax. Jag pallar inte det. Ni vet vilka ni e jag litar på. Jag menar jag är inte någon backstabing beatch!!!! Nej men varf betersig alla som att de hämnas på mig ba! Jag mena jag är faktist snällom ni inte lagt märke till det. Och när jag får höra komentarer som"varf erru så sur hela tiden" Gissa!!! Det är en mask så ni inte ska se att jag faktist oxå kan hugga tebax! Jag pallar inte det. Och hur ska man orka fejk smila tebax?  Det funkar inte så här i världen. Ta det lungt tjejer jag ska inte sno er status från killarna om det är de ni tror. Jag behöver inte bli bekräfftad på de sättet! Jag är jag oh jag kanske är lite töntig men det är denjag är . Jag försöker i allafal inte vara cool genom att se ner på folk för det är fel!

Kom ihåg "status nu är inte status sen"



XoXoSouk

Alla har...

hejj,
Idag har jagf varit hos min kusin Malin som fylde år. Vi var hos henne och åt och så i några timmar innan vi åkte hem. på vägen hem ringde mammas kompis och sa att deras bil hade gått sönder. Vi åkte då och hämtade dem. Först boxxerade vi bilen någon stans sedan så skjussade vi dem dit de skulle. Tur att vi har en stor bil så alla fick platts. 

Jag har funderat,jag låter typ jött eemo nu men det e så. Varf har alla någon och det känns som jag har ingen. Inte ens en kille. Det står fan inte i mose lag att "alla har rätt till en kille" men jag kan känna mig ensam. Mina polare snackar ofta om deras Kille. Jag pratar oxå men jag har ingen. De e tesm och allt, jag e ba på G med någon. För att sedan bli inte på G för de hittat någon annan. Det känns för jävligt. Ingen borde uppleva detta!! Som om någon skulle villa ha mig när jag skriver så här men jag menar ALVAR. Det är som om man skulle lägga ut en anons."Flicka söker pojke." Han ska inte vara för ammal så. "Flicka söker Pojke i 15-16 års ålder." Gärna inte en Idiot. Men det ror man inte för. Men ska jag vara ärlig så är jag kär. Men han ä en Idiot. Han fattar inte det och jag tänker minasn inte säga det! Jag är inte för feg men jag vill inte. Det blir bättre så här. Jag måste gllömma han och börga om pånytt! det är viktigt tror jag! Men jag vet inte.

för er som tror att det är Mats Eller Jacob. Nej det är det int!!!!



XoXoSouk


Lördags morgon...

Hejj,
nu är det lärdag morgon. Eller inte morgon precis men i allafall typ 11.11. Vilket betyder att A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K. Npgon på K tänker på mig..... Kalle kanske! Men nog om det, Idag ska jag till Våra vänner i familjen. Vi ska äta lunch med dem och umgås. Imoegon ska vi på släktfest till Kusin Malin. Hon fyller 27år om jag minns rätt. men jag har ganska bråttom nu. Menjag hoppas att Graninge lägret hade skitkul i natt. Trror inte de sov så mycket men man kan hoppas att de fick typ i allafall 1timmes sömn. Nu ska jag blåsa håret och locka det tror jag. Har inte bestämtmig en! Men vi får se hur det blir! Jag är nästan frisk nu. Eller jag går på Aleson och nässpray. Det ska norg fixa sig!

Funderar på att lägga upp "dagens" ordspråk på bloggen. Vi får se<3



XoXoSouk

Nu är det dags igen..

hejj,
Äntligen bloggar jag igen! Kul va!? Nej men jag skojade. Jag har varit sjuk i dag. Har lite feber och är snuvig. Eller jag kan inte andas. MEn i alla fall när man är sjuk har man tid att tänka. Jag har  tänkt skit mycket i dag!

Nu var det en vecka sedan vi var på läger. Vid denna tiden för en vecka sedan hade vi gudstjenst. Men i alla fall var det skitkul den hälgen. Nu är Norra botkyrka på Graninge. Det är församlingsläger med andra kyrkkor i stockholms stift typ. Södra botkyrka ska dit nästa helg. Jag längtar men det är tråk att inte åka med norra! Men jag åker med Jessica och Ida! Sara ska oxå me dtror jag och det blir nice typ.

Nu till kärleken. Idag jag vet att du är nyfiken på vem det är men jag kan inte  säga det. Det har gått typ en vecka sedan jag blev kär. Jag orkara bara inte med. Ibland är det bättre att han inte får veta det och att jag fortsåtter med mitt låv. Han är fan 92- ofta jag kan ens få han. Men kärlek är fantastiskt men jag kan inte gå runt och vara kär så där. Jag måste fokusera på något annat! Som ........ Kläder, nej men skolan. Fast ja jag kan värkligen i gentligen inte snacka om "killen" på bloggen med er. Ni skulle int fattta och han kanske läser den! Men jag orkar bara inte mer. Om han vill ha mig får hanvisa et anars är det bra så jag får näja mig med minnena jag har av han. Vi har smsat men jag kommer nog inte träffa han mer, men om jg skulle träffa han skulle jag inte vill atatt han viste det. Vi är typ "polare" ignge mer. Ialla fall inte för honnom! Typiskt min otur. Visst, men det är oki. Måtse bara tänka på andra saker utom kärlek just nu. Det känns jobbigt men man kommer över det. Det är bara så att man känner sig som om man inte är tillräckligt fin elle så, för alla andra får killar men ite jag. Kanske jag ska gå i kloster(skojade).

Ialla fall så har veckan varit bra förutom att jag blev sjuk! Iskolan bytte jag och Viktor ipod. Det var kul. fast vette fan vad han gjorde med min ipod men jag lysnade på hans bra låtar! Skojar inte de var skit bra! så jag snodde några och laddade in dem på min ipod.

Igår träffade jag Tanja på Bibblan i Flempan och pluggade matte! Vi pluggade från typ halv fem till halv sju! Det var jätte skönt och jag fattar faktiskt myckt mer nu. tror jag kommer få G. Sedan VG kanske MVG. Nej men G i allafall!!!

Annat almännt: Jag ska ta bort min Tandställning i mars eller aprill. Jag och min Familj ska till korea!

Annars var det inte så mycket mer. Jag vill bara att ni som är på Graninge lägret ska ha det bra och vi ses kanske . Och min mr maximan. Min kropp vad snackar du om! Du vet at jag inte fattar ett skit av vad du säger vist! Men, men.

Det finns en sak till.´på lägret förra veckan träffade jag en Gul sneee människa. Han heter Felix. Jag tycker min annanas felix är rolig och så och hans kompisar Sherbel och sherbel. Fast jag fattade nada av vad de sa i telle och Felix snackar sluddrigt. Och äter Riiiis varie dag och kallar mig Docka för han tycker jag ser ut som en. Och justet Johannes tycker jag ser ut som sheena från top model 11. Men det gör jag inte. Iallafall älskar jag er alla och ber för att era liv ska vara bra. Det gäller alla. då menar jag alla. alla ska väll få ha ett bra liv tyckr jag.

Nu ska jag dra, Imorgon ska jag åka te våra kompisar med familjen. Det ska bli kul vi har inte setts på ett år!



XoXoSouk

Blogg paus

hej,
Jag har så mycket press på mig nu så jag hinner knappt blogga! Jag vill gärna blogga men jag har bestämt mig för att ta en paus. Bara till lördag eller söndag.

Skolan i dag var kul, Jag linda och Claudine var med varandra. Om ni ville veta.

Sången var kul. Jag ,johan,sara och Mickaela.

Var på läger i helgen.


JAG ÄR KäR!!!!



XoXoSouk

min helg!

hejj,
Jag hade en anledning att ej blogg ai helen! I fredags direkt efter skolan åkte jag till Sörgården i köping på läger med ledaskolan! Det var as kul men jag berättar om de snare!

Ifredags blen jag och Claudine vänner igen! Vi typ sa så att vi skulle snacka sedan sa båda förlåt poch samtidigt sa vi "Jag har saknat dig!" Det är sköt att vara vänner igen med henne!

Nu till lägret. Ingen som jag kände jette bra sulle med så jag lärde känna mer människor! Men jag kände ju Clementine!!! Iallafall så såv jag och Clem i samma rum och eftersom jag äger fick jag en sköna sängen. Men eftersom jag suger sov jag och Clem i samma säng!Nej jag skojade  men vi såv i samma säng för den andra sängen var skit hård. Jag sov ytterst och jag trode jag skulle sova hott. iallfall lika gott som Clem och inte vara lätt väckt. Men ag vaknade 24/7. Felix sov själv såvi lät han sova med oss!Men  han sov inte han var uppe och "vaktade dörren" hahah i allafall. så "vaktade" han inte bra för alla kom och väckte oss hela tiden! Btw- Johannes var skit gullig han typ"tog hand om "alla. Felix frös gör jag och Clem tog täcket då kom Jhannes in med ett täcke till Felix. Vist var det gulligt!

Det fans en stol i slutet av koridoren. Asså det var som en lång koridor och sedan stolen! Jag blev as rädd p natten när de väckt mig (elle jag sov typ inget) men i allla fall jag skulle gå till toan. Då satt det någon där. Det var Felix. Han hade gåttt upp. Jag mäskte de men jag orkade inte göra något! När jag kom in i rumet igen sov Clem. Men sedan vaknade hon och vi hoppade i sengen och åt godis. Sedan skulle jag lägga mig ihennes säng och sova men den var för hård. Då gicl jag upp och gick runt lite snackade lite men Felix. När jag komn tebax kädes det konstigt så jag giclk till Clems säng och då hoppade Johannes Upp ur sängen. Han ville ge mig hjärt atack! Hahh Men sedan sov jag i min säng med Clem i en timme.

Vi sov ba en och en halv timme i går natt. Men de flesta sov inget alls. Jag kan fatta att det inte sov något jag skulle int ehlle gjort det om jag inte viste att jag skulle på 50 års fest i går kväll.

Igår när vi hade komitr tebax te kyrkan bytte jag och Cia om och sedan fick vi skjuss till stan där vi skulle på samm fest! Detvar tur attCia känner de som jag känner! Hahahahaha men ni som inte vet vem Cia är är hon en församlingspedagog i kyrkan. Hon jobbar med Konf och sådant! Så vi åkte till festen. Jag var typ jätte trött men jag trode jag var pigg så jag var pigg. Men festen var väll kul. Men alla höll tal hela tiden. Det var nästan inget mällanrum bara som en stor show. värre en bröllop. Men jag tyckte det var ganska trevligt endå! Det tycker jag faktiskt. Det var lite segt i börgan och oki de var typ segt . För alla skulle snacka hela tiden. Ingen han prata med varandras! Men sedan blev de dans och detvar kul!

Min gudmor Anna ska sjuga med sitt ban Voce box i en kytrka i dag. De är jätte duktiga och så. De släppte en skiva i julas och den var jätte bra. Det är som lite real grupp stil. Nu ska jag gå och Duccsha för jag ska se dreas konsert i kyskan i dag!

På Tisdag ska jag till kyrkan på sista ledarskolan. Imorgon ska jag träffa Johan och Sara. Och skolan så klart! Jag måte värkligen dra nu men vi hörs senare!

Jusdet! Min gudmor Ulrika är här i dag. Hon kom ner till festen hon bor i norr annars. Detvar jätt kul att se henne igen. Jag fick en jätte fin ängel av henne. Jag driver inte den var fin. Det är Coolt att hon ger mig änglar. De är så söta. Har en typ 2samling" elle vad man ska säga över min säg på en hylla. Det är änglar jag fått av henne Coolt va:P

Jag fick världens sötaste komentar av världens sötaste kille. "du liknar den tjejen från top model Shina" JA ba "tack"



XoXoSouk

14/1-2009

hejj,
*Idag var väll som vanligt, men idag bråkade jag och min bästhis oxå! Jag venne var. Jag frågade henne om on inte litade på mig för de kändes så! Då sa hon att hon gjorde det men då sa jag men det käns inte som de, för du frågar alltid varf! Jag vat att jag oxå frågar mycket men jag hoppas att hon ska säga när hon känner att hon inte tror att ja litar på henne. Men nej nej de gör hon inte! Lyska nu jag vill inte anklaga henne! Men jag vill inte bråka med henne fast det är ju svårt att inte göra det för hon blir sur på mig! Sen när vi bråkat ville jag inte bråka mer och för att jag inte skulle typ blii supersur då gick jag. Sedan frågade jag henne varf hon var sur påmig lite mer specifikt och då säger hon " Jag pallar inte dina cp.ryck" jag säger ba OMG! m, Men jag ska inte snacka skit om någon de e tskigt! Men jag älskar henne som kompis endå fast hon typ inte vill vara med mig. För no reson!!!!

Sedan träffade jag Johan och Sara (och mickis) Sedan snackade vi skit och så!!!! Men nu ska jag dricka te och se på flm!!!!

AnnaLisa!? Ska vi es på Idol tesm. på turnen.? Ebba kommer med oxå!



XoXoSouk

Inte en gång till!

hejj,
Jag är otrolig. Jag missar och blogga! Igår var en dag då jag hade fullt upp och i förrgår med. Idag däremot har varit en kul dag! Jag har faktist haft julgransplundring med kusinerna! De gick just och jag är ur trööött!!!! Ha hahahah idag har inte varit så händelserik! Men jaja! Oki nu ska jag typ sova. Och dricka teeee!! Puss puss och spec puss till M,J och L!! Ni vet vilka ni är!



XoXoSouk

FEJM

Hejj,
Jag kollade på Alby fejms hemsida och nu vet jag när vi börgar. Vecka 3!!!!!! Kom ihåg det. Det är typ på måndag asså! Fett kuuullll jag saknar er! Johan vi ses i morgon*!!!!! HAhaha jag har saknat alla!!!!! OMG SÅ SKÖNT ATT TRÄFFA ER IGEN! Det ska bli skönt att se er! hoppas alla har haft ett toppen lov! Det har jag haft! Men nu är det skola! Johan kommer äkert vara brun, han som har solat i 2veckor i spanien . Och Amanda var i Thiland. Längtar!!!! Puss!



mini och micro FEJM startar v.4.   Stor FEJM startar v. 3

XoXoSouk


idag!

hejj,
Idag ska jag på Bio med pappa! vi ska se "Les Grandes Personnes - De vuxna" . Det var den ända filmen båda tyckte vi skullese! Men jag ville se the dutshes men den va slut! Pappa e så rolig han kom in till mig i morse oc saa. Maja ska åka skridskor Hugo e på sjukhuset med mamma, Vad ska vi göra? Ska vi på bio!? Hahahah älskar mn pappa han är så kul! Men nu ska jag fixa mig så jag kan gå på bio!




Älskar er(fejm börgar typ i morgn!?)

XoXoSouk

Protester

hejj,
Nu sitter jag vid tadtan och skriver. Idag var dagen ängnad åt att slappa! Jag har sätt på tv i dag ocg tja ...sett på tv. Snackat med Ebba lite och Johan!

Johan har kommit hem från Spanien! Jag har saknat han så! Han ringde mig när han var i bilen hem! Johan sötnos! Men vi ses på Måndag för då börgar fejm.

Jag vill skriva lite om en kris! Det handlar om Palestina! Idag var det demostrationer i Europa! Jag tycker det är hämskt  att när man slår på tv nästan varie dag har det hänt något nytt. idag var det minst 10 dödade i ett skott drama! Människor får inte mat,vatten och absolut inte kärlek. Den kärlek de får är av varandra. Men att leva i stendig rädsla och förtryck! Vad är det för bra? tilloch med där det ska vara trygt för Palestinier att gå är det inte det! Det finns ett omrode där de ska kunna leva men i dag blev 2 skjutna där! Hur tror ni de kännersig!? Hur skulle ni känna er om varie dag var på liv och död. Om ni inte skulle kunna gå ut om era vänner kanske var dödade eller er familj. Ni kanske bara hade er lillasyster. Hur skulle det kännas!? Vi måste vakna upp och inte mist måste Israell vakna upp. De har invarderat Gaza. Varf händer sådant här. Vem kan stoppa detta vansinne!? Jag vet inte hur man skafå stopp på detta men det borde ju finnas något man kan göra. Det jag har gjort nu är ju i alla fall en börgan. Nu har jag bloggat om detta och hopaps att folk lysnar!!!!
Jag ber för att denna skit ska sluta! Ser inte människorna som gör detta att det bara blir värre. Det är vi som förstör jorden!

Det är vi som startat detta då är det vi som måste lösa det,på ett elle annat sätt som vuxna människor och inte som barn!



XoXoSouk

Johan

hejj,
Imorgon kommer Johan hem! Jag har Lixom v'ääntat  i 100000 år! För er som inte vet är Johan bin Bästa typ kill vän!! han komer i morgon 00.00!!!!



Älskar dig !!!


XoXoSouk

Kvart över tio

hejj,
Nu är det ås att jag orka inte blogga så mycket ! Min dag har varit jätte jobbig! Killarna i klassen är jätte jobbiga. De håller på och säger saker. De tänker inte innan de säger saker innan de täänker! Jag menar hur kul är det att höra att man  älskar" lyckling och lis!" De ska vara en Kinesisk speciallitet! Det är oå jobbigt at höra att tomten inte kan va svart! varf säger de så!? Min dag var piss och det är ba bögan av terminen! hur ska rästen bli! jag typ läste fel på engelskan och då härmade ella mig!

Ludwig var i skolan i dag. Haha han gå inte i min skola. Men han kände Mats och Jacob som går i 9D. haha ialla fall det var pinsamt för jag hade idrott och han sååg mig i idrotts kläder. Hahah ppiiinsamt. Men i alla fall det var ju kul. Jacob hde ju ett litet snack med mig i går och det var ju trevligt! Men men,trevligt, trevligt.

Nu har jag och Claudine snackat i telle i 3timmar och 25 min. i alla fall vi snackar om Klassen hur de betersig mot oss sedan har visnackat om killar. Just nu snackar vi om kompisar vilka som är falska och så. Haha nej jag skojade bara men vi snacksar om allt möjligt. Vi borde skriva en bok! ATT VARA SINGEL OCH STOLT! HAHAAHAHAH. Skojade men ärligt de passar in på de vi snackade om inte att vi var singlar som vi är men att vi ska inte ta någon skit från någon!!!!

Men nu orkar jag inte mer nu ska jag se på tv!!



XoXoSouk

God morgon

hejj,
Nu är det fredag! Idag ska jag inte göra mycket. Jag ska te skolan och sedan hämta syrran och sedan? venne!

EFETRLYSER!!!
Veronica mars boxen andra sesongen! Den som vet var man kan hhittade för ett billigt pris Kontakta!!!! VIKTIGT!



XoXoSouk

skolans första dag!!!!

hejj,
Jag vill inte vara sur men jag är det! Idag var en ganska rolig dag men jag venne! Att bli trakaserad i akolan kanske inte är så kul. Men jagstår emot det. Det var i alla fall kul att se Tjejorna igen! Haha Tone berättade om en bok och jag fattade inte de trode hon snacka om något annat så jag ba"Ja ha menar du den me periskan"  Fast jag menade typ Jette persikan och James. Eller vad den hete rkommer nte ihår. Iallfall så börgade alla garva. Oki Lovisa du är årets tönt tänkte jag!

Idag kom 9D killar och snackade med mig. Jag venne varf men jaja vem bryrsig!!! Ludwig om du läser detta så är jag nte sur på dig jag är bara trött oki! Men i alla fall så hände de inte så mycket i all fall pallar jag inte snacka skola nu!

Jaaaag missade andra sesongen av Veronica Mars den gick i dag! Jag bad mamma at kolla men nej nej ! I allfall ska typ köpa den så om någon vet var man kan köpa den för typ inte så dyyrt ring mig!  Eller ring inte lämna en komentar med var jag kan få tag i er!



XoXoSouk

Nu är det på riktigt!

hejj,
Nu är det alvar! Jag hbörgar skolan! OMG hahahah nej jag är inte nerös. Just nu ärligt jag är bara hungrig! Ska gå ner och äta. Hahaha men jaaaaaa. Idag har jag Språkval sedan Hemkunskap, Lunch, No och So tror jag kanske inte No men i alla fall en kektion mellan Lunch och So! Så vvi åfr se hur min dag varit. Skriver senare!



Dagens klädsel är det man serpå bilden!

XoXoSouk

mitt liv...

hejj,
Såg just klart på Veronica Mars första sesongen! Den är ju skit bra! Har sätt vissa avsnitt förut men inte hela serien! Jag döör för Duncen och Logan!!! Hahahah men hallå i alla fall ska typ få den. Mamma och jag kollade på den i typ 100 år man mamm trötnade! Jag kommer bli årets tönt nu och året har inte börgat men det bjuder jag på! Jag typ ¨åg på det hela dagen! Med min familj. Vi skulle göra de tesm men en efter en trötnad dem! Men vad ska man förvänta sig!

Veronica mars handlar om en 17 årig tjej som hjälper sin pappa reda ut brott, Hon börgade hjälpa han för att hennes bästis Lilly blivit mördad och hennes pappa satte dit fel person och därmed förlorade jobbet. Under serien följer man hennes liv och hennes brott. Altså de hon löser. Hennes privatliv men Logan och Duncen oxå.

Imorgon börgar skolan! jag längtar inte! Men det finns ju jusa sidor med skolan oxå... Kanske inte de bästa men det lönarsig i alla fall! Jag menar de som är poppis i skolan behöver inte bli "poppis" När det blir vuxna! De kanske inte får utbildningen de beehöver. och status i vuxenvärlden är ett bra jobb med bra betalt! Jag säger inte att detta gäller de i min klass mena bara att det lönarsig faktist även fast det känns piss att vakna kl 06.00 i morgon för att befinnamig i skolan kl 08.10. Språk. Det är vår första lektion!

Jag önskar att jag var stark. Inte stark som i styrka så att jag kan slå någon. Utan stark i min vilja. Att jag vågar !!!! Att jag vågar säga till om någon kaxar mot mig och att jag vågar vara mig själv! Jag vet att en tånnåringsliv är inte det flottaste men hallå man  kan göra det bästa av det! Det kommer inte bli som i filmer. Jag säger det till mig själv i allafall! Men jag önskar inerst inne at det blir så! Det är inte så att bara för att man inte vill vara "Bästisar" Eller "vänner" Så kan man faktiskt inte Skära bort några från ditt liv!. "Du kan inte säga Du är död för mig!" Eller "Du existerar inte" Hur görna du en skulle villja det! Det finns de som gör det! Men de som de inte vill ha kontakt med söker endå uppen!

Det känns skönt att ha bloggen där jag kan "Prata" Eller skriva av mig! Men det är oxå en risk jag tar! Vem som helst kan läsa detta så jag får vara försiktig med vad jag berättar! Oftast säger jag bar saker. Och det är ju bar man vill ju inte låta helt Emo! Men ibland kan man kännasig så! Det finns inte någon regel för hur man skavara eller borde vara det ända jag vet är att man inte bör snacka skit om de man älskar! Det finns många som jag älskar och som jag kan ha sårat! Men det är de förflutna! Nu är nuet och det ska jag ta vara på ! Det här är mitt liv trodet eller ej!

Jag menar det kommer  inte henda! Jag kommer inte åf en kille som bryrsig om mig för den jag är i all fallinte i högstasiet! Han skomme rinte vara  snällast,Omtänksammast  eller Gulligast! Det kommer inte vara en drömm som går i uppfyllelse. Jag måste sluta dagdrömm aoch tavara på nuet! Detta nu kommer aldrigh mer igen! Denna minut kommer aldrig aldrig mer existera! Denna secund är bara en av många i mitt liv men just detta ögonblick kan något ändras! Något viktigt! Jagvet inte vad det är en men jag vet att jag kommer ta treda på det! Och för hoppnings fullt dela det med er på bloggen!

Ha en bra termin



XoXoSouk

Snart slut

hejj,
Snart är slutet nära! Lovet slutar ju praktiskttaget i dag! Sista dagen! Omg jag måste göra så mycket!!! Men det spelar ingen roll! Jag menar jag längtar inte presis. Det finns jju folk man vill träff och de man inte vill träffaaa! HAha men man måste endå behandla alla med respekt! Jag menar jag känner inte mig respekterad i klassen. Men det är en annan sak! Jag pallar inte tänka på det nu !!!!

Jag var hos tandläkaren i dag och så han sa att min tandstälning slulle ut om 2-3 mpndaer! Jag blev glad men sur!!!!!

Och nu ska jag äta så Lulu! Missa inte grammisgalan i kväll kl 8 på tv4!!



XoXoSouk

Som om!

hejj,
Nu sitter jag här och dagdrömmer lite! Jag är en alldeles förstor dagdrömmare! Jag vill ha livet somom det vorde en saga eller ennu bättre en tånnårsroman!

Min tanke:
Livet är aldrig vad det värkar. I ena secunden är det perfect, men ni ska inte tro det varar mer en en secund! en  just den secunden kan faktiskt ditt liv förändras!

Tänk om det skulle vara så här:
Jag hade en snygg kille som inte brydde sig om de andra tyckte jag var konstig! Sedan skulle han vara snäll och så så klart! Jag skulle vara som jag är kanske lite tuffare men det går att slipa på. Min "bästis" och jag  ska festa och så vi ska ha bästaste killarna och vi ska var avärsta bästa! Det ska aldrig ta slut! Eller någon gång kanske men vi sk ahålla ihop i vått och tort! Även om vi bråkar ska vi inte göra skut. Han kanske tvivlar eller så tvivlar jag men det kommer inte ta skut! Sedan ska vi gå på balen tesm! vi ska vara Prom king and quine. Vi ska vara det och vi ska vara stolta! Han ska komma från en bra bakgrund. Eller så ska han vara den här farliga men mjuka typen. Nej nej det spelar ingen roll var han kommer ifrån. Men det ska ändå vara så att hans familj älksar mig och min familj älskar han!

Värklighet:
Inget av dett a existerar Om det skulle existera skulle inte jag sitta och skriva om det så här! Jag önska därremot at tdet existerade men nu kanske nni fattar varf jag sa at tjag var en drömmare!



XoXoSouk

Oj, nu igen!

hejj,
Nu missade jag att blogga igen! Jag har fullt upp så här två dagar innan skolan! HAr typ städat och tagit det lungt i dag. Pluggat lite! Men a nu ska jag plugga mer!!!! Imorgon ska jag till tandläkaren! Men jag kovar att ett blogginlägg kommer snrat!!!!



XoXoSouk

OMG

hejj,
Jag venne om någon driver med mig igen men jag stöör mig! Det är en Jonas som ringer mig och frågar typ om vi ska ha seeex! Hallå!? Jag är 14  han va typ ... 29? Jag menar Olagligt . Jag börgarbli rädd hallå var får de mitt numme roch de är til och med mitt nya nummer!

Så i alla fall så snakade jag med Micke i en och en halv timmme! Jag har saknatr han. Han får mig att garva han är as kul! Haha!! Men det var ju kul. Han ville att jag skulle blogga om det.



XoXoSouk

Härliga dag!

hejj,
Jag kom just hem! Har varit ute med Elis,Pappa och elis mamma (Lotta) Vi var ute och åkte skridskor runt Tullinge sjön! Det var skit robigt! Ärlig talat. Fast först var jag skit rädd att jag skulle trilla i men isen var 15cm tjock. pluss att man bränner mycket kalorier. Det är bra! Hahaha så jag låter fett vuxen men det är bara bra! Nu skajag sjunga singstar med min syrra. Men i alla fall hoppas ni haft en bra dag!

Jag lägger ut bilder senare!

XoXoSouk

Tillbax från en tur till mjölby!

hejj,
Nu är jag hemma igen! Jag sov hos ebba den 2.dra och sedaan drog vi till Mjölby. vi skulle träffa Alice,Kevin,RobinB och johan! Men vi åkte i goood tid dit vi hade enoch en halv timmes extratid. Men så hade det varit en krock på E4 så vi kom inte ut. Vi stod stilla där i typ två och en halv timma. Sedan var det 2 timmar kvar till Mjölby! Vi trode inte vi skulle hinna men jag höll hoppet uppe! Så kom vi fram i alla flall så var det en kö. Så vi stälde oss i kön. Men så k om Rasmus. Typ turneekillen och sa " Tjejer det är stopp bakom dehär som är framför er" Då blev Ebba och jag besvikna. Jag blev oxå sur! Jag menar vi hade inte åkt i 6 timmar i onödan! så jag sa till han " Du vi har fan åkt från stockholm. Vi satt i en billkö på 2 timmar som försenade oss. Vi åkte sedan så fort man fick. Missade konserten och nu äsger du att vi bara ska åka hem igen" Då log han och sa" Jag åkte oxå från stholm i dag , Jag satt inte i bilkö" Ja ba" Nej men det var på E4 mellan Järna och Nyköping. Så är det tror du jag skulle ljuga. Det var 10 bilar inblandade!" Han ba " Men jag ska se vad jag an göra, så nikom nu! Men jag kollar om vi kan få in er endå" Sedan kom Ebbas mmma dåå sajag att hon skulle säga till att  ifaktiskt hade åkt från sthol. Då gjorde hon det. Då sa Rasmus" Ja men höng har så klämmer vi en er" Och de tjejerna som stod sist i kön där dom hade spärrat av sa. "Men ni kan få komma in med oss. " Ja ba"gud va snällt tack tack tack" Rasmusa ba" Där ser ni det löste sig" Då sa en av tjejerna" Så ni åkte från stholm för att se?" Ebba ba "johan och Alice" Ja ba "Bor ni i mjölby?" De ba "JA" Jaba "Vem ska ni se då?" Då sa en av tjejerna" Ingen det finns bara inte så mycket att göra här" Hahahahah vad kul. De bevisar att Mölby ar rätt litet. Men ja tror att de ville se Johanelle Kevin!
 
Sedan när vi kom in Såg Alice oss och vinkadde! Jag vinkade så klart tebax! Vi hade gätt ett fottoalbum till Johan med bilder från idol. Mäst var det bilder på EbbaSom är dööö kör i han) Men i allafall. Jag tror Johan var  ganska trött påalla skrikande fanns föör när vi kom in värkade han trött.  Men han var väll glad. kanske inte så som Ebba hade hoppats men a. Alice i all fall sa när vi kom in" Johan, Våra look alikes" Johan ba "aaa" Sedan så gav vi han allt och jag gav Alice rosorna och halsbandet som jag köpt. Hon ba "Gud vad gullig du ä"r och pussade mig på kinden! Sedan bad jag JOhan skriva sin autograf men hans penna var typ skut för det syntes inte! Men det gör inget elle lite besviken e man ju men det löser sig nog! Robin B satt med sin mobil och kollade inte upp. Jag ba här får du en ros han ba tack. Sedasn sa Kevin "kolla mina favorit tjejer" hahahahaha han är ju så gullig så man kan dööööö! Eller jag vill inte döööö man han är gullig!!!!!

När viskulle ta kort på Johan Och Alice så stod jag till vänster och Ebba till Höger. Johan ba "ska jag Skela så jag kommer med i båda kamerorna!?" Jag "hahhahahahhahahah" Johan och hans lilla humor. Man sedan gick vi . Jagville inte gå men cvi var typ tvungna! Önskar vi kunde fikat med dem elle något sådant! det skulle vara kul! Men nej nej vi ba gick! Men om jag säger så här"Jag önskar jag får träffa deigen och att vi kan bli polare med dem" !!!!!!!!!!!!

Ebba är ju döör kär i Johan Jag menar värkligen värkligen och då kan ju jag inte som hennes braiga kompis söäga Jag tycker oxå Johan är jätte söt men det tycker jag! Hahahahha jag tycker han är jätte gullig. Jag kanske inte skullekunna vara kär i han men han är söööt! Men jaja det finns andra snyggare en han men jag venne jag skulle inte villa att han tyckte ill aom mig! Jag menar det skulle vara kul att lära känna han! Faktiskt. Inte bara för att han har varit med i idol för det är dumt. Utan för att han väkar som en toppen människa!Jag hoppas han svarar på Ebbas brev! Det skulle vara kul i alla fall! Hahahah!



Det var en i kön som ba " Kan jag få din Autograf, OMG trode du var Alice"

XoXoSouk

hej då på en dag!

hejj,
Nu ska jag ge mig av till stan. Där möter Ebba mig så vi ska alltså åka hem till henne och jag ska sova där! Sedan i morgon bitti ska vi ge oss av yill Mjölby och träffa JphanPam Och  Alice Svensson! Det ska bli kul! HAhahaJohan Ska få  plektrum av mig och Alice. Det vet jag inte en! tror typ ett armband elle halsband! Hahahah menjag ska oxå handla en Cardigan på gina tror jag men jag är inte säker på om jag ska det men jag tror det. Jaja nu ska jag dra! Men jag komer iinte blogga förens jag kommer hem och det är troligtvis i morgon på kvällen jätte sent!

Puss på alla! Speciellt till Tone Gunnes som besökt min blogg!!!! Hahah saknar er ses i skolanden 8 Januari!



XoXoSouk

God kväll

hejj,
Nu sitter jag vid datan igen. Hahahhah Jag ser på de halv dolda! Jaghar sett parlamentet! Soran Ismaell är ju jätte söööt. Nästan lite sötare en Björn Gustafsson! Jag vet inte. Jo det tycker jag nog. Han är lixom, Björns ögon är jätte söööta men jag tycker oxå Soran är jätte fin! Jag venne men nu ska jafg se de halv dolda. Den är lite otäck. Sorlig lixom!

Imogon sover jag hos Ebba och vi ska på Lördag till Mjölby. Vi måste åka i bil 3 timmar till Mjölby och sen ska vi träffa Johan och Alice! Gud jag längtar så länge till att vi ska träffa dem! Jag ska kpa plektrum till johan och Rosor till Alice och  Kevin! Kanske något till Robin Hahahahah!!!!

Nu ska jag gå och titta på tv!

  

XoXoSouk

1 Januari

hejj,
Nu är det bästemt! Jag och Ebba ska till Mjölby. Hennes mamma ska med oss så vi ska åka men jag venne om det blir bil elle tåg en! Men det ska bli skit kul! Jag får träffa Alice igen och Ebba får se sen JohanPalm! Hahahah. Nu sitter jag och tittar på biljetter och snackar med Ebba!



XoXoSouk

Minnen från 2008

hejj,
Här kommer några bar minnen från 2008,




Mellandags Rean förra året. Fast Efter Nyår så typ den 5 Januari 2008



Min älskling "leker " Fjortis! typ i Januari(Inget datum)



Älsklingar 2008<3



Konfirmation Sommaren 2008



Blev kompis med Claudine2008



Bästa minnena från 2008 med Emma!!



Van Look alike tävlingen!



Lärde känne de här sööötisarna!



Lämnade denna skola och bytte från den! GUD VAD SKÖÖÖNT!



Finland med Familjen!



Ida konfermerarsig! I Tullinge!



Träffade denna sööötnos!



Blev vänn med Kelly<3



Träffade kussen!



Läst 3 böcker!



Skaffade Linser!*




Var med på Idol!



Spelade hockey!



Sjunigit på Fejm!



Börgat blogga!

Ha dett bra år och hoppas det blir mer robiha och minnesvärda händelser!

XoXoSouk

Gott nytt år!!

hejj,
Gott nytt år alla sööötnosar. Nu har vi börgat på 2009, Ett år för nya möjligheter och nya roliga och spenande upplevelser. Jag har tängt på åter som varit och jag tycker endå det har varit ganska bra! Jag har oxå tänkt på året somm kommer. Och vad jag vill göra i år,saker som kan bättras och så. 

Igår så var jag med min familj och släkt! Som vanligt på nyår. Det var jätte mysigt och jag älskar att vara med dem! Men det var Annorlunda i år för våra äldsta kusiner var inte här. Malin och Anders är ute och reser. Malin är i Paris och Anders i Österrike. MEn i går var jätte trevligt. Vi åt förrett det var pisrog med svamp grej i! Sedan åt vi Kött  med potatis och sås. och Efterätten var typ tårta något med fruktsallad. Så vi var och åt och tjockade oss. Sedan vid 00.00 var vi ute på vårat berg och kollade alla fyrverkerier!!!! Nu sitter jag här och vi har sätt på nyårskonsert och tjockat oss lite mera! Hahahhahah Ja Det var väll kul! 

Jag stör mig på de som bus ringer och bus smsar till mig! Så snälla kan ni sluata med de! Om ni vill ha min uppmärksamhete så säg ärligt vem ni är! Jag vill inte ha någon gissnings tävling med er! Snälla!

Saker jag ska göra under 2009 Iala fall vissa skaer. Hahaha eller kanske mer som om jag tror jag kommer göra 2009 Och vissa sker vet jag ju! typ som jag kommer fylla år och sådant!
 
2009 För mig:

Fylla 15!
Gå på Bio!
Läsa en bok!
Få bättre betyg!!!
Köpa en ny tellfon!
Få ett kontrakt med Reklambyrån!
Träffa JOhan Palm och Alice Svensson!
vara med Ebba,Claudine,Nadja och alla andra mina söööta kompisar!
Skriva en bok/Novell!
Fasta!
Fira Alla kristna högtider.
Åka på läger med sommar konfermanderna!
bli bättre vän med de som jag inte är så bra vänner med!


Det kommer säkert bli mer på den listen men jag  kommer inte på så mycket mer nu! Men jag vill gärna att de som står kommer hända.

(Men här kommer bilder från mitt nyår! Klicka på de om du vil se dem större)






GOTT NYTT ÅR!!!!

XoXoSouk